Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 17:03   #1801
Molise
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Molise, podpadniesz jej i co będzie?

Mi sie udało ostatnio mojego TŻ namówić na dżapanki Kupił ale jeszcze w nich nie chodził
My to mamy już ustalone z Linaewen Wytłumaczyła mi kiedyś co jej nick oznacza. Tylko się teraz zastanawiam czy ja czegoś nie pomieszałam i skrót jednak jest LIN A może dobrze pamiętam, że LINA Jak wróci z roweru to wyjaśni A ja sprawdzę to później, bo za pół godziny Tż po mnie przyjedzie i.... jedziemy kupić Quada

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 17:04   #1802
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość
Wiec posiadam: aidsfobia - lęk przed zachorowaniem na AIDS, arachibutyrofobia - lęk przed zarazkami, bakteriofobia - lęk przed bakteriami, hematofobia - lęk przed widokiem krwi, kancerofobia - lęk przed zachorowaniem na raka, mysofobia / rupofobia - lęk przed brudem, nozofobia - lęk przed chorobami, wenerofobia - lęk przed chorobami wenerycznymi oraz monofonia - lęk przed samotnością i brontofobia - lęk przed burzą, a takze hydrofobia - lęk przed wodą, pirofobia - lęk przed ogniem, talassofobia - lęk przed morzem, oceanem - ale te trzy ostatnie to w sensie kataklizmu. A skad ja to moge wiedziec jak nie kradne? kleptofobia - lęk przed kradzieżą. To chyba tez tafefobia - lęk przed pogrzebaniem żywcem, no i tez; arachnofobia - lęk przed pająkami, apiofobia - lęk przed pszczołami, batrachofobia - lęk przed żabami, etnomofobia - lęk przed owadami, felinofobia - lęk przed kotami, z ulicy of course galeofobia - lęk przed rekinami, helmintofobia - lęk przed robakami, kynofobia - lęk przed psami, tymi bez panskimi musofobia - lęk przed myszami, ofidofobia - lęk przed wężami, ornitofobia - lęk przed ptakami, pedikulofobia - lęk przed wszami, rodentofobia - lęk przed gryzoniami,
taurofobia - lęk przed bykami. No i moze tez - apejrofobia - lęk przed nieskończonością, demonofobia - lęk przed duchami, demonami, fobofobia - lęk przed lękiem, ale te ostatnie to logiczne chyba
nieźle
Stary 2011-06-14, 17:09   #1803
aga512152
Rozeznanie

NAUGHTYxANGEL o Boże ! tylko tyle umiem powiedzieć... chyba o połowie nie wiedziałam że istnieje o tym z bakteriami to się podłączam ... też mam na tym punkcie korbę.
Ok dziewuchy! namówiłam TŻ na spacerek, więc uciekam będę później
bo bez Was już mi nudno by bylo
Miłego wieczoru!
Stary 2011-06-14, 17:12   #1804
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
NAUGHTYxANGEL o Boże ! tylko tyle umiem powiedzieć... chyba o połowie nie wiedziałam że istnieje o tym z bakteriami to się podłączam ... też mam na tym punkcie korbę.
Ok dziewuchy! namówiłam TŻ na spacerek, więc uciekam będę później
bo bez Was już mi nudno by bylo
Miłego wieczoru!
udanego spaceru
Stary 2011-06-14, 17:22   #1805
19monisia89
Zakorzenienie

Aga, udanego wieczoru

właśnie sobie uświadomiłam, że w pon. wracam do chłopaków na 3 dni bo później przecież znowu 4 dni wolnego i jedziemy z TŻ do mojej rodzinki do Kaliiiszaaaa

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 17:36   #1806
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Nie LIN tylko LINA !
Nie LINA tylko LIN
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 17:39   #1807
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Nie LINA tylko LIN
hehe to teraz Molise się dostanie

własnie się dowiedziałam, że koleżanka sie moja zareczyła i to jeszcze w styczniu, pierwsza dziewczyna z mojej kl z LO normalnie aż mi sie łezka zakręciła w oku
powoli moja klasa rusza do boju widzę

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2011-06-14 o 17:41
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 17:41   #1808
19monisia89
Zakorzenienie

Lin, jak masz na imię?

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 17:54   #1809
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
Lin, jak masz na imię?
Ewa
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-14, 18:06   #1810
andzia1989r
Zakorzenienie

Jezu ale wy lecicie... ale jak was czytałam to chociaż tableta na ból głowy trochę zaczęła dzialać bo od 16 boli mnie głowa prze okrutnie;(

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
A co do susług mps studio to widziałam filmiki i sąAle pewnie będą chcieli dużo kasy
Z tego co ja czytałam za pełnometrażowy ok 13-15 tys.

Cytat:
Masz święta racjęPo co komu dostęp do klubu skoro jest aktywny przez tydzień a później znika. Prawda jest taka, że jest tutaj grupka dziewczyn, które wypowiadają się aktywnie odkąd należą do PM-ek 2013 i jak dla mnie to by była duża krzywda jeśli nowa PM-ka nabiła by te 70 postów w tydzień i zaczęła należeć do klubu

Oj ja się wyłamałam bo bardzo szybko się przyłączyłam, a potem kilka miesięcy mnie nie było Bo uciekłam speszona, że my nic jeszcze nie załatwiamy ani nic. Ale teraz jestem i nie zniknę oł nie Nie pozbędziecie się mnie tak łatwo
Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
dobra, uciekam chwilowo, muszę pojechać do Kaudlanda zrobić jakieś zakupy, bo nawet nie mam nic na śniadanie a wczoraj nie mieliśmy kiedy. wrrrrrr nienawidzę zakupów spożywczych :p
Ja ostatnio zrobiłam zakupy spożywcze w 10 minut licząc, że 3 minuty czekaliśmy przy kasie, a był to spory supermarket Takieggooooo spida miałam
Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
wczoraj popsuł mi się internet i zostałam odcięta od internetu(dokładnie po tym jak napisałam że powinnam się uczyć)
On Ci powiedział: idź się uczyć!

Cytat:
z
A co do sukien ślubnych przymierzania to jak biegałam z koleżanką która ma teraz ślub to trochę sobie pomierzyłam, ale panie w sklepach nie są zbyt chętne do pomocy jak słyszą że ślub za 2 lata....
Szukałam na ślub z koleżanką, która wesele ma w tym roku. Szukałyśmy razem, nie mówiłam, że ślub za 2,5 roku a za pół... Natomiast.... W ki.lku salonach powitało mnie: na panią to my mamy z takie 3 lub 4 modele albo (chciałam zobaczyc sukienkę z manekina) : nie ta NA PEWNO będzie na pani źle wyglądała (ot nie chciało się jej ściągnąć). Plus... no zdarzyło się parę takich panien z obsługi, że poczułam się jak wieloryb, który chyba zabłądził i cud się zdarzył, że ktoś go chciał. I może pomyślałabym, że mam urojenia, gdyby moja koleżanka nosząca rozmiar 36 nie skomentowała tego tak samo i nie stwierdziła, że ona sukni to tam na pewno nie kupi, za chamstwo
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja sobie ostatnio siedzę, czytam na forum a tu nagle przed samą moją twarzą pojawił się pająk (z sufitu zwisał) i tak tymi odnóżami przed oczami mi wywijał myślałam że zawału dostane
Ja bym zaczęła tak wrzeszczeć ze pół ulicy by słyszało. Panicznie się boję pająków..

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiaj kolo-sama zrobiłam wszystkie 4 zadania Jest być z czego dumną-to fizyczna, czyli zło i mrok

Brawo Bo ty zdolna bestia jesteś.

Cytat:
Napisane przez gabisolis Pokaż wiadomość
dowartosciowac? he he, dobre, a kto tu gada o slubie 2 lata przed nim, ktory nie wiadomo w ogole czy sie odbedzie? to kto sie tutaj dowartosciowuje ja sie nie musze dowartosciowywac tym, ze mam dziecku w wieku nastu lat, nie ma sie czym chwalic. najlepsze lata zycia stracone na kupki, zupki i pampersy
Byłam tak uprzejma i już Ci tłumaczyłam, że są rejony, że sale i wiele innych rzecy rezerwuje się ok 2 lata szybciej. Ponadto ja jestem z Tż 3 lata, a dziewczyny nawet po 5 lub 6. Jakoś nie wygląda mi to na związki, które już zaraz miałyby się rozpaść. Ot naturalna kolej rzeczy, że planuje się ślub. Za to ty gadasz o ślubie w 2012 (niby twoim) gdzie nie było nawet jeszcze zaręczyn, ktorych nie przyjmiesz jak pierścionek nie spełni twoich wymagać. Jak tak wyśmiewasz te nasze pogaychy i plany to mam wrażenie, że to ze zwykłej zazdrości bo Ty to byś i może chciała ten ślub, ale twojemu facetowi się jakoś nie śpieszy skoro nie klęka... Nieco to tak wygląda, a ja rzadko węszę teorie spiskowe.

Co do Patrycji: nie nie chciałabym mieć dziecka w tym wieku, ale ona ma. Nie ubolewa nad tym, nie płacze więc sądzę, że swoje dziecko kocha i z perspektywy czasu nawet jeśli wpadka nie była jej na rękę by swojego dziecka nie oddała, nie zmieniła przeszłości itd. Podobnie z partnerem: rozstali się, ale wrócili do siebie. Może właśnie tego rozstania potrzebowali, żeby zobaczyć rzeczy ważne i ważniejsze. Nie Tobie to oceniać. Ty jedynie możesz stwierdzić, że dziecko w tym wieku byłoby Ci nie na rękę, ale nie znasz dziewczyny więc weź się od niej odstosunkuj, bo to jej życie i jej sprawa.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 18:34   #1811
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna pogoda dzisiaj nie?
nie mogę to było na temat

Cytat:
Napisane przez malinka_070190 Pokaż wiadomość
Moja znajomna kupiła suknie 1,5 roku przed ślubem więc powinni normalnie obsługiwać. Ale z 2 strony sa też osoby, które od tak sobie chodza do salonu więc babką też się nie chce obsługiwać kogoś kto i tak nic nigdy nie kupi.
A nie zżółknie taka suknia po 1,5 roku?

Cytat:
Napisane przez NAUGHTYxANGEL Pokaż wiadomość

19monisia89 w czasie @ krew, przy skaleczeniu leci w duzych ilosciach, a co wiecej to palec i jest mocno ukrwiony.
Bo podczas @ krew się rozrzedza, żeby jak najmniej jej ubyło z organizmu ja właśnie mam @ i dzięki wcześnie wziętemu Ibupromowi uniknęłam bólu brzucha

Troll, troll, wszędzie troll
Stary 2011-06-14, 18:49   #1812
dahna1990
Zakorzenienie

zjadłam kolacje i teraz poluje na słodkie
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 18:59   #1813
andzia1989r
Zakorzenienie

Ej ja tu wpadłam na jakieś party time po robocie a tu takie pustkiii Mam nadzieję, że wszystkie się uczą
Stary 2011-06-14, 19:02   #1814
_kamea_
Zakorzenienie

Nie wszystkie
Stary 2011-06-14, 19:15   #1815
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Hej Dołączę się do Was bo ja również z moim Ł. planujemy ślub w 2013 roku W lipcu albo sierpniu, ale prawdopodobnie 10 sierpnia
Jeszcze nie mamy nic załatwione ale na załatwianie mamy jeszcze dużo czasu
Witam nową Pmkę I od razu gratuluję odwagi i dojrzałości. Ja znam parę osób w Twoim wieku, które nie poradziłyby sobie w Twojej sytuacji, a Ty planujesz slub! Gratki

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Nie wszystkie
No właśnie, nie wszystkie
Ja niedawno wróciłam z pracy i jestem jakaś zmęczona.. Spać mi się chce i w ogóle...

A w ogóle ja nie wiem co jest, ale dziewczynki w wieku 7-8 lat chyba mają jakiegoś bzika na punkcie piersi..
Moja "podopieczna" ciągle chce zaglądać mi za bluzkę, albo mówi coś o cyckach.. Nie wspomnę już o tym, że ciągle wyciąga z szafki mamy staniki i chce je przymierzać..
Ale przypominam sobie, że parę lat temu, córki mojej ciotki, a miały wtedy coś koło 7 lat, też non stop nawijały o cyckach.. Ciekawe jest to zjawisko
Stary 2011-06-14, 19:23   #1816
gabisolis
BAN stały

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Ej ja tu wpadłam na jakieś party time po robocie a tu takie pustkiii Mam nadzieję, że wszystkie się uczą
a wcale nie, bo niektore juz na szczescie nie muszalol
andzia1989r mi chodzilo o ta Patrycje, z tymi terminami sal, to rozumiem, no coz, trudno byc w wieku 24 lat Arabskim szejkiem zeby bylo kogos stac na pierscionek Cartiera a tak na serio, to moj TŻt sie interesuje bardziej tymi wszystkimi sprawami ze slubem niz ja, ja nie mam do tego glowy, czasu, sily i ochoty, bo mnie to nie interesuje i nie mam do tego zaciecia, a szkoda, bo by bylo juz po sprawie. juz pisalam, ze nie jestem typem laski, ktora 2 lata przed gada o sali, sukni itp, ale to rozumiem. byc moze wynajmiemy konsultanta slubnego i przyjdziemy na gotowe, taki jest wstepnie plan, a po co ma klekac skoro ja ciagle mowie NIE? grunt, ze Twoj kleknal no nie, teraz Ty i Tobie podobne macie o czym gadac na takim forum i sie ekscytowac

Edytowane przez gabisolis
Czas edycji: 2011-06-14 o 19:30
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:30   #1817
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
a wcale nie, bo niektore juz na szczescie nie muszalol

Bez urazy, ale od party z pewnymi osobami, wolę chyba ciche picie do lustra (czytaj ekranu monitora).

I widzisz... brak mi fakultetu, a opanowałam czytanie ze zrozumieniem (wiesz taka umiejetność sprawdzana już w teście po podstawówce), na tyle, by zrozumieć prosty przekaz: niemile widziana.

Ty jak widać masz z tym małe problemy.
Stary 2011-06-14, 19:32   #1818
gabisolis
BAN stały

ja z niczym nie mam problemu, przeciez wiem, ze mnie tu nikt nie chce, ale co mnie to obchodzi? juz pisalam. to jest forum dla kazdego czy Wam sie to podoba czy nie i kazdy moze tu swoje 3 grosze wtracic, czytac nie musicie. ja tu nie szukam kolezanek, akceptacji, zrozumienia itp. jak Wy ani grupy wsparcia przedslubnego.
Stary 2011-06-14, 19:35   #1819
_kamea_
Zakorzenienie

To co w takim "prymitywnym" gronie robisz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 19:39   #1820
dahna1990
Zakorzenienie

gabisolis czemu się tu udzielasz skoro i tak nas nie lubisz, bo nie rozumiem?
Stary 2011-06-14, 19:47   #1821
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczęta, nie dokarmiać!
Stary 2011-06-14, 19:52   #1822
gabisolis
BAN stały

Cytat:
ale ja nie pisze, ze nie lubie, raczej jest odwrotnie, ale ja nie mam z tym problemu, po prostu nie lubie jak ktos np. popiera laske ktora jako nieletnia zachodzi w ciaze, z tym i tak w Polandzie jest duzy problem i pozniej jaks laska mloda wejdzie na to forum, poczyta takie bajki z muchu i z paproci jak to jest,, fajnie'' miec dziecko w tym wieku i bedzie nasladowac bezmyslnie. dla Was rzeczy nie sa czarno-biale tylko szare, nie widzie problemu tam, gdzie on jest. juz widzie reakcje rodzicow tej calej Patrycji na wiesc o ciazy. edukacji sexualnej laska nie miala w szkole? fakt, ze nie ona 1sza i nie osstatnia wpadla, ale mogli ja rodzice uswiadomic albo sie mogla zabezpieczyc. teraz by nie miala problemu. tak samo ten jej niby slub tez jest palcem na wodzie pisany.
Stary 2011-06-14, 19:54   #1823
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie pisze, ze nie lubie, raczej jest odwrotnie, ale ja nie mam z tym problemu, po prostu nie lubie jak ktos np. popiera laske ktora jako nieletnia zachodzi w ciaze, z tym i tak w Polandzie jest duzy problem i pozniej jaks laska mloda wejdzie na to forum, poczyta takie bajki z muchu i z paproci jak to jest,, fajnie'' miec dziecko w tym wieku i bedzie nasladowac bezmyslnie. dla Was rzeczy nie sa czarno-biale tylko szare, nie widzie problemu tam, gdzie on jest. juz widzie reakcje rodzicow tej calej Patrycji na wiesc o ciazy. edukacji sexualnej laska nie miala w szkole? fakt, ze nie ona 1sza i nie osstatnia wpadla, ale mogli ja rodzice uswiadomic albo sie mogla zabezpieczyc. teraz by nie miala problemu. tak samo ten jej niby slub tez jest palcem na wodzie pisany.
Tylko że dla niej to nie jest problem, a szczęście
Stary 2011-06-14, 19:55   #1824
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
To Twoj problem jej wpadka, że tak się przejmujesz? A może planowali dziecko? Musisz ją obrażać bo masz swoje widzimisie?
Nie dość, że trollujesz to jeszcze dostawiasz totalne chamstwo. Jak na pedagoga bardzo pedagogicznie.
Stary 2011-06-14, 20:03   #1825
malinka_070190
Zakorzenienie

tss....
hahaha...

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 20:04   #1826
gabisolis
BAN stały

nie trolluje i nie obrazam, jakie to szczescie? chyba w nieszczesciu jasne, planowali, nieletnia dziewczyna planowala ciaze, od kiedy? chyba jak byly Szwedy nieszczescie to dla tych jej biednych rodzicow pewnie, a nie dla niej, bo to pewnie oni glownie je utrzymuja, a nie ta 18latka. wiecej realizmu. pisanie bajek juz bylo.
Stary 2011-06-14, 20:06   #1827
malinka_070190
Zakorzenienie

Brak mi komentarza...
Tzn chciałabym to wszystko skomentować, ale obawiam się, że odrazu by mi konto zablokowali

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 20:11   #1828
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
nie trolluje i nie obrazam, jakie to szczescie? chyba w nieszczesciu jasne, planowali, nieletnia dziewczyna planowala ciaze, od kiedy? chyba jak byly Szwedy nieszczescie to dla tych jej biednych rodzicow pewnie, a nie dla niej, bo to pewnie oni glownie je utrzymuja, a nie ta 18latka. wiecej realizmu. pisanie bajek juz bylo.
A skad ty mozesz to wiedzieć nie znasz jej przecież Skąd wiesz kto ją utrzymuje, może jej TŻ ma bardzo dobrą prace i sami sobie radzą. To ze dla ciebie to by było nieszczęście to nie znaczy że dla innych tez musi być
Nie oceniaj kogoś nie mając pojęcia o życiu danej osoby
Stary 2011-06-14, 20:19   #1829
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
ja z niczym nie mam problemu, przeciez wiem, ze mnie tu nikt nie chce, ale co mnie to obchodzi? juz pisalam. to jest forum dla kazdego czy Wam sie to podoba czy nie i kazdy moze tu swoje 3 grosze wtracic, czytac nie musicie. ja tu nie szukam kolezanek, akceptacji, zrozumienia itp. jak Wy ani grupy wsparcia przedslubnego.
więc czego szukasz?Wydaje mi się, że nie jest Tobie miło kiedy na Ciebie wszyscy najeżdżają, że nie jesteś mile widziana i niechciana przez nas... Tak naprawdę to jest Ci przykro i szukasz akceptacji. Próbujesz zwrócić na siebie uwagę bo w świecie rzeczywistym jikt Ciebie nie zauważa. Dlatego też pewnie chcesz być zapamiętana jakkolwiek... Byleby o Tobie myslano przykre to wiesz? Szkoda mi Ciebie naprawdę Ja nie wiem czy bym sobie poradziła z taką samotnością w życiuAle Ty jesteś dzielna....
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 20:22   #1830
gabisolis
BAN stały

jasne, pewnie jest w jej wieku, nie napisala ile ma lat, bo pewnie tez malolat, poza tym pewnie sie dopiero uczy i planuje studia- o ile w ogole, wiec nie jest ani wyksztalcona ani samodzielna finansowo, wiec liczy na laske i nielaske swojego niedoszlego meza slub tez pewnie bedzie za jego. dla dziecka tez by sama nie byla w stanie nic kupic nai nic mu zapewnic. dziecko to jest szczescie, wiadomo, ze jak sie urodzilo, to byla dla niej szczescie, ale nieszczescie, ze wpadke zaliczyla.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
więc czego szukasz?Wydaje mi się, że nie jest Tobie miło kiedy na Ciebie wszyscy najeżdżają, że nie jesteś mile widziana i niechciana przez nas... Tak naprawdę to jest Ci przykro i szukasz akceptacji. Próbujesz zwrócić na siebie uwagę bo w świecie rzeczywistym jikt Ciebie nie zauważa. Dlatego też pewnie chcesz być zapamiętana jakkolwiek... Byleby o Tobie myslano przykre to wiesz? Szkoda mi Ciebie naprawdę Ja nie wiem czy bym sobie poradziła z taką samotnością w życiuAle Ty jesteś dzielna....
kiepski z Ciebie psycholog, idz i dalej planuj swoj slub, snuj marzenia, bo chyba zyjesz tylko nimi i tylko to Ci jako tako wychodzi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości