|
|
#1801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bukiety ślubne
dzieki za propozycje, na pewno cos z tego wybiore
![]() moj TZ ma koszule ecru i kamizelke ecry z lekko zlotawa nitka, ja bede miec makijaz raczej w brazie, dodatki mam zlote
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1803 |
|
Przyczajenie
|
Bukiety ślubne
Cześć Dziewczyny. Wszystki nam super doradzacie wiec mam nadzieje ze mi takze pomozecie. Bede miala sukienke w kolorze ecri i chcialabym bukiet z roz i frezji tylko nie wiem w jakim kolorze. Mam ciemne włosy i oczy. Bede miala naszyjnik z kryształem górskim. Moze macie jakies zdjęcia takich bukietów? Sukienke bede miala taka jak na zdjeciu
![]() Cześć Dziewczyny. Wszystki nam super doradzacie wiec mam nadzieje ze mi takze pomozecie. Bede miala sukienke w kolorze ecri i chcialabym bukiet z roz i frezji tylko nie wiem w jakim kolorze. Mam ciemne włosy i oczy. Bede miala naszyjnik z kryształem górskim. Moze macie jakies zdjęcia takich bukietów? Sukienke bede miala taka jak na zdjeciu
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-08-17 o 13:06 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1804 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie od pomarańczowego łososia poprzez odcienie herbaciane aż do brązu - dodatki złote. Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-23 o 03:45 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Przyczajenie
|
Baaaardzo Ci dziękuję Ewaleno
Podoba mi się ten pierwszy bukiet i ten przed ostatni biały Na pewno na ktorys z tych się zdecyduje. Chcialabym zebys mi jeszcze doradziła czy do tej sukni pasowaloby bolerko (poniewaz ślub bedzie 6 października wiec obawiam się że bedzie zimno) i rękawiczki czy raczej musze zdecydowac sie na jedno. Mysłałam o bolerku z krótkim rekawkiem takie jak na zdjeciu. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1808 |
|
Przyczajenie
|
http://www.szczepanski-foto.com/foto...php?id=kosciol
Niestety nie moge wkleic zdjecia ale to jest link do tej strony |
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I bez zdjęcia, rękawiczki i krótki rękaw to za wiele. W czasie wesela rękawiczki nie zdają egzaminu (można w nich wypić szampana), bolerko taże będzie zbędne. Wybrała bym ze względów czysto praktycznych (zimno) i religijnych(dobrze jest widziane jak Panna Młoda wygląda skromnie) bolerko z długim rękawem lub takim 3/4. Rękawiczki przydały by się do sesji zdjęciowej. Myślę że w takim morzu wydatków spokojnie utopisz kroplę jaką są rękawiczki. Pozdrawiam cieplutko Edytowane przez ewalena Czas edycji: 2007-08-19 o 23:50 |
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Droga Ewelenko!
Ja mam już ślub za sobą! Może pamiętasz jaka byłam niezdecydowana w doborze bukietu, ale wkońcu wybrałam. Chciałam Ci się pochwalić całością. Na zdjęciu mój M. i ja Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
oskar-82 Ty już po? Ale ten czas leci. Śliczny bukiecik. A gdzie reszta zdjęć?
|
#1812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miałam robić sobie w plenerze zdjecia ale jakoś zajełam się gośćmi i zapomnialam a potem to tyle ludzi sie przewijalo przez mój dom ze nawet nie było kiedy ![]() beczeć mi sie chce ![]() mam tylko takie co mi rodzina i goście robili a chciałam mieć także takie romantyczne- ja i on |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, to szkoda, bo ładnie wygladaliście...
No i spóźnione wszystkiego naj na nowej drodze życia!
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiecej foteczek :P
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
Błagam czy macie jakieś pomysły na bukiet ślubny ze strelicji?
Tak myślałam, żeby wiąć trzy i ładnie owinąć łodygi wstążką, ale czy to nie będzie za dużo? |
|
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę Tobie i Małżonkowi spokojnego i dostatniego życia we wzajemnej miłości i przyjaźni. |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzy to będzie ok.2kg trudno to trzymać i manipulować tak, aby nie zrobić sobie i innym krzywdy. Myślę że taka kompozycja pasowała by do dziewczyny potężnej i bardzo wysokiej (185cm), partner też powinien wyglądać "okazale". Jest na to sposób, ale niewielu florystów go wykorzystuje , stosuje się same główki lub tylko sam kwiat bez twardej łupiny tak jak na tej włoskiej wiązance zresztą chyba jedynej w mojej pokaźnej kolekcji. |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny to dla was!
powycinane zdjęcia bo nie umie pomniejszac ![]() DSC07086.JPGDSC06933.JPG P1012191.JPGP1012209.JPGSNB10915.JPG Cytat:
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam słowa ewaleny - strelicja jest za ciężka. Nadaje się raczej do bukietów wręczanych z jakiejś okazji, a nie jako kwiat do bukietu ślubnego.
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
ta wiązanka jest przepiękna!!!
|
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś ma jakieś propozycje bukietów ślubnych zimowych (grudzień).Dzięki
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co najwyżej myślałam o samych pióropuszach plus ścięte krótkie łodyżki dokładnie tak jak na tym zdjęciu tylko bez tego "ogona" .... mój TŻ pracował prawie dwa lata w Portugalii i tam w każdym ogródku rosły strelicje, spędziliśmy tam niezapomniane chwile i stąd sentyment do strelicji ..... nawet przywieźliśmy nasiona i próbujemy sobie wyhodować własną strelicję
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Do: Oskar 82
Bukiet sliczny i dokladnie w stylu, ktory najbardziej do mnie przemawia. Mysle, ze zdecyduje sie na cos podobnego.
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro myślisz o takim bukiecie, to musisz trafić do dobrego florysty, żeby ułożył Ci go jak najlżejszy
|
|
#1825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Robiłam taki jak ten pierwszy tylko z gwiazdą betlejemską (duża zamknięta w środku, maleńka na wierzchu i złote dodatki) wyszedł ślicznie, a ślub był w święta - niestety nie zrobiłam zdjęcia. |
|
|
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() : rolleyes:![]() ![]()
|
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

co najwyżej myślałam o samych pióropuszach plus ścięte krótkie łodyżki dokładnie tak jak na tym zdjęciu tylko bez tego "ogona" .... mój TŻ pracował prawie dwa lata w Portugalii i tam w każdym ogródku rosły strelicje, spędziliśmy tam niezapomniane chwile i stąd sentyment do strelicji ..... nawet przywieźliśmy nasiona i próbujemy sobie wyhodować własną strelicję