![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Znowu zniknęłam na kilka dni, ale już jestem i też na chwilkę
![]() Takaya piękne te Twoje butki. Gdyby tylko moje nóżki znosiły takie obcasy to sama chętnie bym sobie takie zakupiła ![]() Dark super fryzurka. Bardzo mi się podoba. Takaya współczuję decyzji do podjęcia, bo nie jest ona wcale łatwa, ale ja pewnie walczyłabym o kociaka. U mnie jak zwykle powolutku do przodu. Spisaliśmy protokół. Ksiądz nas sprawdzał i każdego z osobna odpytywał ![]() Dzisiaj zaklepaliśmy sobie wczasy w Turcji ![]() Z Tż spięcia. Ehhh ciężko tak. Oczywiście spięcia na tle teściowych. Po rozmowie z koleżanką zebrałam się w sobie i zaproponowałam Tż, żeby jednak po ślubie nie mieszkać u niego tylko wynająć jakąś kawalerkę i być tylko we 2 i docierać się ile wlezie ![]() T'ai zazdroszczę przeprowadzki i jednocześnie cieszę się razem z Wami. Mam nadzieję, że i nam się uda rozwiązać nasz problem mieszkaniowy. A i dziewczynki dałyście mi do myślenia z tymi naszyjnikami i będę się jeszcze rozglądać. Tylko mam nadzieję, że wreszcie dostanę wypłatę, bo za luty to ja jeszcze ani grosza nie dostałam ![]()
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Buciki przyszły
![]() ![]() czy jest tu jakas panna młoda z pomorza prócz mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Takaya, super, że zadowolona z butków jesteś! rzeczywiście są świetne!!
i ta zieleń...piękna. I kociaki - słodkieeeeeeeeeeeeeeeeeee !! Dark, fryzurki wyszły bardzo fajnie, i skoro chcesz z grzywką do góry to taką sobie zrób na ślub . A tak poza tym, to przestałam się przejmować..wiecie czym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Izzunia oni robią zielone na dowolnym obcasie
![]() ![]() Bartosia to teraz obie rozchadzamy nasze butki ślubne ![]() Dell no jasne grunt to się nie przejmować i mieć w ![]() ![]() aaa zaraz wkleję wszystkie swoje zdjęcia aby uaktualnić do listy sukien majówkowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
kontynuując
![]() Nie jestem do nich przekonana, bo mają wg mnie za niski obcas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
![]()
Helloł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Takaya jejku słodkie masz te kociaczki!!! ![]() ![]() DELLkuś piękne buciki ![]() ![]() ![]() Bartosia pokaż buciki ![]() Izuś będzie dobrze zobaczysz!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
Dell jak dla mnie obcasik idealny
![]() A w ogóle to mi źle dzisiaj ![]() ![]() ![]() Ogłaszam wszem i wobec, że niedziela jest dniem doła u mnie ![]()
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Dell fajne buciki no a niski obcasik przyda się jesli rzeczywiscie zajdzie potrzeba zmiany butków
![]() Izuś ![]() ![]() Joasiunia z malcem źle ;( Nie daje się karmić, nie będę go już dłużej mordować i karmić skoro tego nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
![]()
Izuś... Kochana...
![]() ![]() Takaya o nieee ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Rozeznanie
|
Niestety u mnie rozmowa nie działa
![]() ![]() Takaya szkoda maluszka ![]() ![]()
![]() |
#1811 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do mieszkania ja zawsze będę za tym że powinno mieszkać się osobno ![]() reszta jakoś się ułoży ![]() my będziemy płacić 1000 plus prąd i gaz byliśmy wczoraj na zakupkach TŻ ma już buty ![]() głównym celem była Ikea oczywiście ![]() nie wszystko z listy kupiłam bo nie odpowiadało nam jakościowo albo nie było wyboru ale cześć mam i jestem zadowolona ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() BYŁY ZAPOWIEDZI ![]() ![]() ![]() alez to uczucie dziwne hehe a my dzisiaj na ostatnie tance chyba ze zrezygnujemy bo taki ladny dzionek zobaczymy co tz zarzadzi milej niedzieli dziewczynki ![]()
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
hej Majóweczki :P
u nas już też po zapowiedziach ![]() orientujecie się gdzie można kupić bimberek na stół wiejski? |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
ewka13.. na ile lekcji chodziliście zeby opanowac taniec?
My chcemy zaczac w tym tygodniu i nie wiem jak rozplanowac. wklejam buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dalej nie mam swoich ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
a ja wygrzebałam butki, które kiedyś kupiłam w maximusie, ale mimo że sa mięciuteńkie to nie chcą się rozejść.
PIC_0072.jpg Wystawiłam na allegro razem z poprzednimi ![]() Tylko kurcze za każdą wystawioną aukcję trzeba zapłacić 1zł a przy aukcji z ceną minimalną 5zl! Na szczęście to 5 jest zwracane jeśli towar nie pójdzie, ale każde wystawienie kosztuje złotówkę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że już paru 'ktosiom' udało sie zrobić sesję plenerową w 'mojej' fabryce! ciekawe czy i nam się uda, bo developer mocno idzie do przodu z burzeniem
![]() http://www.monikakaminska.pl/blog/ba...si-i-marcina-i |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to są moje butki dzisiaj kupiłam. Jak Wam się widzą? Troszkę złej jakości zdjęcia. Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2011-03-27 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Cały weekend was nadrabiałam i czytałam od początku ten wątek. Komentując ostatnie wpisy to:
takaya super Ci wyszły te buciki ![]() Dark Lady fryzurki super, szczególnie ta zaczesana - też coś takiego chcę mieć. Masz może tą fryzurkę sfotografowaną z tyłu? Jak coś Ci zaraz wyślę adres maila co byś mi zdjęcia przesłała. ![]() U mnie dzieje się masakra i czasu nic nie mam. Od dwóch tygodni jestem na szkoleniu i żyć nie mogę. Godzina na dojazd i przyjazd, praca ok 9 do 18 bo 1h to lunch. I jak wracam to zazwyczaj jestem ok. 20 i padam na twarz, a tu jeszcze trzeba się uczyć. Internet czy telewizja teraz dla mnie nie istnieją. W ogóle o ślubie to teraz nie myślę. Boję się, że przygotowania staną w miejscu w którym skończyłam je dwa tygodnie temu... że to będzie tak wyglądać, że w pewien weekend przyjadę do Kielc i wezmę ślub... Nawet jak gadałam dzisiaj z rodzicami i się dowiedziałam, że mamuś sobie kupiła buciki i torebkę do sukienki a tatuś garnitur, to jakieś to odległe i abstrakcyjne mi się wydało. Zanim wyjechałam to ostatnie cztery dni od czwartku do niedzieli rozdaliśmy prawie wszystkie zaproszenia czyli gdzieś ponad 100 zaproszeń. ![]() Do tego wszystkiego dochodzi poszukiwanie mieszkania. I tu jest problem po praktycznie wszystkie kawalerki się zaczynają koło 1500 ![]() ![]() ![]()
#1820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci że bardziej mnie to jara niż ten cały ślub ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja wczoraj kupiłam buty ślubne, więc idę w tym tygodniu suknie skracać ![]() Dla tych dziewczyn, które mają 28 maja ślub - zostały równe dwa miesiące
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś 40 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Jejku, pamiętam jeszcze jak się zastanawiałam nad całą organizacją jak było 11 miesięcy, potem 7 a teraz już 2 miesiące!
![]() T'ai 40 dni...ja już bym się schizowała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
U mnie za oknem tak szaro jest, ale widać, że słonko chce się przedostać
![]() Wkurza mnie ta pogoda, ma już być ciepło! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (na razie........) sami, będziemy wynajmować ![]() u mnie słońce ale co z tego jak rano znów było zero i z powrotem wyciągnęłam czapkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
cieszę się, że Wam moje buciki sie podobają... niestety mi nie
![]() tak jak pisałam-mają za niski obcas taki klockowaty, i mają czubek, i mam w nich nogę jak kajak... ciekawe kiedy moje "sreberka" dostanę ![]() a sobotę dostalismy fajną niespodziankę od znajomych - ubranka na butelki - coś podobnego do tych z załącznika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak w tym lać wódkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
mi i TŻowi sie podobają
![]() taki bajerek ![]() jak masz to założone na butelkę, i jak chcesz nalać, to łapiesz butelkę (pod ubrankami) a nie te ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.