Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-25, 21:18   #1801
Niusia22
Zadomowienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Boże w piątek Dzień Chłopaka!!! Dobrze że mi w necie to wyskoczyło a dobrze się składa bo akurat dziś wymyśliłam prezent mu na najbliższą okazję płyta z muzyką którą lubi ja nawet nie widziałam że jest ktoś taki jak jakiś godsmack czy jakos tak i tak se dzis wymyślilam ze mu to kupie chyba może być no nie?
Niusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:20   #1802
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
Napisane przez Niusia22 Pokaż wiadomość
Boże w piątek Dzień Chłopaka!!! Dobrze że mi w necie to wyskoczyło a dobrze się składa bo akurat dziś wymyśliłam prezent mu na najbliższą okazję płyta z muzyką którą lubi ja nawet nie widziałam że jest ktoś taki jak jakiś godsmack czy jakos tak i tak se dzis wymyślilam ze mu to kupie chyba może być no nie?

Dobry pomysł tylko sprawdź czy na pewno nie ma tej płyty, którą chcesz mu kupić ja dalej nie wiem, co mam kupić

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 21:25   #1803
Niusia22
Zadomowienie

Lecę robić naleśniki bo Tż dzwonił że juz jedzie, potem jeszcze moze zajrze jak pojdzie kompu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł tylko sprawdź czy na pewno nie ma tej płyty, którą chcesz mu kupić ja dalej nie wiem, co mam kupić
nie ma żadnej płyty, Wiecie wszystko jest w necie to po co miał kupywac a ja mu kupię ostatnią, przesłuchałam pierwsza piosenkę i nawet fajna mimo że ja czegos takiego nie slucham ale z nim będę

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

A własnie patrzylam w emipku i jest ta plyta. I jedna ma PL i kosztuje ponad 30zł a druga bez tego PL ponad 60zl. Jaka to roznica bo ja nie mam pojecia i nie wiem czemu tak
czy to ma byc ze polska cena czy co
Stary 2011-09-25, 21:31   #1804
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż jest policjantem mój kochany sierżancik
łał zazdraszam^^ chociaż mój studencina też niczego sobie
Cytat:
Niusia22 osobiście wolę żołnierzy, ale każdy mundur ma coś w sobie

ParoleParole 9 lat ma, to nie taka mała jest. Pyskata jak nie wiem ale siedzieć ktoś z nią musi, bo jednak za mała na zostawanie w domu sama :/
do mnie dziś przyszła sasiadki wnuczka moze ma z 2,5 roku z psem na smyczy takim malutki i do mnie "wiesz co, a potrzymasz smycz bo ja bym sobie kotka pogłaskała, ale nie puszczaj bo kotek może Jogusia podrapać"
Cytat:
ja pike ciasto
Stary 2011-09-25, 21:34   #1805
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Godsmack jest fajny
Stary 2011-09-25, 21:59   #1806
asik1503
Zakorzenienie

ja już dzień chłopaka mam odfajowany w sobotę tylko poprawimy na imprezie xD
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:05   #1807
Chatul
ma zielone pojęcie

My z TŻ-em nie obchodzimy raczej dni chłopaka itd. W sumie to tylko rocznicę porządnie obchodziliśmy. Na imprezie. Z absyntem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-25, 22:28   #1808
Black Cashmere
Zadomowienie

Melduję się

W piątek byłam na spotkaniu geekowskim na krakowskim Kazimierzu, z Tż'em, jego bratem i naszym wspólnym przyjacielem Było super, grałam na PS3, na XBOX-ie Kinect, było super Potem oprowadzenie mojego Rumcajsa do łóżeczka, uspanie ;P i do domku

