|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 52
Kawka 2 i 3 mi się podoba. I tak jak Maya napisała - poprawiłabym te kreseczki, które mają być wykrzyknikami
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2012-03-14 o 10:11 Powód: Maya of kors |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa, mnie najbardziej podoba się 3 zdjęcie
I zgadzam się z Mayą, wykrzykniki wyglądają jak kreseczki
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa ja bym w ogóle usunęła te wykrzykniki, zamiast nich jakiś przecinek albo ręcznie domaluj wykrzyknik.
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Frezi w Kielcach był podobny wypadek Jest pomnik nawet.
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
wykrzyknikom w ps narzut doda kropeczki bo taki byl wzor z czcionki no i teraz juz nie wiem mocny roz cz blady ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
kawa, mocny róż
![]() właśnie zadzwoniła do mnie babka z pracy czy nie mam teraz czasu wpaść podpisać umowę jeszcze pracy nie zaczęłam, a już chcą umowę podpisywać![]() edit: tak to czytam i to w sumie normalne, ale w moich poprzednich firmach nie praktykowane jak miałam umowę zlecenie na miesiąc od 1. to podpisywali koło 20-25
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-03-14 o 10:30 |
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Ja na szybciutko Kawa 3 najlepsza |
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
idę do lekarza, do poźniej
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Byłam u pobrania krwi bo miałam skierowanie na badanie tarczycy... Niby skierowanie a i tak musiałam płacić... to normalne ?Boli mnie ręka bo oczywiście nie mogła znaleźć żyły i wierciła strasznie ![]() Kawa mi się podoba blady róż ? Ten mocny róż to mi się tylko z Barbie kojarzyAha i byłam wczoraj w galerii, lizaki tylko takie podłużne kolorowe mieli, za 7 zł dosyć duże |
|
|
|
#1811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze Cytat:
Cytat:
![]() a moze czerwony jak kokardka na babeczce? ale nie wiem czy to by sie nie zlalo za bardzo.... Ciezko mi zdecydowac, bo nie znosze rozu - ale mocny wyglada chyba ciekawiej... o a ja kupilam wczoraj cukier cynamonowy to ide kawe zrobic
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Słyszałyście pewnie o tym wypadku autokaru? co za tragedia. ![]() aa i zapisałam się wczoraj na mikrodermabrazję. jestem ciekawa efektów. Pewnie po pierwszym razie mało co zdziała
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-03-14 o 11:03 |
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po ćwiczeniach
![]() ![]() ![]() Pati też się panicznie bałam spać sama jak wynajmowałam mieszkanie na studiach a koleżanki były chore czy coś. Raz miałam taki przypadek, że byłam sama, wyzamykałam drzwi na wszystkie zamki i poszłam się kąpać, nawet zostawiłam sobie drzwi od łazienki otwarte żeby patrzeć na wejściowe jak by niby ktoś chciał wejść, i tak się kąpię i nagle ktoś zaczyna mi sie dobijać do drzwi, wali pięściami, chwyta za klamkę i krzyczy otwieraj ty ku** wiem że tam jesteś, ty su** i inne takie, jakiś facet, przestraszylam się na maksa, bałam się podejść do drzwi żeby zobaczyć kto to, ale w końcu poszedł, ja zadzwoniłam do TŻ z płaczem i błagałam go żeby przyjechał, na szczęście zrobił to jak szybko mógł bo sama chyba bym ani na chwile nie zasnęła |
|
|
|
#1814 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Łaskawie pozwalamy
![]() Cytat:
![]() Ej, głowa do góry. Te trójki są od czapy. Czwórka jest dużo fajniejszą i ładniejszą liczbą Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie z Dyrem rozwiązaliśmy dwa trudne problemy. Jestem happy
|
|||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wstaje i od razu o takiej tragedii usłyszałam Biedne dzieci i dorośli![]() dziś mam wolne
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
ale kawa z mlekiem i cukrem cynamonowym jest pyszna
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
przestańcie widzisz Kawa - większość jest za ciemnym różem
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Tośka, rany, to cholernie przykre, co się stało... ciężko mi sobie wyobrazić, jak ta dziewczyna musi się czuć. Kawka, mi się podoba na bladym różu, sama babeczka ma mocne kolory i na intensywnym tle wygląda ciężko. Aleks, o rany... poważnie takie rzeczy babka opowiada? ![]() TŻ pojechał dzisiaj koło 6 rano. Ja wyszłam od niego ok. 5, drzemnęłam się w domu i w pracy byłam po 10 (za namową kierowniczki ). Jaaaaaaaaak dobrze było go zobaczyć. I wszystko byłoby super, gdyby nie kilka jego tekstów. Napisałabym Wam, o co chodziło, ale zarzucicie mi podobnie jak on, że truję o moto poszło parę nieprzyjemnych żartów, ale nie komentowałam, bo wiem, że jest zestresowany na maksa i taki przyjazd do domu jest dla niego ulgą, ale nie wtedy, gdy musi znowu jechać za parę godzin. Był taki pobudzony i jeszcze zdenerwował go tata. No nieważne. I w końcu nic się nie odezwałam. Ale dzisiaj nie wytrzymałam i wywaliłam smsem litanię całą. Aż oddzwonił przestraszony i mówił, że on żartował ze wszystkim, i że go to interesuje, i chce mi pomóc, i być w tym temacie ze mną. Wyjaśniliśmy sobie, ale głupio mi dalej i mam wrażenie, że mimo wszystko zostałam z tym sama.Wiem, nieskładnie, nielogicznie i bez sensu...
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, siedzę w pociągu i za jakieś 9,5 godziny będę w Gdańsku, hał słit....
Przynajmniej dostałam blueconnecta i mam dostęp do neta
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię jazdę pociągiem bardzo, ale współczuję Ci tych 9,5 h
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż też tak zaszalał. Przeziębił się, ale nic strasznego mu nie jest Marudzi jak nie wiem, gada głupoty (może ma gorączkę ) już dzisiaj go przystopowałam i o dziwo napisał smsa litanię z przeprosinami Normalnie zachowuje się jakby miał PMSa
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Życie jest do dupy
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ćwiczyłaś? ja po rowerku probowałam mel b, ale taki wycisk, że po 10 minutach się poddałam
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle niech mi ktoś to wyjaśni - Tż praktycznie ciągle choruje
. Zupełnie tego nie rozumiem, bo ja nie miałam jakiegoś większego problemu ostatnio. Przeziębia się ciągle, nawet potrafi się przeziębić jak siedzi w domu Co robić? Łazi cieplej ubrany ode mnie ![]() Nie powinnam się chwalić, ale chodzę już w trampkach
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-03-14 o 11:41 |
|
|
|
#1826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ćwiczyłam opracowany przeze mnie program ćwiczeń takich różnych, na nogi, z ciężarkami, rozciągających a później wezmę się za jakiś filmik do rowerka jakoś nie mam motywacji, czekam aż się ociepli to bedę jeździła na zwykłym
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Zwies może niech zrobi morfologię? Tak mi zaproponowała lekarka jak mówiłam,że ciągle choruję. Plus witaminki
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej samemu robić mieszasz cukier i cynamon w słoiczku i włala
ja dodaję taki cukier do kruszonki i do kawy - genialny jest nooo |
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Moja mama gdzieś od października co chwilę choruje, jak nie przeziębienie, to grypa, zapalenie oskrzeli i tak w kółko, dziwne to. Może taki czas
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie hartuje się chłopak i dlatego choruje. Ja przestałam permanentnie chorować jak zmniejszyłam w zimie ogrzewanie w domu. Zawsze chodziłam w koszulce na ramiączkach, teraz czasami w cienkim sweterku, bo uważałam, że jest chłodno, ale przestałam chorować.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

Jest pomnik nawet.

jak miałam umowę zlecenie na miesiąc od 1. to podpisywali koło 20-25

jejku, jakie to...tragiczne
bedzie dobrze 

) już dzisiaj go przystopowałam i o dziwo napisał smsa litanię z przeprosinami