|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
W związku z czym zmniejszę ilość kropel olejku herbacianego i dodam jakiegoś innego - żeby ulepszyć formułę. Jak dodawałam aloesu to strasznie mi go dużo tam szło i nie byłam zachwycona, bo zero efektów. Ponieważ zielony babydream strasznie wysusza wymienię bazę myjącą chyba na ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html ![]() Od razu ma aloes. Bo ten kopf bis fuss washgel ma dla mnie za mocny zapach. Jako tonik stosuję hydrolat oczarowy. A do kremu mieszam kilka kropel sezamowego. A najśmieszniejsze jest to, że bardzo polubiłam te zapachy tych kosmetyków
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-03-01 o 11:57 |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
U nas 0Rh+ i Narzut: BRh+
![]() Ja znam swoją odkąd pamiętam. Kwestia ukłucia bobaska po porodzie i wpisania w książeczkę zdrowia. TŻ nie wiedział, ale już dzięki mnie się dowiedział...
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
chociaż mam nadzieję , że nic Ci się nie stało ?Ja to w sumie jestem kaleka często się potykam czy poślizgnę na szczęście mój TŻ zawsze jest obok i mnie w odpowiednim momencie łapie ... bo tak pewnie być co trzy miesiące chodziła w gipsie albo ze siniakiem gigantem Dziś w TV w pytaniu na śniadanie jak się nie mylę było właśnie o kosztach jeśli o rzeczy niezbędne dla niemowlaka . Więc powiem tylko Tyle , że ekologiczne i wielokrotnego użytku pampersy i tego typu rzeczy wychodzą taniej niż jednorazówki ![]() Naprawdę różnica cen była ogromna ale ja osobiście nie wyobrażam sobie prac cały czas pieluch . Wiadomo , że w późniejszym wieku dziecka można zacząć kupować wielokrotnego użytku pieluchy np. w latko i nauczyć dziecko siadać na nocnik ale od noworotka to już chyba nie bardzo . Co do niań u mnie jest to 6zł za godzinę . A może nawet taniej można coś znaleźć . U mnie mama chyba przechodzi jakieś załamanie za dużo na nią spadło i sobie z tym wszystkim nie radzi więc patrząc na to wszystko obawiam się o nią . No i wiadomo w domu za ciekawa atmosfera nie jest
|
|
|
|
#1804 |
|
MBZ♥
|
Kasiu może kiedyś tak było
teraz wystarczy podanie zastrzyku po porodzie i nie trzeba czekać 5 latTysia mi też się marzy ![]() oby mógł wyjechać-chyba najgorsze w tym zawodzie jest to ciągle czekanie... Caprioszku możesz pójść do laboratorium i poprosić o oznaczenie 22złote to kosztuje
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
powiem wam że momentami to kocham mojego brata!
od wieków się zabieram za uporządkowanie zdjęć z cd itd. I co? Brat dziś się zaczął tym zajmować i ładnie opisywać foldery. A ja później przyjdę na gotowe i sobie przegram. Sasasasa!
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Co do oddawania krwi mi zazwyczaj się słabo robi nam sam widok igły
więc co tu dużo mówić . Ale w razie potrzeby jakby coś strasznego się wydarzyło to bez chwili zastanowienia oddałabym krew czy jakąś część siebie najbliższym jakby była taka potrzeba . Co do grup krwi ja mam AB Rh + a TŻ 0 Rh +
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawość i czy konflikt serologiczny wystąpi było przekonujące
|
|
#1808 |
|
MBZ♥
|
Aniołku to było w dzień dobry tvn
a widziałaś minę Pieńkowskiej jak "eko-mama" mówiła o ddawaniu pampersów wielokrotnego użytku koleżankom?![]() koszt pampersów na 3 lata to ok 4500, a tych eko 1500 ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Choji masz dobrego brata
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale TŻ mnie złapał
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
My oboje mamy ARH+, więc problemów nie powinno być wcale z konfliktem
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ![]() za to dostałam dziś przesyłkę z ThermLineForte
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam oddałam i żyje
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
mnie przeraża oddawanie krwi....
