![]() |
#1801 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XX
I mówię Wam-nadejdzie taki dzień,że i u siebie rozpozna
![]() weekend ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
BAN stały
|
Aha!
![]() ![]() Palce i nogi, jak upał jest i się za dużo chodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Biedny Redsik, awersji do chłopców mógł się nabawić przez to animalne porównanie ![]() Bo dziecko chcę mieć, a żadna nie chce mi urodzić! ![]() ![]() --- Spadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie sam mi dał, wątpliwe, żebym mu siłą zdarła ![]() zamierzam ją opatetowac ![]() Cytat:
![]() ![]() do krokietów je się brzoskwinie z puszki ![]() ![]() już się boisz ![]() ![]() już nie boli ![]() ![]() Cytat:
![]() niech u mnie rozpozna ![]() tak wogle to właśnie wstałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Idę imprezować, wpadają kolegen na planszówki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
BAN stały
|
No dzięki!
![]() Ja po prostu wierzę, że dzieci to największe szczęście, i chcę po prostu, abyście szczęśliwe były, Najdroższe Wy moje ![]() --- Spadam już na serio ![]() A! Mówcie mi Miszczu - wysłałem dzisiaj priwa sam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pamiętam scenę, jak się zaczął do niej 20-latek dobierać - wszystko ładnie, pięknie, chłopak z młodzieńcza werwą wziął się do macania, po cym zaczął macać ją po brzuchu mrucząc "Hm, jaka jesteś mięciutka..." I odechciało jej się seksu ![]() biadku Ty... ![]() ![]()
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Mam l-4 jeszcze do srody. Musze tez Hbsy zrobic.
Z tych chorobowych niepokojów to juz osiwiałam. Dzisiaj zauwazyam, że nie mam ciemnych odrostów tylko siwe ![]() ![]() Idę do Żabki , po coś na pociesznie. ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
Toz ja nie mówię, że nie jest interesujący, ale jeśli nie czujesz dryndusa, znaczy, że jesteś na początku dryndusowej drogi- tzn tam, gdzie ja byłam 1,5 r temu, kiedy naprawdę nie spodziewając się niepochlebnej reakcji, wciąż kazałam się wąchać W. i doprowadziłam go do stanu rozstroju nerwowego, kiedy wolałby, żeby nic niczym nie pachniało
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1811 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomniałaś mi tym, ze dzisiaj znalazłam siwego włosa w grzywce ![]() ![]() Nie wiem, czy iśc spać (bo kimałam dziś ledwie z 7 godz ![]() ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-19 o 19:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja bym taka pewna nie była. Ostatnio oglądałam program o kobicie która w nocy potrafiła wyjść z domu, pobzykać się z jakimś facetem na dicho a rano nie wiedzieć ze w ogóle z domu wychodziła. ![]() E standardzik ![]() -------------------------- A i miałam napisać ze stoczyłam się dziś na dno komercjalizacji. Kupiłam memu Cypiskowi gacie z Hello Kitty. Tak wiec dzieci to szczęście ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-19 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja straciłam trzy kilo i wszystko wisi na mnie , masakra.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-19 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
biedny lukier, musiał się poczuć odrzucony
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Brzuch mnie boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Polly, dostaniesz pierwszy egzemplarz
![]() Spoora, współlokatorzy mówią, że to nie oni ukradli... A tak w ogóle, to mieliśmy dzisiaj symulacje rozmowy z klientem. I ja raz byłam klientem. Dialog był taki: Sprzedawca: Dzień dobry, czy rozmawiam z panią X? Ja: Nie. S: A czy mogę rozmawiać z panią X? Ja: Nie. S: Dlaczego? Ja: Bo nie żyje. Jest w beczce z kapustą. S: A to jest pani telefon? Ja: Nie. Jestem tu na jumie i sprawdzam czy działa, co by szitu nie zwinąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grunt to ciekawe szkolenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Padam na ryjek, a co gorsza jestem głodna. Mam chleb własnej produkcji, majonez, jedną kiełbasę luzem, słoik grzybków i pół flaszki wódki. Zimnej. Przyłączy się ktoś do kolacji? Poza tym mam sporo światła w lodówce. Muszę zrobić jutro jakieś logiczne zakupy ![]()
#1820 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-------------------- Idem spać, jutro trzeba rano wstać i isc na zakupy łeeeeee ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
#1823 | ||
Zakorzenienie
|
Kot Buźka
![]() Zdjęcia są w tragicznej jakości ale robione w półmroku i komórką, kiedyś mi ktoś zarzucił ( nie na wizoożu ![]() ![]() Załącznik 3543160 obserwował Załącznik 3543161 i obserwował Załącznik 3543162 i obserwował....
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-11-19 o 21:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kto kogo? ![]() Nie ma, ale zawsze może mieć ![]() Ja nic nie wiem, nic nie widziałam ![]() ![]() ![]() ![]() I co sobie odpisałeś? ![]() To jest pewna odmiana Narcyzmu ![]() Cytat:
![]() Obetnij grzywkę ![]() Mogę Ci oddać nawet 6 kilo tuszczu, bierzesz? ![]() ![]() ![]() Strasznie dużo zmian u mnie ostatnio. Dziś robiliśmy przemeblowanie w domu - jest trochę lepiej niż było wcześniej, ale to jeszcze nie to - reasumując zabrakło nam jednego pokoju ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
no so... ja swego czasu widziałam ich na żywo, jak na dyskotece pod skierami grali...
![]() Poprzeglądałam dziś różne strony z gotyckimi ciuchami i tylko się zdołowałam, bo bym chciała całe szafy tych ciuchów ![]() ![]() Idem spać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-19 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() aż tak lubisz ![]() jadę jutro do miasta, P. trzeba ubrac, bo bidak obdarty chadza ![]() Cytat:
![]() kot nie remont ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.