Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-21, 21:10   #1801
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
mnie bardziej obrzydza świadomość, że taki pająk może po mnie łazić niż to, że go widzę xD nie lubię jak coś po mnie chodzi... nawet malutkiego
Też tego nienawidzę Brrrrr...
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 09:26   #1802
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
czesto z nim jezdze j nie lubie ryb ani ich oprawianiaani slonca
Na oprawianie to ja reaguje tak U mnie to faceci robią, a ja tylko zajmuje sie reszta, czyli przyprawianiem itp... Slonce lubie. Blada jestem dobrze jest sie zarumienic, ale musze unikac ze wzgledu na twarz. Mam przebarwienia a po sloncu ciemnieja. Musze sobie jakis filtr kupic

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Tak Piątek jak zawsze dyskoteka a w sobotę przyjeżdżają nasi koledzy Możliwe, że wybierzemy się też na koncert Ale to ostatnie nie jest pewne

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Też bym chciała grillować
Zjadłabym coś dobrego z grilla
Ale fajnie. Uwielbiam koncerty A na jaki sie wybieracie?

My ze znajomymi zawsze szalejemy na grilla, kazdy cos przygotowuje, np. salatki, hamburgery, szaszlyki, karkowka, chlebek z grilla z maselkiem czosnkowym i ziolkami....

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
ja chodzilam nawet spalam w samochodzie, pod namiotem i w wedkarskim domku, myslalam ze zjedza mnie 5 cm pajaki ale pewnego dnia sie zbuntowalam i czesciej maz jezdzi sam
Ja generalnie nie boje sie pajakow, ale te wieksze, krzyzaki itp. przyprawiaja mnie o dreszcze, przewaznie uciekam i wolam kogos zeby to zabral. Kiedys w domu mialam giganta 5 cm jak nie wiecej, chodzil szybko jak mysz, serrio, przy zgaszonym swietle a zapalonym tv myslalam, ze to mysz przebiegla, zapalam lampke a to pajak gigant Tata wyniosl, ale wracal, zawsze wiekszy. Masakra po prostu. Kiedys w nocy wlazl mi do pokoju.Wszyscy spali i nie mial mi kto pomoc, to go miotlom wygonilam za drzwi , tak skubany szybko smigal, ze ledwo sobie dalam z nim rady. Balam sie ze po tej miotle na mnie wejdzie, ale podejdzie do moich stop i na mnie Ale glupie bo przeciez pajak i tak by pod drzwiami wlazl spowrotem jak by chcial Lepiej mi bylo ja wiedzialam ze go pogonilam. Balam sie spac potem.Pozniej zima, wylazl w toalecie, to kazalam tz wynisec na dwor zeby zamarzl. Nie wrocil do dzisiaj

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Cytat:
Zazdroszczę Też bym chciała się lubić w ciemnych włosach Ale osobiście uważam, że lepiej mi w jaśniejszych
Ja tez bym chciala ciemne, ale mi ine pasuja

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2012-03-22 o 09:26
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-22, 10:49   #1803
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję

W sumie to pozazdrościć Twojej siostrze, bo przynajmniej nic jej nie przeszkadza
Dla mnie i tak najgorszymi istotkami będą skorki a la "szczypawice" czy jak tam się to pisze Tego to nienawidzę i się boję Za dużo opowieści się nasłuchałam na ich temat
No i oczywiście pszczoły, osy i szerszenie
robaki jej nie przeszkadzaja ale za to panicznie boi sie dżdżownic i pszczol/os
a ja sie tego bardzo nie boje, raczej jak jakas lata obok mnie to sie nie ruszam

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Na oprawianie to ja reaguje tak U mnie to faceci robią, a ja tylko zajmuje sie reszta, czyli przyprawianiem itp... Slonce lubie. Blada jestem dobrze jest sie zarumienic, ale musze unikac ze wzgledu na twarz. Mam przebarwienia a po sloncu ciemnieja. Musze sobie jakis filtr kupic

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

My ze znajomymi zawsze szalejemy na grilla, kazdy cos przygotowuje, np. salatki, hamburgery, szaszlyki, karkowka, chlebek z grilla z maselkiem czosnkowym i ziolkami....

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Ja generalnie nie boje sie pajakow, ale te wieksze, krzyzaki itp. przyprawiaja mnie o dreszcze, przewaznie uciekam i wolam kogos zeby to zabral. Kiedys w domu mialam giganta 5 cm jak nie wiecej, chodzil szybko jak mysz, serrio, przy zgaszonym swietle a zapalonym tv myslalam, ze to mysz przebiegla, zapalam lampke a to pajak gigant Tata wyniosl, ale wracal, zawsze wiekszy. Masakra po prostu. Kiedys w nocy wlazl mi do pokoju.Wszyscy spali i nie mial mi kto pomoc, to go miotlom wygonilam za drzwi , tak skubany szybko smigal, ze ledwo sobie dalam z nim rady. Balam sie ze po tej miotle na mnie wejdzie, ale podejdzie do moich stop i na mnie Ale glupie bo przeciez pajak i tak by pod drzwiami wlazl spowrotem jak by chcial Lepiej mi bylo ja wiedzialam ze go pogonilam. Balam sie spac potem.Pozniej zima, wylazl w toalecie, to kazalam tz wynisec na dwor zeby zamarzl. Nie wrocil do dzisiaj

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Ja tez bym chciala ciemne, ale mi ine pasuja
tez jestem blada i moja skora sie nie opala a jak juz to powstaja przebarwienia wiec uzywam filtrow a wtedy to jeszcze gorzej, no i opalac sie nie moge po 5 min w samym sloncu slabi mnie jak postoje dluzej to rozboli mnie glowa i wymiotuje wiec unikam siedzenia w sloncu
ja kiedys znalazlam takiego wlochatego na ubraniu pozniej kazdy ciuch przegladalam ale teraz mieszkam wysoko i moze ze 2-3 razy widzialam pajaka
Stary 2012-03-22, 11:29   #1804
Madaaa
Zakorzenienie

Ja mieszkam w domku i umnie lubie takie robactwa przychodzic. A latem jak sie pootwiera okna, drzwi tarasowe to nawet mrowki i szczypawice nam chodza po domu.
A kiedys nawet mielismy nietoperza w piwnicy, innym razem ptaki nam sie zalegly w rurze ktora szła do garazu. Znalazlam w garazau mlodego, wzielam do domu, potem dopiero zobaczylam ze tam cale gniazdo jest i wypadl po prostu z drugiej stony.

Zostawilam widomosc w klubie
Stary 2012-03-22, 15:47   #1805
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Slonce lubie. Blada jestem dobrze jest sie zarumienic, ale musze unikac ze wzgledu na twarz. Mam przebarwienia a po sloncu ciemnieja. Musze sobie jakis filtr kupic
Też jestem blada Przebarwienia też mam a kompletnie się nie znam na filtrach :O Muszę się doinformować chyba i też taki zakupić

Cytat:
A więc, są to występy kilku zespołów metalowych / metalcore'owych itd Zespoły jakieś wybitnie znane nie są, ale zawsze to coś Przy okazji może kogoś fajnego się pozna

Cytat:
My ze znajomymi zawsze szlejemy na grilla, kazdy cos przygotowuje, np. salatki, hamburgery, szaszlyki, karkowka, chlebek z grilla z maselkiem czosnkowym i ziolkami....
A ja mam ogromną ochotę za ziemniaki Takie co się wsadza do węgla/żaru i na to masło czosnkowe

Cytat:
Pozniej zima, wylazl w toalecie, to kazalam tz wynisec na dwor zeby zamarzl. Nie wrocil do dzisiaj

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Oooo, pamiętam kiedyś jak mama chciała wyjść na zewnątrz, otworzyła drzwi (jeszcze w PL) i zaskroniec nam wpełzał (wpełznął?) Byłam wtedy mała i strasznie się wystraszyłam Nie wiem jak się go pozbyła bo od razu uciekłam
Stary 2012-03-23, 09:19   #1806
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem blada Przebarwienia też mam a kompletnie się nie znam na filtrach :O Muszę się doinformować chyba i też taki zakupić

A więc, są to występy kilku zespołów metalowych / metalcore'owych itd Zespoły jakieś wybitnie znane nie są, ale zawsze to coś Przy okazji może kogoś fajnego się pozna

A ja mam ogromną ochotę za ziemniaki Takie co się wsadza do węgla/żaru i na to masło czosnkowe

[/COLOR]

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Oooo, pamiętam kiedyś jak mama chciała wyjść na zewnątrz, otworzyła drzwi (jeszcze w PL) i zaskroniec nam wpełzał (wpełznął?) Byłam wtedy mała i strasznie się wystraszyłam Nie wiem jak się go pozbyła bo od razu uciekłam
Ja tez musze sie doinformowac o flirtach, nie znam sie na tym Mam w domu taki kremik do opalania twarzy z faktorem 30. Jest nawet ok, ale wolalabym cos lekkiego, typowo pod makijaz.

Wspolczuje historii z zaskroncem
Stary 2012-03-23, 14:24   #1807
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Weekend! Jak ja się cieszę
Do tego ta piękna pogoda... aż chce się żyć
Stary 2012-03-23, 19:18   #1808
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez musze sie doinformowac o flirtach, nie znam sie na tym Mam w domu taki kremik do opalania twarzy z faktorem 30. Jest nawet ok, ale wolalabym cos lekkiego, typowo pod makijaz.

Wspolczuje historii z zaskroncem
ja uzywam filtrow caly rok
Cytat:
Weekend! Jak ja się cieszę
Do tego ta piękna pogoda... aż chce się żyć
o tak dzis bylo pieknie i goraco
Stary 2012-03-23, 19:45   #1809
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

A możesz napisać jakich używasz?

Ja spadam się kończyć szykować bo za półgodziny przyjeżdża kolega i jedziemy trochę popić a potem na dysko W końcu się odstresuję
Stary 2012-03-23, 20:11   #1810
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A możesz napisać jakich używasz?

Ja spadam się kończyć szykować bo za półgodziny przyjeżdża kolega i jedziemy trochę popić a potem na dysko W końcu się odstresuję
zima zurawionowego kremu apis spf 15- http://www.sklepnazdrowie.pl/product...oducts_id=3674 - fajny naturalny sklad, wchlania sie do matu

teraz bede: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wych-plam.html tylko ja mam troszke inna wersje- w skladzie kilka stabilnych filtrow wysoka ochrona spf 50+

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-ochrona.html- w skladzie jeden stabilny filtr srednia ochrona spf30

http://allegro.pl/bio-krem-do-twarzy...224664717.html oraz naturalny krem z mineralnymi filtrami

milej zabawy

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2012-03-23 o 20:12
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-23, 22:04   #1811
Madaaa
Zakorzenienie

Ten z soraya mam Nie jest zly, tylko buzia mi sie po nim swieci i podklad krocej trzyma.
Stary 2012-03-25, 18:37   #1812
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Dzięki
Przy najbliższej wizycie w drogerii lub coś poobczajam czy tutaj też jakiś krem z filtrem dostanę

A tak w ogóle, to jestem strasznie zmęczona... Spałam tylko 4 godziny
Piątek był nie do końca udany, ale za to sobota już lepiej
Jeszcze ten tydzień i mam 2 tygodnie ferii
Stary 2012-03-25, 23:13   #1813
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Przy najbliższej wizycie w drogerii lub coś poobczajam czy tutaj też jakiś krem z filtrem dostanę

A tak w ogóle, to jestem strasznie zmęczona... Spałam tylko 4 godziny
Piątek był nie do końca udany, ale za to sobota już lepiej
Jeszcze ten tydzień i mam 2 tygodnie ferii
to fajnie, ze choc sobota sie udala
ja wrocilam z 15 km "spaceru"
Stary 2012-03-26, 15:16   #1814
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
to fajnie, ze choc sobota sie udala
ja wrocilam z 15 km "spaceru"
Oha... To gdzieś Ty tyle wędrowała?
Stary 2012-03-26, 15:25   #1815
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Oha... To gdzieś Ty tyle wędrowała?
motorek sie zepsul , prawie zamarzlam bo juz pozno bylo a maz tez dlugo przy tym grzebal ale nawet bardzo mnie miesnie nie bola
Stary 2012-03-26, 16:36   #1816
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
motorek sie zepsul , prawie zamarzlam bo juz pozno bylo a maz tez dlugo przy tym grzebal ale nawet bardzo mnie miesnie nie bola
O kurcze... No to nieźle. Współczuję, bo co innego jak taka trasa jest zaplanowana a co innego, jak zdarzy się nagły "wypadek" i TRZEBA
Ja co tydzień muszę chodzić 3-4km to w dwie strony wychodzi 6-8km Ogólnie, to dużo spaceruję, ale ostatnio mnie lenistwo dopadło i coraz bardziej mi się nie chcę
Stary 2012-03-26, 17:07   #1817
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze... No to nieźle. Współczuję, bo co innego jak taka trasa jest zaplanowana a co innego, jak zdarzy się nagły "wypadek" i TRZEBA
Ja co tydzień muszę chodzić 3-4km to w dwie strony wychodzi 6-8km Ogólnie, to dużo spaceruję, ale ostatnio mnie lenistwo dopadło i coraz bardziej mi się nie chcę
tez kiedys tyle chodzilam, w jedna str naraz to troche gorzej
nie bylo by jeszcze tak zle ale jak jechalismy bylo cieplutko a ja sie bardzo wiosennie ubralam, wieczorem byl silny, zimny wiatr i myslalam ze zamarzne az mi sie plakac zimna chcialo
Stary 2012-03-26, 19:06   #1818
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
tez kiedys tyle chodzilam, w jedna str naraz to troche gorzej
nie bylo by jeszcze tak zle ale jak jechalismy bylo cieplutko a ja sie bardzo wiosennie ubralam, wieczorem byl silny, zimny wiatr i myslalam ze zamarzne az mi sie plakac zimna chcialo

Ja pamiętam jak czekałam 2 godziny (!) na kolegę który miał mnie odebrać na mrozie... Buty na obcasie & legginsy Nogi przez dobre 30 min mi tak napi$%^lały, że nie mogłam wytrzymać... Mi to już łzy same z siebie leciały Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała tego przechodzić

No ale, cieszę się że jest coraz cieplej. Niestety u mnie wieje zimny wiatr i gdyby nie on, byłoby idealnie
Szkoda tyle, że jest znowu ciemno jak wstaje
Stary 2012-03-26, 19:23   #1819
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:

Ja pamiętam jak czekałam 2 godziny (!) na kolegę który miał mnie odebrać na mrozie... Buty na obcasie & legginsy Nogi przez dobre 30 min mi tak napi$%^lały, że nie mogłam wytrzymać... Mi to już łzy same z siebie leciały Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała tego przechodzić

No ale, cieszę się że jest coraz cieplej. Niestety u mnie wieje zimny wiatr i gdyby nie on, byłoby idealnie
Szkoda tyle, że jest znowu ciemno jak wstaje
ja kiedys na ogromnym mrozie poszlam do szkoly, czekalam dlugo na autobus-zamarzl, wiec szlam kilka km na nastepny, wszystkie wlosy, brwi i rzesy byly biale bylam nieliczna osoba w szkole i do tej pory mi kolana szwankuje poswiecilam je dla preferencji
Stary 2012-03-26, 19:34   #1820
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

A tak, coś kiedyś wspominałaś

Ha! Ostatnio sobie postanowiłam, że zacznę ćwiczyć żeby zrobić szpagat i... już mi się odechciało Mam nadzieje, że znowu mi się zachce... Mam tak zastane kości że masakra
Stary 2012-03-26, 19:38   #1821
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
A tak, coś kiedyś wspominałaś

Ha! Ostatnio sobie postanowiłam, że zacznę ćwiczyć żeby zrobić szpagat i... już mi się odechciało Mam nadzieje, że znowu mi się zachce... Mam tak zastane kości że masakra
szpagat ? ja pewnie tez nie potrafie
Stary 2012-03-26, 19:51   #1822
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
szpagat ? ja pewnie tez nie potrafie
Widziałam, ostatnio kobitę co takowy robiła i jakoś mi się to spodobało

Kurczę, powinnam się teraz uczyć, ale kompletnie mi się nie chce FB i wiaż za bardzo wciągają
Stary 2012-03-26, 19:53   #1823
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam, ostatnio kobitę co takowy robiła i jakoś mi się to spodobało

Kurczę, powinnam się teraz uczyć, ale kompletnie mi się nie chce FB i wiaż za bardzo wciągają
ja jestem jak ten dinozaur, bo chyba jedyna nie mam FB ani nk nie istnieje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 20:15   #1824
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem jak ten dinozaur, bo chyba jedyna nie mam FB ani nk nie istnieje
Ja mam to i to, ale z NK w ogóle nie korzystam i chyba usunę

Fejs to fajna sprawa (wg. mnie), bo właśnie tam piszę ze znajomymi No i co najważniejsze, poznaje nowe osoby, bo sporo już ludzi właśnie tak poznałam :tak:
Ostatnio napisał do mnie jeden osobnik płci męskiej, który mnie widział na dyskotece Biedny wstydził się podejść
Zastanawiam się jak on mnie znalazł (Czekam co odpisze )
Stary 2012-03-26, 20:19   #1825
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam to i to, ale z NK w ogóle nie korzystam i chyba usunę

Fejs to fajna sprawa (wg. mnie), bo właśnie tam piszę ze znajomymi No i co najważniejsze, poznaje nowe osoby, bo sporo już ludzi właśnie tak poznałam :tak:
Ostatnio napisał do mnie jeden osobnik płci męskiej, który mnie widział na dyskotece Biedny wstydził się podejść
Zastanawiam się jak on mnie znalazł (Czekam co odpisze )
no to sa plusy
ja bym tam chyba nie miala z kim gadac, jedynie co to do konkursow sie przydaje i wtedy zaluje ze nie mam Fb
Stary 2012-03-26, 20:54   #1826
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
no to sa plusy
ja bym tam chyba nie miala z kim gadac, jedynie co to do konkursow sie przydaje i wtedy zaluje ze nie mam Fb
Zawsze można założyć
Stary 2012-03-27, 15:33   #1827
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Jutro mam wolne Spanie do południa

Dzisiaj okropnie mi się wstawało - gorzej niż wczoraj Myślałam, że już w ogóle się nie podniosę
Na szczęście jeszcze czwartek i piątek do 11:00

Dzisiaj pisałam też matmę... Zawaliłam sprawę Nawet nie chcę wiedzieć co dostanę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-28, 13:05   #1828
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam wolne Spanie do południa

Dzisiaj okropnie mi się wstawało - gorzej niż wczoraj Myślałam, że już w ogóle się nie podniosę
Na szczęście jeszcze czwartek i piątek do 11:00

Dzisiaj pisałam też matmę... Zawaliłam sprawę Nawet nie chcę wiedzieć co dostanę
moze nie bedzie zle
jaki avek
Stary 2012-03-28, 13:24   #1829
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Raczej na pewno będzie źle No ale, chciałabym się pozytywnie "zaskoczyć"

Hah Chyba tylko ja tu tak często zmieniam avki
Tym razem Zombie Boy

Dzisiaj miałam wybrać się z siostrą załatwić sprawę z netem, ale raczej nic z tego nie będzie Za bardzo mi się nie chce Niestety jutro będzie już koniecznie, bo mam dość tego wolnego neta
Stary 2012-03-28, 13:51   #1830
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej na pewno będzie źle No ale, chciałabym się pozytywnie "zaskoczyć"

Hah Chyba tylko ja tu tak często zmieniam avki
Tym razem Zombie Boy

Dzisiaj miałam wybrać się z siostrą załatwić sprawę z netem, ale raczej nic z tego nie będzie Za bardzo mi się nie chce Niestety jutro będzie już koniecznie, bo mam dość tego wolnego neta
ja mam dobry internet ale komp muli strasznie psuje sie od dawna

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości