|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
BAN stały
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Jejku i co nie ma nikogo
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Kurcze mam chwilkę chciałam sobie poklikać i co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeżdżę średnio: lubię pocisnąć na prostej, wczas hamuję, a nie jakoś szarpanie, podobnie ruszam, w mieście uważam itp ![]() Nie jestem ani piratem drogowym, ani jakimś super przestrzegającym przepisy ![]() Ale kilka razy zdarzyło mi się jechać ZA takim kierowcą "przepisowym" i wiem że szlag człowieka może trafić czasem ![]() A hitem była jedna kobieta kiedyś: na prostej jechała ok 60, po czym jak zaczynał się teren zabudowany to UWAGA: hamowała tuż przy znaku i zwalniała do 40 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy patrzą na okolice, metraż drugorzędna sprawa. Mamy takich znajomych. Też się dziwiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() a gdzie Ty mieszkasz ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam dziewczyny wasze zapiekanki? Ja nie robiłam, bo wróciłam razem z mężem z pracy (spotkaliśmy się przed domem) i jak mnie zobaczył obładowana siatami z zakupami to kazał sie położyć, a że On zrobi jeść ![]() ![]() EDIT: ej masakra myślałam ze odpisuję Eff ![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-18 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Mój kowboj jest teraz w pracy. Nie było dziś czasu. Byliśmy z wizytą u babci (będzie miała urodziny, kiedy będziemy na wakacjach). Dziś zaś naprawiał rower. Daleko nie pojechaliśmy, rower w fazie testowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() No ale jutro też jest dzień ![]() ![]()
![]() |
#1809 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde gdzie ten mąż ![]() ![]()
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasi znajomi niedawno kupili mieszkanie 47,5. Dla mnie minimum to 50. Mieszkanie kupuje się na całe życie, remonty na lata, np. kafelki w łazience. Oni za 10 lat może kupią większe mieszkanie. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
3 pokoje idealnie. 1 pokój gościnny, 2 sypialnia, a 3 dziecinny
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Słoneczko wczoraj nieźle nas poparzyło. Po powrocie i dziś smarujemy się "masłem po opalaniu" ciągle. Wczoraj wieczorem smarowałam w całe (prawie) jego ciało. Spodobały się takie masażyki przy okazji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
BAN stały
|
Kurde głodna jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Jutro mamy rocznicę ślubu. Mamy nadzieję, że pogoda dopiszę i spędzimy trochę czasu na łonie natury.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Na wyjeździe nie opalamy się wogóle. Chowamy się w cieniu. Dokupuje więcej kremów z wyższym faktorem i chłodzący spray po opalaniu tak na wszelki wypadek. Trzeba się dobrze zabezpieczyć.
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Nawet jego stopy smarowałam. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Chcę kupić kosz na rower. Może zmieści się do niej torba izotermiczna. ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Klapki takie bardziej ogrodowe nadadzą się na plażę? ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Jaka choroba jest najbardziej niebezpieczna? - Miłość, bo od razu kładzie do łóżka... ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- - Ile będzie kosztował lot do Edynburga? - pyta szkockie małżeństwo pilota. Pilot odpowiada: - Mogę was przewieźć za darmo, ale pod warunkiem, że żadne z was nie odezwie się podczas lotu. Małżeństwo się zgodziło. Po locie pilot wychodzi i mówi: - Brawo! Jeszcze nikomu nie udało się przemilczeć całego lotu. Jesteście pierwsi. - Wie pan co? Miałem ochotę w pewnym momencie krzyknąć. - Jaki to był moment? - Jak moja żona wypadała z samolotu. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Welurowy materac sprawdzony. Raz pływaliśmy w 3. Ja byłam w środku. Mogłam sobie odpocząć i miałam niezły napęd ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Arnama co twój mąż tam tak trzaskał? ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Nikt nie piszę. Może film sobie zobaczę jakiś. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
A ja robię sernik.
![]() ![]() ![]() ![]()
#1821 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Chyba ze 2 tyg. mnie tutaj nie było, ale to dlatego, że mąż dostał pracę i szukamy domku na sprzedaż. Chcemy kupić taki do remontu i nie za drogi. Narazie oglądamy się za domkami do 150000 zł i już parę znaleźliśmy i teraz będziemy się umawiać na oglądanie. Oczywiście domki te nie są gdzieś w mieście tylko szukamy na jakiś osiedlach, bo na domek w mieście nigdy nas nie będzie stać. Doszliśmy do wniosku, że musimy mieć w końcu coś swojego, a nie całe życie wynajmować, a mieszkania nie chcemy, bo oprócz kredytu trzeba też czynsz płacić, a to jest takieś 200zł więcej.. Urodziny Bartusia udane były dostał na szczęście tylko 2 prezenty, a reszta dała pieniądze i założymy Bartusiowi konto i tam będziemy mu wpłacać pieniądze z każdych urodzin. Teraz mykam, bo Bartuś się budzi. Mam nadzieję, że uda mi się do Was częściej zaglądać, bo się stęskniłam. Miłego dnia ![]()
![]() |
#1822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Agusiowata z okazji waszej pięknej rocznicy ślubu, życzę wam ogromu sczczęścia i dedykuję ten o to wiersz. ![]() ![]() Jak to powiedzieć? Jak mam malować miłość? Jak ją wyśpiewać, opisać gdy, jak noszony brylant, tu zdobi ją plamka tam rysa? Może wystarczy zwyczajnie: kocham, dziękuję, podziwiam - bo słowa to tylko słowa, to życiem się miłość pożywia. Życiem oddycha i wzrasta w codziennym cichym staraniu o uśmiech dziecka o obiad, dopranie plam na ubraniu … Cichutko czeka i rośnie w nadziei, że ją dojrzymy i odkurzymy dokładnie a wtedy się zachwycimy. Powiemy: jak to zrobiła?! Jak też się jej to udało?! Myślałam(em), że zaginęła a więcej niż było zostało! Nośmy ją dumnie ze sobą przez całe kolejne ćwierć wieku - przecież po brylant z historią nie można pójść sobie do sklepu. autor nieznany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Olenka dziękuje za piękny wiersz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cmok dla Bartusia. I powiem ci, że pomysł z kontem dla niego świetny. Zaglądaj częściej ![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- proszę bardzo, szkoda, że nie mój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tego konta to pomysł męża. Odkładamy Bartusiowi pieniądze, żeby albo miał jak dorośnie albo jak będziemy widzieli, że ma jakieś konkretne zainteresowani to zapiszemy go do szkoły o kierunku, który będzie go interesował, a jak wiadomo takie szkoły trochę kosztują. Będzie miał też pieniądze na jakieś wycieczki czy obozy.
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() PS: która to ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() Zapomnieliśmy (mąż- bo to Jego zadanie, mnie roślinki nie interesują) podlać mamie pomidorków koktajlowych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Nadrobiłam, a teraz się witam ![]() z pracy, z kawusią ![]() ![]() Olenka wczoraj nie pojechaliśmy do męża.... ale jak tylko tam będziemy to sprawdzę co trzeba ![]() Dzisiaj mnie coś mocno zakuło w klatce piersiowej... jak by jakieś "pośknięcie" aż nie mogłam oddechu złapać, teraz mnie ciągle boli lekko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1827 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też czasem coś zakłuję w klatce piersiowej tak, że oddechu nie mogę złapać, ale nie byłam z tym u lekarza ani nigdzie, bo to pewnie nic takiego. agusiowata ja też życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Hehehe a wiecie co wczoraj wytworzyłam mężowi do pracy, na dziś ![]() Upiekłam w okrągłym naczyniu "chlebek" pokroiłam jak tort w trójkąciki, te przecięłam na pół, do środka plasterek szyneczki, pokrojonego pomidorka i sos czosnkowy... fantastycznie to wyglądało ![]() ![]() Dziś chyba zrobię takie cuś w wersji "czekoladowej" i jutro będzie na słodko ![]() Poza tym, wyszukałam u mamy w szafce formę silikonową ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2011-07-19 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Te takie dzikie bóle to częto tzw nerwobóle. Przy okazji jednak jak będziesz u lekarza daj mu znać o tym, że to miewasz. Jednak na zapas się nie martw bo to stres a do tego potem to właśnie tak jest. Jak to wypali z tymi tapetami to będę szczęśliwa. ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Zmykam na razie. Edytowane przez olenkalejdi Czas edycji: 2011-07-19 o 09:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.