![]() do tego stopnia, że jak byłam u lekarki po zmianę tabletek na plastry, to powiedziała, że przepisuje mi na razie 1 opakowanie (drugie miałam o tysi ) i daje skierowanie na badania wątrobowe (czyli pobieranie krwi), żeby sprawdzić czy mogę taka antykoncepcję zażywać....więc... zrezygnowałam z antykoncepcji i nie poszłam na te badanie, bo się tak strasznie boję ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- i zapraszam Was wszystkie do śledzenia i komentowania ![]() ale to od poniedziałku |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Byou no teraz to wiem
ale 21 lat temu nie![]() dzwoniła do mnie rozpłakana koleżanka ze studiów. Miała dziś poprawkę (ostateczną- bo to warunek) i,że ja złapał na ściąganiu. I co teraz ma zrobić. Komis,ale znowu ja wieże ściągała to lipa,ale innego wyboru nie ma.
|
#1818 | ||||
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Oddałam PIT, zrobiłam zakupy, nadrobiłam wątek i niedługo lecę szykować się do tż ![]() Cytat:
Kilka lat temu stojąc na przystanku widziałam, jak młody chłopak zaczął szarpać i mocno kopać (!!!) swoją dziewczynę (kręcili się w okolicy i wcześniej szli za rękę)... Jakiś dziadek zwrócił mu uwagę to przestał i sobie poszedł, ta dziewczyna płakała na środku chodnika ale chwilę później za nim poleciała i na pewno jeszcze przepraszała... I druga akcja. Jakiś dresik kazał swojej dziewczynie klęknąć przed nim na środku przystanku w centrum miasta, gdzie w pobliżu było ja wiem... z 50 osób, duży ruch (naj, na tęczy) i głośno powiedzieć "przepraszam Cię kochanie" żeby wszyscy słyszeli... Zamiast walnąć mu w ryj i sobie pójść to ona to zrobiła Strasznie upokarzające ![]() Nigdy nie oddawałam choć 2 razy próbowałam, ale odmówili, bo trzeba ważyć co najmniej 50kg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie fota pierścienia na palcu
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ja Cię bardzo dobrze rozumiem . Dla mnie oddanie krwi to katastrofa ! Badania tragedia przez TŻ niestety musiałam iść kilka razy na pobranie krwi zawsze się strasznie bałam i zawsze musiałam iść z TŻ
raz nawet czekając w kolejce tłumaczyłam TŻ przez dobrą godzinę , że ja przecież nie muszę robić tych badań Chociaż ostatni raz byłam sama na pobraniu krwi i jakoś przeżyłam ale zawsze strasznie się tego boję
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf serio? a to nie jest tak,że ma prawo do komisa?
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
podejrzewam, że to zależy od uczelni, u mnie nie ma już komisów w innej sytuacji niż podwarzenie ważności egzaminu. Tu ewidentnie ona zawaliła, więc trzeba przeczytać regulamin i liczyć na łaskawość prowadzącego. Ale za ściąganie on może ją chyba nawet wysłac przed jakąś komisję uczelnianą za oszustwo. mam nadzieję, że uda jej się to załawić
ale łatwo pewnie nie będzie
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
jedno opakowanie, a potem się już bałam, że skoro nie mam badań, to czy mi nic nie będzie ![]() Cytat:
i tak mnie kochasz i nigdy nie przestaniesz |
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf no chyba u nas to nie ma znaczenie. Ewentualnie może ją przemaglować na komisie. Im zależy na kasie więc i na ilości studentów...
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze, ale jak można tak głupio wpaść współczuje jej, nadenerwuje się teraz i nakombinuje
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dżizas, obym źle zrozumiała |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf twierdzi,że nie ściągała,ale nie wierze w to. Ja miałam komisa,ale tu chodziło o fakt że wykładowca miał pkt ujemne i sprawiało mu satysfakcję mnie uwalania, a tu jednak ściąganie.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

), kokos - może coś z tego sklecę

chociaż mam nadzieję , że nic Ci się nie stało ?
więc co tu dużo mówić . Ale w razie potrzeby jakby coś strasznego się wydarzyło to bez chwili zastanowienia oddałabym krew czy jakąś część siebie najbliższym jakby była taka potrzeba . Co do grup krwi ja mam AB Rh + a TŻ 0 Rh +

) i daje skierowanie na badania wątrobowe (czyli pobieranie krwi), żeby sprawdzić czy mogę taka antykoncepcję zażywać....

jego "upartość" jest porażąjąca

współczuje jej, nadenerwuje się teraz i nakombinuje