|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
hejo!
wita was smarkata aniśka!
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha dziewczęta
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Się zarejestrowałam do lekarza. Dziwne uczucie, ostatnio byłam u internisty jeszcze za czasu studiów, lekko z 8-10 lat temu. ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- W każdym razie udaję się na opukanie na godzinę 17-tą. ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Aha- i już wiem, że muszę sobie wydrukować potwierdzenie przelewu składki zdrowotnej. Ino chyba zapomniałam numeru klienta do bankowości elektronicznej, bo wpisywałam parę razy, ale raczej zły, bo się zalogować nie mogę (hasło pamiętam). Teraz tak sobie myślę, że jak wpisywałam zły numer i swoje hasło, to może komuś zablokowałam dostęp do jego konta? ![]() Cóż, numer klienta mam zapisany, ale w biurze. Na szczęście do 17-tej jest jeszcze s[poro czasu. Ja pertolę, nienawidzę chorować, same kłopoty z tego wynikają.
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
no Anka chyba sobie zablokowalas to konto i nie wiem czy teraz do banku nie trzeba dzwonic, bo chyba 3 razy mozna źle wpisac i potem bum ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ale czlonka to co Olka ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1294006494 a zdjecie boskie i Kame nam scielo, bo nie bylo juz naszego sennika ![]() mam nadzieje, ze wszytsko u niej dobrze
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry to i ja pozdrawiam ze smarkatej krainy
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W grudniu przenosiłyśmy konto firmowe do innego banku (bo 100 razy lepsze warunki) a że to nie ja siedzę w papierach, to mnie się o tym zapomniało i próbowałam się zalogować do nieistniejącego konta. |
|
|
|
|
#1807 |
|
PIP.
|
joooł
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1809 |
|
Konto usunięte
|
Heloooouu!!
Jak żyjecie w Nowym Roku?
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
obejrzalam wczoraj piekny film pt. Temple Grandin, prawdziwa historia kobiety co urodzila sie z autyzmem i bardzo kochala zwierzeta, uspokajalo ja nie przytulanie czlowieka, bo tego nie mogla zniesc, ale takie urzadzenie co na farmie poznala jak sie krowe tam wklada i te boki sie zaciskaly , taka wrazliwa i madra, jednak to prawda, ze tylko "wariaci" sa cos warci
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Temple_Grandin Cytat:
a na koniec bylo, ze polowa rzeźni w stanach pracuje na jej systemie, chodzilo, zeby zwierzeta sie nie stresowaly, zeby godnie umieraly, ze trzeba miec szacunek dla nich, bo przeciez je jemy
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
i te jej teksty, ze zyje sie dla jakiegos sensu zycia, pytala sie dokad ida Ci co umieraja, potem w boga uwierzyla, no przepiekny ten film
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
|
|
|
|
#1814 |
|
Konto usunięte
|
Muszę się Wam pożalić....
Wiecie jak mnie wczoraj PKP w chu* zrobiło? Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2011-01-03 o 11:36 |
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24131851]Muszę się Wam pożalić....
Wiecie jak mnie wczoraj PKP w chu* zrobiło? PKP ![]() Wczoraj w ogóle pokazywali jak dali dupy....ludzie oknami włazili, co by wejść
|
|
|
|
#1816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O mama...Ale serio, ta "instytucja" to są jakieś kpiny Na dodatek słyszałam, że jakiś koleś podszedł do okienka w kasie się zapytać, czy pojedzie jeszcze jakiś pociąg, to mu babka kazała spojrzeć na tablicę odjazdów. Na tablicy było napisane, że jedzie jeden o 21:ileśtam, koleś się pyta, czy będzie jechał ten o 21, to mu babka powiedziała, że nie bedzie No kutfa, co to ma być?
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka, moja siostra miała identyko sytuację w Warszawie
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24131851]Muszę się Wam pożalić....
Wiecie jak mnie wczoraj PKP w chu* zrobiło? Biorąc pod uwagę to, co wczoraj widziałam w TV ad. podróży pociągami, to ciesz się, że jechałaś PKS-em. Lepiej wybulić 17,60 zł i podróżować w pozycji siedzącej i cieple, niż zapłacić połowę mniej i wskakiwać do wagonu przez okno po to, by podróżować po ciemku, w mrozie i w kiblu (bo i tak ludzie jechali). ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- * Nie wspominając o tych, którzy się zwyczajnie do pociągów nie zmieścili, bo było za mało wagonów.
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
moja szwagierka tez miala tak w Warszawie, poszla, a pytala sie , tak jest pociag, i w kasie mowia i w ogloszeniach, a wcale go nie bylo i ledwo na wigilie jakos dojechali z przesiadkami, a i tak szwagier po nich jechal do Krzyza, bo tam juz w ogole nic nie wiedzieli
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
A najbardziej rozwaliło mnie to, jak redaktorka pyta jakąś paniusię z TLK:
- Jak to? Ludzie kupili bilety i nie ma dla nich miejsca w wagonie? - Bilet jest na przejazd a nie na miejsce... No po prostu Bareja by się nie powstydził.
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, i jak tam ze zdrowiem ?
pisalam wczesniej, ale base error zrobil
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
PKP i Poczta Polska to chyba dwa największe relikty przeszłości.
|
|
|
|
#1823 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I niech mi nie pieprzą, że nie mają pieniędzy na podstawianie większych taborów, w końcu cholera co robią z tymi pieniędzmi za bilety?! A taaak, zarząd pewnie ma premie i podwyżki, a normalni ludzie jeżdżą w kiblu jak psy! Cytat:
Oni by sprzedali i z 42tys biletów na pociąg o pojemności 500 osób ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Heh, Poczta Polska w porównaniu do PKP to najbardziej zmodernizowana instytucja na świecie Takich jaj jak u nas na kolei to nigdzie nie ma. Ale Pan Wielebny Konduktor musi mieć przedział tylko dla siebie, psia mać
|
||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24132139]Coś Ty?
O mama...Ale serio, ta "instytucja" to są jakieś kpiny Na dodatek słyszałam, że jakiś koleś podszedł do okienka w kasie się zapytać, czy pojedzie jeszcze jakiś pociąg, to mu babka kazała spojrzeć na tablicę odjazdów. Na tablicy było napisane, że jedzie jeden o 21:ileśtam, koleś się pyta, czy będzie jechał ten o 21, to mu babka powiedziała, że nie bedzie No kutfa, co to ma być? [/QUOTE]eeee, no bo oni pozmieniali rozkłady, ale się nie odnajduję w tym sami... Prezesa PKP nie ma bo go zdymisjonowali, więc teraz nie ma już na kogo winy zrzucić... Jest pomysł by zdymisjonować też Grabarczyka, ale pewnie do tego nie dojdzie... Przerzuć się na PKSy ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24132338] Heh, Poczta Polska w porównaniu do PKP to najbardziej zmodernizowana instytucja na świecie Takich jaj jak u nas na kolei to nigdzie nie ma. Ale Pan Wielebny Konduktor musi mieć przedział tylko dla siebie, psia mać [/QUOTE]oj nie wiem, nie wiem... teraz PKP ma kłopoty, więc jest sytuacja kryzysowa... ale to, co się dzieje na poczcie też woła o pomstę do nieba... bywam prawie codziennie na poczcie i co poczta , co baba to obyczaj... kolejki non stop jak cholera, na 3 okienka otwarte jedno, listonosz nie przynosi paczek, itd., itp. ja PKP nie jeżdżę, więc dla mnie bardziej masakryczna sytuacja jest na poczcie...
|
|
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
Ja na poczcie w sumie nie bywam, a jeśli już bywam to masakry nie ma, a przesyłki z reguły dochodzą... O przepraszam, jedna nie doszła, Hisia wysłała mi list ze 3 miechy temu i ani widu, ani słychu
Ale zaproszenia na pokazy pościeli/garnków czy innych badziewi zawsze dojdą! |
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się czy pójść na zajęcia, czy nie...Kasia moja mi nie kazała ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24132338] Heh, Poczta Polska w porównaniu do PKP to najbardziej zmodernizowana instytucja na świecie Takich jaj jak u nas na kolei to nigdzie nie ma. Ale Pan Wielebny Konduktor musi mieć przedział tylko dla siebie, psia mać [/QUOTE]No Poczta Polska przy PKP to jest git majonez ja ostatnio naprawdę nie narzekam
|
||
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24132453]Ja na poczcie w sumie nie bywam, a jeśli już bywam to masakry nie ma, a przesyłki z reguły dochodzą... O przepraszam, jedna nie doszła, Hisia wysłała mi list ze 3 miechy temu i ani widu, ani słychu
Ale zaproszenia na pokazy pościeli/garnków czy innych badziewi zawsze dojdą! bo te zaproszenia to chyba nie listonosz roznosi, co? wszystko co państwowe funkcjonuje gorzej... i jest najdroższe... ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- taka chora? jeszcze pozarażasz innych! nie idź!
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez na poczte nie narzekam, tylko rzezcywiscie nieraz maja wewnetrznie źle zorganizowane i tez zalezy od czlowieka , jak wszytsko
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2011-01-03 o 12:22 |
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak nie pójdę na jedne ćwiczenia chociaż...to bede musiała pisać referat
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Wiecie jak mnie wczoraj PKP w chu* zrobiło?
O mama...
Na dodatek słyszałam, że jakiś koleś podszedł do okienka w kasie się zapytać, czy pojedzie jeszcze jakiś pociąg, to mu babka kazała spojrzeć na tablicę odjazdów. Na tablicy było napisane, że jedzie jeden o 21:ileśtam, koleś się pyta, czy będzie jechał ten o 21, to mu babka powiedziała, że nie bedzie
Takich jaj jak u nas na kolei to nigdzie nie ma. Ale Pan Wielebny Konduktor musi mieć przedział tylko dla siebie, psia mać