|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Ja mam śledzia z cebulką i piwo, mogę poczęstować dla kontrastu do sernika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze chili con carne. Serwuję je ze świderkami z sezamem z ciasta francuskiego. I parówki mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Ten sernik wygląda tak 60829c0d.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
dajcie spokój
![]() idę się zapić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moniko, przepis na orgazm: bierzesz jednego faceta.... ....bierzesz go do kuchni...... ....następnie dajesz mu przepis na TEN sernik i każesz robić, może go robić na golasa dla spotęgowania efektu ![]() A potem wspólnie zjadacie, to co z przepisu wyszło i przeżywacie przy tym wspólny orgazm....kulinarny rzecz jasna ![]() ![]()
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Magneciu, co to Deker? Nowa cukiernia o ostro różowym wnętrzu w budynku Lotu, to to?
#1807 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
I dlatego w sumie się nie wypowiadałam, bo ... myślałam ![]() Dla mnie to zależy od kontekstu - w kontekście tamtego wątku - oczywiste jest że od profesjonalisty oczekuję jakiegoś odbicia tego profesjonalizmu - jak Katt tamże napisała - nauczyciel języka, powinien się nim pięknie posługiwać, sprzedawczyni kosmetyków powinna być zadbana, dentysta powinien mieć zadbane zęby, itd ... No, ale to tamta strona medalu. Od ludzi ogólnie oczekuję tego co napisała Stazja. Ale to też kwestia kontekstu - nie oczekuję od robotnika na budowie czy pani pielącej ogródek czystych paznokci. Sama wszak chodzę w wymiętym dresie do sklepiku 30m od domu ![]() I oczywiście ![]() Tak jak bardziej podobają mi się bruneci niż blondyni ![]() Ale ... nie jest to podstawowe kryterium, tym bardziej, że nie to ładne, co ładne, tylko to co się komu podoba. Ja już tu wspominałam, że np. podobają mi się blizny, a ogólnie uważane są za brzydkie ![]() I nie pomoże najpiękniejsza facjata i perfekcyjnym makijażem, lub pachnąca, wyprasowana koszula, jak źle z oczu patrzy. Ogólnie więc, wygląd, konkretne cechy wyglądu mają znaczenie, ale ... w kontekście - sytuacji, rodzaju relacji, płci i wielu innych. To raczej temat, na który nie można odpowiedzieć tak/nie bez magicznego słówka "ale" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Tak, nowa cukiernia w locie to Deker
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Wtajemniczenie
|
Zmykam spać
![]() Sama ![]() Małż powiedział, że tak capię, że dzisiaj ze mną nie śpi. A ja się tylko delikatnie psiknęłam Orange Star. Ale prawdę powiedziawszy sama nie mogę ze sobą wytrzymać, mimo że się wyszorowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
niecnotliwa dziewica
|
Jakby to było L'air du desert to tak...nadal mnie trzyma
![]() Idę jeszcze poczytać, dobranoc Wam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Piers do przodu
|
Jestem pijana ale co tam
![]() ![]() ![]() Jutro / dziś będę na kacu ale co mi tam ....
#1813 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
olaboga, olaboga
boje sie boje sie siebie "jak rozpetalam druga wojne swiatowa" mowcie mi Franek Dolas nie bede sie tlumaczyc co mialam namysli pytajac o "dobrze wygladac" to bylby absurd w dyskusji zwykle iskrzy, jest wymiana zdan, ludzie ze soba sie zgadzaja i sie nie zgadzaja tak poznaje sie rozne punkty widzenia ale na mila bozie, zeby poznac co mysli inny czlowiek nie ma potrzeby ani spijac sobie z dziobow, ani tym bardziej okladac sie kijami po plechach bardzo czesto nie zgadzam sie ze zdaniem wielu z Was i nie jest mi z tym ani zle, ani dobrze, ani nic po prostu tak jest - jestesmy rozne, rozniste mnie to nawet cieszy moze nie traktujmy tych dyskusji, jakby sie zaraz mial skonczyc swiat z Takom Taka sie czesto nie zgadzam, bo zwaraca sie do mnie - Dorotko a piszac to, ma przy tym jeszcze usmieszek, przymkniete zlosliwie oko, ta malpa w lokach! ![]() to co sie pocalujmy i bedzie pokoj, ludzie ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2012-01-15 o 08:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | |
kosmita jakiś normalnie
|
dziębry
![]() ![]() duuuża, mooocna, czahrrrna kawa to jest to ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
Dzię dobry bardzo
![]() Pszed dzię dobry musiaam zjeś pomiendzy kawami na szybko dużo kabanosóf, bo mię lektura Waszych fczorajszych wpisóf jedzeniowych zminimalizowała cuker we krfi do czensoncych sie ronk ![]() Rzucam sie w odmenta tej fspaniałej śnieżnej niedzieli, czego i Wam, Słońca, mocno życzę ![]() I tytułem besczela zwracam sie do Wiadomo Których Gdanszczanek: sprawa tego sernika jes ciosem poniżej mojego pasa ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki! ![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
o, widzę tsunami w miniaturze tu wczoraj przelajzło
![]() Ścisnę i ucmokam Terresę - ![]() Dorotto, mądrze prawisz wedle różności naszej i chwała za nią Bogu. ![]() a wedle żarełka - to wtranżalam własnoręcznie popełnioną stefankę, z pyszną masą kakaowo- mleczno-maślano-mannową ![]() i jeszcze wedle oleju lnianego - po jednej nocy z nim mam taką twarz ![]() czesio, ludzie, nerwy w konserwy! ![]()
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się napalam, jak Dziewczyny napisały, że to to. A niedziela wspaniała i śnieżna i przebłyski słońca w dziurawych chmurach, i troszkę też wyłazi z tych dziurek błękitu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, zima jest, nie lubię zimy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
niecnotliwa dziewica
|
Cuda niewidy, Winter nie lubi zimy
![]() Po przeczytaniu o tych kabanosach chyba wstanę spożyć jakie śniadanie? ![]() A za oknem u mnie też śnieg,i błękit na niebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No po prostu nie znoszę śniegu
![]() Chyba zamówię pizze, mam lenia.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Śniadanko już zaliczone- bułeczka z szyneczką (taka dobrą, własnej produkcji). Kawy nie spożyłam, głowa mnie boli (wysokie ciśnienie). Zaraz zabieram się za rosołku gotowanie. Na drugie będą schabiki z sałatką z ogóreczków, marchewki i cebulki z miodem. Na deser przewiduję kawałek ciasta (Deker to nie jest, ale myślę, że wsuniemy ze smakiem ![]() A potem będę leniuchować- grać z Dziecięciem w Memory ![]() No to popisałam. Całuję Was ![]() Też sobie leniuchujcie, albo co tam kto chce ![]()
#1824 |
Zakorzenienie
|
Kasanno, jak tam główka ?
![]() Dorotko, ja to udam, że nie widziałam tego co Ty o mnie piszesz kochana to z głodu pewnie albo z gupoty ![]() a wiecie, że ja jak na Wewątku piszę, to nawet ja piszę pooważnie, to wcale to nie jest tak do końca serio nie żebym z Was żartowała, ale zawsze to jest tak "o krok" od serio no ![]() się bawcie |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
proszę mnie zaprosić na obiadek ![]() ![]() a tak z innej beczki dyskusja była o e-bookach nie pamiętam, kto mocny był w temacie, ale o radę proszę, ofertę znalazłam na model (?) Vedia eRider K26, za 419 pln (zamiast 899 ![]() i teraz to nie wiem, nie chcę dać się oszwabić, przepłacić za beleco help ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Byłam z Handzią na sankach!
![]()
#1827 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
słuchawki, kabel USB, ładowarka sieciowa, pokrowiec, ściereczkę, instrukcję obsługi, kartę gwarancyjną. Zasilany za pomocą akumulatora litowo-jonowego (2500 mAh) lub zasilacza sieciowego. Obsługa formatów książek elektronicznych, plików audio i graficznych oraz wideo. Prosty w obsłudze panel dotykowy z matowym wykończeniem. Wbudowana karta Wi-Fi, port USB do komunikacji z komputerem. Posiada system operacyjny Android w wersji 2.1. Obsługa systemów operacyjnych: MS Windows, Mac, Linux Pamięć flash: 4 GB Rozdzielczość ekranu: 800x480 mm Wymiary: 194x126x12 mm Masa: 280 g Czytnik książek elektronicznych VEDIA eReader K26 posiada system operacyjny Android w wersji 2.1. Zastosowany ekran o rozdzielczości 800x480 pikseli posiada proporcje 16:9 oraz gwarantuje wygodne użytkowanie. Na czytniku istnieje możliwość czytania zabezpieczonych książek za pomocą systemu Adobe DRM. Czytnik obsługuje te zabezpieczenia w plikach EPUB i PDF, ale na czytniku można czytać także pliki FB2, TXT, HTM, PDB, RTF. Wyposażony w moduł sieci bezprzewodowej Wi-Fi zgodnej ze standardami 802.11b/g pozwala przeglądać Internet, a więc korzystać z poczty elektronicznej oraz instalować aplikacje. Po długiej lekturze książek rewelacyjnej rozrywki dostarczą proste gry. Podczas czytania możesz słuchać muzyki w formacie MP3. Istnieje także możliwość oglądania filmów i przeglądania zdjęć pojedynczo lub w formie pokazu slajdów. Wbudowana pamięć wewnętrzna 4 GB może zostać rozszerzona o dodatkowe gigabajty danych na kartach pamięci micro SD o pojemności do 16 GB. Czytnik po podłączeniu do komputera przedstawia się jako zewnętrzny przenośny dysk USB. Dostępność oprogramowania wielu producentów zapewnia dostosowanie urządzenia do własnych potrzeb i wykorzystywanie go zarówno do pracy, jak i do rozrywki. Mobilność urządzenia zapewnia wbudowany akumulator o dużej pojemności 2500 mAh.
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-01-15 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Misku, o rety. O raty przeraty.
![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
ja to lubię jak się Sasia cieszy
![]() Ona często się cieszy nie to co ja ![]() i nie będę do Dorotty mówić Franek bo tak mówię do mojej Franki no! ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Misianko, o jeju o jeju, jeju, jeju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
kosmita jakiś normalnie
|
no czo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- j.w. ![]() ![]() jakbym linka dała, to by było, że promuję nielegalnie czy coś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.