|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
a więc moje pięknie nie obrazicie się jeśli
nadrobie tylko od 3.01 ? ; < Anita, ja kude w piątek miałam być w szkole a tu ooo. pojechałam do Marcela nie byłam ;d Ayeen, ooo to ładnie z tą bukowiną ; o ja chyba ferie spędze całe w mojej r.śl i chorzowie ; < Cantharis, a my się chyba nie znamy ? ;d jestem Klaaaaaau ; ) miło mi. Kara, no to ładnie musiałaś wtedy zabalować, że do szkoły dopiero na 11.35 poszłaś ;d Sorbet, łuu.. to parno musiało być tak z gipsem chodzić wgl ; o Mari, ja się boję oglądać tego serialu ;d tzn. pamiętnik wampirów. kiedyś wzięłam od mojej Dominiki pierwszą część bo książke miała i po 15 stronach skończyłam czytać bo sie tego bałam ;d doooobry mózg ze mnie oO Grey, eeej ej ;d ja robie tak samo. jak mam się uczyć to net, tv i pozamiatane jest -,- Caliii <3 ; * czeeść Ola, Klau jestem ; ) ciężka sprawa z tym chłopakiem.. a ja chyba nie jestem najlepszym doradcą w takich sprawach ; ( Just sie napaliła na trenera, aaaaaaa ! ;d eeej chciałabym go zobaczyć ! *.* a u mnie.. hm.. nie wiem co u mnie.. ; )
#1802 |
Zakorzenienie
|
Klau jak to nie wiesz co u Ciebie?
![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, a no w sumie nie wiem.
jakoś tak niezmiennie u mnie ;d może sie teraz bardziej ustatkuje.. będe spokojniejsza.. a co naaaaajważniejsze.. moje życie będzie spokojniejsze.. ; ) ostatni rok jechałam ostro na hardkora więc może teraz będzie inaczej.. *.*
#1804 |
Zakorzenienie
|
no fakt, fakt, troche balowałaś, a więc jak chcesz się ustatkować to tego Ci życzę ;-)
#1805 |
Zakorzenienie
|
ah.. nawet nie troche.
wiem, że ostro przesadzałam.. pokazałam 10x za bardzo swój ` młodzieńczy bunt `. Czasami teraz tego żałuje.. ; ) ale no swoje przeżyłam, wyszalałam się. Chyba naprawde teraz chciaałabym już sobie spokojnie żyć, z jednym chłopakiem.. ale no.. nie chce nic zapeszać.. ![]() bo wiesz jak jest, u mnie to różnie bywa.
#1806 |
Zakorzenienie
|
wyszaleć się trzeba, teraz to ja tego pragnę ;-)
ach, no nie mów, że cos sie psuje.. nie jest tak, prawda?
#1807 |
Zakorzenienie
|
to ja Ci życzę żebyś w tym roku się wyszalała !
ale nie tak jak ja ;d wyszalej się lepiej ! ; * nie, jasne, że nie. w sumie jest idealnie.. ![]() byłam w piątek rano u niego, do południa. wczoraj byliśmy w kinie.. ![]() tylko ja mam tak zrytą psychike przez tych wszystkich chłopaków, że non stop sie boje.. ![]() boje, że nie jestem wystarczająco dobra i że pojawi się szybko inna, która mi go zabierze.. oO
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Just..a dobrze umiałaś już angielski,
tzn. jak wyjechałaś? a pytam tak z ciekawości. Klau..ale czego tu się bać, ten serial jest naprawdę ciekawy ![]() przepraszam dziewczyny, że odpisuję tak powierzchownie, ale ostatnio jestem strasznie rozdrażniona, i mam wrażenie że z niczym nie daję sobie rady.
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciĹstwo Ĺźegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Hej Klau
![]() Can bylam na cudownym wypadzie w miasto z cudownymi ludzmi, ktorych kocham za wczorajszy wieczor ![]() moge wyslac to zdjecie, ale chyba wolalabym na maila ![]() ostatni dzien weekendu spedzam na nauce, pozostalo mi tylko wypracowanie na wok ;] jutro widze sie z moim chlopcem i odbede z nim powazna rozmowe ktorej sie masakrycznie boje, ale jestem pozytywnej mysli ![]() wybaczcie mi ortografie, ale pisze z telefonu ;p Edytowane przez oleczka55 Czas edycji: 2011-01-09 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Mari, ja to chyba jednak wole M jak miłości poogladać ;d
straszny cykor jest jeśli chodzi o jakieś horrory czy coś ;d chociaż zmierzch namiętnie czytałam ; o Ola. ![]()
#1811 |
Raczkowanie
|
Bound że jest na mnie zła ciągle, robi to samo, ale ja nie mogę powiedzieć, że o tym wiem..
Anita oo fajnie mieć takie dziecko w domu ![]() Ona mi niby nic.. To ja powiedziałam koleżance zdanie za dużo, bo się za bardzo innymi przejmuję -.-' ale potem wyszło na to, że ona też mówiła dużo.. No i według mnie obie głupio zrobiłyśmy, więc ja nie mam pretensji. Ale mogłoby się to już wyjaśnić.. a ona nadal zła.. Klau znamy się ![]() ![]() Masz swoją miłość, więc powinien być u Ciebie odlot. ![]() Jest z Tobą. Nie z kimś innym. Ciebie kocha. To coś znaczy prawda? Więc nie bój się o to. Jeśli tak jest, jest Ciebie wart to będziecie żyć jak w bajce ![]() ![]()
#1812 |
Zakorzenienie
|
Klau nie umiem ocenić czy to normalnie, że się boisz, ale chyba tak
i myślę, że powinnaś w pełni korzystać z tego, że jesteś zakochana i on w Tobie na zamartwianie przyjdzie pora, teraz jesteście szczęśliwi i oby jak najdłużej ;-) Mari wiedziałam, że coś jest nie tak... rozdrażniona? ale co Ci nie tak wychodzi? Ola ledwo się rozczytałam :-d zazdroszczę udanego dnia ![]() a ta wasza rozmowa na pewno pójdzie dobrze ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- zmierzch to horror? ![]() ![]()
#1813 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, nie horror ;d
ale ma wątek wampirowaty ;d a tego z mojego puntu widzenia powinnam się bać ;d ooooo to to to znamy się no ; * i Can, podbudowałaś mnie w tym momencie ;d
#1814 |
Raczkowanie
|
wiem, wiem, jakies zle rzeczy porobily sie z polskimi znakami kiedy dodalam posta ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
a gdzieś na jakiejś stronie zmierzch był zaliczany wlasnie do horrorów
![]()
#1816 |
Raczkowanie
|
Mari nie przepraszaj. Każdy może mieć zły okres w życiu. Coś się stało konkretnie? W każdym razie: nie daj się złym myślom!
![]() Ola oo to fajnie, że tak spędziłaś czas ![]() ![]() Też jestem pozytywnej myśli i trzymam kciuki ![]() Co ty takim chińskim piszesz?! xD
#1817 |
Wtajemniczenie
|
Ola trzymam kciuki za rozmowę
![]() Mari może między innymi ta zima tak Cię dołuje. Ja to powtarzam: aby do wiosny ;* Can nie fajnie mieć takie rozpieszczone dziecko w domu ;d i z tak dużą wyobraźnią. To nie rozumiem tej koleżanki, już chyba w takiej sytuacji powinno jej przejść. retro nie myśl o takich rzeczach tylko właśnie j.w korzystaj z tego że jest przy Tobie ![]() Sylwia ;*
#1818 |
Raczkowanie
|
Bound zareagowałam podobnie jak przeczytałam, że zmierzch = horror xD co nie zmienia faktu, że lubię tą książkę
![]() Klau no! ![]()
#1819 |
Zakorzenienie
|
Ayeen ;d a w sumie niech zaliczają do czego chcą
a fajny był, o ! ; ) i dzięki za wsparcie Kociki moje <3 ; * tzn. kiedy jestem przy nim to wiem, że nic złego się nie stanie, czuje to.. ale potem wieczorem nachodzą mnie takie jakieś głupie myśli. wrrrr, już ogarniam sytuacje ; ) i ja Was już dzisiaj opuszczam. ![]() mam jutro budzik na 5.15 ; ( a o 6.10 standardowo autobus ;d na szczęście staje mi pod blokiem więc nie jest najgorzej. i pojawię się wieczorem jutro ; * a jak nie to możecie mi skopać tyłek ;d Kocham Was <3 ;*
Z zewnątrz wyglądasz słodko, nie dostrzega nikt Twoich wad, ale każdy kto Cię spróbował poczuł na ustach ten gorzki smak.. Edytowane przez retrospect Czas edycji: 2011-01-09 o 21:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Just Smile Z miłą chęcią się zamienie
