TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 08:58   #1801
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

baobabek to faktycznie jakas masakra!
Powiedzcie jej wprost ze wszystko sprawdziliscie i wasz oszukuje i bye.
My mamy wszystkie wydruki ze spoldzielni, wszyssciutenko! poza tym, wie ze nie moze nam wiecej powiedziec niz jest ( zreszta nawt by nie chcial) bo babcia mieszka nad nami a ma taki sam czynsz.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:05   #1802
megi-megi
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Baobabek - a jak was wkurzy, to zgłoście sprawę do US Oni się zajmą tą przemiłą panią.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:29   #1803
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Baobabku- szybkiego powrotu do zdrowia i oby to nie było nic poważnego a babą sie nie przejmuj tylko wal prosto z mostu

No, moje dziecię śpi a ja mam czas na relaks na forum Posprzątane mam, obiad ugotowany (dziś mielone z pieczarkami, ziemniaczki i buraczki), do pracy uszykowana wiec mogę siedziec... tylko was tu jakoś mało

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:30   #1804
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
U mnie dzis kolejna z rzędu noc z serii "nieprzespanych". Nie wiem już co jej sie stało... tak ładnie spała... a dzis znów dałam za wygraną i wzięlam ja do łóżka... boję się, że się przyzwyczai i co się zbudzi to będzie płakala bo będzie chciala do mnie do łóżka... ale ja juz tak dłuzej nie dam rady wstając do niej co pól godziny
Mam dokładnie to samo od ponad tygodnia Ledwo już wyrabiam, bo się z nim nie wysypiam...

A może Wercia po prostu na rozwój intelektualny? Michaś zaczął chodzić przy meblach i za rączki i przy jeździku.... ale nauczyć go żeby coś pokazał czy powiedział nie mogę Potrafi tylko jak mu się chce oczywiście zrobić papa, jaki duży jestem, jak łapki myju myj robią... Nie pokazuje palcem ani nawet całą rączką Mówi tata, baba, dydy, da...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:39   #1805
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No to póki mam czas to wkleję trochę Werci - kilka w piżamce (wyrodna mama nie przebrała )

1. Ulubiona zabawa- wyrzucanie piłki w górę
2. goń mnie mama
3. tak przemierzam cały pokój (nic nie widzę)
4. mam, zdobyłam- nie zabierzesz
5. a kuku!!
6. ale się zmęczyłam...
7. tulu-tulu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03728 (1368 x 1824).jpg (74,7 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03742 (1368 x 1824).jpg (102,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03759 (1368 x 1824).jpg (92,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03767 (1368 x 1824).jpg (89,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03773 (1368 x 1824).jpg (110,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03777 (1368 x 1824).jpg (76,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03778 (1824 x 1368).jpg (82,3 KB, 38 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-07, 09:47   #1806
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo od ponad tygodnia Ledwo już wyrabiam, bo się z nim nie wysypiam...

A może Wercia po prostu na rozwój intelektualny? Michaś zaczął chodzić przy meblach i za rączki i przy jeździku.... ale nauczyć go żeby coś pokazał czy powiedział nie mogę Potrafi tylko jak mu się chce oczywiście zrobić papa, jaki duży jestem, jak łapki myju myj robią... Nie pokazuje palcem ani nawet całą rączką Mówi tata, baba, dydy, da...
Nie wiem o co kaman... mam wrażenie, ze ona jeszcze nie kuma o co chodzi z tym chodzeniem... mam nadzieję, ze zakuma

Za to właśnie jak się ją czegoś uczy żeby pokazała czy powiedziała to łapie od razu. Chłonie jak gąbka...

Zdjęć nie mam od Jagi a szkoda bo właśnie wczoraj zanosiłam do wywołania ponad 300 fotek Werci. Trzeba ją zmolestowac
A co do spotkania to się odezwę, jutro mam wolne ale mój tz ma 30 urodziny więc mu robię małą niespodziankę
tak więc przy najbliższej okazji umowimy się na herbatkę i ciacho

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-07, 10:00   #1807
megi-megi
Zakorzenienie

Catro - 100 lat i dużo, dużo szczęścia dla Twojego Małego Dziecka (już nie niemowlaka). Oby śliczności rosła zdrowa i przeszczęśliwa
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 10:01   #1808
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem o co kaman... mam wrażenie, ze ona jeszcze nie kuma o co chodzi z tym chodzeniem... mam nadzieję, ze zakuma

Za to właśnie jak się ją czegoś uczy żeby pokazała czy powiedziała to łapie od razu. Chłonie jak gąbka...

Zdjęć nie mam od Jagi a szkoda bo właśnie wczoraj zanosiłam do wywołania ponad 300 fotek Werci. Trzeba ją zmolestowac
A co do spotkania to się odezwę, jutro mam wolne ale mój tz ma 30 urodziny więc mu robię małą niespodziankę
tak więc przy najbliższej okazji umowimy się na herbatkę i ciacho
Jasne...

Zaraz sms-a do Jagii skrobne A gdzie zanosiłaś fotki do wywołania? Muszę też się zebrać i wywołać bo album stoi pusty

Jak któraś daje słoiczki bobovity to jest konkurs http://www.*****************/kolory/
Ja nie wyrzucałam słoiczków bo w nich mroziłam zupki, muszę poszukać, pewnie trochę nakrętek się znajdzie

Michaś
Stary 2011-03-07, 10:01   #1809
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asia mam dzisiaj DOKŁADNIE to samo na obiad, tez naszykowany chociaz mnie w kosciach lamie i tz kazal mi lezec jak tylko mala usnie ale jakos nie moge;/
A.Camus
Stary 2011-03-07, 10:05   #1810
lindsley
Zakorzenienie

wszystko wygwiazdkowują...
www. bobovita. com. pl /kolory/

Michaś
Stary 2011-03-07, 10:06   #1811
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
aha, zanim zapomnę, czy któraś z was kupowała naklejki na ścianę???bo chcę kupić Kubusia Puchatka i potrzebuję sprawdzonego sprzedawcę na all jest tego mnóstwo i nie mogę się zdecydować....jak macie coś to proszę o linki
Baobabku - nie wiem, czy masz w pbliżu - widziałam te naklejki z Kubusiem w Realu - po 17 pln.
Nie ma to, jak dobry interesJa jak sprzedaję rzeczy używane, to liczę, że odzyskam około 50%.

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:15   #1812
cigi
Rozeznanie

martuko, libra, potwierdzam PIERNIK JEST BARDZO DOBRY I SLODKI;

skladniki na 1 litr mleka ryzowego:

• 40 g. ryzu
  • woda do moczenia,
  • 1340 g. wody
wyplukac ryz, zalac woda (ok szklanki)
Namaczac ok 4 h, w chlodzie najlepiej;
Wylac wode;
Wlozyc ryz do garnka dodac 1340 g. wody (1,340 litre).
zagotowac i kontynuowac mieszajac ok 10 minutes .
Zostawic w wodzie 1/4 h.
Zmiksowac;
przecedzic;

jesli jest za geste, mozna dodac wody;

to mleko nie bedzie takie jak kupowane, ale na pewno tansze i tez dobre
nie jest smaczne barrdzo do picia (ale kupowane tez nie wszystkie), nie nadaje sie do kawy tez np. , ale dobrze zastepuje mleko w potrawach, a o to chodzi;

Ou bien : Z 3 lyzek stolowych ryzu i 1 litra wody - ok 735 ml. mleka;

Edytowane przez cigi
Czas edycji: 2011-03-07 o 10:26
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:17   #1813
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asia moja zaczynala chodzic i stanela w miejscu -teraz nadal chodzi trzymajac sie za cos.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

ja oprucz wozka jeszcze nic nie sprzedalam po malej...
A.Camus
Stary 2011-03-07, 10:17   #1814
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Lind- wywolywałam w media markt. Ale czasu tam duzo trzeba mieć bo długo to trwa a każde zdjecie trzeba po kolei obrobić bo często ucinają głowy :/ więc trzeba pokombinować...
Ja pierwszy raz wywołuje, prawie rok sie zbierałam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-07, 10:18   #1815
cigi
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego dla Oli; zdroweczka i zeby rosla piekna, madra i szczesliwa!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 10:20   #1816
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no ja juz wywolywalam ale generalnie rzecz biorac tez musze isc i wywolac z 200 jak nie wiecej fotek bedzie.
A.Camus
Stary 2011-03-07, 10:27   #1817
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
no ja juz wywolywalam ale generalnie rzecz biorac tez musze isc i wywolac z 200 jak nie wiecej fotek bedzie.
Ja poczatkowow miala prawie 500 ale jak zobaczylam ile to kasy to mocno przerzedziłam i wyszło 350 prawie. I tak wyszło 200 stówy plus 2 albumy to kolejna stówka...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Teraz już powiedzialam, ze co 2 miesiące będę wywoływać

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-07, 10:28   #1818
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cześć
Mój tz z małym u lekarza, coś ich sranie złapałoi część kolegów u Emila w pracy też maOby do wiosny
Ja sobie nadgonilam w domu, i w papierach. Wszystko obrobione na cały tydzień, o ile nic nowego nie dostanę
Ja też mam ochote na mielonetakie z pieczarkami, i z mizerią, i buraczkami. A ja tutaj tylko pomidorówke mam

Erwi tez zaczął robić po kilka kroków, a potem miał z 3 tyg przestoju, czyli łaził tylko przy ścianach i pchaczu, i za palce jak kogoś udało mu się złapać. A od kilku dni znowu się samodzielnie rozchodził, więc roczek przechodził. Buty nawet chętnie ubiera, bo wie że dzięki temu może łazić poza wózkiem, to teraz jak kogoś widzi, że się szykuje do wyjścia to sam z butami swoimi idzie. W wózku jest płacz, chyba że jade przy głównej drodze, i jeździ dużo aut do oglądania. Uwielbia chodzić do parku kaczki dokarmiać

Wiem że temat był, ale nic nie zapisałam, co kupujemy dzieciakom na 1-urodziny, u dziewczynek odnotowałam domki, to już koleżance link podesłalam, bo nie wiedziała co córci kupić. Ale co ja mam mojemu kupićNie chcę czegoś co w kont pójdzie. Uwielbia piłeczki rzuca sobie sam i za nimi biega, to może tą fontannę z piłeczkami, macie może, jak ona się sprawdza?

Oczywiście żeby nie zapomnieć, fotki dzieci w kolejności nie wymieniam, żeby nie pominąć choć jednego szkraba

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:33   #1819
Darusiaaaa
Zakorzenienie

CATRO OCZYWISCIE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA OLI!

moja mala cos marudzi no i chyba ja zarazilam!!!! fuck

my nie wiemy czy cos kupic malej , zabawki zadnej nie chce jej kupowac poki co ma ich bardzzzoooo duzo to po 1 a po 2 NA BANK dostanie jeszcze jakies wiec po co jej kupowac. Ciuszki i tak i tak kupimy , no i idziemy jej uszka przebic .

no nic uciekam sie bawic bo wstala.
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 10:51   #1820
cigi
Rozeznanie

Kolejne pytanie z serii szczepionkowych-
rozyczka, odra, swinka sa obowiazkowe w Pl? Kiedy robia? bo u nas na roczek; chyba nieplatna?

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Chwale Wercie; sliczny rozbojnik;
Stary 2011-03-07, 11:19   #1821
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

catro MASĘ ZDRÓWKA, UŚMIECHU RADOŚCI I MIŁOŚCI DLA NASZEJ KOCHANEJ OLEŃKI !! No i rzecz jasna czekamy na zdjęcie roczniaka

mloda sprzedałam wózek za 850zł tylko wysłać muszę. Kartony załatwiłam - czy wystarczy jak wsadzę w kartony czy wcześniej czymś owinąć I powiedz mi gdzie na tej strony się tego kuriera zamawia bo ja jakaś cicho ciemna jestem

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:39   #1822
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Mojej nadal daleko dochodzenia. jak się czegoś trzyma i pcha- np krzesło, stolik do zabawy czy wózek to idzie ale taka właśnie pochylona jak nie powinna... a za raczki jak ją złapię to zaraz się wygina do tyłu i nie chce iść... wstaje nadal tylko trzymając sie czegoś a puszcza sie tylko na kilka sekund i przeważnie jest na ugiętych nogach...
Czy to nie za długo tak trwa?? Nie powinna zrobic już jakiś postępow? jak to było u was?? Ona juz tak staje przy wszystkim i chodzi od ok 2 miesięcy a nawet wiecej.

Aaaa... i mam wieści od drcron.
Myślę ze możesz być spokojna. Wszystko idzie normalnie i niebawem ruszy sama albo na meblach. Nie rozumiem stwierdzenia że "jest pochylona jak nie powinna". Jak pochylona ? Zreszta wydaje mi się ze czasu wymaga "złapanie" punktu ciężkości i wyprostowanie sylwetki.

a drcron niech wreszcie wraca. Od listopada czekam na zimową czapeczkę

Cytat:
No to póki mam czas to wkleję trochę Werci - kilka w piżamce (wyrodna mama nie przebrała )

1. Ulubiona zabawa- wyrzucanie piłki w górę
2. goń mnie mama
3. tak przemierzam cały pokój (nic nie widzę)
4. mam, zdobyłam- nie zabierzesz
5. a kuku!!
6. ale się zmęczyłam...
7. tulu-tulu
Słodziak

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Cześć
Mój tz z małym u lekarza, coś ich sranie złapałoi część kolegów u Emila w pracy też maOby do wiosny
Ja sobie nadgonilam w domu, i w papierach. Wszystko obrobione na cały tydzień, o ile nic nowego nie dostanę
Ja też mam ochote na mielonetakie z pieczarkami, i z mizerią, i buraczkami. A ja tutaj tylko pomidorówke mam

Wiem że temat był, ale nic nie zapisałam, co kupujemy dzieciakom na 1-urodziny, u dziewczynek odnotowałam domki, to już koleżance link podesłalam, bo nie wiedziała co córci kupić. Ale co ja mam mojemu kupićNie chcę czegoś co w kont pójdzie. Uwielbia piłeczki rzuca sobie sam i za nimi biega, to może tą fontannę z piłeczkami, macie może, jak ona się sprawdza?
Mamy fontannę wystawioną od 2 dni a widzę że tutaj też już dzieciaczki mają. Jest super. Zosia lubi te wyskakujące piłeczki łapać. Śmiesznie się wścieka jak nie potrafi żadne złapać i tak długo ją obraca aż wypadną same .
Tą fontanną bawiło się już 2 dzieci a tym że syn Tż nie lubił jej odgłosów podobno.

Niech chłopaki zdrowieją

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Catro
Dużo zdrowia i radości dla Oli
Stary 2011-03-07, 11:41   #1823
EciaPecia
Raczkowanie

Catro - wszystkiego najlepszego dla Oli

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 11:48   #1824
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość

Mam, mam; pîsalam, ze akt ur. zagruntowany w Pl; wiem, ze do wyrobienia paszportu potrzebna zgoda obojga;
tak. do paszportu obowiązkowo oboje i nie ma zmiłuj, ale do zameldowania nie.

Cytat:
Hej kochane
Ja tylko na moment, jak mała pojdzie spać to moze zawitam na dlużej... teraz nie za bardzo mi pozwala tu siedzieć... jem jogurt więc cały czas mam ją przy nodze i mlaszcze i mówi "mniam mniam". Tak teraz wygląda każdy mój posiłek

Gratulacje dla chodzących dzieciaczków
Mojej nadal daleko dochodzenia. jak się czegoś trzyma i pcha- np krzesło, stolik do zabawy czy wózek to idzie ale taka właśnie pochylona jak nie powinna... a za raczki jak ją złapię to zaraz się wygina do tyłu i nie chce iść... wstaje nadal tylko trzymając sie czegoś a puszcza sie tylko na kilka sekund i przeważnie jest na ugiętych nogach...
Czy to nie za długo tak trwa?? Nie powinna zrobic już jakiś postępow? jak to było u was?? Ona juz tak staje przy wszystkim i chodzi od ok 2 miesięcy a nawet wiecej.

Mala nauczyła sie pstrykac palcami. Oczywiscie bezdźwięcznie ale udaje, że pstryka jak my pstrykamy. Aaa... i pokazuje jak lecą ptaszki- macha tak śmiesznie rączkami na boki

[/COLOR]Aaaa... i mam wieści od drcron. U niej trochę się pozmieniało dlatego nie ma czasu i możliwosci z nami bywać ale ma nadzieje, że niedlugo juz bedzie mogła. Oczywiscie nie będę pisala co i jak, jak bedzie chciała to sama napisze... a na pewno to zrobi
W każdym razie Julka juz śmiga jak szalona i woła kupkę i siusiu, tak wiec pampersów już mało używa Mądralina nasza
No i oczywiscie macie wszystkie pozdrowienia i bardzo za nami tęskni

No, to tyle
moja też jak widzi, że ktoś je to jest masakra, zaczynamy się przed nią ukrywać

spoko, zobaczysz, że Wercia lada dzień zacznie się puszczać mebli i będzie stawała na kilka sekund, potem zrobi krok i upadnie, potem dwa, trzy i zacznie biegać. Amelka jeszcze tydzień temu dwa kroczki robiła, dziś już 10 przejdzie i upada, znów się przy czymś podnosi i pada. Asiulek cierpliwości

właśnie wstała spadam ją nakarmić i lece do dentysty

zdrówka i szczęścia dla Oleńki Carto!!!
Stary 2011-03-07, 11:51   #1825
sara 85
Zakorzenienie

Ana dzięki poczytam

Catro wszystkiego najlepszego dla Oli

u nas super pogoda dzisiaj 10 stopni jest i nie ma wiatru mała jak wstanie idziemy na spacer.

Mój tż w czwratek ma urodziny i nie wiem co mu kupić. Byłam w mieście ale jakoś nic mi się nie podobalo;/

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 12:01   #1826
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Mój mąż ma w kwietniu urodziny i też już zaczynam myśleć - najgorsze jest to że nie mam kompletnie pomysłu na prezent

Stary 2011-03-07, 12:05   #1827
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Mój mąż ma w kwietniu urodziny i też już zaczynam myśleć - najgorsze jest to że nie mam kompletnie pomysłu na prezent
no własnie ja też nie mam pomysłu;/ wszystkie już wykorzystałam
albo tą kokarde co Pop pokazywała, obwiąże się, będzie zachwycony

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 12:09   #1828
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Myślę ze możesz być spokojna. Wszystko idzie normalnie i niebawem ruszy sama albo na meblach. Nie rozumiem stwierdzenia że "jest pochylona jak nie powinna". Jak pochylona ? Zreszta wydaje mi się ze czasu wymaga "złapanie" punktu ciężkości i wyprostowanie sylwetki.
Chodzilo mi tu o to, że chodzi pochylona a któraś tu pisała, że pchacze własnie nie są dobre bo dzieci muszą się pochylac do przodu i to nie jest naturalne. A ona tylko tak chodzi trzymając sie czegoś.

minka- moja juz chodzi przy meblach i już puszcza sie na pare sekund i stoi.czasem sie zapomina ale wizę, że chcialaby ruszyc a nie może i tylko leci do przodu. Kilka razy dalo jej się zrobić 2 a w sumie to raczej 1,5 kroczku. Jeden stabilny drugi już poszedł sam
Wiem, wiem... muszę być cierpliwa ale za długo nic sie nie posuwa do przodu a ja w goracej wodzie kąpana jestem

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-07, 12:13   #1829
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
no własnie ja też nie mam pomysłu;/ wszystkie już wykorzystałam
albo tą kokarde co Pop pokazywała, obwiąże się, będzie zachwycony
No no! Ja jakbym miała piersi to też bym ją kupiła a tak - nawet nie miałaby się na czym trzymać

Asia jaka Twoja Wercia jest cudna Weź Ty Ją daj to jakiejś reklamy Co do chodzenia to mój nawet się nie puszcza (ahhh te chłopy - leniwce ) z pchaczem też nie wie co zrobić, bo jak dla mnie pchacz jest dla dziecka które stabilnie stoi i nie będzie całą siłą na nim się opierało, a mój Marci jak Go przy pchaczu postawie to leci na łeb na szyję

Ja zaliczyłam wczoraj ikee - ponad 600zł wydałam i pokupowałam masę pierdół Robię Hani kącik do czytania - jak skończę to Wam pokażę bo fajnie to wygląda Musze też cyknąć fotkę i Wam pokazać pustą ścianę w kuchni ... może doradzicie co z nią zrobić ... plus ścianę w salonie - może któraś ma pomysł jak sprawić by kaloryfer mniej się rzucał w oczy

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-07 o 12:18
Stary 2011-03-07, 12:16   #1830
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no z prezentami zawsze mam problem a na 12 marca cos mamie musze kupic bo ma urodziny.

Dusiaczku chodzicie na mecze siatkowki? bo na 70% bedziemy w tym roku jechac na lige światową.
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości