![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Kupiłam dziś ten brązujący balsam Lirene do ciemnej karnacji
![]() ![]() ![]() co do serii różanej to u mnie widziałam tusze, zmywacze i lakiery, ale linerów nie było choć cena przypięta ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
Również kupiłam dzisiaj ten balsam brązujący Lirene. Bladzioszka ze mnie straszna, ale polegając na opiniach kupiłam ten do ciemnej karnacji. Zobaczymy jak się sprawdzi
![]() Dodatkowo: - balsam Venus - maseczka RdL nawilżająca (będzie służyła jako krem na noc, bo do tego lepiej mi się sprawdza niż jako normalna maseczka) - Sunozon, mleczko do opalania SPF 30 Oglądałam też lakiery z serii różanej, ale jakoś o dziwo żaden mi się nie spodobał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
ja też już po zakupach w Rossie
![]() chciałam lakier do paznokci z różanej serii ale żaden kolor nie przypadł mi do gustu :/ kupiłam za to granatowy eyeliner z Wibo ale granatowy to on jest tylko z nazwy ![]() ![]() no i Tusz Maybelline też wpadł do koszyka ![]()
#1804 |
Rozeznanie
|
Ja mam średnią karnację (ani jasna ani śniada - coś pomiędzy). Używałam dwóch balsamów Lirene, więc w tej kwestii mogę się wypowiedzieć.
Ten do ciemniejszej karnacji daje mocniejszy efekt. Czasem mi on przeszkadzał - szczególnie jak miejscami mi już schodził. Jakbym miała bardzo jasną karnację to bym go chyba nie polecała, bo efekt może być bardzo sztuczny. A ten do jasnej karnacji (używam obecnie) daje słabszy efekt opalenizny. Ja już opalałam się w tym roku na słońcu i ten balsam mi tylko poprawia koloryt, ale też mi się podoba. Jak się używa regularnie (polecam 2 razy na dzień) to efekty będą widoczne. Do tego ten przyjemny zapach - polecam ![]() Możecie mi polecić jakiś pilnik do paznokci. Zastanawiam się nad laserowym albo szklanym. Kiedyś kupiłam szklany i szybko mi się złamał i stępił. Tylko nie pamiętam jaka to firma była, a nie chce się drugi raz naciąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślę, że nie będę miała czasu ani ochoty smarować się tym balsamem 2 razy na dzień ![]() ![]() A dziś w Rossie się zastanawiałam czy goląc nogi ta "opalenizna" nie będzie schodzić razem z maszynką ![]() ![]()
![]() |
#1806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
No i poszło 60 zł, mimo że wszystko z promocji...
- pasta Blend-a-med Pro Expert 5,99 - maseczka Efektima peel-off 2,29 - Dermaglin maseczka z glinką x2 - 4,49x2 - szczoteczka do zębów Oral B 10,99 - cienie do powiek Rimmel Quatro 24,79 - (po Waszej namowie) szampon Garnier Drożdze piwne i granat 400ml 6,99
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zastanawiam sie nad nim, ale nie moge się zdecydować. Twoja opinia będzie decydująca. ![]()
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
PROSZE O POMOC...
ODKĄD PRZEBUDOWALI STRONE ROSSNETU NIEMOGE SIĘ tam zalogować na swoim nicku , ciągle wyskakuje info, ze email jest w systenie i podaj hasło. (nick i hasło mam takie samo jak tu ) prosiłam o wygenerowanie nowego hasła i doopa dalej to samo .na rozmanniaczki bez problemu sie loguje na stronie rossnet nie... pomożcie ,naprowadzcie co ja zle robie, jaki czort dzięk i z góry kej_si ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- BOSZZZZ CO JA NAPISAŁAM rossmanniaczki miało być |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
prosze pewna wizazanke, zeby juz nie czatowala na synergen 03 dla mnie.. wlasnie sie u mnie w rossmannie pojawily
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kupowała z obecnej oferty żele pod prysznic Original Source? Ile kosztują? W gazetce widzę cenę 6,99 zł a na stronie 7,99 :|
#1814 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Na pewno się za niedługo i u Ciebie pogoda poprawi
![]()
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
ja juz tez po zakupach
![]() z różanej limitki nic nie kupiłam... były lakiery, błyszczyki, tusze i zmywacze kupiłam 2 szampony alterry (teraz mam juz 3 ![]() mydło carex mleczko do ciała garnier 400ml + przy kasie do tego mleczka dostałam żel pod prysznic ![]() byłam z mamą i do tego kupiłysmy 4 ręczniki ogólnie wydałysmy 200zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też z różanej serii wibo dostępne są tylko lakiery, błyszczyki, tusze i zmywacz w płatkach. Gdzie to, co ja chcę, czyli róż, liner i ew. cienie ![]()
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
To takie krótki dzisiejsze wrażenia.
Tuszu użyłam ok 14. Po 6 godzinach nic się nie kruszy,nie obsypuje. Szczoteczka dziwna ale wydaje mi się że po pewnym czasie nabierze sie wprawy i będzie się nią dobrze malować. Dzisiaj delikatnie posklejał mi rzęsy ale myślę że po nabraniu wprawy nie będzie z tym problemu. Tuszę ze zwykłymi szczoteczkami potrafią bardziej skleić rzęsy. Okrągła częścią szczoteczki dobrze dociera się do rzęs w kącikach oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Ta różowa odżywka do włosów z Issany jest badziewna... Kupiłam ją jakiś czas temu ze względu na to, że rozczesuje włosy od razu po umyciu i stosuje do tego odżywkę. Myślałam, mimo, że firma rossmannowska to nie będzie tak źle. Powiem wam, ta odżywka nic nie robi. Po nałożeniu spływa z włosów, jest niewydajna przez to, bo trzeba nałożyc całą garść. Nie powoduje śliskości włosów, która jest charakterystyczna dla innych odżywek. Naprawdę nie polecam...
Lepiej dołożyć 1 zł i kupić w Biedronce odżywkę w tubce Elisse czy jakoś tak, o wiele lepsza od tej rossmannowskiej... |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
ja nie wydałam ani złotówki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2785123 9]To takie krótki dzisiejsze wrażenia.
Tuszu użyłam ok 14. Po 6 godzinach nic się nie kruszy,nie obsypuje. Szczoteczka dziwna ale wydaje mi się że po pewnym czasie nabierze sie wprawy i będzie się nią dobrze malować. Dzisiaj delikatnie posklejał mi rzęsy ale myślę że po nabraniu wprawy nie będzie z tym problemu. Tuszę ze zwykłymi szczoteczkami potrafią bardziej skleić rzęsy. Okrągła częścią szczoteczki dobrze dociera się do rzęs w kącikach oczu.[/QUOTE] a widziałaś może czy był róż z tej kolekcji dostępny?
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
u mnie nie ma róży
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podpisuję się pod całością. Wreszcie ją wymęczyłam, ale była to jedna z najgorszych odżywek jakie miałam i do tego ten zapach, który po kilku użyciach przyprawiał mnie o odruch wymiotny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
Ja mam lakier różany nr. 4. W moim Rossie było chyba wszystko z tej serii, łącznie z różami do policzków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
a ta kolekcja różana to limitka? bo już różnie piszą
![]()
![]() |
#1828 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i puder Synergen w końcu. nawet nie czekam na promocję, bo jeszcze znowu zniknie z półek, ale jak jakaś będzie to chyba zapas trzeba będzie zrobić ![]() no i różana seria jak i u Was, niekompletna. tusze wiadomo, lakiery, zmywacze, granatowy liner i chyba jakiś róż. ja kupiłam tylko lakier. z racji, że różowych mam dość sporo, to wzięłam pomarańczowy, ale chyba tylko dla wypróbowania zapachu, bo do niczego mi pasować nie będzie. no ale są wakacje, to można zaszaleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, polecacie jakiś suplement diety wspomagający odchudzanie z Rossmana ? ; )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.