![]() Cantharsis wzięłam je ze "zwierzeń georgii nicolson" ;D Czytałaś może? Retro to była szyna tutorowa, czyli całą nogę miałam w wacie i w bandażu a z tyłu był gips. hah! noga mi się w żadne spodnie nie mieściła ;D Współczuje kotek, że musisz tak wcześnie wstawać, ja bym w życiu tego nie dokonała, bo nie umiem zasnąć przed 1 w nocy ![]() ![]() Bound ja też mam ochotę się wyszaleć, czuje w sobie bunt ![]() MaRaKuIa kochana, nie przejmuj się <przytul> Miałam to samo przez październik i listopad, dlatego tutaj nie pisałam i naprawde nie warto tracić czasu na zamartwianie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Klau no ale bez przesady, pokarzcie mi jakiś przerażający urywek
![]() mi się nie podobał szczerze mówic, kto co lubi, prawda? ;* nooo mam nadzieje, że nie będę musiała Ci skopać tyłka! :-d Can książka ujdzie, ale film ![]() Sorbet uch uch dajmy czadu w tym roku ![]() koleś do szkoły przyniósł pająka, no słodkii był <3 wgl ach.. ewa stała się taką typową zawą, wiecie o co chodzi... oni się wyróżniają takie zdjęcie dodała na nk, że żal pupe ściska.. wgl znów to samo, wchodzi na gg dla swojego lubego, gdyby nie opisy nie wiedziałabym co się dzieje muszę sama pytać, a wczoraj weszła na gg, siedziała kilka godz ale nic sie nie odezwała mam tego serdecznie dość... raczej dam sobie bez niej radę
#1822 |
Raczkowanie
|
Bound słodki pająk ?
![]() kim jest Ewa bo nie do końca ogarniam ? : ) Can no to czekam na tego maila ![]() Edytowane przez oleczka55 Czas edycji: 2011-01-10 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Sorbet, a ja niestety 6.11 autobus ;d
jutro tak samo ; ( w środe i czwartek o 7.11 i w piątek o 8.11 ;d a potem dwa tygodnie wolnego <3 Ayeen, widzisz ?! nie musisz mi skopać tyłka ; * też mi się wydaje, że dasz rade bez tej całej Ewy.. wkońcu nic na siłe.. ![]() ej wiecie co ? mam tyle nauki na jutro, że to szok ;d a jak zwykle nie robie nic i jade na kawe do brata.. ![]() średnią mam 3.8.. ; ) jestem z niej meeeega zadowolona ;d bo jeszcze nic nie zrobiłam w kierunku edukacji od września ;d
#1824 |
Zakorzenienie
|
Ola nooo, świetny był, ale jakby ktoś na mnie takie rzucił to ech
![]() Ewa moja tzw przyjaciółka ;-) Klau no, masz szczęście :-d tylko ona zawsze mi gada, że chce się ze mną przyjaźnić, że mi się zwierza etc tylko troche mało się w to angażuje, ja do niej przychodziłam do pracy, po nią po pracy... ach jaka średnia ;o chce tez taka w II semestrze :-d a ja mam 3.4 i w zasadzie też jest pocieszna ![]() nawet nie wiedziałam, że dziewczyna z mojej klasy zaginęła i poszukuje jej policja o.O
#1825 |
Zakorzenienie
|
Can, to nic trudnego mieć tak jak ja.. ; D wystrczy się rozejrzeć wokół.;>
Fakt, dziewczyny też potrafią być okropne dla chłopaków.. nawet znam takie osobiście, i nawet rozmowa z nimi nie jest fajna, i czasem zastanawiam się czemu chłopacy chodzą z takimi laskami.. ![]() Bound, ahh. ale ogólnie to polski rock czy zagraniczny? ![]() Jasne ,że będziesz mieć to szczęście i znajdziesz kogoś wyjątkowego! ![]() Czyżby Twoja Ew. okazała się taką 'przyjaciółką' jak moje? znogamiwchmurach - no ba ,że nie wszyscy! ^^ ale my kobiety jesteśmy czasem zbyt wymagające, a mężczyźni mają trochę mniejsze mózgi od nas.. ![]() Retro, taaak. było bardzo symatycznie. ![]() ![]() ![]() Mar. <pocieszacz> ![]() Oleczka, a cóż to za poważna rozmowa jeśli można wiedzieć? i wgl jak poszło, bo to chyba miało być dzisiaj? Wróciłam z tańców ludowych i po prostu padam! I dowiedziałam się ,że jutro mam dwa sprawdziany. ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Bound, kurde.. nie ciekawie z tym zaginięciem..o.o |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
Miało być dzisiaj, ale chłopak jest chory i "nie chce mnie zarazić", tak więc nie poszło. A rozmowa miała być o jego ciągłym braku czasu, braku czułości, obojętności itd.
![]() Też mam jutro sprawdzian z całego Antyku a jest tego bardzo, bardzo dużo ;( Tańce ludowe? hmm bardzo ciekawe zajęcie ![]() Edytowane przez oleczka55 Czas edycji: 2011-01-10 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Kara i polski i zagraniczny rock
nie, aż taka nie jest, po prostu jak ma chłopaka to idę na bok ... biedna, <daje moc na naukę, której sama nie mam> no bardzo nieciekawie Ola to tak między Wami jest? zawsze tak było czy ostatnio się zepsuło? wgl dobrze, że chcesz z nim tak pogadać na żywo. ile ze sobą jesteście?
#1828 |
Raczkowanie
|
Od andrzejek, właśnie ostatnio coś się zepsuło, najbardziej denerwuje mnie jak mnie przeprasza, a później robi to za co mnie przepraszał.. A rozmawiać o takich sprawach można tylko na żywo, bo w smsie można napisać wszystko, a kiedy się coś mówi to wiadomo czy jest to szczere.
A jakich zespołów konkretnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Bound - Dokladnie bo to jest co ci sie na prawde w zyciu
przyda..Uwielbiam dlugie, gorace kapiele, szczegolnie jeszcze z jakas gazetka ;D Tez chce sie wyszalec w tym roku, pjona ![]() Oj z ta Ewa to ty juz masz, na prawde lepiej poradzisz sobie bez niej.. O jejku, wiadomo cos w sprawie zaginiecia ? Klau - No ja tez bym chciala go zobaczyc ;d. Tylko ze dopiero za tydzien w czwartek no ;<. To ja ci zycze zeby sie troche wszystko uspokoilo i wgl wszystkiego czego chcesz ;* Anita - No szczezrze mowiac ja to tak widze, no bo taka prawda, bo co uczyc sie przedmiotow ktore cie kompletnie nie interesuja? Wiadomo, podstawy matmy etc to kazdy musi znac ale nie kazdy chce matematykiem zostac ;]. Zgadzam sie, jak ufac skoro ciagle zawodza? Kara - Ale do Anglii, do jakiego miasta sie wybierasz ;d. Na gitarze ? Mmm <3 Can - No system jest fajny ale co oczywiscie nie oznacza ze nauki jest malo ;d. Ale no ciekawiej jest. Uh ah, mow mi wiecej ![]() Mari - Oj ja w sumie nic nie umialam, bo niczego mnie w podstawowce nie nauczyli, nauczycielke mialam jakas nawiedzona oO. Co sie dzieje ? ;* Ola - Mam nadzieje ze wszystk dobrze poszlo ![]() Sorbet - Jak mozna nie chciec? Zwyczajnie ! Do niczego sie nie przydaje ;d. Z siostra to chociaz pogadasz na rozne tematy a z bratem.. ? Wpadlam, nadrobilam, odpisalam i juz spadam do nauki ;<
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Ayeen, hm.. no to może jeśli twierdzi, że sie zwierza i wgl
to pogadajcie o tym szczerze... że chcesz żeby jednak dawała coś więcej od siebie. a nie brała tylko.. i przychodziła kiedy to ona potrzebuje osoby, której mogłaby się wygadać. magia z tą dzieeewczyną oO Kara, a no to dobrze jak ogarnęłaś.. ; ) a z tym ustatkowaniem to wiesz jak, nie miałam dokładnie tego na myśli. Chodziło mi bardziej o to żeby trzymać się jednego chłopaaka.. jeśli imprezować to z nim. a nie skakać z kwiatka na kwiatek, co weekend z innym i zapijając wszystko hektolitrami alkoholu.. oO krzywdziłam wtedy tym siebie i moją rodzinę. Oleczka, ja mam jutro wypracowanie z średniowiecza ;d a nie umiem pisać wypracowań ! ; ( Just, to weź mnie tam w czwartek ! ; ( chce go zobaczyć ! ;d chce sie napalać razem z Tobą na niego ![]() iii dzięki dzięki Bejbe <3 ; * !
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.