![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dzięki veronko za odpowiedź
![]() Ja właśnie myślę o tych próżniowych bo się je łatwiej stawia i nie wyglądają tak strasznie bo mnie samą by przeraził widok jak by ktoś stał nademną z ogniem i grzał te bańki /widok przerażający / A powiedz Borysek wyleżał przy tych bańkach //bo to chyba z 15 min. trzeba leżeć i się nie ruszać dziś zrobiłam dzieciom terapię czoskową nawet Karolkowi pokroiłam drobniutko i dałam do rosołu zjadł cały duży ząbek Ja też zawsze z dzidziolami jeździłam i mi to nie przeszkadzało tzn. z Karolkiem jak już to tylko na swoją działkę, Ale np. z Darkiem urodzony połowę maja to latem jeździliśmy co weekend do gór moje dzieciaki raczej z tych spokojnych co ich tylko widać a nie słychać hmm za to teraz nadrabiają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
hej,
miałam szkolny łikend zakończony chorobą bobasowej ![]() ![]() nasz pediatra w bańki wierzy, ale jak kiedyś proponował, to od razu zapytał czy wyleży, żeby na siłę nie męczyć. nasz przypadek nie wyleży nawet sekundy ![]() w dzieciństwie miałam stawiane bańki, pomagały - ale niczego tak nienawidziłam jak baniek właśnie, nawet zastrzyki były pryszczem w porównaniu z tym ![]() pojechałam obejrzeć tę kurtkę - ale szajs ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
hi hi
o Veronka fotki sentymentalne ![]() moj skunks nie da rady sobie zmierzyć temperatury a co dopiero jakby mu się bańka miała przyssać ![]() szlag mnie trafi z obecnym i przyszłym mym ostanikowaniem ![]() wyczaiłam superaśny do karmienia, cud , ale tak spaczona konstrukcja że musiałam go szybko opchnąć ![]() o taki http://www.nursingbra-shop.co.uk/asp...uper/135-3.jpg dosłownie za grosze miałam go w łapkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Aniu ładny staniczek, do letnich bluzek super
![]() ![]() ![]() co do wczesnych wyjazdów to u mnie też było raczej ciężko niż lekko i sobie nie wyobrażam być pierwsze miechy gdzie indziej poza domem swoim czy u mamy (tu pojechałam na dłużej już po 5 tyg.): 6tyg. bolących piersi; na początku zero pokarmu; dziecko,które śpi i nie je; nie wspomnę o tym,że po 2 tyg. to dopiero na luzie siedziałam na tyłku ![]() ![]() ![]() no i te kolki przez połykanie powietrza...GRRR byłam u orto ![]() ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-17 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
A ja miło wspominam wyjazdy z malusieńską Mati
![]() ![]() ![]() Wakacje... już nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() Sofijkowa nam się pochorowała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa bolało/boli?
Ja też dobrze wspominam spacerki wózkowe ![]() ![]() ![]() ![]()
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() choć generalnie moje dziecko ma psakudny charakter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było dziś w nocy, w południe wezwałam jeszcze naszego lekarza, żeby po swojemu obadał ![]() musi brać flegaminę lub mucosolvan wykrztuśnie (podaję to 2gie, bo mam akurat), t. verde i 5 kropli zyrtecu (2x). plus nawilżanie pokoju. w razie takich akcji trzeba koniecznie z dzieciakiem lecieć na dwór/do okna/ lodówki, żeby się schłodziło. jak byłam mała non stop to miałam współczuję mamie ![]() to jest wirusowe i podejrzewam, że przywlekłam ze szkoły. koleżanka siedząca obok ma 2 córki właśnie chore na to, mnie pobolewa gardło tylko, a Zośce wreszcie wyłażą ostatnie 2 5ki na raz to siekło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
oo już niedługo! niech moc będzie z Tobą! (nie miałam separacji)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
ok
dzięki tak podpytuję, żeby czasem czegoś nie przeoczyć u Mikiego kaszel to od razu daje mi do myślenia, ale wiadomo, zawsze czekam może jutro będzie inaczej, żeby lekarka nie pomyślała że panikuję ![]() ale w czasach różnych mutacji, wiusowych i bakteryjnych trzeba faktycznie być od razu przewrażliwionym i gnać po poradę do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
nasz lekarz powiedział, że zdławione w zarodku. w szpitalu zrobili inhalację z czymś tam, przy obrzękach podają już sterydy, ale u nas się upiekło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
ale mi dennie
tak samej wieczorami Miki usypia teraz wcześniej bo juz coś z drzemek zrezygnował w dzień więc siedzę taka samotna bez tż nawet na kogo napsioczyć nie mam ![]() oj przydaje się tż czasem do czegoś ![]() nie mam zadatków na singielkę oj nie , ani na świadomą samotną matkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tż siedzi w garażu i szykuje sprzęt na wyprawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
znów go niesie motorem w świat ?
![]() mój siedzi obok ![]() ![]() a jego głównym problemem był zatokowy ból głowy przez kilka dni. zero kataru, kaszle ale w normie. kilka razy się w nocy spocił. straszna choroba, nieprawdaż ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
pewnie z całą zimę jeszcze w tej nieszczęsnej Warszawie bedzie siedział z kumplem
ale to i tak lepsze rozwiązanie niż siedzenie w L na tyłku przez zimę bo u nas nędza w zimie żadnej wykończeniówki nikt nie chce, wszyscy ruszają dopiero skoro wiosna i w lecie ![]() tak Jowiszowa, straszne choróbsko dopadło Twojego tż, ![]() pękam czasem z tych męskich boleści ![]() skaleczenie czasem urasta do rangi amputacji kończyny ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-01-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
zdrówka dla choróbek maych i duzych
![]() Veronko miniaturki zdjęć mnie przeraziły ![]() ![]() obejrzałam ten film ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
no to ładnie, cała ciąża samotna
![]() ![]() niesie Jowisz niesie, więcej w klubiku (jak mawia myszka miki). jak wytłumaczyć śmierć taty lwa w "królu lwie"? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu usnął i się już nie obudzi ? ![]() ![]() Iga jak ogląda po raz któryś ten sam odcinek bajki i wie,że będzie moment,któy jej się nie podoba albo się boi to leci do mnie, a najchętniej przełącza kanał ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Kasiulka na co zbierasz ? wiem,że sprzedałaś Play (od kupującego) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
hm
może takie wytłumaczenie na razie wystarczy ![]() a jak to za niski poziom rozwiania wątpliwości bobasowej to może że usnął bo mial wypadek, był starszy i poszedł do nieba ![]() i tu się zacznie dopiero opowieść ... niekończąca się .... ![]() tak Takuśna, tak takie wypowiedzi proste że szok, niemniej jednak facet bez nogi ale wszystko inne sprawne skoro narobił 11 dzieci ![]() ja w swoim kręgu , ani też moje wiejskiej rodziny nie spotkałam sie az z takimi wielodzietnymi rodzinami, nikt przy zdrowych zmysłach nie koci się żeby potem na chleb nie mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
na razie wystarczyło, ale oglądamy etapami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
hej
od godz. 18 nie miałam prądu była awaria na mojej drodze i dopiero przed chwilą się z nią uporali życzę zdrówka Sofijce i innym cierpiącym mam kolejny dylemat iść czy nie iść jutro do lekarza z Krystianem po terapii czoskowej wygląda lepiej, tzn mniej kaszlu a jak zakaszle to ładnie się odrywa a wcześniej był taki suchy duszący |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
zobaczysz jak po nocy, jak nie bedzie kaszlal przez sen i rano bedzie ladny mokry kaszel,, to moze sie wstrzymaj, wiesz co w przychodniach sie dzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tego się boję że załapie coś nowego Jak na razie cisza nie zakaszlał ani razu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, nawet was nie nadrabiam...wpadłam tylko na chwilę żeby donieść, że straciłam głos
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maluśna, koniecznie idź do lekarza, a jak cie nie przyjmą to na dyżur do szpitala, albo coś. Bez przesady, ze cie wczoraj nie przyjeli, co za wieśmaki... ![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
hello
Maluśna , jak to bez zwolnienia ![]() jak jestes niema, to nijak przecież petentowi nic nie wyjaśnisz, może lepiej sie pokuruj w domku przez kilka dni ![]() widzę że piękne słoneczko na razie zza chmur wygląda, oby wyszło na stałe to człowiek tak optymistyczniej patrzy na tę pseudo zimę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Ponoć dziś ma być słonecznie i plus 7 w maksie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.