|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dodatki z najnowszych gazet
Cytat:
wiec raczej poslucham w spokoju, ale mysle, ze jak ktos lubi cieple klimaty, to i potanczy sobie, bo tak, jak napisalam, karnawalowych rytmow tam nie brakuje. Mysle, ze to zalezy od tego, jakie kto ma skojarzenia z taka muzyka - ja sobie puscilam "w tle" i spokojnie kiwam glowa w rytm , a Ty moze puscisz sie w szalone tany Mysle, ze ta plytka nadaje sie i do tego i tego.
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie wiecie może kiedy będzie nowa Claudia (zazwyczaj jest w połowie miesiąca) i co w niej będzie?
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
:1. Ive Mendes "Natural high" 2. Rosalia de Souza "Maria Moita" 3. Dj Rodriguez feat. Bruna Lopez "Bota pra quebrar" 4. Riovolt "E dificil esperar" 5. S-Tone inc. "Verao" 6. LTJ Xperience "Vamos pra la" 7. Salome de Bahia "Copacabana" 8. Kaleidoscopio "Voce Me Apareceu" 9. Full Latin Force "L'amour toujours"
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy wychodzi najnowsza filipinka ? wie ktoś
i co w niej będzie...
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Cytat:
ja miałam z Rossmana i też mi wyschły.Mam też z Avonu i póki co się trzymają,a mam je jakieś 2-3 lata. |
||
|
|
|
#1809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gazetę mam, film też. Sam w sobie świetny, uwielbiam go , na szczęście już go kiedyś oglądałam, ale płyta z ND mnie mocno rozczarowała. Po pierwsze - koszmarny lektor dość konkretnie popsuł film. Poza tym od pewnego momentu piosenki nie są już tłumaczone, niby fabuła jest prosta i wiadomo, o co chodzi, ale jednak mogliby się chociaż tyle wysilić i "dotłumaczyć" wszystko...
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
?fakt,ja też bym wolała aby nie było lekatora a zwykłe napisy.Suraj Hua Maddham...
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jasne, że za 1 zł cudów nie oczekuję, ale cieszyłam się, że może fakt ogólnej dostępności tej płyty jakoś przekona sceptyków, którzy w życiu by się nie wybrali na taki film do kina, do Bollywoodu, a jednak dochodzę do wniosku, że niekoniecznie. A szkoda. Ale i tak się cieszę.
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
...chociaz..hmm to trzeba zrozumiec, poczuć i nabrać swoistego dystansu,nikogo na siłę nie werbować...bo i po co? niech ludzie których NAPRAWDE to kręci zasilają rzeszę fanów
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co wiem w nowym Shape ma być niedługo płyta z Jogą.Mam parę wcześniejszych płyt DVD z tej gazety z ćwiczeniami i jestem bardzo zadowolona.Czy ktos wie dokładnie którego ukaże się ta gazeta?Wiem tylko że po 20-stym
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
w naj nastepnym ma byc portfel czarny lub brazowy do wyboru...
|
|
|
|
#1816 |
|
Joanna d'Moder
|
W marcowej Olivii (ukaże się pod koniec lutego lub w pierwszych dniach marca) będą korale obszyte atłasem z atłasową kokardką.Można nosić jako pasek lub na szyi.Coś bardzo podobnego było w H&M.Do wyboru kolor złoty lub czarny.
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
a masz fotke tych koralikow???
|
|
|
|
#1818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1819 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
.Nie wygrałam
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócę do czasem słońce czasem deszcz.
Ja tam jestem zachwycona. Za zolkę wiele oczekiwać nie można, a co do sceptycyzmyu do bollywodzkich produkcji - cóż, kultura tak odmienna, tu patrzę w sensie oczekiwań do filmu, że zaczyna się oglądać ze sporym usmiechem pod wąsem (tak; mimowolnie; bo niektóre sceny są naprawdę rozbrajające), ale - no nie można się nie zakochać (nie wiem, jak faceci). Nogi same się rwą. Hindusi to mają z tym fajnie, z chodzeniem do kina, że - oni mogą sobie potupać i potańczyć na seansie - po to właśnie tak te filmy mają kręcone, a u nas co..? Trzeba udawać, że jest dobrze w fotelu, i wszyscy siedzą, choć się rwą, a łeeee Nie zepsułam sobie humoru, tym właśnie, o czym napisała Wizażanka - wiadomo, to nie ma żadnego porównania, do tego, co było w kinie - ale myślę, że jeśli ktoś ogląda to pierwszy raz z gazetki - to ma bardzo dużą szansę, na złapanie bakcyla. Uhrm, fajnie go na pewno mieć, nawet za cenę lektora i tych niedoskonałości. A, i u nas w mieście też był boom ![]() Ja mam 2 płyty (alem pazerna!) - bo jedną mi jednak Pani w spożywczaku zostawiła (choć rano klient jej zrobił wojnę, bo ludzie stali już od 6, a było tylko 6 gazet u mnie w sklepie) - a drugą, i też spod lady, dotarła do mnie już (dopiero) wieczorkiem (misja wykonana, to miłe, że jednak). Za to przyznam się Wam, że ja wciąż nie mam zielonego pojęcia, co piszą w tej gazecie , w takim razie proszę o kaganek oświaty ) - i w związku z tym (że mam 2) - oddam jedną, jesli ktoś chętny (choć wątpię, aby się ktoś taki znalazł). Choć to sknerstwo (głupie 6 zolek), zaznaczę, że oczekuję pokrycia kosztów wysyłki - i jak ktoś chce, mogę mu wysłać.
|
|
#1821 |
|
Rozeznanie
|
a ja tam jestem zachwycona tym filmem jest praktycznie za darmo a lektor mi wcale nie przeszkadza jest jaki jest , wole takiego lektora niz napisy czytac..a piosenki jak dla mnie niemusza byc wszystkie tlumaczone i tak wieksza uwage zwracam na to co sie dzieje na ekranie a nie oczym spiewaja, film mi sie podoba bo jest inny niz wszystkie , ja juz mam dosc amerykańskich filmow, bo sa wszystkie na jeden kopyt
zwlaszcza te o milosci (przewaznie przewidywalne), a ten film jest poprostu inny i milo sobie popatrzec, a jakie tam maja kolorowe ubranka mniam ;d
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
a co do olivi przydalo by sie foto tych koralikow ,moze beda jakies fajne, tymbardziej ze mi jakies korale potrebne moze te sie nadadzą
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniam.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
widzial ktos te koraliki z olivi? z mila checia by sie zobaczylo
|
|
|
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam je w gazecie i choć ładnie wygladają to jednak bym ich nie kupiła
|
|
#1826 | |
|
|
Cytat:
i bardzo chciałabym go mieć, ale trochę szkoda mi wydawać wielokrotność kosztu filmu na samą przesyłkę. znając życie niedługo gdzieś w miejscach, gdzie sprzedają filmy z gazet będzie on za ok. 3 zł..a z jakiego miasta jesteś?
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Z Częstochowy.
No ja wiem, że się nie opłaci. Gdzie w Częstochowie - czy ktoś wie - można kupić takie filmy? Ja też bym była bardzo chętna na takie taniochowate dvd.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Wtajemniczenie
|
W kwietniowej Claudii będa torebki, do wyboru kolor groszkowy lub gołebi. Wyglądają nawet ciekawie, uchwyt mają w kształcie koła
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
właściwie to po co wysyłać priorytetem?
przecież mogę wysłać płytę zwykłym listem (daruję już sobie szczyty sknerstwa
|
|
#1830 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

wiec raczej poslucham w spokoju, ale mysle, ze jak ktos lubi cieple klimaty, to i potanczy sobie, bo tak, jak napisalam, karnawalowych rytmow tam nie brakuje. Mysle, ze to zalezy od tego, jakie kto ma skojarzenia z taka muzyka - ja sobie puscilam "w tle" i spokojnie kiwam glowa w rytm 

i co w niej będzie...

w 6stym kiosku dopiero znalazłam.
Poza tym od pewnego momentu piosenki nie są już tłumaczone, niby fabuła jest prosta i wiadomo, o co chodzi, ale jednak mogliby się chociaż tyle wysilić i "dotłumaczyć" wszystko...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)