|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D
|
|
|
|
|
#1802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Na oprawianie to ja reaguje tak
U mnie to faceci robią, a ja tylko zajmuje sie reszta, czyli przyprawianiem itp... Slonce lubie. Blada jestem dobrze jest sie zarumienic, ale musze unikac ze wzgledu na twarz. Mam przebarwienia a po sloncu ciemnieja. Musze sobie jakis filtr kupic ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
My ze znajomymi zawsze szalejemy na grilla, kazdy cos przygotowuje, np. salatki, hamburgery, szaszlyki, karkowka, chlebek z grilla z maselkiem czosnkowym i ziolkami.... ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
Tata wyniosl, ale wracal, zawsze wiekszy. Masakra po prostu. Kiedys w nocy wlazl mi do pokoju.Wszyscy spali i nie mial mi kto pomoc, to go miotlom wygonilam za drzwi , tak skubany szybko smigal, ze ledwo sobie dalam z nim rady. Balam sie ze po tej miotle na mnie wejdzie, ale podejdzie do moich stop i na mnie Lepiej mi bylo ja wiedzialam ze go pogonilam. Balam sie spac potem.Pozniej zima, wylazl w toalecie, to kazalam tz wynisec na dwor zeby zamarzl. Nie wrocil do dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-03-22 o 09:26 |
|||
|
|
|
|
#1803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pszczol/osa ja sie tego bardzo nie boje, raczej jak jakas lata obok mnie to sie nie ruszam ![]() Cytat:
a jak juz to powstaja przebarwienia wiec uzywam filtrow a wtedy to jeszcze gorzej, no i opalac sie nie moge po 5 min w samym sloncu slabi mnie jak postoje dluzej to rozboli mnie glowa i wymiotuje wiec unikam siedzenia w sloncu![]() ja kiedys znalazlam takiego wlochatego na ubraniu pozniej kazdy ciuch przegladalam ale teraz mieszkam wysoko i moze ze 2-3 razy widzialam pajaka
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam w domku i umnie lubie takie robactwa przychodzic. A latem jak sie pootwiera okna, drzwi tarasowe to nawet mrowki i szczypawice nam chodza po domu.
A kiedys nawet mielismy nietoperza w piwnicy, innym razem ptaki nam sie zalegly w rurze ktora szła do garazu. Znalazlam w garazau mlodego, wzielam do domu, potem dopiero zobaczylam ze tam cale gniazdo jest i wypadl po prostu z drugiej stony. Zostawilam widomosc w klubie
|
|
#1805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przebarwienia też mam a kompletnie się nie znam na filtrach :O Muszę się doinformować chyba i też taki zakupić ![]() Cytat:
Zespoły jakieś wybitnie znane nie są, ale zawsze to coś Przy okazji może kogoś fajnego się pozna ![]() Cytat:
Takie co się wsadza do węgla/żaru i na to masło czosnkowe ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Oooo, pamiętam kiedyś jak mama chciała wyjść na zewnątrz, otworzyła drzwi (jeszcze w PL) i zaskroniec nam wpełzał (wpełznął?) Byłam wtedy mała i strasznie się wystraszyłam Nie wiem jak się go pozbyła bo od razu uciekłam |
||||
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w domu taki kremik do opalania twarzy z faktorem 30. Jest nawet ok, ale wolalabym cos lekkiego, typowo pod makijaz.Wspolczuje historii z zaskroncem
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Weekend!
Do tego ta piękna pogoda... aż chce się żyć
|
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz napisać jakich używasz?
![]() Ja spadam się kończyć szykować bo za półgodziny przyjeżdża kolega i jedziemy trochę popić a potem na dysko W końcu się odstresuję
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz bede: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wych-plam.html tylko ja mam troszke inna wersje- w skladzie kilka stabilnych filtrow wysoka ochrona spf 50+ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-ochrona.html- w skladzie jeden stabilny filtr srednia ochrona spf30 http://allegro.pl/bio-krem-do-twarzy...224664717.html oraz naturalny krem z mineralnymi filtrami milej zabawy
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2012-03-23 o 20:12 |
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ten z soraya mam
Nie jest zly, tylko buzia mi sie po nim swieci i podklad krocej trzyma.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Przy najbliższej wizycie w drogerii lub coś poobczajam czy tutaj też jakiś krem z filtrem dostanę ![]() A tak w ogóle, to jestem strasznie zmęczona... Spałam tylko 4 godziny ![]() Piątek był nie do końca udany, ale za to sobota już lepiej ![]() Jeszcze ten tydzień i mam 2 tygodnie ferii |
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wrocilam z 15 km "spaceru"
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
motorek sie zepsul
, prawie zamarzlam bo juz pozno bylo a maz tez dlugo przy tym grzebal ale nawet bardzo mnie miesnie nie bola
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja co tydzień muszę chodzić 3-4km to w dwie strony wychodzi 6-8km Ogólnie, to dużo spaceruję, ale ostatnio mnie lenistwo dopadło i coraz bardziej mi się nie chcę
|
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie bylo by jeszcze tak zle ale jak jechalismy bylo cieplutko a ja sie bardzo wiosennie ubralam az mi sie plakac zimna chcialo
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamiętam jak czekałam 2 godziny (!) na kolegę który miał mnie odebrać na mrozie... Buty na obcasie & legginsy Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała tego przechodzić ![]() No ale, cieszę się że jest coraz cieplej. Niestety u mnie wieje zimny wiatr i gdyby nie on, byłoby idealnie ![]() Szkoda tyle, że jest znowu ciemno jak wstaje
|
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam nieliczna osoba w szkole i do tej pory mi kolana szwankuje poswiecilam je dla preferencji
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
A tak, coś kiedyś wspominałaś
Ha! Ostatnio sobie postanowiłam, że zacznę ćwiczyć żeby zrobić szpagat i... już mi się odechciało Mam tak zastane kości że masakra
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ja pewnie tez nie potrafie
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie istnieje ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fejs to fajna sprawa (wg. mnie), bo właśnie tam piszę ze znajomymi No i co najważniejsze, poznaje nowe osoby, bo sporo już ludzi właśnie tak poznałam :tak:Ostatnio napisał do mnie jeden osobnik płci męskiej, który mnie widział na dyskotece Biedny wstydził się podejść Zastanawiam się jak on mnie znalazł (Czekam co odpisze )
|
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym tam chyba nie miala z kim gadac, jedynie co to do konkursow sie przydaje i wtedy zaluje ze nie mam Fb
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro mam wolne
![]() Dzisiaj okropnie mi się wstawało - gorzej niż wczoraj Myślałam, że już w ogóle się nie podniosę Na szczęście jeszcze czwartek i piątek do 11:00 Dzisiaj pisałam też matmę... Zawaliłam sprawę Nawet nie chcę wiedzieć co dostanę
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki avek
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej na pewno będzie źle
No ale, chciałabym się pozytywnie "zaskoczyć" ![]() Hah Chyba tylko ja tu tak często zmieniam avki Tym razem Zombie Boy ![]() Dzisiaj miałam wybrać się z siostrą załatwić sprawę z netem, ale raczej nic z tego nie będzie Za bardzo mi się nie chce Niestety jutro będzie już koniecznie, bo mam dość tego wolnego neta
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
psuje sie od dawna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Brrrrr... 

ani ich oprawiania
ani slonca
U mnie to faceci robią, a ja tylko zajmuje sie reszta, czyli przyprawianiem itp...
Ale to ostatnie nie jest pewne

Ale osobiście uważam, że lepiej mi w jaśniejszych
a jak juz to powstaja przebarwienia wiec uzywam filtrow a wtedy to jeszcze gorzej, no i opalac sie nie moge po 5 min w samym sloncu slabi mnie jak postoje dluzej to rozboli mnie glowa i wymiotuje
Przebarwienia też mam a kompletnie się nie znam na filtrach :O Muszę się doinformować chyba i też taki zakupić 
Takie co się wsadza do węgla/żaru i na to masło czosnkowe