*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-01, 21:33   #1801
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no my w tym roku chcemy poszaleć dlatego i mikołajkowy i choinkowy prezencik se zrobimy, w tamtym roku nic nie kupowalismy nie mielismy nastroju na nic i dlatego te swięta postanowilismy miec radosniejsze
I bardzo dobrze Jak szaleć to szaleć

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Uciekam pod prysznic i nyny ...... trzymam kciuki za tempke, Lady

Dobranoc
Dobrej nocy

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 21:37   #1802
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

zaczyna sie finał top model
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 21:40   #1803
lisek15
Zakorzenienie

Idę powoli zbieram sie do spania, Olek się wybudza. Także nakarmie i sama lecę do spania
Dzisiaj będzie pierwsza noc,którą spędzę z tż. Bo tak to spał z tatą w pokoju, bo nie czół sie najlepiej. Także Olek wyląduje dzisiaj w wózku na noc

Postaram się wejśc jutro
DOBRANOC!!!

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 21:47   #1804
motylek85
Zakorzenienie

aa2 i dobrze, trzeba sobie życie umilac, mniejszymi i większymi niespodzianko-prezentami my pewnie już ostatnie tak święte prezentowo dla siebie, za rok to niuniek będzie obdarowywany a my może jakieś drobnostki dlatego też trochę szalejemy bo na mikołajki do 50zł miało byc mój prezent przekroczył stawkę o 5zł ale to nie ważne

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

rany dziewczyny, znów pomarudzę... ja już do łazienki nie mogę dojśc żeby się nie zgiąc z bólu... a zejście z łóżka to jak za karę... ech... niech ten miesiąc szyyyyyyybko minie...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 21:53   #1805
aa2
Zakorzenienie

motylku my na mikołaja tez ustalilismy po 50 zł mężuś dostanie więcej bo zamówił sobie gre ale ja mu jeszcze chce zrobić jakąś niespodziankę o której nie bedzie wiedział i chyba zakupie mu perfuma

z tym ze ja wiem że na święta dostene troche więcej bo telefon mamy dla mnie zakupić bo mój troszkę juz wyglada jak po wojnie he he

motylku a moze jedx jednak do lekarza powiedz ze tak cie t owszystko boli, nbo troche to chyba męczace taki ból
Stary 2010-12-01, 22:01   #1806
motylek85
Zakorzenienie

męczące strasznie... no ale jak ten lekarz mówi, że tak ma byc i nic nie da się z tym zrobic najlepiej jest jak leżę ale to do momentu jak stawy nie zaczną bolec... ech no mówię, ja to się mam...

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

no a prezenciki super mój tel też się nadaje do wymiany bo zaczyna wariowac ale poczekam aż mężusiowi będzie się umowa kończyła na wiosnę

♥37/40♥
Stary 2010-12-01, 22:09   #1807
aa2
Zakorzenienie

ja ogólnie nie biore telefonu do abonamentu bo nigdy nie ma żadnego który wpałby mi w oko i zazwyczaj kupujemy oddzielnie teraz nauczona juz doświadczeniem nie chce jakiegos mega wypasu moje jedyne ządanie to nawigacja-to jest mus
Stary 2010-12-01, 22:12   #1808
motylek85
Zakorzenienie

no ja już nigdy nie wezmę oddzielnie... za mój obecny dałam 1000zł bo brałam na raty w media Markt chyba... i oczywiście zanim go spłaciłam to stracił mega na wartości ale co prawda, nie miałam lepszego telefonu (zanim nie zaczął szwankowac)

♥37/40♥
Stary 2010-12-01, 22:20   #1809
aa2
Zakorzenienie

no niestety sprzety tego rodzaju szybko traca wartośc i tu niestety nic nie poradzimy , zbankrutowałybyśmy jakbysmy miały nadązac za tymi w cenie he to tak jak z samochodami nowymi wyjedziesz z salonu i juz 10% mniej
Stary 2010-12-01, 22:23   #1810
Basima
Zakorzenienie

Nie było mnie przez cały dzień bo była mama , a Polka też dawała czadu więc nawet nie miałam kiedy. Idę Was nadrabiać

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 22:24   #1811
aa2
Zakorzenienie

w ogóle to cos za mna łazi do jedzenia i nie wiem co
juz pochłonęłam dwa kawałki sernika ale to nie to hmmmm

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Karolcia jak tam przygotowania do ślubu? macie już wszystko? ja sie już nie moge doczekac twoich fotek
Stary 2010-12-01, 22:27   #1812
motylek85
Zakorzenienie

to fakt, widac to niestety najbardziej jak się bierze na raty... my zawsze jak już to na 10 rat bo wiadomo, im mniej tym mniej się to odczuwa... tą różnicę w cenie się znaczy

a ja zjadłam jogurcik o smaku piernika z orzechami laskowymi taki z biedronki dooobry

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

uciekam laseczki dobranoc

♥37/40♥
Stary 2010-12-01, 22:30   #1813
aa2
Zakorzenienie

motylku my tez bralismy czesto na raty najpierw zeby sobie zrobić historie kredytowa potem bo tak nam było wygodniej i jakos tak mniej nam było szkoda a teraz zbieramy i kupujemy za gotówke he he
ja mam w planach ekspres do kawy ale koszt to około 3500 no i własnie sie zastanawiamy czy zbierać na niego czy jednak sie skusić na jakies ratki
no ale nie pali mi sie z tym więc jestesmy na etapie myslenia-pewnie skończy sie zakupem bo my to maniaki wszelakiego sprzetu jestesmy

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

dobranoc
Stary 2010-12-01, 22:36   #1814
Basima
Zakorzenienie

Nie dam rady nadrobić, ale z tego co przeczytałam
Agrafko nie poddawaj się musisz byc silna szczególnie przy dzieciach one to czują . Jak Polcia leżała na odziale dla wcześniaków to ja płakałam w łazience a do niej szłam silna , głaskałam ją, przytulałam mówiłam ,że musi ładnie jeśc bo wtedy szybko mi ją dadza , mówiłam,że ją kocham i,że jest piękna. Naprawde małe dzidziusie to czują głowa do góry siedź przy maluszkach jak najczęściej i zobaczysz szybko zleci i będziesz miała maleństwa przy sobie.
Pepus ja kilka dni temu pisałam ,że Ciebie nie ma i co się z Tobą dzieje
Co do @ nie dostałąm jeszcze w poniedziałek minął kolejny termin @Tak więc w przyszłym tyg idę do gina.
W poniedziałek nawet nie wiecie jak się wkurzyłam, pojechaliśmy z TŻ do audiologa z małą na badanie słuchu okazało się,że ma bardzo dobry słuch, ale wiecie co mała w szpitalu dostawała antybiotyk, który może spowodowac głuchotę , nikt mi nawet nic nie powiedział no ku........mać

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
motylku my tez bralismy czesto na raty najpierw zeby sobie zrobić historie kredytowa potem bo tak nam było wygodniej i jakos tak mniej nam było szkoda a teraz zbieramy i kupujemy za gotówke he he
ja mam w planach ekspres do kawy ale koszt to około 3500 no i własnie sie zastanawiamy czy zbierać na niego czy jednak sie skusić na jakies ratki
no ale nie pali mi sie z tym więc jestesmy na etapie myslenia-pewnie skończy sie zakupem bo my to maniaki wszelakiego sprzetu jestesmy

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

dobranoc
Ja jakoś zawsze bałam się brać na raty i zawsze waliłam gotówe, albo brałam z kasy zapomog. pożyczkowej z pracy i odciągali mi z wypłaty

Stary 2010-12-01, 22:39   #1815
aa2
Zakorzenienie

Basimka ale masz super foto w avatarku
Stary 2010-12-01, 22:48   #1816
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Basimka ale masz super foto w avatarku
Mała czeczenka terrorystkajak się usmiecha to jak aniołek

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Ciekawe która wygra. Mój TŻ powiedział,że wszystkie to konie i ja jestem najpiękniejsza

Stary 2010-12-01, 22:59   #1817
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Mała czeczenka terrorystkajak się usmiecha to jak aniołek

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Ciekawe która wygra. Mój TŻ powiedział,że wszystkie to konie i ja jestem najpiękniejsza
twój tż to tak jak mój własnie mi powiedział ze ja bym wygrała przez cycki a potem wzioł telefon i powiedził ze pisze smsa gdzie jest numer głosowania na zonkę

no i sie mnie pyta kto i po co im tak te oczy wymalował bo wygladaja jak potwory

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

poparzyłam sie własnie zupka chińska
Stary 2010-12-01, 23:05   #1818
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
twój tż to tak jak mój własnie mi powiedział ze ja bym wygrała przez cycki a potem wzioł telefon i powiedził ze pisze smsa gdzie jest numer głosowania na zonkę

no i sie mnie pyta kto i po co im tak te oczy wymalował bo wygladaja jak potwory

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

poparzyłam sie własnie zupka chińska
Mam takiego kolege i jego siostra kiedyś wygrała sesje zdjęciową w Ell bo napisała jakieś tam opowiadanie jak mi pokazał gazete i pyta się kto to to ja jej nie poznałam myślałam,że to jakaś obca panna, te wszystkie modelki tak naprawdę aż takie piękne nie są a na zdjęciach to każdą można podrasować, a potem my wszystkie mamy kompleksy. Mój TŻ zawsze mówi,że nie powinnam mieć kompleksów mam super cycuszki(melony wielkie) i nawet jak rano wstaję to jestem piękna

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Myślałąm,że nie wygra bo nie zna języka angielskiego

Stary 2010-12-01, 23:07   #1819
agrafka26
BAN stały

Basimka dziękuje
ja siedze tak ze 20 godzin na dobe bo czasem to mnie wyganiają ale czasem nie da sie powstrzymac od płaczu szczegolnie jak mysle o Adrianku
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 23:10   #1820
aa2
Zakorzenienie

ja podejrzewałam ze wygra bo jakos tak ludzie lubia takie sierotki
co do zdjęć to kochana jakby nas ktos podrasował to sex bomby by z nas były
a swoja droga to chciałabym jakąs taka sesje ale do swojego albumu

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Basimka do następnej edycji sie zgłosimy

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
Basimka dziękuje
ja siedze tak ze 20 godzin na dobe bo czasem to mnie wyganiają ale czasem nie da sie powstrzymac od płaczu szczegolnie jak mysle o Adrianku
Stary 2010-12-01, 23:12   #1821
Basima
Zakorzenienie

Ja spadam cipuchy do juterkaJak dobrze,że znowu siebie mamy na forum

Stary 2010-12-01, 23:16   #1822
agrafka26
BAN stały

postaram sie jutro Wam zdjecie wkleić maluszków
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-01, 23:23   #1823
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
Basimka dziękuje
Kochana wiem,że strata dziecka musi być trudna tzn domyślam się. Ale teraz kochana Adrianek patrzy na |Was z nieba z innymi aniołkami , a Ty musisz być silna dla maluszków które żyją. Naprawde wszystko będzie oki poradzą sobie bo sa silne i Ty musisz być silna dla nich . Jeżeli maluszki trochę podrosną jak najszybciej naucz jej jedzonka przez butelkę zobaczysz wtedy szybko nabiora masy i wyjdziecie do domku, a w domu to juz będzie inaczej razem z TŻ dacie sobie rade. Może niech TŻ na zmiane z Tobą siedzi u maluszków,żebyś chociaż mogła pospać chwile

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
ja podejrzewałam ze wygra bo jakos tak ludzie lubia takie sierotki
co do zdjęć to kochana jakby nas ktos podrasował to sex bomby by z nas były
a swoja droga to chciałabym jakąs taka sesje ale do swojego albumu

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Basimka do następnej edycji sie zgłosimy

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Odrazu wygramy

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Ja już naprawdę uciekam Agrafko jestem często z Tobą myślami i naprawdę wiem co czujesz denerwując się o maleństwa bo to samo przechodziłam ,też o Polcie strasznie się bałam a zobacz jaka teraz dorodna dziewczyna. Twoje maluchy też takie będą. Ściskam Cię z całych sił i trzymam kciuki za Twoje maluszki całując je w pępuszki. Będzie wszystko oki pamiętaj

Stary 2010-12-02, 06:55   #1824
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo wieki mnie tu nie bylo.... nawet nie próbuje nadrabiać bo i tak nie ma szans....od czasu do czasu Was podczytywalam

Mam małą nowine..... wczoraj zrobilam test...... pojawily się upragnione II jutro lub w poniedziałek wybieram się do lekarza Takie pytanie.... czy II zawsze oznaczają ciążę? czy nie cieszyć się za bardzo aż do wizyty u lekarza, bo może czekać nas rozczarowanie?

pozdrowienia dla wszystkich
hej koleżanko pisz tutaj z nami koniecznie
i jeszcze raz gratulacje Słońce

LadynMK trrzymam kciuki za piątk

właśnie wylałam kawe na klawiature
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 07:30   #1825
LadyMK
Zakorzenienie

kuurna chciałam byc chociaz raz pierwsza Acelinko!
ok jestem druga.

Dzięki Acelinko przydadzą się kaaaaaaaaaaaażżżde kciuki. Wczoraj wieczorem takiego bólu dostałam w podbrzuszu, ale nie okresowego, że pierwsze co to pomyślałam... NO-SPAAAAAA!!!!...
ale nie miałam. Dziś muszę kupić

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 07:36   #1826
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
gratki bardzo sie cieszę

a ja mialam sesje brzuszkowa z black angel w poniedzialek jak juz dostane gotowe zdjatka to sie pochwalę

póki co dzis biore sie za pakowanie torby do szpitala
a wczoraj przyszedł mi ten stanik z all co kupilam i jestem wsciekla bo okazał sie dużooo za mały a niby pisalo rozmiar 75a ta chyba ze to rozmiarwoka dzieciecca ale sam w sobie jest swietny szkoda ze taki mały i znow musze kupic nowy...

a i kupujemy małej taką karuzelkę do łożeczka
http://allegro.pl/tiny-love-karuzela...343651589.html

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

marlenka mam pytanko, doradź mi tak orientacyjnie na jaki rozmiar kupic czapeczke zimowa??? obwód główki 38-40 czy 40-42??? mysle nad tym kompletem
http://allegro.pl/czapka-zimowa-uszatka-szalik-kolory-i1340846111.html
Mała, zakup sobie stanik gdzieś na miejscu Bo widzisz z ubraniami z all to tak jest, niby rozmiar dobry, a okazuje się, że za małe albo za duże.

Laski, ale zima!!!!!!!!!!! Toruń cały biały i ciągle sypie!

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
nie strasz
Aż się boję takiej liczby
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-02, 07:37   #1827
LadyMK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Uciekam pod prysznic i nyny ...... trzymam kciuki za tempke, Lady

Dobranoc
tempka ok trzyma się wysoko

Motylku jak ten transmiter działa? gdzie się go podłącza?? ja nie wiem co TŻowi na gwiazdkę kupić... bo na Mikołaja to raczej nic sobie nie kupujemy :P Dla mamy chyba zamówię ten materac masujący, tacie trymer do nosa i uszu... a dalej nie wiem :P

Szczęściara

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-02, 07:37   #1828
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
spoko wiec póki co tylko to spakuję a jak co to dopytam gina czy musze miec cos jeszcze ale chyba nie w koncu wszystkie wyniki sa w karcie ciąży
Ja już też pakuję jutro Wczoraj znowu skurcze miałam Coś do stycznia chyba będzie ciężko małą donosić

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
o matko a my jeszcze ani łóżeczka ani wózka
Ty motyl, zamawiaj to wyro, bo będziesz z dzidziem w wannie spać
Stary 2010-12-02, 07:38   #1829
LadyMK
Zakorzenienie

hej Magness ) ja jeszczer przez okno nie patrzyłam... a niedługo muszę wychodzić huhuhuuu...

Biorę silny antybiotyk i nie wiem kiedy przestać. Czy jutro ew. po becie? czy mogę brać go? przecież na razie to sam początek... nawet nie wiem czy tam coś jest, a zaszkodzić nie chcę.

Szczęściara
Stary 2010-12-02, 07:39   #1830
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc. Jak dobrze ze wiz nie dzialał mam mało nadrabiania
Ja w sobote trafilam z malutkim plamieniem na IP, ale dzis w koncu mnie wypuscili. To był jednorazowy przypadek i jest juz dobrze
Całe szczęście wszystko okej! Oszczędzaj się

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
hej laseczki
lisku olus jest przesliczny,normalnie juz chce swojego miec przy sobie
ja wczoraj milam juz lekkie skurcze utrzymywaly sie dwie godzinki juz myslalam ze sie zacznie ale nic z tego przeszlo samo ale byly juz lekko bolesne,ogolnie maly jest jakos dziwnie ulozony ze ciagle kladzie mi cos mocno pod zebra z prawej strony i jest to cholernie bolesne
To ja mam tak samo Z tym prawym żebrem też
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości