Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 10:08   #1801
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
A my chcieliśmy dać gościom w prezencie buteleczkę bimbru własnej (tzn. wujkowej) produkcji ale ceny buteleczek zwaliły nas z nóg - 6,5 zł za sztukę. Znaleźliśmy jeszcze buteleczki po 1,95zł ale pojemność tylko 50 ml.
Magnesy, ciasteczka odpadają jakoś średnio mi się widzą takie pomysły.
U nas już od wczoraj postanowione: będą magnesy Ale pomysł z tą nalewką jest ekstra! A za butelkami patrzyliście w detalu czy w hurtowniach np. opakowań? Może w hurtowni by było taniej?

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Lecę teraz nad wodę znowu. Już 5 dzień z rzędu a miałam się częściej udzielać przez ten tydzień
Korzystaj z pogody, póki jest!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Hehehe, ja właśnie znalazłam fotografa idealnego, który bierze 1500 zł od przygotowań do oczepin + plener, więc już mam przed oczami wizję ponownego założenia sukni na plener i aż mi się oczka zaświeciły A poza tym chyba sama dla siebie będę ją czasem przed lustrem zakładać
To tyle co nasz - a jest najprawdopodobniej najtańszy w Lublinie, więc wydaje mi się, że jak na Warszawę to cena jakiej ze świeczką szukać. Chyba, że on nie z Wawy A pokażesz stronkę?
Stary 2011-08-31, 10:08   #1802
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ależ cudny obraz zakochałam się bo kocham storczyki a do tego w moich ulubionych kolorach
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1310634753
widziałam ostatnio taki obraz w sklepie i był cudny. TŻ już zapowiedział, że podobny zawiśnie u nas w salonie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:15   #1803
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
widziałam ostatnio taki obraz w sklepie i był cudny. TŻ już zapowiedział, że podobny zawiśnie u nas w salonie
jest przecudowny normalnie piękny i podoba mi się to że składa się z 4 części fajnie to wygląda
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:15   #1804
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
To tyle co nasz - a jest najprawdopodobniej najtańszy w Lublinie, więc wydaje mi się, że jak na Warszawę to cena jakiej ze świeczką szukać. Chyba, że on nie z Wawy A pokażesz stronkę?
Strona to www.swiatloczuly.com
A więcej jego zdjęć jest na picasie:
Bedyniaki
Chrzest_Bedyniaka-dobra_rozdzi
elczosc

19.06.2010 - Ślub i Wesele - Album główny
Asia_i_Przemek
Jeszcze trochę ze ślubu i wesela
Plener po ślubie

Cytat:
ależ cudny obraz zakochałam się bo kocham storczyki a do tego w moich ulubionych kolorach
Oj, mi też podobają się takie dzielone obrazy, na pewno będę chciała mieć taki w swoim mieszkanku
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:16   #1805
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
oceniajcie. Prosze o szczere opinie a na moją mine nie patrzec - pozno jest:P
świetna kamizelka!
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
U znajomych byly ciasteczka i co ktores zawieralo inf o nagrodzie ktora mozna bylo odebrac zaraz po oczeepinach. Prezenty byly rozne od ksiazek kucharskich po drobne upominki. Mi takie podziekowanie bardzo sie podobalo.
Ciekawy pomysł
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
bo trzeba pieniążki zarabiać a dziś Matki Boskiej Pieniężnej szkoda że nie wzięłam ze sobą poduszki do spania to bym dzięcioła zrobiła na biurku
na mnie już dzisiaj to błogosławieństwo spłynęło
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
cześć Ale dziś zimno brrrr

Paulinka - kamizela super, jeśli masz wątpliwości, to poczekaj do jesieni - połowa wystrzałowych lasek, będzie w takich chodzić

proszę oto link http://www.ciasteczka.com/ Własne życzenia to dodatkowy koszt, ale myślę że nie wielki. Te opakowania trochę przerażają, ale można wziąć przezroczyste i np. przewiązać tasiemką (oczywiście w zgodności z kolorem przewodnim)

naklejki na oczy są absolutnie fantastyczne

no jasne. Ja sama jestem już w 80% zdecydowana. Największym plusem jest właśnie ten niski koszt. Poza tym nie będą to standardowe migdały czy czekoladki ale dość oryginalne ciasteczka. Ja się jeszcze nie spotkałam na weselu z takim prezencikiem
Oczywiście
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a i muszę się wam pożalić. Nasz kwartet smyczkowy, który miał przyszykować oprawę muzyczną mszy i początku wesela z pierwszym tańcem włącznie leci sobie w bambooko
Pół roku temu babka podała mi cenę 1000 zł za całość (do przełknięcia - w końcu to tylko 2-3 godziny pracy) ale nie chciała podpisać umowy, gdyż uznała że jest za wcześnie. Odezwałam się do niej wczoraj, czy może zechciałaby łaskawie podpisać umowę. No to mi odpisała, żebym się odezwała w styczniu, wtedy podpiszemy umowę i przesłała nowy cennik, gdzie oprawa ślubu wyniosła 600 zł a wesela (tylko początkowej części) 800 zł. Razem 1.400 zł Wkurzyłam się, a jeśli w styczniu, znowu podniesie ceny?? Na pewno nie chciałabym rezygnować z kościoła, ale za sam pierwszy taniec (bo tylko to mnie w zasadzie interesuje) nie dam 800 zł
Moim zdaniem 1000 zł to absolutny max. Babka nieźle sobie pogrywa :/
Wiesz już skąd będziesz miała ciasta? Słyszałaś może o ciastkarni Marcyś z Biłgoraja?
Cytat:
Dzień dobry

Byłam u chirurga. Na razie mam robić okłady i zgłosić się do kontroli w przyszłym tygodniu. Czyli w sumie nic nie załatwiłam. Ale przynajmniej mam dzień wolny (po 12-godzinnym dniu pracy w poniedziałek chyba mi się należy...)

A dzisiaj idę odebrać suknię
Ale szybko! Nie boisz się, że schudniesz/przytyjesz, albo że Ci się opatrzy???
Czekamy na fotki
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cześć laseczki. Widze, że pedzicie do nowego watku
Ja wczoraj zjadłam lody z malinami na goraco i cały smutek sie rozszedł po kosciach. Dziś juz w świetnym nastroju

Mam taka tylko ze biała...

Jak Wam sie podobaja te ozdoby?http://allegro.pl/zawieszki-krawatmu...774154193.html

Chyba zdecyduje sie na żółciutki korol (cytrynowy)do mojej sali..Co myslicie?

Zjęcia sali raz jeszcze w załączeniu (u nas będą okragłe stoły)
Mniammm
Myślę, że kolor cytrynowy fajnie ożywi i rozjaśni salę.
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki

Hmm... A gdzie jest napisane, że koniecznie trzeba iść do ołtarza pod rękę a nie za rękę? Nie widzę w tym nic niestosownego Oczywiście - pod rękę jest bardzo elegancko i dostojnie, ale z drugiej strony za rękę jest bardziej naturalnie, młodzieńczo, romantycznie... Można tę dłoń z napływu emocji ścisnąć, pogładzić, miodzio Pamiętam jak na pierwszym ślubie na jakim w życiu byłam kuzynka szła do ołtarza w ten sposób - do tej pory mam to przed oczami
Nigdzie Magdziu nie napisałam, że przebieramy się na pierwszy taniec Zresztą jest to niepotrzebne, bo chcemy zatańczyć walca angielskiego, więc w mojej balowej sukni będzie niczym jak w Kopciuszku, idealnie Nawet zaraz po obiedzie (a wtedy w moim regionie odbywa się pierwszy taniec) nie byłoby ani za dużo czasu (nie chciałabym, żeby goście musieli na nas czekać) ani ochoty na zmianę stroju, tacy po jedzonku Za to koło 20 chcemy pokazać parę latynoskich sztuczek - wtedy przebierka jest konieczna
A skoro piszesz o dirty dancing to znaczy że macie w planach ten popisowy taniec do "I had the time od my life"? No i jaką sukieneczkę planujesz dokładnie? Bo ja chcę mieć białą, najlepiej dekolt w serduszko, dół z falbanek, długość przed kolanko Nie będę do tej stylizacji ściągać welonu - i o to chodzi

No więc właśnie - sama wiem, że bez halki suknia tiulowa jest po prostu nudna i zwiędła Co innego suknie greckie - wtedy bym powiedziała, że są lejące, przepiękne, taki styl No! Właśnie też się przekonam jak będę wyglądała w halkach które mi dziś pani zapoda... Ciekawe, czy poza wypożyczeniem mogą jeszcze je sprzedawać - potrzebuję mieć je wcześniej, na nauce pierwszego tańca żeby przyzwyczaić siebie i TŻa do tej objętości... Jeśli nie sprzedają to będę musiała w ciemno kupić na allegro tę trójkołową - wtedy przymierzę już w domku suknię do niej i dopiero będę mogła zdecydować jak wysokie taneczne buciki zakupić

Oj ja nie mogę się doczekać samej przymiarki - tak strasznie, bardzo bardzo! No i też jestem ciekawa wyniku tych poprawek, a także odpowiedzi szefowej salonu na wszystkie pytania jakie jej dziś zadam Fotki pokażą całą prawdę Mam nadzieję, że zarówna ja jak i Wy () będziemy zadowolone z efektu ))

Tak w ogóle to przekmnęło mi przed oczami, że co najmniej marlenka i nenusia rozmawiały o dekoracjach z gipsówki - Kochane, ja też już sobie zaplanowałam, że użyję w moich dekoracjach duuużo gipsóweczki Wygląda przepięknie i jest taniutka, bardzo trwała (moja mama pracowała kiedyś przez parę lat w kwiaciarni - pamiętam, że jak ostał się czasem jakiś bukiet i np. róże i jakieś zielska więdły to gipsówka stała dalej na baczność :p) - super! Na pewno zaopatrzę się w małe wazoniki, które włożę w papierowe torebki, obwiążę śliwkowymi, cieniutkimi wstążkami, a w środku stawię kuliste bukieciki z samej gipsówki - takie ozdoby porozstawiam wszędzie na stołach i gdzie się tylko będzie dało Myślę też co by tu zrobić żeby użyć gipsówki w wiązance ale żeby nie wyglądało to tak zbyt od niechcenia... no i oczywiście żeby ładnie się to komponowało z jakimiś fioletowymi kwiatami (ciągle myślę jakimi :p) ach... Taki Sztuczka ma plan
Ja bardzo chcę mieć taki bukiet jak poniżej i jest w nim gipsówka
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale bylam na wakacjach, biegalam na rozmowy w sprawie pracy (w koncu sie udalo ide od jutra), dzialalismy z TZ-tem na dzialce naszego przyszlego domku... ciagle zabiegana ale szczesliwa Dzis postanowilam rozejrzec sie za zaproszeniami - chcialabym je sama zrobic, ale szukam inspiracji... moza ma ktora namiary na jakies fajne stronki? Bylabym wdzieczna! U mnie narazie stanelo z planami slubnymi, bo nie bylo czasu... zyjemy teraz wyborem projektu domu...
gratuluję pracy!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZZZ_4576.jpg (40,4 KB, 36 załadowań)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:17   #1806
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
U nas już od wczoraj postanowione: będą magnesy Ale pomysł z tą nalewką jest ekstra! A za butelkami patrzyliście w detalu czy w hurtowniach np. opakowań? Może w hurtowni by było taniej?
Sprawdzaliśmy w necie - te buteleczki po 6,5 to takie ozdobne a te tańsze (pakowane po 50szt) to takie zwykłe ale wystarczy do nich zrobić etykietki i powinno to fajnie wyglądać.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:19   #1807
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ale szybko! Nie boisz się, że schudniesz/przytyjesz, albo że Ci się opatrzy???
Czekamy na fotki
Od paru lat utrzymuje mi się stała waga. Chodzę na fitness. Nie wiem co by się musiało stać żeby drastycznie przytyć. Po drugie miesiąc przed ślubem będę miała ostateczne dopasowanie sukni. Po trzecie jak coś mnie urzeka to nie ma opcji że mi się odwidzi.

I szczerze Wam powiem że trochę mnie już irytują takie pytania

Stary 2011-08-31, 10:22   #1808
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Od paru lat utrzymuje mi się stała waga. Chodzę na fitness. Nie wiem co by się musiało stać żeby drastycznie przytyć. Po drugie miesiąc przed ślubem będę miała ostateczne dopasowanie sukni. Po trzecie jak coś mnie urzeka to nie ma opcji że mi się odwidzi.

Przepraszam, nie chciałam Cię zirytować
Po prostu każdy jest inny, ja nie mogłabym kupić sukni tak wczesniej, bo bym pewnie jeszcze 10 razy zmieniła zdanie No i waga mi się lubi wahać o ok. 5 kg, także po prostu patrzyłam przez pryzmat swoich doświadczeń. Jeszcze raz przepraszam.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:23   #1809
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi też się takie kilkuczęściowe obrazy bardzo podobają i też gdzieś w naszym domku taki umieścimy. Początkowo chciałam w sypialni, ale na jednej ścianie jest tapeta, na drugiej dwumetrowa szafa, na trzeciej okno... Zostaje czwarta, ale sypialnia jest mała, więc ozdoby w postaci wzorzystej tapety raczej wystarczą i chyba padnie na salon.

Cytat:
Hehe Chyba masz inne ustawienia monitora. Ściany są kremowe a ozdoby złoto, brązowe. Zieleni tam nie ma Niestety ja za zielonym nie przepdam a ten Żólt taki wesoły do tego może żółciutkie tulipany??
Mi ściany Twojej sali wyglądają na żółciutkie Zielony to była moja sugestia, już wiem, że go tam nie ma. Ale skoro nie przepadasz za tym kolorem, a ściany są w rzeczywistości kremowe to myślę, że żółty by pasował. Sala będzie stonowana, ale nieco ożywiona.
Stary 2011-08-31, 10:24   #1810
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
mi się podoba bardzo podobny :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiecik.jpg (23,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet moj3.jpg (21,5 KB, 14 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-31, 10:26   #1811
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, nie chciałam Cię zirytować
Po prostu każdy jest inny, ja nie mogłabym kupić sukni tak wczesniej, bo bym pewnie jeszcze 10 razy zmieniła zdanie No i waga mi się lubi wahać o ok. 5 kg, także po prostu patrzyłam przez pryzmat swoich doświadczeń. Jeszcze raz przepraszam.
Nic nie szkodzi tylko że sporo osób mnie o to pyta a znają mnie i moje upodobania więc jest to tym bardziej dziwne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 10:34   #1812
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
zobacz, znalazłam coś takiego: http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...781316857.html i jaka dobra cena! Co o tym myślisz?...
Kochana, dla mnie kicha - nie podobają mi się halki w kształcie dzwonka - wychodzi duże A, a tego na pewno nie chcę Ja myślę o takiej: http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...783934563.html - fakt, wygląda strasznie ale tworzy śliczny kształt sukni, dokładnie taki na jakim mi zależy A z takich mniej "okrągłych" to taka jest jeszcze http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...794073583.html - spoko, mają też białe Może i tu też wychodzi takie A, ale subtelniejsze, no i ta akurat halka ma już warstwy tiulu, może wygląda ciekawie ?

Dla śmiechu zapodaję wpadkową fotkę PMki z halką w roli głównej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PMka z dupą.jpg (96,5 KB, 58 załadowań)

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-31 o 10:41
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:39   #1813
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, dla mnbie kicha - nie podobają mi się halki w kształcie dzwonka - wychodzi duże A, a tego na pewno nie chcę Ja myślę o takiej: http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...783934563.html - fakt, wygląda strasznie ale tworzy śliczny kształt sukni, dokładnie taki na jakim mi zależy A z takich mniej "okrągłych" to taka jest jeszcze http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...794073583.html - spoko, mają też białe Może i tu też wychodzi takie A, ale subtelniejsze, no i ta akurat halka ma już warstwy tiulu, może wygląda ciekawie ?

No tw Twoje halki znacznie lepsze od tej, którą ja znalazłam, zapisuję!

A zdjęcie czaderskie Kurde, w życiu bym nie założyła stringów do sukni ślubnej Czy jestem dziwna?
Stary 2011-08-31, 10:47   #1814
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

A zdjęcie czaderskie Kurde, w życiu bym nie założyła stringów do sukni ślubnej Czy jestem dziwna?
nie nie jesteś dziwna ja też bym nie założyła a to mąż cię przenosi przez próg a to cię znajomi podrzucają lepiej nie ryzykować :P
Lili & Gabryś

Stary 2011-08-31, 10:57   #1815
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie jesteś dziwna ja też bym nie założyła a to mąż cię przenosi przez próg a to cię znajomi podrzucają lepiej nie ryzykować :P
Dokładnie. Chyba bym się spaliła ze wstydu gdybym miała w którymkolwiek momencie tego dnia zaświecić gołym tyłkiem Już lepiej błysnąć jakimiś fajnymi majtaskami
Stary 2011-08-31, 11:01   #1816
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

nie no mi też stringi nawet przez mysl nie przeszły .

Jagodzia- Tryptyki sa boskie! Mi też się marzy ogromny obraz właśnie w sypialni, lub w salonie.... Ale zanim to będzie... to minie duzo czasu

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:10   #1817
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Kochana, dla mnie kicha - nie podobają mi się halki w kształcie dzwonka - wychodzi duże A, a tego na pewno nie chcę Ja myślę o takiej: http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...783934563.html - fakt, wygląda strasznie ale tworzy śliczny kształt sukni, dokładnie taki na jakim mi zależy A z takich mniej "okrągłych" to taka jest jeszcze http://allegro.pl/halka-do-sukni-slu...794073583.html - spoko, mają też białe Może i tu też wychodzi takie A, ale subtelniejsze, no i ta akurat halka ma już warstwy tiulu, może wygląda ciekawie ?

O rany, ale wtopa z tym tyłkiem ja w sumie nie wiem jakie gatki, stringów też nie chcę, a wy macie jakieś upatrzone już?
O której idziesz na przymiarkę sukni z halkami?
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:14   #1818
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Przed chwilą umówiłam się na zabieg na oczka i będę go miała 13 września o godzinie 12:00 (2 dni przed roczkiem do ślubu)

Moja mama za to będzie miała wszczepiany rozrusznik 9 września. Przynajmniej jak się będzie denerwować o mnie to się będzie troszkę lepiej czuła
To będziecie mieć intensywny wrzesień. Trochę C zazdroszczę tego zabiegu, będę mocno 3mać kciuki, żeby wszystko poszło całkowicie bezproblemowo

Cytat:
Nie, nie... właśnie one wcale nie mają być ślubne. Chcemy zrobić jakiś fajny design, np. z pozytywnie nastrajającym widoczkiem albo jakimś kolażem i do tego spersonalizowany tekst podziękowania - z imieniem gościa, kilka ciepłych słów, potem nasz imiona w podpisie i ewentualnie malusieńkie nasze zdjęcie obok, ale to już zobaczymy czy nam będzie pasować do całości.

Planujemy zrobić kilka wersji graficznych, żeby nie było tak, że kilka osób z jednej rodziny (jednego domu) dostanie takie same magnesy
No to ja jako Gość weselny bardzo chętnie dostałabym takiego magnesa (mimo, że mam zabudowaną lodówkę na pralce też można powiesić ). Bo takie typowo ślubne prezenciki do mnie nie przemawiają, a jak ktoś może jeszcze z takiego prezenciku pokorzystać, to dla mnie super opcja.
My planujemy każdą zakładkę opatrzyć inną mądrą myślą, przeznaczoną specjalnie dla danej osoby i zrobić z nich jednocześnie winietki Także każdy dostanie zakładkę ze swoim imieniem i nazwiskiem oraz pozytywną myślą A ostatnio stwierdziliśmy, że robiąc zaproszenia też spróbujemy je trochę bardziej spersonalizować i tam, gdzie goście mają jakieś charakterystyczne cechy lub zainteresowania, to w tekście zaproszenia będzie to uwzględnione (czyli np. jak mam Wujka, który kocha Piłsudskiego, to napiszemy coś w rodzaju: "Marszałek nakazuje, byście stawili się tu i tu o tej i o tej.." itd. ) Ponieważ robimy je samodzielnie to tak naprawdę każde możemy zrobić inaczej, nic nie stoi na przeszkodzie. Jedynie grafika będzie taka sama, żeby była jakaś jednakowość w tym wszystkim. Dobry pomysł?

Cytat:
Hehehe, ja właśnie znalazłam fotografa idealnego, który bierze 1500 zł od przygotowań do oczepin + plener, więc już mam przed oczami wizję ponownego założenia sukni na plener i aż mi się oczka zaświeciły A poza tym chyba sama dla siebie będę ją czasem przed lustrem zakładać
Eh, ja wczoraj ubierałam moją sobotnią PMkę na plener i też widziałam, jak Jej się oczy świeciły, że może sobie na spokojnie jeszcze raz założyć... Jak już będę miała swoją wymarzoną suknię, to chyba ją będą musieli ze mnie siłą zdzierać
Co do fotografa, to mnie Jego zdjęcia nie zachwyciły, ale skoro Wam się podoba, to bierzcie, cena jest bardzo przystępna, jeszcze jak na Warszawę, to już w ogóle.

Cytat:
nie no masakra

Cytat:
Kurde, w życiu bym nie założyła stringów do sukni ślubnej Czy jestem dziwna?
Ja w ogóle nie noszę stringów, czy to czyni mnie dziwną?
A do ślubu to sobie już kompletnie nie wyobrażam.

A mi się dziś śniło, że jestem Harrym Potterem i razem z Ronem i Hermioną oglądamy mecz Quidditcha (serio )

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:16   #1819
(kicia)
Zakorzenienie

Dziękuję za wizazowe kciuki pomogły tylko o tyle że wiem że są gotowe ale dopiero w piątek do odbioru bo muszą dotrzeć do Lublina. Śmieszne dla mnie jest to że on sam ich nie robił i do mnie z tekstem "no ja wiem że miały być na 26go ale skoro państwo mają ślub w lipcu to ja sobie na razie dałem spokój

Jagodziu tamte obrazy cudowne i na dodatek fioletowe

Ja też bym stringów na ślub nie założyła
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 11:16   #1820
melod_y
Zakorzenienie

Pocieszcie sobie oczka http://www.zeberka.pl/art.php?id=14157 Może komuś coś się spodoba

ps. SUkienki

Stary 2011-08-31, 11:19   #1821
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Eh, ja wczoraj ubierałam moją sobotnią PMkę na plener i też widziałam, jak Jej się oczy świeciły, że może sobie na spokojnie jeszcze raz założyć... Jak już będę miała swoją wymarzoną suknię, to chyba ją będą musieli ze mnie siłą zdzierać
Co do fotografa, to mnie Jego zdjęcia nie zachwyciły, ale skoro Wam się podoba, to bierzcie, cena jest bardzo przystępna, jeszcze jak na Warszawę, to już w ogóle.

A mi się dziś śniło, że jestem Harrym Potterem i razem z Ronem i Hermioną oglądamy mecz Quidditcha (serio )
Wiesz, dla nas zdjęcia są sprawą mocno wtórną, bo przede wszystkim inwestujemy w kamerzystę (2750 zł ) i chcemy film, ale mi się marzą też zdjęcia, więc postanowiłam znaleźć jak najtańszego fotografa, żeby po prostu je mieć Te zdjęcia może szału nie robią, ale ogólnie mi się podobają i uważam, że to jest bardzo dobry stosunek ceny do jakości, szczególnie, tak jak mówicie, w Warszawie.

Nie, ostatnio ja też noszę je coraz rzadziej, a w zimie nie noszę w ogóle, bo mi po prostu zimno w tyłek i dbam o swoją płodność

A mi się śniło, że grałam w Glee i spotkałam się z bohaterami tego serialu na pierwszym dniu kręcenia trzeciego sezonu jako z dawno nie widzianymi przyjaciółmi Chyba już bardzo nie mogę się doczekać Znacie ten serial?
Stary 2011-08-31, 11:23   #1822
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Pocieszcie sobie oczka http://www.zeberka.pl/art.php?id=14157 Może komuś coś się spodoba

ps. SUkienki
Nena chyba wstawiała już tą stronkę albo mi się tylko wydaje

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

Nie, ostatnio ja też noszę je coraz rzadziej, a w zimie nie noszę w ogóle, bo mi po prostu zimno w tyłek i dbam o swoją płodność

A mi się śniło, że grałam w Glee i spotkałam się z bohaterami tego serialu na pierwszym dniu kręcenia trzeciego sezonu jako z dawno nie widzianymi przyjaciółmi Chyba już bardzo nie mogę się doczekać Znacie ten serial?
Nie znam serialu, fajny?

A ja znowu praktycznie same stringi, innych nie lubię
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:23   #1823
kasia_kuku
Zakorzenienie

Siadł człowiek pouczyć się do kampanii wrześniowej, wraca, a tu 20 stron oOo. Mam nadzieję, że uda mi się Was nadrobić :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:27   #1824
melod_y
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29108017]Nena chyba wstawiała już tą stronkę albo mi się tylko wydaje
[/QUOTE]
Moze była, niestety nie orientuje sie bo nie dalam rady nadrobić Was za granica

Stary 2011-08-31, 11:28   #1825
maxwelka
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29108017]
Nie znam serialu, fajny?

A ja znowu praktycznie same stringi, innych nie lubię[/QUOTE]

Baaaaardzo fajny, ja uwielbiam! To jest serial o licealnym chórze, są świetne covery współczesnych piosenek, no i fabuła ciekawa - polecam!!!

No to do ślubu będziesz sobie musiała kupić zwykłe
Stary 2011-08-31, 11:35   #1826
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Kochanie to Nord na mierzynie- faktycznie juz pytałaś.

Jak tam nasze tiule na próbe. Będzie próbowac w domu?

Hehe Chyba masz inne ustawienia monitora. Ściany są kremowe a ozdoby złoto, brązowe. Zieleni tam nie ma Niestety ja za zielonym nie przepdam a ten Żólt taki wesoły do tego może żółciutkie tulipany??
Kurczę, faktycznie Nie skojarzyłam po prostu po zdjęciach, bo generalnie kojarzę wiele lokali (już się ich naoglądałam trochę, część znam na pamięć :p) - tutaj prezentuje się ślicznie No i myślę, że żółciutki będzie naprawdę super! Aj i tulipany... ekstra!

Cytat:
Pięęękny... też mi się marzy w przyszłości chociaż tryptyk powiesić w salonie... również w tym stylu

Cytat:
Ojej jest cudowny! I nie wygląda jak kwiatki na imieniny :p Zapisuję

Cytat:

Kochana ja tak samo Trzymam świetnie wagę od 2 lat spokojnie Dlatego już teraz zrobiłam poprawki, żeby mieć z głowy i nie stresować się potem (bo jak wiecie magisterka mnie czeka a oprócz niej wraz ze zbliżającą się datą ślubu coraz więcej obowiązków, więc nie chciałam sobie na ostatnią chwilę zaprzątać głowy :p) hehe Również jestem pewna mojej sukni w 100% Podoba mi się całkowicie, w żadnej nie wyglądałam i nie czułam się tak dobrze jak w niej

Cytat:
Ano wg mnie te co znalazłam na all znacznie ładniej będą wypełniały nasze tiulówki
Stary 2011-08-31, 11:36   #1827
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dokładnie. Chyba bym się spaliła ze wstydu gdybym miała w którymkolwiek momencie tego dnia zaświecić gołym tyłkiem Już lepiej błysnąć jakimiś fajnymi majtaskami
Cytat:
nie no mi też stringi nawet przez mysl nie przeszły .
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29107732]O rany, ale wtopa z tym tyłkiem ja w sumie nie wiem jakie gatki, stringów też nie chcę, a wy macie jakieś upatrzone już?[/QUOTE]

Cytat:
Oł gaaad... Jak maxwelka jako pierwsza wypowiedziała się o stringach, to już chciałam napisać, że dla mnie dziwne by było nie założyć stringów... O kurde, a tu się okazało, że to ja jestem dziwaczką Nie no, padam... Ja nie wyobrażam sobie innej bielizny (gatki noszę 5 dni w miesiącu - zgadnijcie z jakiego powodu :p?), tylko w takiej jest mi naprawdę wygodnie i czuję się kobieco... i stringi najbardziej mi pasują do pończoch i podwiązki, serio Już bez przesady, że zaraz będzie widać Tego dnia wiele niespodzianek na nas czycha, trzeba uważać hehe A przenoszenie przed próg można najzwyczajniej przećwiczyć, spokojnie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29107732]O której idziesz na przymiarkę sukni z halkami?[/QUOTE]

O 17 Dla pewności wspomnę tylko, że tam w salonie będę mierzyła halkę z 2 kołami (największa spośród 3 jakie w ogóle tam mają) + do tego halka bez koła, za to uszyta z kilku warstw tiulu (3 czy 4)... Nie mogę się doczekać No i koniecznie wypróbuję jak to jest stać wtedy blisko innej osoby i siądę sobie na krzesełku

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-31 o 11:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 11:36   #1828
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to ja jako Gość weselny bardzo chętnie dostałabym takiego magnesa (mimo, że mam zabudowaną lodówkę na pralce też można powiesić ). Bo takie typowo ślubne prezenciki do mnie nie przemawiają, a jak ktoś może jeszcze z takiego prezenciku pokorzystać, to dla mnie super opcja.
My planujemy każdą zakładkę opatrzyć inną mądrą myślą, przeznaczoną specjalnie dla danej osoby i zrobić z nich jednocześnie winietki Także każdy dostanie zakładkę ze swoim imieniem i nazwiskiem oraz pozytywną myślą A ostatnio stwierdziliśmy, że robiąc zaproszenia też spróbujemy je trochę bardziej spersonalizować i tam, gdzie goście mają jakieś charakterystyczne cechy lub zainteresowania, to w tekście zaproszenia będzie to uwzględnione (czyli np. jak mam Wujka, który kocha Piłsudskiego, to napiszemy coś w rodzaju: "Marszałek nakazuje, byście stawili się tu i tu o tej i o tej.." itd. ) Ponieważ robimy je samodzielnie to tak naprawdę każde możemy zrobić inaczej, nic nie stoi na przeszkodzie. Jedynie grafika będzie taka sama, żeby była jakaś jednakowość w tym wszystkim. Dobry pomysł?
Fajny pomysł z tymi spersonalizowanymi zaproszeniami, jak najbardziej! A macie już jakąś wizję jak te zakładki będą ułożone na stołach? Będą po prostu leżały przy każdym nakryciu czy jakoś je pionowo ustawicie?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dziękuję za wizazowe kciuki pomogły tylko o tyle że wiem że są gotowe ale dopiero w piątek do odbioru bo muszą dotrzeć do Lublina. Śmieszne dla mnie jest to że on sam ich nie robił i do mnie z tekstem "no ja wiem że miały być na 26go ale skoro państwo mają ślub w lipcu to ja sobie na razie dałem spokój
To nie najlepiej świadczy o tym jubilerze. Ciekawa jestem czy w Savickim można oddać swoje złoto w rozliczeniu czy to tylko u złotnika/jubilera jest możliwe?

Cytat:

ps. SUkienki
Niedawno chyba nena je tu wklejała, ale jak dla mnie nic specjalnego. Jedynie 3 i 4 od końca mogą być, ale każdy ma inny gust
Stary 2011-08-31, 11:38   #1829
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Oł gaaad... Jak maxwelka jako pierwsza wypowiedziała się o stringach, to już chciałam napisać, że dla mnie dziwne by było nie założyć stringów... O kurde, a tu się okazało, że to ja jestem dziwaczką Nie no, padam... Ja nie wyobrażam sobie innej bielizny (gatki noszę 5 dni w miesiącu - zgadnijcie z jakiego powodu :p?), tylko w takiej jest mi naprawdę wygodnie i czuję się kobieco... i stringi najbardziej mi pasują do pończoch i podwiązki, serio Już bez przesady, że zaraz będzie widać Tego dnia wiele niespodzianek na nas czycha, trzeba uważać hehe A przenoszenie przed próg można najzwyczajniej przećwiczyć, spokojnie
hehe nie jesteś dziwaczką ja na ślub też bym najchętniej założyla sztrymgi ale to będzie zależne od pogody
a normalne majtki noszę też tylko przez parę dni w miesiącu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 11:38   #1830
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz już skąd będziesz miała ciasta? Słyszałaś może o ciastkarni Marcyś z Biłgoraja?
O tej cukierni Marcyś nie słyszałam, ale już wygooglałam. ja będę miała na 100% z ciastkarni Paluszyńskich z Tomaszowa Lub. (mają też cukiernię w zamościu). Wszyscy mi polecają właśnie tą cukiernię. Od kilku miesięcy już tam ciastka testuję i są naprawdę przepyszne. Polecam stronkę - można popatrzeć na wzory tortów (mają duży wybór stelaży) a w ciastkarni do tego katalogi z setkami zrealizowanych tortów. No chyba jako jedyni w okolicy wykonują torty marcepanowe. Co do kosztów, to jakoś tak pół roku temu liczyłam i wychodzi 50-80 zł za kg. Z tym że 80 zł to orzechowo-czekoladowo-owocowy w masie marcepanowej, czyli już totalny full wypas
http://www.paluszynski.com.pl/

a ja znam dowcip o stringach:
"Jaka jest różnica między stringami a rosyjskim generałem?"
- stringi mniej piją

a dowcip opowiedział mi starszy pan po 70-tce

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości