Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 12:52   #1801
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Hahaha to ja chyba jakaś wszystkożerna jestem. Oscypek za mną chodził od rana. Mimo tych 3, zjadłabym jeszcze z 3

A woda gazowana to dziwna sprawa bo ja ani nigdy jakoś szczególnie nie przepadałam ani zbyt często nie piłam a teraz mogłabym na okrągło. chyba dlatego, że ona szybciej pragnienie zaspakaja

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 14:27   #1802
agnieszka 0605
Zakorzenienie

co do biegunek - też słyszałam, że nie bardzo pomoga na to jabłka. Ponoć gotowane są dobre na ... zatwardzenia właśnie

cotynato - myślę, że czas najwyzszy, zeby Twój tż poczuł się narpawdę tatą i zaczął o Was dbać. Ja nie wyobrażam sobie szczególnie teraz, zeby męża przy mnie nie było.

Wróciłam z uczelni - tak wczoraj narzekałam na wykład i co? Nie myliłam się. Spotkała mnie b. przykra sytuacja. Mieliśmy wykład z wstrętną babą. Jak sie ktos u niej spóźni musi np. śpiewać przed całym rokiem na sali... Paranoja. We wszystko sie wtrąca i wszystko widzi i każdemu o coś zwraca uwagę. No i dostało sie i mojemu mężowi (studiujemy razem). Notatki piszę ja a on zazwyczaj gra na telefonie - no i się pzryczepiła do niego, że to niby do żony dzwoni, ze żona taka sraka.... aż ktos sie odezwał ze żona też na wykładzie. No i zaczął się potok pytań -ile jeteśmy po ślubie, czy mąż mieszka u mnie czy ja u niego, a że mąż mieszka u mnie padło pytanie jakie mąz ma kontakty z teściową (a tak jak pisałam nie mam mamy). Mąż zamilkł więc zapytała mnie - a mi sie smutno zrobiło, ale kiwnełam głową, że tak. Zaczeły sie smiechy na temat teściowej i ktoś nieświadomy mojej sytuacji rzucił w żartach na sali, ze moj mąż JUŻ DAWNO ZAKOPAŁ TEŚCIOWĄ - bo tak sie powinno z teściową zrobić. Nie wytrzymałam i się popłakałam.... Cały wykład potem śmiała sie z męża że musiał narozrabiać, ze żona taka smutna - głupia baba nie wie co gada. Powiem wam, ze strasznie mnie to jakos dotknęło.... Może to hormony i przesadzam... ale było mi b.smutno, o mało nie brakowało, zebym nie wyszła z sali

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 14:33   #1803
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

co do biegunek - też słyszałam, że nie bardzo pomoga na to jabłka. Ponoć gotowane są dobre na ... zatwardzenia właśnie

cotynato - myślę, że czas najwyzszy, zeby Twój tż poczuł się narpawdę tatą i zaczął o Was dbać. Ja nie wyobrażam sobie szczególnie teraz, zeby męża przy mnie nie było.

Wróciłam z uczelni - tak wczoraj narzekałam na wykład i co? Nie myliłam się. Spotkała mnie b. przykra sytuacja. Mieliśmy wykład z wstrętną babą. Jak sie ktos u niej spóźni musi np. śpiewać przed całym rokiem na sali... Paranoja. We wszystko sie wtrąca i wszystko widzi i każdemu o coś zwraca uwagę. No i dostało sie i mojemu mężowi (studiujemy razem). Notatki piszę ja a on zazwyczaj gra na telefonie - no i się pzryczepiła do niego, że to niby do żony dzwoni, ze żona taka sraka.... aż ktos sie odezwał ze żona też na wykładzie. No i zaczął się potok pytań -ile jeteśmy po ślubie, czy mąż mieszka u mnie czy ja u niego, a że mąż mieszka u mnie padło pytanie jakie mąz ma kontakty z teściową (a tak jak pisałam nie mam mamy). Mąż zamilkł więc zapytała mnie - a mi sie smutno zrobiło, ale kiwnełam głową, że tak. Zaczeły sie smiechy na temat teściowej i ktoś nieświadomy mojej sytuacji rzucił w żartach na sali, ze moj mąż JUŻ DAWNO ZAKOPAŁ TEŚCIOWĄ - bo tak sie powinno z teściową zrobić. Nie wytrzymałam i się popłakałam.... Cały wykład potem śmiała sie z męża że musiał narozrabiać, ze żona taka smutna - głupia baba nie wie co gada. Powiem wam, ze strasznie mnie to jakos dotknęło.... Może to hormony i przesadzam... ale było mi b.smutno, o mało nie brakowało, zebym nie wyszła z sali
I to jest osoba wykształcona,wykładająca na uczelni wyższej???
Widać, że ani pieniądze ,ani wykształcenie klasy i rozumu nie gwarantują
Nie przejmuj się, pokazała kompletne dno

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 14:37   #1804
cotynato
Zakorzenienie

Ja pier..nicze, ale baba. Dziwne takie rozstrząsanie spraw intymnych na forum grupy. Powinniście jakoś zareagować, powiedzieć może prawde, pewnie by babola zatkało.

A gdzie studiujesz że karze śpiewać? Jakaś muzyczna czy ona niezupełnie normalna ;>

Wymianka.
Stary 2011-04-17, 14:42   #1805
gerda
Zadomowienie

Witajcie
mąż na meczu, więc ide Was nadrabiać

aha kupowała któraś z Was leginsy z allegro takie 3/4?

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 14:52   #1806
lausanne
Wtajemniczenie

jeju Agnieszka aż mi się płakac chciało jak czytałam ja się wcale nie dziwię, że Ci było przykro, bo ludzie lapią ozorami i w ogóle czasem nie myślą. A taki tekst o teściowej to nawet jakby Twoja Mama żyła to byłby moim zdaniem nie na miejscu. A już zwłaszcza jak się rozplakałas to już powinni się wszyscy zamknąć - rzeczywiście niezły ubaw kogos doprowadzić do łez, ludzie są bezmyślni naprawdę

cotynato oscypek dobra rzecz. A jadlas kiedyś takiego krojonego w grube plastry na gorąco, prosto z patelni? tylko tłuste są bo trzeba dać sporo oleju - inaczej przyklejają się do dna. Potem tłuszcz można odsączyć na serwetce. Ale pycha a jak zdjęcia? coś Ci wyszło?

Natalka ja wlaśnie tak mam teraz z brzuszkiem I w poprzedniej ciąży też było podobnie (chociaz wtedy brzuszek byl o dziwo nieco większy, a podobno jest odwrotnie). Rano chodzę w normalnych spodniach, po południu musze tylko odpiąc guzik. W ogóle nie widac brzuszka i nikt nie zauważa że jestem w ciąży a dzidziuś na usg wyszło że jest malutki... Troszkę się martwię, choc pocieszam się że K. miał książkowe rozmiary i się zmieścił w taki mały brzuch, więc i ta dzidzia pewnie da radę

a tak w ogóle to odgruzowaliśmy z mężem mieszkanie (czy Wy wiecie ile bałaganu potrafi narobić roczny człowieczek?: baba i czekam na tą ostatnią nianię. Mam stresa. No i wiem, że będę musiała wybrać kogoś a reszcie podziękować - tego tez nie lubię. I ja jestem po zarządzaniu i mam zarządzać ludźmi śmiech na sali
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 15:06   #1807
danika
Zakorzenienie

hej

melduję się niedzielnie właśnie wróciliśmy z męzulem z małej wycieczki bylismy na takim długim spacerku, potem w kosciele, a teraz umieram z głodu czekając aż się ugotują ziemniaki...

Agnieszka jakaś masakra z tą babą trzeba było jej powiedzieć, że to wasza prywatna sprawa gdzie mieszkacie, z kim i jak długo i nie chcecie o tym rozmawiać na forum publicznym....no ciekawska się znalazła :/bezczelna
ale nie przemuj się, niestety na głupich ludzi nie poradzisz, niezależnie od zajmowanego przez nich stanowiska

cotynato ja tez mam smaki różne dzis zakupiłam czipsy paprykowe i ptasie mleczko waniliowe nadziewane galaretką i się zastanawiam w jakiej kolejności to zjeść
danika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 15:25   #1808
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

heh, i ja wcinam oscypek-ale pyyycha

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2011-04-17, 15:26   #1809
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ja pier..nicze, ale baba. Dziwne takie rozstrząsanie spraw intymnych na forum grupy. Powinniście jakoś zareagować, powiedzieć może prawde, pewnie by babola zatkało.

A gdzie studiujesz że karze śpiewać? Jakaś muzyczna czy ona niezupełnie normalna ;>

muzyczna? hmmm nie powiedziałambym. Raczej wydział ekonomiczny, a ona wykłada innowacyjnosć w MiSP.

dzieki za słowa otuchy , ale baba zepsuła mi cały dzień...
dzwonili teście - wprosili się na kawę wrrr
biegnę sprzątnąć na szybko

Stary 2011-04-17, 15:33   #1810
archinta
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów- sukcesssssssssss
Kupiłam 1 przymierzoną dziś sukienkę
W Promod u nas były same wakacyjne- takie plażowe kiecki, potem, poszłam do Reservd, a moja dorwałam w C&A- taki prosty rozszerzany krój- na fotkach mam wrażenie,ze taka trochę upstrzona jest- ale na żywo super. Materiał taki jakby śliski lekko błyszczący.
Jak dobrze Mogę spać spokojnie
Na dole fotka- a i jeszcze kolczyki do niej kupiłam

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
coś za dużo wizażu chyba... śniło mi się dziś, że wydrukowałam sobie wszystkie posty od początku tego wątku i poszła z nimi na dwór i je zgubiłam, no i byłyście na mnie złe, że teraz ktoś wasze sekrety pozna no i dzidzia znowu się śniła, taka malusia i śmiała sie do wszystkich.

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
ups temat nieprzyjemny ale jakże życiowy mnie na zatwardzenia ani kawa, ani kefir nie pomaga. a zawsze działało na 100%. ostatnio otreby z kefirem dały efekt, ale jakbym się trocin najadła
Tzn- ja problemów z załatwianiem jako takich nie mam- problem tkwi w aromacie kibelkowym
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Brzuch mi wywaliło mocno ostatnio, każdy to już zauważa, a mama to w szoku rano była
Moja waga jakaś nie teges jest pokazała mi kilo więcej niż wczoraj, coś jej się pogieło
A ja niby ciągle nie mam jakiegoś tam brzucha,a wczoraj jak byłam na zakupach poszłam do apteki- kolejka mała ale akurat przy kasach osoby , którym aptekarki tłumaczyły to obsługę igieł do glukometru to cos tam innego i jedna co chwile na mnie spogląda i pyta cicho- tak wiecie na migi prawie- w ciąży? No ja kiwam ,że tak- to ona ,ze bez kolejki mam iść
W szoku byłam!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Wróciłam z uczelni - tak wczoraj narzekałam na wykład i co? Nie myliłam się. Spotkała mnie b. przykra sytuacja. Mieliśmy wykład z wstrętną babą. Jak sie ktos u niej spóźni musi np. śpiewać przed całym rokiem na sali... Paranoja. We wszystko sie wtrąca i wszystko widzi i każdemu o coś zwraca uwagę. No i dostało sie i mojemu mężowi (studiujemy razem). Notatki piszę ja a on zazwyczaj gra na telefonie - no i się przyczepiła do niego, że to niby do żony dzwoni, ze żona taka sraka.... aż ktos sie odezwał ze żona też na wykładzie. No i zaczął się potok pytań -ile jeteśmy po ślubie, czy mąż mieszka u mnie czy ja u niego, a że mąż mieszka u mnie padło pytanie jakie mąz ma kontakty z teściową (a tak jak pisałam nie mam mamy). Mąż zamilkł więc zapytała mnie - a mi sie smutno zrobiło, ale kiwnełam głową, że tak. Zaczeły sie smiechy na temat teściowej i ktoś nieświadomy mojej sytuacji rzucił w żartach na sali, ze moj mąż JUŻ DAWNO ZAKOPAŁ TEŚCIOWĄ - bo tak sie powinno z teściową zrobić. Nie wytrzymałam i się popłakałam.... Cały wykład potem śmiała sie z męża że musiał narozrabiać, ze żona taka smutna - głupia baba nie wie co gada. Powiem wam, ze strasznie mnie to jakos dotknęło.... Może to hormony i przesadzam... ale było mi b.smutno, o mało nie brakowało, zebym nie wyszła z sali
ale głupia krowa!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja na studiach tez miałam takiego palanta- z reguły przypieprzał się do dziewczyn- bo kiedyś to był typowo męski kierunek (nie dlatego,ze babki nie chciały studiować- po prostu przyjmowali ich tylko na 10% miejsc ) i kiedys skwitował na cały glos,ze jedna dziewczyna u nas w grupie wygląda jakby cale życie w McDonalds jadła (była gruba)- biedna cała czerwona się zrobiła, a ten jeszcze bezczelnie pyta- a wie pani czemu tak myślę?? Ona odpowiada ze nie- a on na to- bo ma pani taką cerę... Zapadła grobowa cisza- nikt się nie śmiał- nawet chłopacy, którzy z reguły śmiali się z dowcipów tego palanta.
Wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją i mądrością

A wiecie co- zniszczyłam już moje spodnie z LIDLA Mam nadzieje ,ze nie jecie bo to co napisze mało apetyczne... poszłam rano z psem na spacer, wracam i chce włożyć klucz do zamka do domofonu- cos wisi na klamce - patrze a to prezerwatywa- pełna myślałam ze rzygne- zdjęłam patykiem- drzwi otworzyłam kluczami (jak się przekręci to zamek odskakuje i nie ma potrzeby dotykać klamki). Zostawiłam w domu psa i poszłam odkazić klamkę domestosem, a on taki gesty i takie jakby włoski się z niego robią, takie pajęcze nici- jedna poleciała a jedna nie zauważyłam że na spodniach mi wylądowała i się odbarwiły
Ale wiecie- nie wiem co to sie ostatnio wyprawia- awantury nocne, prezesy na klamkach... nigdy nic takiego mi sie nie przytrafiało , a teraz dzień za dniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kienka.jpg (52,4 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyki.jpg (22,0 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-04-17 o 15:38
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 15:43   #1811
archinta
Zakorzenienie

kiciulec - zapomniałam napisać wcześniej,że piesek ma bardzo słodka i pocieszną mordkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 15:49   #1812
gerda
Zadomowienie

archinta fajna sukienka jaką ma długość?

Ty to masz przygody

Stary 2011-04-17, 15:55   #1813
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

archinta-a to może jakaś zemsta za mieszanie się w awantury?współczuję
Ładna bluzeczka i kolczyki

Moja fragrantica

WYMIANA
Stary 2011-04-17, 15:56   #1814
agnieszka 0605
Zakorzenienie

archinta - o matko! ja bym chyba zwymiotowała... ble <czytając to jadłam jabłko haha> a kiecka fajna. I chyba nie bedzie aż taka długa, bo ja tę którą wam pokazywałam muszę troszke skrócić bo wygladam jak baba z targowiska .... taka za kolana brzyyyyddddal i będzie superowo

ktoś pytał o leginsy 3/4 - jeszcze nie kupowałam, ale chyba sie skuszę, bo zamawiałam długie i są b.wygodne. Zresztą do wszyskiego można je załozyć i wygląda sie ok a w brzusio fajnie

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:00
Stary 2011-04-17, 16:01   #1815
archinta
Zakorzenienie

Kiecka taka przed kolano- ja kurdupel jestem- dla co po niektórych to może służyć jako tunika pewnie

Wiecie- ja tez sobie pomyślałam, czy jakiś debil czasem się nie odgrywa ze tę policję w nocy
Beznadzieja!!!!
Stary 2011-04-17, 16:05   #1816
gerda
Zadomowienie

Cytat:
archinta - o matko! ja bym chyba zwymiotowała... ble <czytając to jadłam jabłko haha> a kiecka fajna. I chyba nie bedzie aż taka długa, bo ja tę którą wam pokazywałam muszę troszke skrócić bo wygladam jak baba z targowiska .... taka za kolana brzyyyyddddal i będzie superowo

ktoś pytał o leginsy 3/4 - jeszcze nie kupowałam, ale chyba sie skuszę, bo zamawiałam długie i są b.wygodne. Zresztą do wszyskiego można je załozyć i wygląda sie ok a w brzusio fajnie
a u kogo zamawiałaś te leginsy? chciałabym jakieś sprawdzone

Stary 2011-04-17, 16:19   #1817
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
Witajcie
mąż na meczu, więc ide Was nadrabiać

aha kupowała któraś z Was leginsy z allegro takie 3/4?
Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
a u kogo zamawiałaś te leginsy? chciałabym jakieś sprawdzone

z tej firmy - cena i jakościowo dla mnie ok. http://allegro.pl/getry-leginsy-legg...567536513.html

ale kurczę ... ale one długie jak na 3/4 ??? poszukam z innej firmy, bo też chciałam dla siebie, ale tak do kolanka (takie jak np. te http://allegro.pl/leginsy-ciazowe-3-...517834151.html - tylko ja chce białe)

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:28
Stary 2011-04-17, 16:27   #1818
gerda
Zadomowienie

te pierwsze niby 3/4 długie, ale za to te drugie wyglądają fajnie

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:32
Stary 2011-04-17, 16:43   #1819
archinta
Zakorzenienie

No air- w nowym avku to TY??
Jak się czujesz???

A Spray Tobie minęły już atrakcje I trymestru???

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:44
Stary 2011-04-17, 16:45   #1820
cotynato
Zakorzenienie

golgie, ty też wrocławianka widzę jeszcze chwilę i tyle nas się z tgo wrocławia zbierze że i my zroibimy spotkanie

Wymianka.
Stary 2011-04-17, 16:49   #1821
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
golgie, ty też wrocławianka widzę jeszcze chwilę i tyle nas się z tgo wrocławia zbierze że i my zroibimy spotkanie
A okolice tez będziecie zapraszać ?/Bo coś ost. omijałaś ten temat jak pisałyśmy z Pestką

A przypomniało mi się jeszcze:
Jak byłam dziś na zakupach zaszłam do Calzedonii bo chciałam rajstopki ciążowe- nie mają Normalnie mam focha na nich A babka mi poleciła zwykłe rajty ubierać tył na przód a uciskającą gumkę to co?? Mam se odciąć???
Stary 2011-04-17, 16:53   #1822
cotynato
Zakorzenienie

No oczywiście że tak, kochana. Ja doskonale pamiętam, do was jeszcze dochodzi No air która też mówiła że wrocław ma bliżej niż dalej. Teraz wypatrzyłam Madzię/magdę - nie pamiętam. Jeszcze chwila a okaże się że całkiem pokaźna z nas grupa

Brr mam do napisania pracę i podchodzę do niej jak do jeża. Wczoraj już miałam zacząć, dzisiaj od rana się zbieram, teraz myślałam że jak się prześpię to przyjdą chęci ale nie przyszły: ma ktoś może w nadmiarze, i pożyczy ciutkę ?

A co do rajstop to ja noszę- tak jak legginsy, wielki rozmiar i daje radę.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-04-17 o 16:55
Stary 2011-04-17, 16:54   #1823
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Agnieszka co za baba za krzty ogłady , jak tak można na forum, ja bym coś powiedziała jej , potem miałabym przechlapane, ale nie będzie ubliżać, bo to nie jej rola !

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to odgruzowaliśmy z mężem mieszkanie (czy Wy wiecie ile bałaganu potrafi narobić roczny człowieczek?: baba i czekam na tą ostatnią nianię. Mam stresa. No i wiem, że będę musiała wybrać kogoś a reszcie podziękować - tego tez nie lubię. I ja jestem po zarządzaniu i mam zarządzać ludźmi śmiech na sali
Tzymam kciuki za nianię

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów- sukcesssssssssss
Kupiłam 1 przymierzoną dziś sukienkę
W Promod u nas były same wakacyjne- takie plażowe kiecki, potem, poszłam do Reservd, a moja dorwałam w C&A- taki prosty rozszerzany krój- na fotkach mam wrażenie,ze taka trochę upstrzona jest- ale na żywo super. Materiał taki jakby śliski lekko błyszczący.
Jak dobrze Mogę spać spokojnie
Na dole fotka- a i jeszcze kolczyki do niej kupiłam
Bardzo fajna, a wstawisz na sobie

Co za głupota wieszać prezerwatywę że też ludzie nie mają wstydu....

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:02   #1824
cotynato
Zakorzenienie

A tak wykładowczyni to widać- lubi ośmieszać ludzi. Już samo to śpiewanie... W życiu bym się na to nie zgodziła. Skąd oni biorą takich ludzi

Ajć, psuje mi się komputer, myszka, wszystko mi tu szwankuje i jak się nie denerwować

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
Okochana to widzę że ty po drugiej stronie mojego stresowego koszmaru. Ja pamiętam ile nerwów mnie kosztowały te wszystkie spotkania I pamiętam, że jak zaczęłam pracę u mojej podopiecznej to nawet nie wiedziałam jak się dziecko trzyma/karmi/zmienia pampersa a mnie wzieli a później niestety musiałam ich zostawić- do dzisiaj mam wyrzuty i to co przeszli z nianiami to jeszcze bardziej wzmorzyło moje wyrzuty

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-04-17 o 17:03
Stary 2011-04-17, 17:10   #1825
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna, a wstawisz na sobie
Dzięki.
Spoko- mam nadzieję,że na ślubie się załapię na jakieś ładne foto Bo na małża to nie mam co liczyć,a nie mam tak lustra by samej zrobić.
Cytat:
Ajć, psuje mi się komputer, myszka, wszystko mi tu szwankuje i jak się nie denerwować
Czy on nie wie,ze ciężarówek nie można denerwować?! niegrzeczny komputer!!!

No to jak sie nazbieramy to ja się piszę- o ile będę miała jak dojechać
Stary 2011-04-17, 17:10   #1826
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
[B]

A Spray Tobie minęły już atrakcje I trymestru???
Tak mi się wydawało, ale akurat dzisiaj od rana męczył mnie ból żołądka i skończyło się na puszczeniu pawia. Jednak w porównaniu z tym co było - czuję się znakomicie.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:13   #1827
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Tak mi się wydawało, ale akurat dzisiaj od rana męczył mnie ból żołądka i skończyło się na puszczeniu pawia. Jednak w porównaniu z tym co było - czuję się znakomicie.
To dobrze, że jest lepiej

Wymianka.
Stary 2011-04-17, 17:22   #1828
81gosia
Zadomowienie

cześć
pokarze wam wielką stopę trafiłam na to w necie
http://www.prissygreen.com/wp-conten...1/pregnant.jpg
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pregnant.jpg (21,4 KB, 21 załadowań)
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.

Edytowane przez 81gosia
Czas edycji: 2011-04-17 o 17:24
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 17:33   #1829
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Oby już było tak coraz rzadziej
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
cześć
pokarze wam wielką stopę trafiłam na to w necie
http://www.prissygreen.com/wp-conten...1/pregnant.jpg
Fajne foto- ale chyba nie realne co??
Stary 2011-04-17, 17:37   #1830
bruma
Rozeznanie

Cześć dziewczyny, nie było mnie 3 dni a tu tyle napskrobałyście ledno was nadrobiłam...

gerda ja kupisłam getry z allegro 3/4 http://allegro.pl/legginsy-getry-spo...523633140.html i jak za taką cenę, to nie ma co wybrzydzać a tak poważnie, to getry są w porządku, bawełenka, ale wg mnie pas jest zbyt luźny może będzie lepiej leżeć jak brzuszek będzie większy

archinta śliczna bluzeczka bardzo mi się podoba a do tego te kolczyki

MalgosiaM8 dopiszesz mnie do klubu, pisałam do Ciebie

Edytowane przez bruma
Czas edycji: 2011-04-17 o 17:46
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości