![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Pełnia człowieczeństwa wiele kosztuje mnie.
Wiem, że gdy planujesz przyszłość, niedaleką i tę dalszą - musisz wspiąć się na wyżyny wyobraźni by mnie gdzieś umieścić. Tu matka wyrzuca na śmietnik dziecko swe, twięrdząc że zamawiała przecież zdrowe. Klepię życie jak różaniec, jak paciorki bliźniacze dni. Smaku! Jak w opłatku mi brak.
![]() |
#1802 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Szampańskiego Sylwestra i Wspaniałego Nowego Roku!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Korzystając z okazji chciałabym życzyć wam skarby wszystkiego najlepszego w nowym roku, miłości, szczęścia, dużo weny i żebyście rozwijały swoje talenty. Z całego serducha życzę wam jeszcze spełnienia wszystkich waszych marzeń i żeby ten nowy rok był dla was lepszy pod każdym względem ![]() Kiedyś znałam dziewczynę, która po rozstaniu z chłopakiem pobiegła do szkolnej toalety i wzięła jakieś tabletki. Straciła przytomność na parę dni podczas których leżała w szpitalu. Jej były chłopak bardzo się o nią martwił i to nie było spowodowane poczuciem winy, chyba nadal coś do niej czuł wiec ja się pytam: po choler* zrywać z kimś kogo się kocha? bóg mi świadkiem a wódka odwagą - powiem Ci dzisiaj co do Ciebie czuje. Nie zbliżaj się do mnie. Nie chce znowu cierpieć. Kiedys napisze o nas ksiazke i bede ja rozdawala na rynku tylko po to zeby wszyscy sie dowiedzieli jakim jestes dupkiem. Odejdź i nie wracaj. To moje jedyne zyczenie noworoczne. każde twoje słowo, każdy twój gest dzisiaj już tylko kłamstwem dla mnie jest codziennie w swojej głowie tworzę kolejną historię o nas. szkoda że one nigdy nie będą prawdziwe. na zawsze pozostaną jedynie wytworem mojej wyobraźni. są w życiu chwile o których się nie zapomina i osoby bez których życie straciłoby sens. chwilowo nie umiem ci powiedzieć jak się czuję ponieważ moje samopoczucie jest zbyt złożone. Uśmiecham się, żartuję i jest dobrze dopóki o tobie nie usłyszę bo wtedy czuje się jakby ktoś rzucił mną o ścianę, albo nawet gorzej... moje serce wtedy pęka a w oczach pojawiają się łzy. No to teraz sam oceń czy czuję się dobrze czy źle a może to są tylko pozory szczęścia. A pamiętasz jak rok temu założyłeś się ze mną że uda ci się mnie upić? Nadal nie udało ci się tego zrobić tak samo jak nie udało ci się mnie w sobie rozkochać a szkoda bo wtedy wszystko byłoby prostsze. Bylibyśmy razem a ja już nigdy nie zbliżyłabym się tak bardzo do tego o którym chciałam zapomnieć wdając się w romans z tobą.
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" Edytowane przez kreskowa Czas edycji: 2011-12-29 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Powracam...po długiej nieobecności ...
Miłość nie jest dla Ciebie dziewczynko.
Kolejny scenariusz życia wyrzucony do śmieci...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
"
Chcę poczuć Twoje ciepło we mnie, chcę być Tą jedną. Wanna feel your warmth upon me, I wanna be the one Tak bardzo boję się Cię kochać, lecz bardziej boję się Cię stracić. I’m so afraid to love you, but more afraid to loose "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
"nic tak nie męczy jak cudzy wypoczynek. nigdy nie jest za późno na przeprosiny, czasem jest tylko za późno żeby wybaczyć. trudno jest zapomnieć o kimś dał Ci tak dużo do zapamiętania. " ...
![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Przej***** masz to życie.
Tylko dr House Ci pomoże. -Nie myślałam o Tobie -Dziękuję. -Sorry za szczerość -Wole to niż nic Nie będe zawracać komuś sobą dupy... Nauczyłam się wszystko trzymać w sobie. I grać uśmiechniętą jak trzeba
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
![]() " moje oczy wieczorem są jak puste koszyki, które zawieszam na księżycu serce jak pokój gościnny, co pragnie Twoich odwiedzin bezszelestnie zaplątane we mnie słowa w stukających obcasach biegną do Ciebie nadzieja to najgorsze skur*ysyństwo, jakie wylazło z puszki Pandory "
![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zaczęłam przeglądać wątek opisowy od podstaw i obudziło się we mnie coś w rodzaju tęsknoty za dawnym postępem i rodzinną wręcz atmosferą. Mimo wszystko niektóre perły wciąż błyszczą, dziękuję im za to, że mam ochotę tu zaglądać , wielkie serce od zawsze na zawsze
____ Przypominasz tę historię niespełnionych uczuć, która zalega gdzieś w starych opowieściach świata stęskniona za dawnym istnieniem Myślisz, że ten głos w słuchawce może zatrzymać serce? Kolejny raz, przez nieczuły jego ton, pragnęłam umrzeć. Dzielił nas tylko telefon i brak miłości z przeciwnej strony Znowu miałam o jedno życzenie więcej ; czasami przez okno chciałam widzieć, jak nadchodzisz skąpany w białych płatkach śniegu i we śnie snułam wizję naszego powitania Powrotów nie ma, dlatego są wspomnienia dla ludzi, którzy żałują straconych szans. Jeśli dziś się budzę w środku nocy to tylko po to, żeby sny rozproszyć o Tobie Widziałeś kiedyś tak puste oczy, że pragnąłeś w nich pozostać i ożywić je swoim istnieniem? Miałeś kiedyś ochotę żyć w takim sercu, które od dawna było przepełnione jedynie zaschniętą warstwą kurzu? A ja .. nie mam już nic oprócz smutku i niczym nie chwytam za serce. Gdyby ludzie nie mylili miłości, inaczej wyglądałby świat złamanych serc. Zaczęłam tęsknić do przeszłości w chwili, gdy uświadomiłam sobie, że straciłam wszelkie możliwości by na przyszłość być szczęśliwą Jeśli nie czujesz nic, dlaczego kryjesz oczy we łzach, kiedy mijam Cię w każdej myśli?
![]() |
#1809 |
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
Ola, dontgivemenames - cudowne gdybym miała podnieść cię na paznokciach wbiłabym je na tyle głęboko by cię udźwignąć i nie puściłabym nigdy więcej. bo świat skonstruowany jest tak, że łatwiej stworzyć swoją scenerię i zacząć wierzyć w to co się chce niż to co otacza. ucieka się wtedy od pechem, bo pech jest zły. dryfuję po życiu jak naga kłoda po rzece. leżę bez stanika, pół naga, a moje palce czule obejmują ucho kubka z kawą. ktoś kiedyś lubił mnie taką. taką zwyczajną, swojską dziewczynę, siorbiącą zbyt gorącą kawę... - lubisz kawę? - nie, za to lubię Ciebie - ja natomiast lubię z mlekiem i dwoma łyżeczkami cukru, ale żeby nie była zbyt gorąca, bo wtedy parzy moje usta, nie lubię gdy są poparzone. a po winie klęła po hiszpańsku, a niekiedy stawała się nieco zuchwała posyłając buziaki nieznanym mężczyzną przechodząc starym rynkiem. zachwiejmy czasoprzestrzeń. dzisiejszy dzień to noc, miejmy na sobie piżamy. - wiesz? życie wcale nie jest kapitalne. wyzbyłabym się krwi z organizmu byleby tylko dać komuś szczęście. źle się czuje zapełniając ludzkie ręce cierpieniem... o sercu nie wspominając.
![]() |
#1810 |
Raczkowanie
|
Nensie ♥ motywują mnie te pochawały , niezmiernie mi miło dziękuje ;*
Paralogiczna , dontgivemenames , toogether03 , kontrargumenty <333 Milcz i wyglądaj pięknie Nie wyznawaj uczuć mężczynie który nie widzi świata po za jedną kobietą , to nie estetyczne kobiecie nie wypada Bo nikt nie zamierza ocalić kogoś kto się nie zmieni czas, by być dzielną Bo szanse pochodzą z przełamywania te szanse są twoim przełamywaniem się Nie mogę powiedzieć, że jestem usatysfakcjonowana trzy tysiące mil od twojego pocałunku, żegnaj i proszę nie stój tak blisko mnie mam kłopoty z oddychaniem Przez chwilę wszystko było w porządku przez moment mogłam się uśmiechać ale widziałam cię ostatniej nocy trzymałeś jej rękę tak mocno, nawet naszą rocznice wypadło mi dzielić z inną.
że znalazłeś dziewczynę i jesteś teraz żonaty Słyszałam, że Twoje marzenia się spełniły Domyślam się, że ona dała Ci to, czego nie dałam Ci ja Edytowane przez Gueen Czas edycji: 2011-12-29 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
pomimo, że tamte czasy już minęły, że nigdy nie będzie tu tak jak kiedyś,
dobrze jest znów, choć by w minimalnym stopniu czuć tą ciepłą atmosfere. Gueen, Paralogiczna, Toogether, latin, kreskowa, cornels, kamisha, niebanalna, madeleineeee, ratatamm, parala, kontrastowao + wszystkie nowe. Dziękuję wam. Uwielbiam was i tylko dla was tu jestem. "Gdy w przyjaźni jedynym, co was różni jest płeć - bądźcie czujni, bo miłość już was obserwuje. Ignorujemy tych którzy nas adorują, adorujemy tych którzy nas ignorują. Kochamy tych co nas ranią, ranimy tych co nas kochają. " odzwyczajam się.
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2011-12-29 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Oleńka - ♥
Czy kiedykolwiek zastanawiałaś się dlaczego pragniesz właśnie jego? zagubiona w jego oczach myśl o jej ciele wiem, że przyjdziesz będę czekać wiecznie masz obsesję na punkcie kogoś kogo znałeś kiedyś nie mnie
![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
„Mówili na niego lovel
bo podobno był przystojny, miał branie u kobiet, w ich oczach był taki słodki, na pewno nie był draniem, a jak już, to nieświadomym, mówił, że nie ma zalet, często wydawał się skromny.”
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
To nie jest takie proste, jak życzenie sobie, by wszystko było w porządku
Muszę robić więcej, niż mieć nadzieję, że jest w porządku Nie będę czuł się ok, i nie zamierzam udawać, że tak jest Ciągle się boję Więc stań po mojej stronie I trzymaj się mojej ręki Ale nie byłaś szczęśliwa w dniu, gdy widziałem jak odchodzisz Wszystkie rzeczy, których nie chciałem powiedzieć Grają na moich ustach do szaleństwa Jest za późno by przypomnieć Ci jak nam było Mogłaś być szczęśliwa, mam nadzieję że jesteś Sprawiłaś że byłem szczęśliwszy niż kiedykolwiek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuję do Ciebie coś na wzór zauroczenia połączonego z przebłyskami doświadczania prawdziwej miłości. Coś na wzór pięknych wspomnień i wykorzystywania chwil z tą bezcenną wiedzą, że drugi raz się nie powtórzą. Tak naprawdę nic się nie zmieniło. Pomimo oszukiwania samej siebie, że jesteś już nieważną przeszłością, wciąż myślę o dniu, w którym Cię zobaczę. Dusząc w sobie miliony uczuc, skazujesz je na śmierc. W wolnym czasie myślę o Tobie i o tym, jak dobrze mogłoby nam byc. Uwierz, jestem w stanie zrobic dla Ciebie wszystko. Dosłownie wszystko. Skoczyc w ogień? To za mało. Mogę się nawet zmienic. Stac się zupełnie inną osobą. Tylko proszę Cię, pokaż mi, że tego chcesz. Może nie potrafię byc już ani trochę lepsza i nie mam tej umiejętności skradania serc wzrokiem, ale czasami wydaje mi się, że nie ma osoby, która potrafiłaby kochac mocniej niż ja. Jeżeli chcesz odejsc - zrób to raz na zawsze. I nie rań mnie kolejnym swym powrotem. Czasami po prostu musimy pozwolic komuś odejśc, pozwolic byc mu wolnym jeśli tylko to czyni go szczęśliwym.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Placuszek racuszek
|
''W spojrzeniu ukazujesz uczucia, których nie chcesz ujawniać bo odsłaniają Twoją bezbronną duszę mówiąc krystaliczną prawdę.''
''Niszczysz słowami to, co budowałeś niegdyś swoim dotykiem.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | ||||
Rozeznanie
|
.
Cytat:
Cytat:
to ja Ciebie uwielbiam mała ♥♥♥♥♥ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Paralogiczna, Toogether93, dontgivemenames, nastychick, latin, TwojaKokaina, SparklyAngel, madeleineeee- i zachwycacie ostatnimi postami ![]() ________________________ każdemu zdarzy się pomyłka. nawet najlepszym. w końcu patrząc w lustro widzę spełnioną i zrównoważoną emocjonalnie kobietę. jeden niepotrzebny krok. jedno niewłaściwe spojrzenie. jedno słowo. koniec. najwspanialszych wspomnień nie zabierze mi nikt. nigdy.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2011-12-29 o 23:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
a ja tutaj jestem dla takich perełek jak Ty
![]() może doszukujesz się kłamstwa, bo sam jesteś nie fair? podobno jeśli kochasz, pozwolisz odejść, więc to co czuję do Niego nie jest miłością tylko dlatego, iż chcę by wiecznie, szczęśliwy, przy mnie trwał? kocham Cię, każdym uśmiechem, i każdym ruchem powiek, całym ciałem, i duszą moją wieczność bez Twoich dłoni- niewyobrażalne
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
dziękuję.
♥ _______________________ Jesteśmy mistrzami niedopowiedzeń, błędnych decyzji i straconych szans.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() ___ Mam już jeden nóż w plecach i nie ma tam miejsca na następne. Żyj życiem, jakbyś miał już nazajutrz ze śmiercią twarzą w twarz stanąć. mam fatalne maniery, koszmarne mam zwyczaje, lecz kiedy grają tego kraju hymn ciągle jeszcze wstaję. Szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów. Ty znów obiecujesz - zdzwonię nim uśniesz.
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
są takie wspomnienia, którym nieodłącznie towarzyszą łzy.
ale mimo to wracamy do nich. bo albo będziemy wspominać te piękne chwile, płacząc albo odetniemy się od nich raz na zawsze, odetniemy się od wspomnień, które są jednym co nam pozostało. całymi dniami rozmawiała sama ze sobą. taka była samotna. to minie. szczęście lubi znikać, przecież wiesz. najgorszy ból to nie ten, który towarzyszy nieodwzajemnionej miłości. o wiele ciężej, gdy mimo wielkiego uczucia obojga ludzi Bóg nie pozwala im być razem. jeśli po tym całym gówno wartym związku pałasz do niego taką nienawiścią, to znaczy że nie kochałaś go prawdziwie, więc otrzyj łzy i weź się w garść, bo nie płacze się po czymś, co nie mogło być wieczne.
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
![]() Okladłam bezwstydnie: Boundlessly Sabiiina - jesteś niesamowita! desecrate Paralogiczna madelelineeee ♥♥♥ Nie widzisz, że moja obojętność przepełniona jest miłością, tęsknotą i bólem. Nie widzisz w niej wylanyh łez, nieprzespanych nocy i pustki. Trzeba udawać, że jest dobrze. Tak jest wygodniej, prawda? Ciągle łamiesz mi serce na co raz to mniejsze kawałki. Ono w końcu tego nie wytrzyma. ` Ten stan, kiedy chcesz mieć całe życie za sobą, będąc pewnym, że nic juz nie jest w stanie cie zaskoczyć. ja bym chciała zeby było zwyczajnie, normalnie. czy to tak duzo ? Inna bajka, inny książe . To jest czas na nową fantazję Nie patrz tak na mnie, bo jak ja spojrzę, to nie wstaniesz. Nowa karta pamiętnika. Jeszcze nie widziałam kogoś, kto tak zawzięcie walczy z samym sobą. trzeba napchać egoizmu w kieszenie. lajf is brutal. jak myślisz kogo teraz oszukujesz ? mnie czy siebie?
![]() Edytowane przez Voici Czas edycji: 2011-12-30 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Jaki był ten rok? Zmienny, zaskakujący, prowokujący. Było słodko i gorzko. Dobrze i źle. Jak w bajce i tak, że można to między bajki włożyć. Były dzwony weselne i przejmujący dźwięk zburzonych marzeń. Miękkie lądowania i twarde skutki arogancji. Z górki i pod górkę. Z wiatrem i pod wiatr. Było różnie.
Wino piją ludzie szczęśliwi. A w każdym razie mniej nieszczęśliwi niż ci, którzy piją wódkę. Wino pije się po to, żeby rozjaśnić życie. Wpiąć kolorowe pióra we włosy. Rozkręcić karuzelę psychiczną. Ucieszyć żołądek i rozśmieszyć kelnera zamawiając na przykład "Nuits St. Georges - 57", które jest rocznikiem fatalnym. W każdym razie wino piją ci, którzy lubią żyć. Wódkę piją ci, którzy chcą stracić przytomność. niektórzy czuja deszcz, inni po prostu mokną dużo rozmów z samym sobą, dużo pustych słów i wniosków które nie pociągają za sobą żadnych konkretnych działań. w abstrakcji którą nazwano czas - błądzę gubię się i błądzę |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
żeby wasz sylwester nie był spędzany samotnie, w opuszczonym w domu ... i rewelacyjnego humoru <3 a dziś moje dłonie błądzą tylko po porcelanowej filiżance, och jaka ona zimna i nieludzka. szeptał, bo wiedział, że gdy szepcze słyszy go z większą namiętnością niż zwykle, szeptał o tym żeby nie odchodziła... nie odeszła, on przepadł. spójrz na moje plecy, te blizny to przyjaciele, a raczej ślady po nożach wbitych w sam środek pleców. nie mów mi, że mnie kochasz. mów mi, że potrzebujesz z każdym oddechem bardziej niż wcześniej... bo miłość umiera, a potrzeba pozostaje potrzebą. kochać nie da się nauczyć, a szkoda. idziesz ulicą w koło ludzi obmywa deszcz... ale to nieważne, stoisz na przystanku znów ktoś się patrzy z pod ukosa, ale to nieważne... kawa znów zbyt słodka, a ziemniaki przesolone... ale to nieważne... życie tak naprawdę składa się z rzeczy nieważnych. błądził po mym ciele jak mały chłopiec zagubiony w lesie, było to takie podniecające. słońce pada mi na twarz jak wielka krowa z du.pą, znów mnie budzi przeraźliwym krzykiem promieni, a później czerń dnia i łaty przed zaśnięciem. kochanie dobrze wiesz czemu dziś szepczę, a moja skóra niespokojna. nie potrzebuje już ludzi, wyrosłam z tego. zostawiłeś mnie z tą niemiłością, dziś już nie płaczę... dziś tylko palę zaspana, otumaniona.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2011-12-30 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
próżność to mój ulubiony grzech.
i'm too proud for you. szczęśliwego nowego roku kobiety. standardowo, oby 2012 rok był lepszy od 2011. Buziaki na szczęście
![]()
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
"Mój własny raj, działa na mnie jak proszek na ból, tu mija stres, bardzo dobrze mi tu, tylko tutaj umiem kochać , o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew tutaj miłość anuluje każdy grzech" "zycie to nie tylko atak ale i uniki" "Wszędzie widać tylko płacz, coraz rzadziej widzę uśmiech " _________________________ _______ Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ![]() Oby był lepszy od poprzedniego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
'Zbliża się kolejny rok, pełen nowych problemów'
![]() |
![]() |
#1828 |
Przyczajenie
|
miło,miło ![]() " każda z nas nie zdaje sobie sprawy z tego, że może piszemy o tym samym chłopaku. "
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Niszczysz mnie spojrzeniem, które w tak głośny sposób
krzyczy że nie kocha, nie pragnie i nie chce więcej! Zaczaruj mnie chociaż trochę, abym przez chwilę poczuła się najbardziej kochaną osobą na świecie, tak, abym poczuła się chociaż przez chwilę Twoja. Skradasz się do mojego serca powoli, lecz szybko zmieniasz kierunek, to boli. Zamiast przyjść do mojego serca idziesz do jej. Zamykam oczy i nie wiem czego chcę. Przyjdź i złap moją rękę, a następnie nigdy nie puszczaj. Spraw żeby było idealnie, tak żebym nie bała się niczego, co dotychczas mnie dręczyło, oraz żebym przy Tobie poczuła się wyjątkową wersją siebie.
![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nensie - świetnie że jesteś! ; * nie uciekaj nam już, bo kogo będę okradać? ;p ratatamm - genialny, zabieram! ; * _________________ " ze wszystkim sobie poradzę, ale ku*rwa sama się nie przytulę. najszybsza droga do męskiego serca? ostrym nożem i przez klatkę piersiową. odpowiadam za to co powiedziałam, a nie za to, co zrozumiałeś. promocja się skończyła - już nigdy nie oddam serca za pół ceny. Czasem chciałoby się zrobić coś głupiego, ale samemu jakoś tak głupio. Nigdy nie jestem zazdrosna, gdy widzę swojego byłego z jakąś inną laską. Moi rodzice nauczyli mnie, żebym zużyte zabawki oddała bardziej potrzebującym. ja nie jestem chamska, po prostu nie lubię być sztucznie miła. chciałabym kiedyś spotkać księcia na białym koniu i powiedzieć mu, że jest frajerem. - cii, słyszysz? Coś jakby drapanie o drzwi ? - nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku.rwę w łazience, bo mnie drażniła. " Szczęśliwego nowego roku dziewczyny, takiego naprawdę, naprawdę szczęśliwego Kochane ♥
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2011-12-30 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.