|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to: | |||
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 8,77% |
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu |
0 | 0% |
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy |
1 | 1,75% |
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki |
0 | 0% |
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki |
25 | 43,86% |
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X |
1 | 1,75% |
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X |
6 | 10,53% |
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam |
19 | 33,33% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Hahaha to ja chyba jakaś wszystkożerna jestem. Oscypek za mną chodził od rana. Mimo tych 3, zjadłabym jeszcze z 3
![]() A woda gazowana to dziwna sprawa bo ja ani nigdy jakoś szczególnie nie przepadałam ani zbyt często nie piłam a teraz mogłabym na okrągło. chyba dlatego, że ona szybciej pragnienie zaspakaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() co do biegunek - też słyszałam, że nie bardzo pomoga na to jabłka. Ponoć gotowane są dobre na ... zatwardzenia właśnie cotynato - myślę, że czas najwyzszy, zeby Twój tż poczuł się narpawdę tatą i zaczął o Was dbać. Ja nie wyobrażam sobie szczególnie teraz, zeby męża przy mnie nie było. Wróciłam z uczelni - tak wczoraj narzekałam na wykład i co? Nie myliłam się. Spotkała mnie b. przykra sytuacja. Mieliśmy wykład z wstrętną babą. Jak sie ktos u niej spóźni musi np. śpiewać przed całym rokiem na sali... Paranoja. We wszystko sie wtrąca i wszystko widzi i każdemu o coś zwraca uwagę. No i dostało sie i mojemu mężowi (studiujemy razem). Notatki piszę ja a on zazwyczaj gra na telefonie - no i się pzryczepiła do niego, że to niby do żony dzwoni, ze żona taka sraka.... aż ktos sie odezwał ze żona też na wykładzie. No i zaczął się potok pytań -ile jeteśmy po ślubie, czy mąż mieszka u mnie czy ja u niego, a że mąż mieszka u mnie padło pytanie jakie mąz ma kontakty z teściową (a tak jak pisałam nie mam mamy). Mąż zamilkł więc zapytała mnie - a mi sie smutno zrobiło, ale kiwnełam głową, że tak. Zaczeły sie smiechy na temat teściowej i ktoś nieświadomy mojej sytuacji rzucił w żartach na sali, ze moj mąż JUŻ DAWNO ZAKOPAŁ TEŚCIOWĄ - bo tak sie powinno z teściową zrobić. Nie wytrzymałam i się popłakałam.... Cały wykład potem śmiała sie z męża że musiał narozrabiać, ze żona taka smutna - głupia baba nie wie co gada. Powiem wam, ze strasznie mnie to jakos dotknęło.... Może to hormony i przesadzam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widać, że ani pieniądze ,ani wykształcenie klasy i rozumu nie gwarantują ![]() Nie przejmuj się, pokazała kompletne dno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Ja pier..nicze, ale baba. Dziwne takie rozstrząsanie spraw intymnych na forum grupy. Powinniście jakoś zareagować, powiedzieć może prawde, pewnie by babola zatkało.
A gdzie studiujesz że karze śpiewać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() mąż na meczu, więc ide Was nadrabiać ![]() aha kupowała któraś z Was leginsy z allegro takie 3/4? |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
jeju Agnieszka aż mi się płakac chciało jak czytałam
![]() ![]() cotynato oscypek dobra rzecz. A jadlas kiedyś takiego krojonego w grube plastry na gorąco, prosto z patelni? tylko tłuste są bo trzeba dać sporo oleju - inaczej przyklejają się do dna. Potem tłuszcz można odsączyć na serwetce. Ale pycha ![]() Natalka ja wlaśnie tak mam teraz z brzuszkiem ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to odgruzowaliśmy z mężem mieszkanie (czy Wy wiecie ile bałaganu potrafi narobić roczny człowieczek? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() melduję się niedzielnie ![]() ![]() Agnieszka jakaś masakra z tą babą ![]() ale nie przemuj się, niestety na głupich ludzi nie poradzisz, niezależnie od zajmowanego przez nich stanowiska ![]() cotynato ja tez mam smaki różne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
heh, i ja wcinam oscypek-ale pyyycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muzyczna? hmmm nie powiedziałambym. Raczej wydział ekonomiczny, a ona wykłada innowacyjnosć w MiSP. dzieki za słowa otuchy ![]() ![]() dzwonili teście - wprosili się na kawę wrrr biegnę sprzątnąć na szybko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | ||||
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów- sukcesssssssssss
![]() ![]() ![]() Kupiłam 1 przymierzoną dziś sukienkę ![]() W Promod u nas były same wakacyjne- takie plażowe kiecki, potem, poszłam do Reservd, a moja dorwałam w C&A- taki prosty rozszerzany krój- na fotkach mam wrażenie,ze taka trochę upstrzona jest- ale na żywo super. Materiał taki jakby śliski lekko błyszczący. Jak dobrze ![]() ![]() Na dole fotka- a i jeszcze kolczyki do niej kupiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W szoku byłam!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
![]() Ja na studiach tez miałam takiego palanta- z reguły przypieprzał się do dziewczyn- bo kiedyś to był typowo męski kierunek (nie dlatego,ze babki nie chciały studiować- po prostu przyjmowali ich tylko na 10% miejsc ![]() ![]() Wykształcenie nie ma nic wspólnego z inteligencją i mądrością ![]() A wiecie co- zniszczyłam już moje spodnie z LIDLA ![]() ![]() ![]() Ale wiecie- nie wiem co to sie ostatnio wyprawia- awantury nocne, prezesy na klamkach... nigdy nic takiego mi sie nie przytrafiało , a teraz dzień za dniem ![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-04-17 o 15:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
kiciulec - zapomniałam napisać wcześniej,że piesek ma bardzo słodka i pocieszną mordkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
archinta fajna sukienka
![]() Ty to masz przygody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
archinta-a to może jakaś zemsta za mieszanie się w awantury?współczuję
![]() Ładna bluzeczka i kolczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
archinta - o matko! ja bym chyba zwymiotowała... ble <czytając to jadłam jabłko haha> a kiecka fajna. I chyba nie bedzie aż taka długa, bo ja tę którą wam pokazywałam muszę troszke skrócić bo wygladam jak baba z targowiska .... taka za kolana
![]() ![]() ktoś pytał o leginsy 3/4 - jeszcze nie kupowałam, ale chyba sie skuszę, bo zamawiałam długie i są b.wygodne. Zresztą do wszyskiego można je załozyć i wygląda sie ok a w brzusio fajnie Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-04-17 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Kiecka taka przed kolano- ja kurdupel jestem- dla co po niektórych to może służyć jako tunika pewnie
![]() Wiecie- ja tez sobie pomyślałam, czy jakiś debil czasem się nie odgrywa ze tę policję w nocy ![]() Beznadzieja!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tej firmy - cena i jakościowo dla mnie ok. http://allegro.pl/getry-leginsy-legg...567536513.html ale kurczę ... ale one długie jak na 3/4 ??? poszukam z innej firmy, bo też chciałam dla siebie, ale tak do kolanka (takie jak np. te http://allegro.pl/leginsy-ciazowe-3-...517834151.html - tylko ja chce białe) Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2011-04-17 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
te pierwsze niby 3/4 długie, ale za to te drugie wyglądają fajnie
![]() Edytowane przez gerda Czas edycji: 2011-04-17 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
No air- w nowym avku to TY??
Jak się czujesz??? A Spray Tobie minęły już atrakcje I trymestru??? Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-04-17 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
golgie, ty też wrocławianka widzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przypomniało mi się jeszcze: Jak byłam dziś na zakupach zaszłam do Calzedonii bo chciałam rajstopki ciążowe- nie mają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
No oczywiście że tak, kochana. Ja doskonale pamiętam, do was jeszcze dochodzi No air która też mówiła że wrocław ma bliżej niż dalej. Teraz wypatrzyłam Madzię/magdę - nie pamiętam. Jeszcze chwila a okaże się że całkiem pokaźna z nas grupa
![]() Brr mam do napisania pracę i podchodzę do niej jak do jeża. Wczoraj już miałam zacząć, dzisiaj od rana się zbieram, teraz myślałam że jak się prześpię to przyjdą chęci ![]() ![]() ![]() ![]() A co do rajstop to ja noszę- tak jak legginsy, wielki rozmiar ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-17 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||
Zakorzenienie
|
Agnieszka co za baba
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co za głupota wieszać prezerwatywę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
A tak wykładowczyni to widać- lubi ośmieszać ludzi. Już samo to śpiewanie... W życiu bym się na to nie zgodziła. Skąd oni biorą takich ludzi
![]() Ajć, psuje mi się komputer, myszka, wszystko mi tu szwankuje i jak się nie denerwować ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-04-17 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki.
Spoko- mam nadzieję,że na ślubie się załapię na jakieś ładne foto ![]() Cytat:
No to jak sie nazbieramy to ja się piszę- o ile będę miała jak dojechać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
KWC
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
cześć
pokarze wam wielką stopę ![]() http://www.prissygreen.com/wp-conten...1/pregnant.jpg
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-04-17 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, nie było mnie 3 dni a tu
![]() ![]() ![]() gerda ja kupisłam getry z allegro 3/4 ![]() ![]() ![]() ![]() archinta śliczna bluzeczka ![]() ![]() MalgosiaM8 dopiszesz mnie do klubu, pisałam do Ciebie ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-04-17 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.