W sobotę sprzątanie, a potem milusi wieczór z Tż'em

Dzisiaj leczenie kaca (jednak nie obyło się bez alko), potem obiadek, pojechaliśmy do galerii, ja kupiłam sukienko-sweterek, jednak jest bardzo krótka ale ładna, chyba się przeliczyłam, będę musiała ją do kryjących legginsów ubierac Tż koszulkę upatrzył i buty kupił.
Potem pojechałam na urodziny (siódme) córy naszej przyjaciółki, Tż niestety miał pracę :\ Było super, jestem tak objedzona (wpychano we mnie wszystko ;D), że szok Natalcia mi oczywiście wszystko wypokazywała, wyprawkę do szkoły, wszystkie zeszyty, miśki, musiałam wejsc do jej mikro namiotu i z nią tam siedziec, oglądac prezenty, ogólnie uwielbiam ją. Pytam się o szkołę, a ona mi, że nudno na razie, tylko rękę muszą cwiczyc poprzez rysowanie slaczków, pierdołek, a ona chciałaby juz pisac, bo przecież "szkoła jest po to, żeby się rozwijac, prawda? no a my tylko ślaczki rysujemy"
Potem wyprzytulałam i bawiłam córcię siostry tej mojej psiapsióły Jeju, malutka ma 7,5 miesiąca, jest taka śliczna i kochana. Nic tylko słyszałam pytanie od dziewczyn kiedy się chajtamy i kiedy robimy takie małe bobo ;P Bardzo miło było Potem wpadłam jeszcze do Tż'a poprzytulac go do snu, no i jestem

Cytat:
do mnie dziś przyszła sasiadki wnuczka moze ma z 2,5 roku z psem na smyczy takim malutki i do mnie "wiesz co, a potrzymasz smycz bo ja bym sobie kotka pogłaskała, ale nie puszczaj bo kotek może Jogusia podrapać"
Parole, fajna mała

W ogóle niektórzy faceci są bezczelni. Ubrałam dziś tą nową sukienkę, czarne rajstopy i kozaki czarne wysokie i podjechałam jeszcze do sklepu, po cukierki do prezentu. Wychodzę a zza zaplecza gwizdy już słyszę na mój widok...(na tym zapleczu, które jest naprzeciwko wejścia do sklepu, siedzą i piją faceci w różnym wieku, nawet młodsi ode mnie, co jest dla mnie szokiem) Ignoruję, wchodzę do sklepu, a tam podchodzi do drzwi jeden, patrzy się na mnie od tyłu, idzie do kolegów z gwizdami komentuje mój wygląd, idzie następny, to samo, potem następny i tak chyba z 5 -.- ja nie wiem, durnie myśleli, że tego nie słyszę, czy może takie zachowanie mi pochlebia? ...potem wychodzę i pakuję się do auta a tam dalej komentarze, że jestem ładna, że może któregoś podwiozę do domu, a ja na to, że niemyjących się żuli nie wożę, bo wstyd przez wieś jechac a i auto trzeba by było myc potem w środku. Zatkało chojraczków

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

O matko, dzień chłopaka Muszę coś wymyślec, lubię praktyczne prezenty
Ja obchodzę takie 'święta', bo nie mamy sztywno ustalonej daty, żeby świętowac rocznice
Poza tym lubię miec pretekst do obdarowania mojego M., choc robię to też bez okazji

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 22:29   #1809
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
ja już dzień chłopaka mam odfajowany w sobotę tylko poprawimy na imprezie xD
czemu odfajowany;>
Stary 2011-09-25, 22:36   #1810
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
]O matko, dzień chłopaka Muszę coś wymyślec, lubię praktyczne prezenty
Ja obchodzę takie 'święta', bo nie mamy sztywno ustalonej daty, żeby świętowac rocznice
Poza tym lubię miec pretekst do obdarowania mojego M., choc robię to też bez okazji
Ja właśnie nie lubię takich "świąt". A obdarowywać ukochanego mogłabym codziennie
Stary 2011-09-25, 23:55   #1811
Niusia22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Godsmack jest fajny
No właśnie też tak patrze

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
łał zazdraszam^^ chociaż mój studencina też niczego sobie

ja pike ciasto
niooo , dumna jestem
żeby mój chrześniak tyle mówił z tego całego zdania to potrafi tylko powiedzieć "ja" i "nie" a też ma 2,5roku

---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Black małe dzieci są fajne, słodkie i wgl ale czyjeś

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

To jak wie ktoś o co chodzi z ta ceną płyty?
Tż się kompie to weszłam na chwilkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 02:02   #1812
Black Cashmere
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Godsmack jest fajny
też się z tym zgodzę

Nie mogę spac :\ Masakra! A o 7 do pracy

Dla mnie niby też te 'święta' są durnowate, ale mój Tż jest jak dziecko momentami :P Rok temu mi pisał w ten dzień, czy wiem, że jest dzień chłopaka dzisiaj, pisał to jeszcze z rana A ja na to, że wiem i że dlatego go zaprosiłam do mnie, dostał piżamę z Homerem Simpsonem (The Last Perfect Man) i cieszył się jak mały chłopczyk Za to walentynków w ogóle nie obchodzimy, pozostają nam urodziny, dzień kobiet/chłopaka, mikołajki i gwiazdka. Muszę coś fajnego wymyślec. Chyba kupię mu ładny sweter. Albo koszulę.

Gadam dziś Tż'owi o tamtych dzieciach, a Tż gładzi mi brzuch i pyta się uroczo kiedy będziemy miec własne. Pieszczoch i słodziak jeden

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 02:17   #1813
Nivelle
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, można się dołączyć?

W związku szczęśliwiem od 02.04.2010 Równiutko za tydzień w niedzielę będzie 1,5 roku Szykuję niespodziankowy weekend w Krakowie, akurat obejmie to i dzień chłopaka, a co

Maxmodels
Photoblog
Deviantart
Nivelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 02:30   #1814
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Za to walentynków w ogóle nie obchodzimy, pozostają nam urodziny, dzień kobiet/chłopaka, mikołajki i gwiazdka. Muszę coś fajnego wymyślec. Chyba kupię mu ładny sweter. Albo koszulę.
My w walentynki poszliśmy razem na jogę Romantycznie, nie ma co
A tak to obchodzimy urodziny i rocznice Dnia chłopaka, dziewczyny to nie. Gwiazdki również, bo niewierzący jesteśmy.
Za to często robimy sobie prezenty bez okazji
Stary 2011-09-26, 07:42   #1815
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Melduję się

W piątek byłam na spotkaniu geekowskim na krakowskim Kazimierzu, z Tż'em, jego bratem i naszym wspólnym przyjacielem Było super, grałam na PS3, na XBOX-ie Kinect, było super Potem oprowadzenie mojego Rumcajsa do łóżeczka, uspanie ;P i do domku

W sobotę sprzątanie, a potem milusi wieczór z Tż'em

Dzisiaj leczenie kaca (jednak nie obyło się bez alko), potem obiadek, pojechaliśmy do galerii, ja kupiłam sukienko-sweterek, jednak jest bardzo krótka ale ładna, chyba się przeliczyłam, będę musiała ją do kryjących legginsów ubierac Tż koszulkę upatrzył i buty kupił.
Potem pojechałam na urodziny (siódme) córy naszej przyjaciółki, Tż niestety miał pracę :\ Było super, jestem tak objedzona (wpychano we mnie wszystko ;D), że szok Natalcia mi oczywiście wszystko wypokazywała, wyprawkę do szkoły, wszystkie zeszyty, miśki, musiałam wejsc do jej mikro namiotu i z nią tam siedziec, oglądac prezenty, ogólnie uwielbiam ją. Pytam się o szkołę, a ona mi, że nudno na razie, tylko rękę muszą cwiczyc poprzez rysowanie slaczków, pierdołek, a ona chciałaby juz pisac, bo przecież "szkoła jest po to, żeby się rozwijac, prawda? no a my tylko ślaczki rysujemy"
Potem wyprzytulałam i bawiłam córcię siostry tej mojej psiapsióły Jeju, malutka ma 7,5 miesiąca, jest taka śliczna i kochana. Nic tylko słyszałam pytanie od dziewczyn kiedy się chajtamy i kiedy robimy takie małe bobo ;P Bardzo miło było Potem wpadłam jeszcze do Tż'a poprzytulac go do snu, no i jestem

Parole, fajna mała

W ogóle niektórzy faceci są bezczelni. Ubrałam dziś tą nową sukienkę, czarne rajstopy i kozaki czarne wysokie i podjechałam jeszcze do sklepu, po cukierki do prezentu. Wychodzę a zza zaplecza gwizdy już słyszę na mój widok...(na tym zapleczu, które jest naprzeciwko wejścia do sklepu, siedzą i piją faceci w różnym wieku, nawet młodsi ode mnie, co jest dla mnie szokiem) Ignoruję, wchodzę do sklepu, a tam podchodzi do drzwi jeden, patrzy się na mnie od tyłu, idzie do kolegów z gwizdami komentuje mój wygląd, idzie następny, to samo, potem następny i tak chyba z 5 -.- ja nie wiem, durnie myśleli, że tego nie słyszę, czy może takie zachowanie mi pochlebia? ...potem wychodzę i pakuję się do auta a tam dalej komentarze, że jestem ładna, że może któregoś podwiozę do domu, a ja na to, że niemyjących się żuli nie wożę, bo wstyd przez wieś jechac a i auto trzeba by było myc potem w środku. Zatkało chojraczków

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

O matko, dzień chłopaka Muszę coś wymyślec, lubię praktyczne prezenty
Dobrze, że Ci się weekend udał Aaa mój też ostatnio o pojechaniu do Krakowa wspomina;d Ale ja sobie wymyśliłam, że w pazdzierniku pojedziemy do Kazimierza Dolnego na weekend

Mój też ostatnio o dziecku wspomnia Za rok chccemy zacząć się starać
Cytat:
Napisane przez Nivelle Pokaż wiadomość

W związku szczęśliwiem od 02.04.2010 Równiutko za tydzień w niedzielę będzie 1,5 roku Szykuję niespodziankowy weekend w Krakowie, akurat obejmie to i dzień chłopaka, a co
Heeej Napisz coś o Was, jak się poznaliście, ile macie lat czym się zajmujecie itp

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 08:10   #1816
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Niusia22 osobiście wolę żołnierzy, ale każdy mundur ma coś w sobie

ParoleParole 9 lat ma, to nie taka mała jest. Pyskata jak nie wiem ale siedzieć ktoś z nią musi, bo jednak za mała na zostawanie w domu sama :/
hej oo mój tż ma 10 letnią siostrę..ale ona już taka dorosła się wydaje,jest duża,bardzo dobrze się uczy..mądra dziewczyna
a co najlepsze już zaczyna dorastać

co do prezentów..mi tż kupił w tym roku na moje święto różę,więc ja też nie będę szalała z prezentem..i zrobię coś słodkiego na sobotę
próbujemy załatwić sobie pracę w Niemczech przy produkcji ozdób świątecznych tak bym chciała żeby było miejsce tam

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:12   #1817
asik1503
Zakorzenienie

Parole bo już prezent mu dałam
22.08.18
IG
Stary 2011-09-26, 08:14   #1818
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
hej oo mój tż ma 10 letnią siostrę..ale ona już taka dorosła się wydaje,jest duża,bardzo dobrze się uczy..mądra dziewczyna
a co najlepsze już zaczyna dorastać

co do prezentów..mi tż kupił w tym roku na moje święto różę,więc ja też nie będę szalała z prezentem..i zrobię coś słodkiego na sobotę
próbujemy załatwić sobie pracę w Niemczech przy produkcji ozdób świątecznych tak bym chciała żeby było miejsce tam
Trzymam kciuki, żeby Wam się udało

jeszcze chwila na necie i trzeba sie uczyć na egzamin na jutro ajj

Asia coś mu kupiła;>

Edytowane przez ParoleParole
Czas edycji: 2011-09-26 o 08:18
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 08:27   #1819
asik1503
Zakorzenienie

Zuza kupiłam mu kubek i rolkę papieru toaletowego wiem... brzmi dziwnie ale żeby nie było już tłumaczę połączyłam dwie okazje dzień chłopaka i awans w związku z czym na kubku jest krawat i fragment koszuli a na papierze są nadrukowane banknoty 200€
22.08.18
IG
Stary 2011-09-26, 08:38   #1820
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Zuza kupiłam mu kubek i rolkę papieru toaletowego wiem... brzmi dziwnie ale żeby nie było już tłumaczę połączyłam dwie okazje dzień chłopaka i awans w związku z czym na kubku jest krawat i fragment koszuli a na papierze są nadrukowane banknoty 200€
oo pomysłowo;D eee smisznie tak, ale słodko
Stary 2011-09-26, 09:47   #1821
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
Zamilkłaś totalnie;p
e tam totalnie
oglądałam serial "Magazyn 13", próbowalam zmniejszyć ilość listów do odpisania, wysyłałam papiery w sprawie pracy, no i...na gg zawsze byłam
Stary 2011-09-26, 16:16   #1822
el amor
Zakorzenienie

Cytat:

Hej
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 16:18   #1823
Nivelle
Raczkowanie

Cytat:
Heeej Napisz coś o Was, jak się poznaliście, ile macie lat czym się zajmujecie itp

Młoda z nas para, po 18 na karku Mimo że teraz kończymy tą samą szkołę, to nie ona nas połączyła. Liceum duże, to się rozmijaliśmy. W marcu 2010 spokojnie łaziłam sobie po mieście z moimi dziewczynami, gdzie z głupia frant mnie na ulicy zaczepił i zaczął zapraszać na jakieś urodziny na które się wybiera. Wtedy nie zapałałam do niego zbytnią sympatią, głównie z racji na ogromną żywiołowość którą odebrałam dość nachalnie Ale po kilku godzinach na imprezie urzekło mnie to jak bardzo zabiegał o moje zainteresowanie Kolejne spotkania pokazały jak wiele nas łączy, i tak od zauroczenia do zakochania, zostaliśmy ze sobą. W swoim środowisku byliśmy postrzegani jako zupełnie odmienne osoby, zupełnie do siebie niepasujące, pamiętam jak szkoła huczała od stwierdzeń że będzie to góra miesiąc znajomości i się skończy
Ten rok jest dla nas bardzo ważny, jeśli matura pójdzie gładko i uczelnie nas zechcą, to planujemy wylądować w Krakowie, wynajmując mieszkanie razem ze znajomymi

Maxmodels
Photoblog
Deviantart
Stary 2011-09-26, 17:23   #1824
Niusia22
Zadomowienie

Hejka witaj Nivelle
Noi Tż znowu pojechał do pracy a ja wysyłam te głupie cv i nic

Mój Tż ma w piątek obronę i babka mu ciągle każe poprawiać pracę lic., no parażka jakaś z tą babą to przecinek nie tu, to cudzysłów jest a nie powinno, a kiedy się uczyć jak każdą str trzeba poprawiać i to długo i latać po bibliotekach szukac jeszcze raz tych rzeczy
Stary 2011-09-26, 18:14   #1825
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:

Hej

Dalej nie wiem co z tym dniem chłopaka zrobić, w sumie TŻ ma urodziny 2 tygodnie potem to może dostanie większy prezent na dwie okazje? Choć są to okrągłe urodziny, więc może urodziny osobno, a dzień chłopaka osobno

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 18:44   #1826
martusia205
Zakorzenienie

heej ja też nie wiem co zrobić na dzień chłopaka z kasą krucho..a to coraz bliżej myślę,że coś słodkiego zrobię..oponki,albo babeczki drogo mnie to nie wyniesie,a jakie dobree tyle,że ja na diecie jestem..ech już się w rozmiar 38 nie mieszczę..wiem porazka jakaś

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-26, 19:19   #1827
Nivelle
Raczkowanie

Cytat:
Dalej nie wiem co z tym dniem chłopaka zrobić, w sumie TŻ ma urodziny 2 tygodnie potem to może dostanie większy prezent na dwie okazje? Choć są to okrągłe urodziny, więc może urodziny osobno, a dzień chłopaka osobno
Ja myślę że skoro urodziny tak blisko to na dzień chłopaka tylko jakiś drobiazg, a na urodziny osobny prezent

Maxmodels
Photoblog
Deviantart

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-26, 20:49   #1828
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
e tam totalnie
oglądałam serial "Magazyn 13", próbowalam zmniejszyć ilość listów do odpisania, wysyłałam papiery w sprawie pracy, no i...na gg zawsze byłam
buu ja już nawet na gg nie wchodze;p bo mi się wyłacza
Cytat:
Młoda z nas para, po 18 na karku Mimo że teraz kończymy tą samą szkołę, to nie ona nas połączyła. Liceum duże, to się rozmijaliśmy. W marcu 2010 spokojnie łaziłam sobie po mieście z moimi dziewczynami, gdzie z głupia frant mnie na ulicy zaczepił i zaczął zapraszać na jakieś urodziny na które się wybiera. Wtedy nie zapałałam do niego zbytnią sympatią, głównie z racji na ogromną żywiołowość którą odebrałam dość nachalnie Ale po kilku godzinach na imprezie urzekło mnie to jak bardzo zabiegał o moje zainteresowanie Kolejne spotkania pokazały jak wiele nas łączy, i tak od zauroczenia do zakochania, zostaliśmy ze sobą. W swoim środowisku byliśmy postrzegani jako zupełnie odmienne osoby, zupełnie do siebie niepasujące, pamiętam jak szkoła huczała od stwierdzeń że będzie to góra miesiąc znajomości i się skończy
Ten rok jest dla nas bardzo ważny, jeśli matura pójdzie gładko i uczelnie nas zechcą, to planujemy wylądować w Krakowie, wynajmując mieszkanie razem ze znajomymi
Dobrze bedzie

Przejrzałam Twoje linki z podpisu Sliczna jesteś i fantastyczne foty
Cytat:
Hejka witaj Nivelle
Noi Tż znowu pojechał do pracy a ja wysyłam te głupie cv i nic

Mój Tż ma w piątek obronę i babka mu ciągle każe poprawiać pracę lic., no parażka jakaś z tą babą to przecinek nie tu, to cudzysłów jest a nie powinno, a kiedy się uczyć jak każdą str trzeba poprawiać i to długo i latać po bibliotekach szukac jeszcze raz tych rzeczy
wiesz co ja pisalam durną pracę roczna z cwiczeń i teraz babce oddałam to się czepiła, że cytaty zbędne
Stary 2011-09-26, 20:53   #1829
emanko
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do emanko GG do emanko Wyślij wiadomość przez MSN do emanko Send a message via Skype™ to emanko

Cytat:
buu ja już nawet na gg nie wchodze;p bo mi się wyłacza
no to...próbuj mnie łapać w inny sposób wierz mi...łatwo jest to uczynić

ja tez nie mam kasy :/ ale...może jakieś ciasto zrobię albo...kartke kupię wiem..zero romantyczności ale...my nie obchodzimy takich świąt
Stary 2011-09-26, 21:08   #1830
Nivelle
Raczkowanie

Cytat:

Dobrze bedzie

Przejrzałam Twoje linki z podpisu Sliczna jesteś i fantastyczne foty
Liczę na to że będzie, nie zgadzam się na nie-mieszkanie z moim TŻ
Dziękuję Fotografia to moja pasja, ale dopiero się rozwijam.

Maxmodels
Photoblog
Deviantart
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości