Eurociacha 2012 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 21:55   #1801
iamcookie
Rozeznanie

Dot.: Eurociacha 2012

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Fajny był ten dokument z Ronaldo Potwierdziło się, że jest niesamowitym piłkarzem Taka maszyna z niego
Dzisiaj około 20. też był dokument o Ronaldo, robili mu różne testy na szybkość, wytrzymałość, psychikę itd., bardzo fajny dokument największe wrażenie zrobił na mnie test szybkości - w biegu po linii prostej na dystansie 25m profesjonalny atleta (chyba mistrz Hiszpanii na 100m) przebiegł z czasem ok. 3.30sek., a Ronaldo ok. 3.60 różnica praktycznie żadna, porównując jeszcze technikę biegu, gdzie Ronaldo przy odpowiednim treningu mógłby go wyprzedzić

Cytat:

Hahaha o nie znowu na to trafiłam I jeszcze to zbliżenie na stopę WTF https://lh5.googleusercontent.com/-v...io-ramos-4.jpg
Zaczął się właśnie dokument o Cristiano na jedynce
leżę

aparatka

31.01.2013 - góra

iamcookie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 21:56   #1802
KaRaa xD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Wątek dla fanek Ozila klik
Apropo Ozila, nie wiem dlaczego, ale tak mi się "nieładnie" skojarzyło http://besty.pl/1305722
KaRaa xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 21:57   #1803
ArabicPrincess
Zakorzenienie

a mnie się polscy piłkarze nie podobają

Life is a story written by Allah's hand

Instagram - PatrycjaLeila zapraszam

ArabicPrincess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:06   #1804
Stace
Zakorzenienie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34927367]+ skromnie: coś dla mnie
http://bi.gazeta.pl/im/4/11200/z1120...A-Moskwa-w.jpg

ja to nie wiem, co to za młodzież!:brzyda l:[/QUOTE]
aaaaa . Moje dwa miśki

Cytat:
Napisane przez KaRaa xD Pokaż wiadomość
Apropo Ozila, nie wiem dlaczego, ale tak mi się "nieładnie" skojarzyło http://besty.pl/1305722

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Może jestem dziwna ale nie widziałam NIGDY młodego zadbanego i jednocześnie brzydkiego faceta. Jak sie dobrze ubiera, widać że dba o siebie, czyli nie omija fryzjera, goli sie itp itd perfumuje to nie wiem jaką musiałby mieć twarz żebym uznała za brzydala. Aha, zadbanie to też brak znacznej nadwagi i rozdrapanych krost na twarzy
Czyżby autorka nie widziała nigdy Ozila ?
Taki tam żarcik

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:17   #1805
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość
Aaaa filmik Lewego i Ani świetny Jeżuniu jak ja tej lasce strasznie zazdroszczę w dodatku może skubana nosić wysokie buty przy swoim facecie a i tak jest niższa !! Życie jest nie fair To ja powinnam być teraz z nimi na tych Karaibach !

Gif z Ronaldo- słodki
I ty znajdziesz takiego, przy którym wysokie buty nie będą problemem

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
aaaaa . Moje dwa miśki

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Czyżby autorka nie widziała nigdy Ozila ?
Taki tam żarcik
Ostro pojechałaś Ozilka

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/m...5,artykul.html

czytałyście? Dużo o piłkarzach, Wasylu, Perquisie, Lewym i Szczęsnym. Bardzo ciekawe. polecam
KinkyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:17   #1806
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Pokaż wiadomość

Ostro pojechałaś Ozilka
Oj, przecież wiecie, że ja go kocham

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-25, 22:17   #1807
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34927367]dziś Kącik Sergio

1. proszę, Sergio puszcza Wam oczko:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...go0oo6_400.jpg
2. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...ca6o1_1280.jpg
3. aawwwwwww :3
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...wo1_r1_400.gif
4. Sergio zobaczył ten wątek i się zadumał
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...uayao1_500.jpg
5. zobaczył, że jest go tu stanowczo za mało i się przeraził
http://bi.gazeta.pl/im/4/11200/z1120...A-Moskwa-w.jpg
6. skarpety+klapki -> widać, że to swojski chłopak!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6...usvo1_1280.jpg
7. noo, i na koniec the very best of the best of the best of definitive ultimate greatest hits collection, czyli stare, ale mmmmmm
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...f7yzo1_400.jpg

+ skromnie: coś dla mnie
http://bi.gazeta.pl/im/4/11200/z1120...A-Moskwa-w.jpg[/QUOTE]
O mamusiu
Brakuje mi słów i emotek, żeby opisać swój stan w tym momencie Jak to piszą dziewczyny na Ciachach - drogie chrząstki kolanowe prosimy o powrót na swoje miejsce
To ten ja idę spać bo już i tak się na niczym nie skupię

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwyczajna Pokaż wiadomość
uśmiech Ramosa Czuję, że w raju będę miała uśmiech Ramosa na własność
lol pomyślałam DOKŁADNIE to samo!
Jeśli takie rzeczy mnie czekają w raju, to mogę zostać świętą
chociaż może nie tylko uśmiech

Cytat:
Napisane przez iamcookie Pokaż wiadomość
Dzisiaj około 20. też był dokument o Ronaldo, robili mu różne testy na szybkość, wytrzymałość, psychikę itd., bardzo fajny dokument największe wrażenie zrobił na mnie test szybkości - w biegu po linii prostej na dystansie 25m profesjonalny atleta (chyba mistrz Hiszpanii na 100m) przebiegł z czasem ok. 3.30sek., a Ronaldo ok. 3.60 różnica praktycznie żadna, porównując jeszcze technikę biegu, gdzie Ronaldo przy odpowiednim treningu mógłby go wyprzedzić
Właśnie o tym mówiłam Chociaż ten stary dokument też oglądałam i też bardzo mi się podobał

Cytat:
Napisane przez KaRaa xD Pokaż wiadomość

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:27
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:22   #1808
KinkyGirl
BAN stały

Myśli pan, że piłkarze szybko otrząsną się po klęsce?
Oczywiście, że tak. Kiedyś trener Smuda mi powiedział, że klęski najbardziej przeżywa trener. I to jemu całe życie może runąć, bo wina zawsze spada na niego. Reszta bierze dwugodzinny prysznic, wsiada w ferrari czy porsche i jedzie do domu. Przez jakieś 2-3 tygodnie będą przeżywać, ale potem pojadą na wakacje, chwilę później zacznie się sezon klubowy, walka o Ligę Mistrzów i o wszystkim zapomną.

Z wywiadu ze Smudą. Święta prawda. Piłkarzy nikt nie oskarża, a Smudę dosłownie masakrują. Cała wina idzie na niego, ale przecież trener meczu nie wygra, to piłkarze grają! Na nim się wiesza psy, a Szczęsny kupuje Ferrari i razem z Lewym jadą na wakacje.oczywiście, że mają prawo, ale to nie fair,że Smuda musi brać wszystko na siebie.
Stary 2012-06-25, 22:25   #1809
ArabicPrincess
Zakorzenienie

to ja mam chyba za duże wymagania bo jakoś specjalnie to mnie żaden jeszcze nie urzekł
Owszem jak oglądam jak grają hymny to zdarzają się tacy co bym powiedziała że są w porządku, ale chyba żaden nie wzbudza we mnie jakiś wielkich emocji

C.Ronaldo owszem fajny fajny podoba mi się, ale ideałem moim nie jest

Life is a story written by Allah's hand

Instagram - PatrycjaLeila zapraszam

ArabicPrincess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:25   #1810
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Myśli pan, że piłkarze szybko otrząsną się po klęsce?
Oczywiście, że tak. Kiedyś trener Smuda mi powiedział, że klęski najbardziej przeżywa trener. I to jemu całe życie może runąć, bo wina zawsze spada na niego. Reszta bierze dwugodzinny prysznic, wsiada w ferrari czy porsche i jedzie do domu. Przez jakieś 2-3 tygodnie będą przeżywać, ale potem pojadą na wakacje, chwilę później zacznie się sezon klubowy, walka o Ligę Mistrzów i o wszystkim zapomną.

