|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1801 | ||
|
Idiotka
Wiadomo¶ci: 12 566
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
Pozazdro¶ciæ... Ja mieszkam na takim zadupiu ,¿e szok Nie ma siê gdzie wybraæ... ![]() Cytat:
Oczywi¶cie latem, piêkne widoki, ciep³o... Wcale nie tak drogo Na pewno by Wam siê spodoba³a , a dla dzieci to raj na ziemi (wiem bo by³am z dwiema ma³ymi s±siadkami jedna mia³a 2 lata druga 4.. i jak przyszed³ dzieñ powrotu do domu to p³aka³y,¿e nie chc± wracaæ i kaza³y rodzicom kupiæ w Chorwacji dom ) ![]() Na pocz±tku roku mo¿na sobie zarezerwowaæ jaki¶ mini apartamencik za grosze.. A w wakacje jechaæ! (Sama z chêci± bym tak zrobi³a,ale w wakacje mam praktyki ![]() Ale siê rozpisa³am.. Zaliczy³am 8min Abs, 30 min hh
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
ja ju¿ po kolacji - jedna kanapka z szynk± i past± jajeczn± + kawa Inka z mlekiem i s³odzikiem. Dzi¶ ci±gle g³odna jestem! pewnie przez ten g³upi okres ;/ A co tu dzisiaj tak cicho???????????
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 843
|
A ja w³asnie wróci³am ze spaceru, trochê zmarz³am ale fajnie by³o
Nogi mnie bol±, bo dawno nie chodzi³am na takie d³ugie spacery ![]() Chyba troszkê dalej mam do tych Czech, bo w dwie strony szybkim tempem zesz³o nam 1 godzinê 15 minut. Teraz codziennie wieczorami bêdê chodzi³a na takie spacery ![]() Adziorek nie wiem czy tak dobrze, bo mieszkam w ma³ej mie¶cinie i w ko³o nic nie ma, jedynie od czasu do czasu do Czech na jakie¶ piwko, b±d¼ na rower mo¿na siê wybraæ ![]() Monia przed kolacj± wypi³am 2 ³y¿ki syropu, tak mnie przeczy¶ci³o ¿e masakra jak nigdy w ¿yciu, ju¿ 3 razy siê za³atwia³am a brzuch to mam ju¿ pu¶ciutki i p³aski a¿ zapadniêty Ten syrop naprawdê jest baardzo dobry na te problemy i te¿ go polecam
|
#1804 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 90
|
meeedzik , ojacie, ja pewnie bêd±c Tob± to w ogóle bym siê rozty³a na sto kilo, haha :P £o! 5 lat? GRATULUJE
To super, ¿e siê tak wam uk³ada Takie spacerki - fajna rzecz, zazdroszcze ¿e masz tak bliziutko do granicy * hm... muszê siê chyba zastanowiæ nad kupnem tego syropu.. Chod¼ jak na razie, to zadzia³a³y suszone ¶liwki ![]() monia, na zdrowie z tym lodem, nale¿y ci siê ja jutro zgrzesze ciastem, ju¿ uprzedzam, hehe Jej, poæwiczysz tak trochê z synkiem, to bêdziesz laska ¿e szok!! aniaczyrek jutro urodzinki masz? No to miejmy nadzieje, ¿e twoja waga zrobi ci prezent i poka¿e trochê mniej!
Edytowane przez pretty_women Czas edycji: 2011-04-16 o 21:24 |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 199
|
Ehh, po raz 2 dzisiaj wybra³am siê na rower, na szczê¶cie by³am niedaleko babci, bo mi pêk³a opona
I nie bêdê jutro je¼dziæ Masakra..
|
|
|
|
#1806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- A dzi¶ sobie zjad³am tak± pyyszn± kolacyjkê [ju¿ o 19]do po³owy serka wiejskiego ze szczypiorkiem wrzuci³am pomidora, cebule i jajko na twardo (pokrojone wszystko w kostkê)
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty_women dok³adnie 25 maja bêdzie 5 lat od kiedy jeste¶my razem
a tak to szybko zleca³o ![]() Kochana, w³a¶nie ja siê przy nim rozty³am, bo zanim go pozna³am by³am szczuplutka, ca³e ¿ycie by³am strasznie chuda, waga oko³o 48-50kg a z nim to siê zaczê³o chodzenie na pizze, hamburgery, piwko, do tego codziennie po 2-3 lody z polewami, dodatkami i bit± ¶mietan± zanim siê obejrza³am to warzy³am 65kg masakra jaka¶, wszyscy byli zdziwieni, ¿e tyle i tak szybko przyty³am, tym bardziej ¿e jak ju¿ pisa³am ca³e ¿ycie chuda ![]() Tobie te¿ siê nale¿y kawa³eczek ciasta raz mo¿na sobie pozwoliæ Ekomonika oj wspó³czujê ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Kochana ale mi smaka narobi³a¶, jutro zjem sobie tak± kolacjê z jajeczkiem. Ale ja dawno jajek nie jad³am
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- W³a¶nie te¿ dawno nie jad³am i jak zobaczy³am ¿e mama gotuje to mi a¿ ¶linka polecia³a I wiesz jaka po tym by³am strasznie najedzona? Jak po obiedzie! Chod¼ to tylko pó³ serka by³o :P
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Pretty_women no w³asnie mój tata czêsto jajka gotuje i robi kanapki albo w majonezie, zawsze siê mnie pyta czy te¿ chcê, a ja jako¶ nie koniecznie przepadam za jajkami, a teraz mi smaka narobi³a¶, bo przypomnia³o mi siê jak ciotka na wakacjach robi³a taka sa³atkê tyle, ¿e z serkiem feta, mniamciu by³a
![]() A w³a¶nie nie wiecie ile kalorii ma feta? Bo te¿ mam smaka i bardziej mi smakuje ni¿ serek wiejski
|
#1810 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Na¿arta jak ¶winiak jestem :P. Raz mog³am tak bez wyrzutów sumiea
. A co mi tam. Idê spac, dzisiaj sama jestem w domku . Synek u mamy na noc
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Meeedzik a¿ polecia³am do lodówki i sprawdzi³am, bo u mnie mama lubi, to czêsto jest :P Ten mój ma w 100g 208 kcal. Ale mo¿e s± jakie¶ light... Nie wiem.. A ja jajka w³a¶nie uwielbiam, tylko ¿e najbardziej z majonezem, eh, w ogóle lubiê majonem a on taaaki kaloryczny :<
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
ja zawsze chyba mam wyrzuty sumienia :/ ale nieraz i tak robie sobie takie dni - wiecznie na diecie trwaæ nie mo¿na, bo cz³owiek uschnie To co tam pysznego dzi¶ jad³a¶? ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Co¶ dzi¶ Baletnicy naszej nie widaæ nie s³ychaæ :P |
|
|
|
|
#1812 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
Naprawde chcecie to us³yszec? :P:P
pizza z gyrosem, kurczakiem, pieczarkami, papryk±, salami + ketchup ![]() pó³ paczki cgipsów Lays pikantna papryka jeden kawa³ek kremówki papieskiej 1 mufinka czekoladowa 1 tost z serem 1 linijka czekolady 5 krówek talerz roso³u 2 desery satino jogobella light 2 kawa³ki chleba na sniadanie z pasta makrelowa i szynka w galarecie baton corny linea ![]() i nie mam wyrzutów sumienia bo poprostu chcia³am to zje¶c, chcia³am jeden dzieñ miec takie w którym bez wyrzutó sumie ia zjem wszystko co napotkam na swojej drodze . Wiem, ¿e to g³upie ale brakowa³o mi tego ![]() A od jutra znowu dietka .---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Zapomnialam dodac, ¿e pucharek lodów truskawkowo-smiatankowych z polewa truskawkow± z 5 pa³eczek kukurydzianych |
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
hej chudzinki!
we mnie wst±pi³a jaka¶ nowa motywacja i si³a, od dzi¶ konkretnie biorê siê za siebie i æwiczenia, muszê mieæ piêkny brzuch do wakacji! w koñcu taki jest cel naszego w±tku w dodatku za 2 tygodnie jadê z T¿ na basen gdzie¶, wiêc trzeba siê prezentowaæ. teraz ¿adnych rzeczy typu pizza czy kebab, same normalne jedzonko. bo jak dot±d przez ca³± dietê jad³am to, a teraz chcê zobaczyæ czy jestem silna i dam radê bez nich, jedynie s³odycze w niedzielê zostan±. przez miesi±c bêdê tak je¶æ i sumiennie æwiczyæ, mam nadziejê na zadowalaj±ce efekty
|
|
|
|
#1814 |
|
Raczkowanie
|
kubiowo nie by³o tragicznie, fajnie tak od czasu do czasu se poje¶æ - w koñcu wyprodukowali to po to by zje¶æ i siê cieszyæ. Niekoniecznie codziennie ale raz na jaki¶ czas mo¿na, a nawet trzeba, ach
![]() murka, ale Ty i tak jeste¶ przecie¿ taaaka chudziutka!! i z tego co pamiêtam ze zdjêcia to twój brzuch by³ idealny... Ale zawsze mo¿na popracowaæ by by³o jeszcze lepiej w sumie :P Tylko nie przesad¼ kochana! ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- *** idê ju¿, branoc! ; ** |
|
|
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
pretty_women wg mnie nie jest idealny - jest p³aski, ale ja marzê o umiê¶nionym
nie martw siê, nie bêdê obsesyjnie uwa¿a³a na ka¿dy posi³ek, tylko tak jako¶ potrzebujê siê sprawdziæ, postawiæ sobie cel i do niego d±¿yæ, to mi zawsze dodawa³o niez³ego kopa a niejedzenie fast-foodów to bêdzie wielkie wyzwanie dla mnie, a ja wyzwania bardzo lubiê!
|
|
|
|
#1816 | |||
|
Zakorzenienie
|
A mnie brzuch boli, ¿e masakra ;( nienawidzê mieæ okresu!!!!
U mnie wszyscy ju¿ ¶pi±, m±¿ ma grypê i te¿ siê po³o¿y³ bo ¿le sie czujê. JA wieczorkiem zrobi³am 7 przysiadów z Colinem na plecach dzi¶ to razem 17 wiem, ¿e ma³o ale nie da³am rady wiêcej - ciê¿ko jak cholera!Synkowi tak siê spodoba³o, ¿e sam mi na plecy wchodzi i czeka a¿ zacznê æwiczyæ hehe Meeedzik cieszê siê ¿e syrop Ci pomóg³ wiem jaka to ulga dla brzucha jak tak porz±dnie siê za³atwisz! ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
No a Tobie smacznego ciasta jutro ¿yczê zjedz te¿ za mnie kawa³ek ![]() No ja te¿ mam nadziejê ¿e jak poæwiczê trochê i zgubiê te 6,5 kilo to bêdê laska heheh ![]() A t± sa³atk± z serkiem wiejskim mi smaku narobi³a¶! chyba jutro sobiê tak± zrobiê! ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
No to ³adnie zaszala³a¶! ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Jedyne co potrzebne to du¿o æwiczeñ na brzuch i tyle! No ale skoro tak postanowi³a¶ to trzymam kciuki !!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:13 ---------- Widzê ¿e ju¿ wszystkie ¶picie to ja te¿ zmykam do ³ó¿eczka, buziaki kochaniutkie! do jutra!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-04-16 o 23:10 |
|||
|
|
|
#1817 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Hej Dziewczynki
U mnie z³ego humoru ci±g dalszy... Czujê siê gruba i tyle... I na dodatek nie mam si³y æwiczyæ, bo okres dosta³am i zdycham... A to dopiero mój drugi okres po ci±¿y, wiêc ciê¿ko go znoszê... Ja dzi¶ zjad³am tylko mleko z p³atkami na ¶niadanie, na drugie pomarañczê i grapefruita, na obiad miseczkê zupy kalafiorowej i na kolacjê trochê sera bia³ego... Murka No to super ! Nie bêdê sama Ja mam nadziejê, ¿e wytrwam do koñca... A pó¼niej chcê zacz±æ od nowa ![]() Monika Pyta³a¶ o rodziców. Mama mieszka tutaj niedaleko ode mnie, a tata umar³ 2 i pó³ roku temu... A w Afryce jeszcze nie by³am, ale mamy zamiar lecieæ jak Benjaminek podro¶nie... No bo wiadomo, ¿eby siê tam wybraæ trzeba siê szczepiæ itd... Adziorek Dziêkujê Kochana!!! Oj jak centymetry spadaj± to dobrze!!! Ja co prawda nie mam siê jak mierzyæ, ale widze, ¿e nic nie spada Ehhhh szkoda gadaæ... ![]() Reszte przepraszam, ale uciekam spaæ... Bye
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Murka zgadzam siê z Moni±
a moim zdaniem to ju¿ masz idealny ![]() Kubiowo no to zaszala³a¶ kochana ![]() lajla nie poddajemy siê wcale gruba nie jeste¶ i proszê tak nie pisaæ a do tego ci±gle æwiczysz i zdrowo siê od¿ywiasz to ju¿ niebawem bêdziesz laseczka ![]() Monia co do tych przysiadów, to rozmawia³am z T¯ bo on te¿ kiedy¶ du¿o æwiczy³ i interesowa³ siê tym, to mówi³ ¿e lepiej robiæ wiêcej powtórzeñ z mniejszym obci±¿eniem, np z plecakiem na plecach lub z ciê¿arkami w rêkach ![]() Pomy¶la³am, ¿e chcia³aby¶ wiedzieæ Dobra ja spadam siê wa¿yæ i na ¶niadanie
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
murka no fakt, nie ma to jak umiê¶niony brzuch
Dla mnie chyba wiêkszym wyzwaniem jest niejedzenie ciasteczek, czekolady, LODÓW.. Bo bez chipsów, popcornu, fast foodów mogê jako¶ ¿yæ :Pmonia, zjem, zjem. zjem po trochu za was wszystkie A sa³atkê jak najbardziej polecam, bo by³a bardzo dobra
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1820 |
|
Idiotka
|
Hej laseczki
![]() Zwa¿y³am siê dzisiaj i siê pod³ama³am 74,2kg... Eh ![]() Na ¶niadanko zjad³am: 1.Ma³y jogurt naturalny z musli + kawa (bez cukru) z ma³ym jajeczkiem czekoladowym
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
monia ja nienawidzê przysiadów najbardziej na ¶wiecie, wielkie brawa dla Ciebie ¿e je robisz
![]() lajla rozumiem Ciê, te¿ mam czasami takie dni ¿e wszystko jest ¼le i wtedy od razu w³±cza mi siê my¶l "Ty grubasie" chocia¿ to chore, wiem. ale kiedy mam do³a to wszystko jest na nie i chce mi siê wyæ. ale nie martw siê Kochana na pewno to zaraz minie, g³owa do góry a jeszcze tylko chcê Wam powiedzieæ, ¿e postanowi³am nie je¶æ tych fast-foodów, bo widzê ¿e zaczê³am sobie odpuszczaæ. my¶lê sobie 'a, zjem dzi¶ t± pizzê, co mi tam nie zaszkodzi mi' i tak co parê dni, a to ju¿ na pewno mi zaszkodzi nie ukrywajmy. jednak potrzebujê jakich¶ zasad bo inaczej ciê¿ko jest a na ¶niadanie zjad³am p³atki miodowe z mlekiem, wczoraj tego loda nie zjad³am wiêc zjem dzi¶, a obiad organizujê sobie dzi¶ sama bo ca³y dzieñ nikogo nie bêdzie w domu. mo¿e co¶ pokombinujê
|
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 292
|
Hej dziewczyny!
Ja od wczoraj robiê 6 weidera, chcê miec sexy brzuszek na wakacje Co do jedzenia to przez ca³y dzieñ jem normalnie, jedynie moja kolacja jest sk±pa i ma miejsce o 18
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzi¶ stanê³am na wagê a tam 50,4 kg
cieszê siê, bo od 2 dni nie æwiczê, jem normalnie jak zawsze a waga nie wzros³a, do tego przy okresie jak zawsze brzuch nabrzmia³y tak teraz p³a¶ciutki Ciesze siê, bo widzê ¿e ludzie zauwa¿aj± ¿e schud³am i mówi± mi, a to jest fajne ![]() Dzi¶ na ¶niadanie garstka p³atków + 150ml mleka 1,5% Mureczko a no to masz racjê, bo to siê tak zaczyna raz drugi a pó¼niej ju¿ leci Ja teraz te¿ bêdê siê zdrowiej od¿ywiaæ jak T¯ wyjedzie to ju¿ nic mnie nie bêdzie kusiæ
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
adziorku w³a¶nie, grunt to siê nie poddawaæ, chocia¿ wiem jak to z³o¶ci kiedy waga nie chce spadaæ.
sandra_92 to zaczê³y¶my obie wczoraj, pisz o efektach jak jakie¶ zauwa¿ysz ![]() meeedzik dobrze powiedzia³a¶, tak to siê zaczyna, a nie mogê dopu¶ciæ do zaprzepaszczenia mojej ciê¿kiej pracy no w³a¶nie, przez T¿ najwiêcej pokus jest!
|
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
I tak trzymaj adziorek, nie poddawaj siê !
Ja mam tak, ¿e jak zjem sobie np. kilka kostek czekolady to my¶lê 'i tak dzieñ diety szlag trafi³, mogê zje¶æ wiêcej' i wtedy nie mogê siê opanowaæ i jem strasznie du¿o... muszê nad tym pracowaæ, bo to straszne :/ zobaczymy czy dzi¶ na babcinych imieninach mi siê uda, mam nadzieje, ¿e tak
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
cze¶æ laseczki
![]() Ja dzi¶ od rana umieram! tak mnie brzuchol boli ;( drugi dzieñ okresu mam najgorszy a wrêcz katastrofalny! Jest chyba z 5 razy wiêkszy ni¿ wczoraj! Po sniadanku wezmê nospê bo nie chcê siê ca³y dzieñ mêczyæ. Ale wesz³am dzi¶ na wagê i my¶la³am ¿e pewnie bedzie z kilogram wiêcej a tu niespodzianka 61,5 czyli tak jak wczoraj!! Wypi³am nie dawno Fat Killera 15 ml i czekam pó³ godzinki ¿eby co¶ zje¶æ, ale nie wiem co zrobiæ sobie czy jajecznicê czy p³atki..... ale chyba zjem p³atki Dzi¶ piêkna pogoda i pó¼niej trzeba i¶æ na spacerek i na lody w³oskie o ile mnie brzuch przestanie boleæ ![]() Meeedzik no dziêkujê za radê Mureczko ja te¿ ich nie lubiê ale chcê miec ³adne nó¿ki, no wiêc muszê.... ![]() Adziorek najwazniejsze aby siê nie poddaæ - to juz po³owa sukcesu!!!!!!! Niema takiej opcji aby¶ przy naszej diecie nie zaczê³a chudn±æ! Mo¿e po prostu Twój organizm potrzebujê wiêcej czasu! Ale na pewno ju¿ nie d³ugo waga zacznie spadaæ! Lajla a to dobrze jak mama mieszka niedaleko Ciebie, masz najwazniejsze osoby przy sobie Idê zje¶c ¶niadanko a potem chyba na dwór z dzieciakami i mê¿em do pó¼niej!!!!
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
monia ja te¿ mam straszne bóle brzucha przy @, najgorsze s± 2 pierwsze dni .. ¿adna nospa nie pomaga, ¿adne ibupromy - moja mama mówi ¿e mia³a tak samo zanim zasz³a w ci±¿ê i muszê przecierpieæ po prostu. jak ju¿ nie mogê wytrzymaæ to biorê ketonal i próbujê zaj±æ siê czym¶ innym, wtedy jako tako mogê funkcjonowaæ. ale odk±d æwiczê to te bóle jakby siê zmniejszy³y, jak siê przemogê i zacznê robiæ brzuszki np. to mi lepiej, dziwne ale tak jest
|
|
|
|
#1828 |
|
Idiotka
|
Kochane dziêkujê za podtrzymanie mnie na duchu
Zaraz pójdê zrobiæ sobie 8min ABS A to wszystko z nudów (nie chce mi siê nawet za notatki na studia wzi±æ
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Monia my¶lê, ¿e to bêdzie dobry pomys³
![]() A na ból brzucha polecam ketonal, zawsze biorê i po pó³ godzinki przechodzi ![]() Kiedy¶ te¿ bra³am po dwie nospy, ibupromy ale one nic mi nie pomaga³y ![]() Pretty_women masz racjê musisz nad tym popracowaæ, bo jak zjesz dwie kostki czekolady to nic siê nie stanie i diety szlag nie trafi, dlatego nie warto tak mówiæ i dawaæ sobie takie "pozwolenie" na wiêcej ![]() Te¿ kiedy¶ tak mia³am, ale teraz jak mam ochotê na co¶ s³odkiego to zjem sobie kosteczkê czy dwie i koniec ![]() Ja ju¿ po obiadku, na pierwsze trochê roso³u (³y¿ka makaronu i hohelka roso³u) a na drugie ³y¿ka ziemniaków i udko z kurczaka bez skóry oczywi¶cie + buraczki æwik³owe. U mnie dzi¶ ¶rednia pogoda, niby ciep³o ale s³oñca nie ma :/ Ale te¿ wybieramy siê z T¯ na spacer i lody w³oskie do jego mamy
|
#1830 |
|
Zadomowienie
|
w³a¶nie wróci³am ze spacerku z T¿, niestety by³y tylko ¶mietankowe lody w³oskie, a ja ich nie lubiê, wiêc kupili¶my sobie po 2 lody w biedronce kit-kat i lion (pyszne s±)
przy okazji trochê pouczy³ mnie je¼dziæ samochodem, jak na 1 raz nie by³o tak ¼le i co nieco za³apa³am mo¿e za rok na egzaminie na prawko bêdê ju¿ umia³a je¼dziæ 2 dzieñ a6w zrobiony, zaraz pewnie pójdê co¶ zje¶æ albo cokolwiek, byle nie zajrzeæ do tych cholernych zeszytów |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

droga jest super i fajnie siê idzie, a przy okazji pies siê wylata trochê 
ja bym nie da³a rady robiæ przysiadów z obci±¿eniem 
Pozazdro¶ciæ... 

I nie bêdê jutro je¼dziæ
masakra jaka¶, wszyscy byli zdziwieni, ¿e tyle i tak szybko przyty³am, tym bardziej ¿e jak ju¿ pisa³am ca³e ¿ycie chuda

Oj jak centymetry spadaj± to dobrze!!! Ja co prawda nie mam siê jak mierzyæ, ale widze, ¿e nic nie spada 

czy jajecznicê czy p³atki..... ale chyba zjem p³atki