![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Kusze, bo mam czym
![]() ![]() Zamówiłam sobie jeszcze kolczyki Tamara i Halesia ![]()
#1804 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny, ma któraś z was torebke Tirana? jesli tak to prosze o opinie o niej i zdjecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
1) czy jak klikacie : Opublikuj wirtualny katalog i tam jest podgląd to wchodzi w ogóle wam? Wkurzyłam się na to, bo kiedyś przez 3 katalogi był ciągle stary jakiś, a teraz mam napis na białym tle: konsultantka Avon, widać jakby błąd to był jakiś patrzyłam w dwóch przeglądarkach i ciągle tak samo :/ nigdy go jeszcze nie mogłam OPUBLIKOWAĆ bo ciągle był błąd...:/ 2) w demo pisze: kup zestaw Anew A. a dostaniesz 40%, ale czy można wziąć DWA? bo nie pisze MINIMUM. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia wstawiałam już dawno są na katalogowym, torebka fajnie się nosi, ale mi się urwało ucho i musiałam wymieniać, brały ją też 3 klientki i wszystkie zadowolone
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Choć powiem szczerze, że jakby można było kupić do opalania i by się wliczało to bym zaszalała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
a czy te kolczyki Ivala są lekkie? bo też mnie kuszą :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
![]()
Szanowna Konsultantko,
W odpowiedzi na zapytanie pragniemy potwierdzić, że w programie zarobkowym Anew z katalogu 11/2011 brane są pod uwagę również produkty z lZestawu o numerze 50930). W programie nie są brane pod uwagę wyłącznie kremy pod oczy, na okolice oczu oraz produkty do oczyszczania (np. Mleczko do oczyszczania ze strony 60). Przypominamy, że oferta działa w ramach jednego zamówienia. Z pozdrowieniami, ***************** Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
![]() Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie pragniemy potwierdzić, że w programie zarobkowym Anew z katalogu 11/2011 brane są pod uwagę również produkty z linii Clinical zamieszczone na stronie 65. W programie nie są brane pod uwagę wyłącznie kremy pod oczy, na okolice oczu oraz produkty do oczyszczania (np. Mleczko do oczyszczania ze strony 60). Przypominamy, że oferta działa w ramach jednego zamówienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Mi DS ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tak |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo:
'W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że zestaw wlicza się do oferty na zakup kremów.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Napisałam do nich czy produkty do opalania oraz te balsamy ze str 65 sie też wliczają
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Teraz robię tak, że jak ktoś chce powyżej 3 sztuk tego samego produktu to proszę o zapłatę. Niby nie dużo, ale tu próbka, tam próbka, ja będę bankrutem ![]()
![]() |
#1822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie,że napisalaś do nich o te kremy do opalania, bo właśnie miałam to zrobić po doczytaniu forum do końca. Koniecznie napisz co Ci odpisali,bo ja w takim razie nie będę już im zawracać głowy.A tak nawiasem mowiąc mniej mieliby dodatkowej roboty jakby umiejętnie i logicznie formułowali oferty. To jest prawda,że czasem kremy w probkach wychodza taniej niż w słoiczkach. Tylko nie każdy ma czas i ochotę bawić sie w wyciskanie z saszetek.
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt probki wychodzą taniej, ale ja nie będę płacić za kogoś jak chce taką ilość ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-07-19 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
super - szkoda że nie mam tej korespondencji bo kiedyś pisałam do nich i dostałam odpowiedź że się nie wliczają te kremy. ciekawe czy mają w systemie moje wiadomości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
Wysłałam im taką wiadomość:
Witam, Mam pytanie w związku z programem motywacyjnym na produkty Anew. Jeśli zamówię: - "Zestaw Anew Aqua Youth do kompleksowej pielęgnacji skóry" kod 50930 cena 59,00zł - 2x "Balsam ujędrniająco-regenerujący do ciała" kod 01461 cena 35,00zł - "Luksusowy krem naprawczy na noc" kod 21337 cena 45,00zł - "Ochronny krem do twarzy Anew Solar Advance SPF 50" kod 24679 cena 35,00zł, to czy dostanę 45% opustu na kremy i balsam oraz 40% opustu na krem pod oczy i nawilżającą emulsję do mycia twarzy z zestawu? Zobaczymy, co mi odpiszą ![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
pewnie tylko na kremy do twarzy, na te pod oczy to nie , bo tak było w AM...ale też jestem ciekawa co Ci odpiszą, pochwal się prosze jak dotaniesz odp
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Rozeznanie
|
mama zamawia złoty w saszetkach, bo jest taniej. Teraz się drugi raz skusiła na słoiczek, bo dobra cena, ale nie każdy sobie może pozwolić na zakup kremu w oryginalnym opakowianiu więc sama czasami mówię, ze mogę zamówić pakiet próbek.
Darmowe dorzucam tylko do zamówień wyższych, albo dla wybranych klientek, które zamawiają zawsze lub na większe kwoty. niestety, nie wszyscy wieżą w to, ze od avonu dostaję tylko jeden katalog. marudza, ze nie daję im torebek (do kredki do oczu np.) albo próbek (dlatego nosze kilka otwratych zapachów w piórniku i pokazuję na nudniejszych lekcjach :P) |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() czy Wam też od początku trwania katalogu 10 nie dołączyli do zamówienia portfeli Rachel ? u mnie już przy wysłaniu zamówienia miał żółtą kropkę i nie przyszedł ![]() ![]() Ps. dokia jak tak patrzę na ekran myślę,że jakaś muszka/robaczek chodzi mi po monitorze , a to tylko Twój awatar ![]() Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-07-19 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.