Z wywiadu ze Smudą. Święta prawda. Piłkarzy nikt nie oskarża, a Smudę dosłownie masakrują. Cała wina idzie na niego, ale przecież trener meczu nie wygra, to piłkarze grają! Na nim się wiesza psy, a Szczęsny kupuje Ferrari i razem z Lewym jadą na wakacje.oczywiście, że mają prawo, ale to nie fair,że Smuda musi brać wszystko na siebie.
To prawda . Aż mi szkoda Franza. Zresztą już widziałyśmy, jak to Lewy i Szczęsny się strasznie przejmują porażką.

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-25, 22:29   #1811
KinkyGirl
BAN stały

Cytat:
To prawda . Aż mi szkoda Franza. Zresztą już widziałyśmy, jak to Lewy i Szczęsny się strasznie przejmują porażką.
No, trochę mnie to zasmuciło. Jeszcze po Szczęsnym bym się tego spodziewała, ale Lewy? Podoba mi się postawa Wasyla, że tak to przeżywa. On naprawdę chciał wygrac całym sercem i wziął to do siebie. A reszta? Tak jak to w tym artykule pisało-im chodzi głownie o to, że dzieki grze w reprezentacji mogą się sprzedać, że ktoś ich kupi do lepszego klubu. Dla Wasyla zaś to sprawa honoru, dumy. COraz bardziej go lubię

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Gra w reprezentacji, to jak normalna praca np. lekarza. Jeden robi to dla pieniędzy, inny z powołania. I poznasz bez problemu, ktory jest który. Który naprawdę kocha, to co robi, a który patrzy na to nieodzownie przez pryzmat pieniędzy i poklasku.
Stary 2012-06-25, 22:36   #1812
zwyklaniezwyczajna
Raczkowanie

Cytat:

lol pomyślałam DOKŁADNIE to samo!
Jeśli takie rzeczy mnie czekają w raju, to mogę zostać świętą
chociaż może nie tylko uśmiech
Ogarnął mnie jednak pewnego rodzaju strach czy ktoś nas wpuści do tego raju, bo tutaj mam pewne obawy co do tego
zwyklaniezwyczajna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:39   #1813
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez zwyklaniezwyczajna Pokaż wiadomość
Ogarnął mnie jednak pewnego rodzaju strach czy ktoś nas wpuści do tego raju, bo tutaj mam pewne obawy co do tego
hahaha
No jak się naoglądamy więcej takich zdjęć to może być problem
Stary 2012-06-25, 22:42   #1814
KinkyGirl
BAN stały

Seksowna grzywka Mesuta
Stary 2012-06-25, 22:46   #1815
Stace
Zakorzenienie

Cytat:

Seksowna grzywka Mesuta
mrrr ajajajajajaj . Ale co to za laski koło niego ?!

jak macie sexi foteczki naszej foczki, to dawajcie!
Boże, co ten Mesut ze mną robi

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-25, 22:54   #1816
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:

Seksowna grzywka Mesuta
i jest też speszona minka

Idę spać. Życzę słodkich snów z naszymi Ciasteczkami w roli głównej oczywiście shirtless (co najmniej ) i w fullHD 3D

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:56
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-25, 22:57   #1817
KinkyGirl
BAN stały

Ciekawe ile tym laskom zapłacili, żeby udawały zainteresowanie Ozilem i podziwianie jego 'urody' :P
Stary 2012-06-26, 00:09   #1818
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
i jest też speszona minka

Idę spać. Życzę słodkich snów z naszymi Ciasteczkami w roli głównej oczywiście shirtless (co najmniej ) i w fullHD 3D
Bo to to wiecznie takie speszone, wystraszone

I żeby zapamiętać co się śniło, a nie tylko kto

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Ciekawe ile tym laskom zapłacili, żeby udawały zainteresowanie Ozilem i podziwianie jego 'urody' :P
eeej, może one są nieco walnięte, tak jak m.in. ja i Cuddy i nie musiały udawać,hm ?

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:58 ----------

Nando, co Ty wyrabiasz
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...fwuoo5_250.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...fwuoo6_250.gif

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-26, 06:18   #1819
Ashaai
Zakorzenienie

What the f...?!
Stary 2012-06-26, 06:40   #1820
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Piłkarzy nikt nie oskarża, a Smudę dosłownie masakrują. Cała wina idzie na niego, ale przecież trener meczu nie wygra, to piłkarze grają!
podoba mi się jak wypowiadał się Boniek. W tym tonie właśnie.... heh łaska pańska na pstrym koniu jeździ...
Cytat:
Aż mi szkoda Franza.
mnie też. ten wywiad to było kopanie leżącego... jeszcze on się tak wypowiada, że jazda po nim nie sprawia trudności....

A dokument o CR7 mocno fizyczny. ale wrażenie na mnie zrobił test skupiania wzroku. dla mnie tu tkwi geniusz...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 10:53   #1821
KinkyGirl
BAN stały

CO do Smudy- chciałabym, żeby największy z tych wszystkich cwaniaków krytykujących go podjął się trenowania. Skoro w Polsce jest tyle świetnie znających się na tym ludzi, to dlaczego nie spróbuja sami? Krytykować jest łatwo, ciekawe tylko co oni by osiągneli z naszą kadrą...

Na dzien dobry opowiem Wam, że miałam flirt z Casillasem. Ja byłam ze swoim chłopakiem, on ze swoją partnerką. Rozmawialiśmy we czterech i rzucaliśmy sobie ukryte spojrzenia( Ja i Iker, prosto w oczy). Patrzeć mu w oczy....dziewczyny, myślałam, że zemdleję. W dodatku mówił po Polsku i jak pokłóciłam się z kimś tam, to stawał w mojej obronie. Jak on na mnie patrzył, dziewczyny!!!<mdleje>. No i wtedy się obudziłam. Zdołowałam się kompletnie i leżałam w łóżku chyba z pół godziny, otrząsając się z faktu, że to był tylko sen. Ale się rozmarzyłam. Patrzeć w oczy Casillasowi <3

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/f...8,artykul.html

Biedny Smuda, cholera, ludzie nie mają serca tak czlowieka męczyć To naprawdę jest nie fair! Moim zdaniem Smuda też zasługuje na lansowanie i drogie wakacje, nie tylko piłkarze! Niestety, tym drugim można tak robić, a Smuda musi przyjmować kolejne baty! To chore!

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

http://www.kimono.pl/MECZ-DNIA-Pilka...IE-RADZA-a4181
Fajny artykuł o ciasteczkach i ich stylu + seksi focie. Niestety OZila nie ma :P
Stary 2012-06-26, 11:31   #1822
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
CO do Smudy- chciałabym, żeby największy z tych wszystkich cwaniaków krytykujących go podjął się trenowania. Skoro w Polsce jest tyle świetnie znających się na tym ludzi, to dlaczego nie spróbuja sami? Krytykować jest łatwo, ciekawe tylko co oni by osiągneli z naszą kadrą...

Na dzien dobry opowiem Wam, że miałam flirt z Casillasem. Ja byłam ze swoim chłopakiem, on ze swoją partnerką. Rozmawialiśmy we czterech i rzucaliśmy sobie ukryte spojrzenia( Ja i Iker, prosto w oczy). Patrzeć mu w oczy....dziewczyny, myślałam, że zemdleję. W dodatku mówił po Polsku i jak pokłóciłam się z kimś tam, to stawał w mojej obronie. Jak on na mnie patrzył, dziewczyny!!!<mdleje>. No i wtedy się obudziłam. Zdołowałam się kompletnie i leżałam w łóżku chyba z pół godziny, otrząsając się z faktu, że to był tylko sen. Ale się rozmarzyłam. Patrzeć w oczy Casillasowi <3

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/f...8,artykul.html

Biedny Smuda, cholera, ludzie nie mają serca tak czlowieka męczyć To naprawdę jest nie fair! Moim zdaniem Smuda też zasługuje na lansowanie i drogie wakacje, nie tylko piłkarze! Niestety, tym drugim można tak robić, a Smuda musi przyjmować kolejne baty! To chore!

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

http://www.kimono.pl/MECZ-DNIA-Pilka...IE-RADZA-a4181
Fajny artykuł o ciasteczkach i ich stylu + seksi focie. Niestety OZila nie ma :P
tylko mi z daleka od mojego Casillasa
co do trenera-zawsze jest tak, że za wyniki drużyny on odpowiada. Piłkarze mogą nawet stanąć na boisku z założonymi rękami i nic nie zagrać a i tak winny będzie trener (kimkolwiek on by nie był). Nie twierdzę, że to dobre, ale tak już jest

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:07   #1823
aralka1234
Raczkowanie

Cytat:
mrrr ajajajajajaj . Ale co to za laski koło niego ?!

jak macie sexi foteczki naszej foczki, to dawajcie!
Boże, co ten Mesut ze mną robi
jak to co? hipnotyzuje skutecznie swoim niebanalnym spojrzeniem
ahahahhahaha http://kwejk.pl/obrazek/1264113/ozil.html
aralka1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:22   #1824
Natka_Pietruszki91
Wtajemniczenie

Lewandowski <3
A co najlepsze mój narzeczony jest do niego podobny

Edytowane przez Natka_Pietruszki91
Czas edycji: 2012-06-26 o 12:31
Natka_Pietruszki91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 12:29   #1825
KaRaa xD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Natka_Pietruszki91 Pokaż wiadomość
Lewandowski <3
A co najlepsze mój narzyczony jest do niego podobny
Pokaż narzeczonego
KaRaa xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 14:20   #1826
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Urocze https://p.twimg.com/AibMB5VCIAAEslm.jpg

Trochę zdjęć grupowych:
1. https://p.twimg.com/Ann_8MlCAAAhYfL.jpg:large
2. https://p.twimg.com/AqPK1WICIAAxCcf.jpg:large
3. https://p.twimg.com/Ar7Cs7-CAAA4Mwj.jpg:large kto tam maca boczek Ozila?

No i Hiszpania sobie pojechała i już nie oddychają tym samym powietrzem co my
http://bi.gazeta.pl/im/c9/57/b7/z120...a-Gniewino.jpg
Stary 2012-06-26, 14:25   #1827
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aralka1234 Pokaż wiadomość
jak to co? hipnotyzuje skutecznie swoim niebanalnym spojrzeniem
ahahahhahaha http://kwejk.pl/obrazek/1264113/ozil.html
Łołoło, nie wiedzialam, że mam w domu Ozila ! Też mam Ferbie, z MacDonalda

Cytat:
Urocze https://p.twimg.com/AibMB5VCIAAEslm.jpg

Trochę zdjęć grupowych:
1. https://p.twimg.com/Ann_8MlCAAAhYfL.jpg:large
2. https://p.twimg.com/AqPK1WICIAAxCcf.jpg:large
3. https://p.twimg.com/Ar7Cs7-CAAA4Mwj.jpg:large kto tam maca boczek Ozila?

No i Hiszpania sobie pojechała i już nie oddychają tym samym powietrzem co my
http://bi.gazeta.pl/im/c9/57/b7/z120...a-Gniewino.jpg
. Ozil ich wszystkich bije na głowę

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-06-26, 14:27   #1828
Spinelli
Raczkowanie

Ozilek
co ja mam, na każdym zdjęciu muszę go pierw znaleźć, a dopiero potem mogę sobie spokojnie całe zdjęcie przejrzeć
Spinelli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-26, 14:42   #1829
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez Spinelli Pokaż wiadomość
Ozilek
co ja mam, na każdym zdjęciu muszę go pierw znaleźć, a dopiero potem mogę sobie spokojnie całe zdjęcie przejrzeć
to już zakrawa o obsesję
Stary 2012-06-26, 14:53   #1830
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
to już zakrawa o obsesję
wiecie co? Wy tu wszystkie jesteście kopniente
ale uwielbiam ten wątek i te wszystkie ciacha no może poza Ozilem

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości