|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34724062]Hmmmm podbieram taką fajną lustrzankę tacie, bo moim kompaktowym aparatem nic się nie da wypłodzić czasami dodaję trochę jasności, ale program Auto robi straszne zdjęcia (często są nieostre), najlepiej chyba na makro. Ale spróbuję się jeszcze pobawić [/QUOTE]Ja najczęściej teraz fotografuję na P, z automatycznym autofocusem. Cytat:
] i smaruj kremami, olejkami. Piszesz o odzywce Eveline, a ona jest na formaldehydzie, który jest wysuszający, a czasem ma wręcz niszczące działanie, niestety.
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ewentualnie pod lakier mogę dać odżywkę z Joko - calcium? o tę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...lcium-zel.html Będę je regenerować tak czy owak, pytam na przyszłość o jakąś alternatywę na bazę pod lakier. |
|
|
|
|
#1803 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam, nie znam się na fotografii ale chętnie się dowiem ![]() Cytat:
Cytat:
Ale dziękuję Mam dwie kulki z Essence, ale jeszcze nimi nie rozcierałam, spróbuję Dziękuję Ale moje włosy są dopieszczone, aż mam ochotę je macać i macać... Trzymałam olejek Alterry prawie dobę bo nałożyłam wczoraj rano i jak chciałam wczoraj wieczorem zmyć to już bym wszystkich obudziła Uroki malutkiego mieszkanka... Musiałam spać w oleju i dopiero rano zmyć. Ale włoski nie narzekają Błyszczą i są mięciutkie
|
|||
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Małżon wyprawiony do roboty, ostatni spacerek dzienny nad jezioro zaliczony, trza by się było pakować powoli. Z jednej strony się cieszę z powrotu do Polski, a z drugiej nie chce mi się...
|
#1805 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu aktualizacja włosowa
Po 9. miesiącu ![]() A ja lecę na pocztę nadać BlogBox'a
|
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34725535]Prześwietlać? Czyli dodawać światła przed zrobieniem zdjęcia tak? u mnie max to jest +1.0
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam, nie znam się na fotografii ale chętnie się dowiem ![]() (..)[/QUOTE] Tżet mi podpowiedział, że jeśli robię zdjęcia w złych warunkach oświetleniowych, to lepiej je lekko prześwietlić, niż ryzykować niedoświetlenie, ponoć z prześwietlonego łatwiej uzyskać przyzwoite zdjęcie bez szumów. Z tym, ze ja robię zdjęcia w rawach. edit: jak nie mam czasu i ochoty to też robię na P, ale i tam możesz pokombinować z iso czy przesłoną. Edytowane przez Soso Czas edycji: 2012-06-15 o 12:59 |
|
|
|
#1807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, u mnie notka - jak samemu zrobić peelingujące mydełko kawowe
Zapraszam ![]() A teraz zmykam odrestaurować wiekowy świecznik znaleziony na strychu u TŻta Miał iść na złom, ale go wyłowiłam i stopniowo naprawiam tylko żałuję, że nie zrobiłam fotek jak wyglądał "przed i po" ![]() słonko mnie pozytywnie nastraja
|
#1809 | |
|
Konto usunięte
|
A ja nie mam kiedy niewyjściowego zrobić, a jak już mam dzień nie wychodzenia z domu to weny brak
![]() Cytat:
Do mnie aktualna moda w ogóle nie przemawia
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Hej ho!
Rano było tak ładnie a teraz znów się chmurzy ![]() Nie mam dzisiaj kompletnie weny, więc na blogasku notka zapowiedziowa a i na obiad nie mam pomysłu.. Jakiś taki dziamdziak dziś jestem.. Małżon za to jakiś nalot uczuciowy ma - powiedział mi dziś, że jestem najlepszą żoną na świecie, bo oglądam z nim mecze i się ekscytuję - wariat
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj wcześnie do domu wróciłam, muszę się ogarnąć, spakować i wyruszam do teściów, muszę poczekać na TŻ'a aż wróci, bo kurde go 3 tygodnie nie widziałam, stęskniłam już się
a teraz pazury sobie maluję, bo ta czerwień już mnie drażniła
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
a wybiera sie moze ktoras na wroclove fest?
|
|
|
|
#1813 |
|
w krainie snu i marzeń
|
witam
podejrzewałam, że tak się zakończy współpraca z Eveline ![]() dostałam dziś maila, że na razie rezygnują ze współprac z blogerkami, bo nie mogli dojść do porozumienia w kwestii wystawiania przez nas rzetelnych recenzji kosmetyków. wcześniej był zapis, że recenzje niepochlebne nie będą zamieszczane na blogach a jedynie przesyłane do nich na maila - widocznie nie zależy im na prawdzie o kosmetykach
|
|
|
|
#1814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Prawdziwa kobieta powinna być damą na salonach, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. ![]() ![]() Edytowane przez Aguu Czas edycji: 2012-06-15 o 13:59 |
|
|
|
|
#1815 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Potem teoretycznie tak , jesli wierzyć zapewnieniom producenta ![]() Cytat:
![]() U mnie właśnie pierwsze słoneczko ![]() Cytat:
|
|
|
#1816 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaczynam zapuszczać włosy pełną parą Zrobiłam zdjęcie, będę aktualizować na przykład co miesiąc, żeby zobaczyć jak rosną
|
||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Basiago:
bynajmniej I «partykuła wzmacniająca przeczenie zawarte w wypowiedzi, np. Nie twierdzę bynajmniej, że jest to jedyne rozwiązanie.» bynajmniej II «wykrzyknik będący przeczącą odpowiedzią na pytanie, np. Czy to wszystko? – Bynajmniej.» Co do Eveline - mnie osobiście by zasada, że można publikować tylko pozytywne recenzje (a niekorzystne wysyłać do nich) by nie przeszkadzała. Ani jako osobie recenzującej, ani jako czytelnikowi. Co innego jeśli musiałyby być opublikowane recenzje wszystkich otrzymanych produktów i żadna nie mogłaby być negatywna.
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34725535]
Hehe, czytałam Cię wczoraj Ale dziękuję Mam dwie kulki z Essence, ale jeszcze nimi nie rozcierałam, spróbuję Ja szczerze mówiąc najrzadziej używam tego z Elfa.. Nie jest zły, ale już z wyglądu widać, że to nie jakiś ekstra pędzel. Na typowego puchacza jakoś nie trafiłam, ale też szczególnie nie szukałam. Popijam kawę, wysprzątałam dom, ale na notkę nie mam ochoty. Pewnie po weekendzie coś spłodzę dopiero bo nie mam natchnienia bez sensu pisać.
|
#1819 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli tak, to przepraszam U mnie było przeczenie ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Minus dla Eveline. Jestem totalnie rozczarowana ich postawą... Dziewczyny, działa Wam Picasa? Nie mogę dodać żadnych zdjęć, bo stale wyskakuje error i mam próbować ponownie, ale nic to nie daje Mam jeszcze miejsce, więc nie wiem o co chodzi...
|
|
|
#1821 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34727237]
Zaczynam zapuszczać włosy pełną parą Zrobiłam zdjęcie, będę aktualizować na przykład co miesiąc, żeby zobaczyć jak rosną [/QUOTE]ja włosy ścięłam na równo na jesieni i zapuszczam teraz mam już sporo za łopatki, ale chcę jeszcze
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34727517]popełniłam błąd?
Jeśli tak, to przepraszam U mnie było przeczenie \[/QUOTE]Rany, przepraszam Przeczytałam to z 5 razy zanim wysłałam na wszelki wypadek i nie wiem czemu nie przeczytałam tego właściwie. ![]() Edit: z tą konstrukcją zdania jest coś nie tak, dlatego inaczej to zrozumiałam.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-06-15 o 14:25 |
|
|
|
#1823 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34727237]
Echhh masakra, niech się nie dziwią, że bloggerki nie chcą nawiązywać takich współprac... Poza tym Eveline ma dobre kosmetyki, jeszcze nigdy się nie nacięłam bynajmniej - po co takie założenie z góry, że będzie źle? Nie wierzą w siebie, czy co ? Zaczynam zapuszczać włosy pełną parą Zrobiłam zdjęcie, będę aktualizować na przykład co miesiąc, żeby zobaczyć jak rosną [/QUOTE]Co do Eveline to ostatnio Inez na YT mówiła, że ich balsam czy też masło cynamonowe ją poparzyło. Przeczytała też wiele takich komentarzy od innych osób, podobnie było z jakimś ich kremem do rąk. Samej mi się jednak nic takiego nie przytrafiło. Ja idę w tygodniu do fryzjera, pewnie podetnę i pomaluję znów. Mam mega odrosty, mogę chodzić tylko w związanych. Chcę zrównać kolory (wrócić do koloru sprzed farbowania), ale nie wiem co z tego wyjdzie. No i nie wiem czy ściąć włosy na równo, czy tylko końcówki podciąć. Jedną stronę mam znacznie dłuższą, ale podoba mi się ta fryzura. Tylko na zdjęciach tyłem wygląda jakbym miała krzywo obcięte
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, zrobiłam kolaż i się wgrał normalnie... A zdjęcia nie chcą wchodzić ![]() Help... O co tu chodzi...
|
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
Nie lubię się reklamować, ale zachęcam do odwiedzenia mojego bloga.
Zdjecia korektora KOBO po zmieszaniu z Duraline Jestem totalnie pozytywnie zaskoczona, zachwycona i w ogóle oh i ah
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamon ma działanie rozgrzewające, więc z każdym kosmetykiem z jego dodatkiem trzeba uważać.
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1828 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie przejmuj się Namieszałam i tyle.Sama poprawiam innych jak widzę jakieś błędy, więc śmiało Człowiek całe życie się uczy, a im starszy tym więcej błędów popełnia Najczęściej tak jest - moi rodzice są już z ortografią całkowicie na bakier, mimo że kiedyś nie mieli z tym problemów. Jak czasami czytam od nich smsy to się zastanawiam o co im właściwie chodzi Ja też czasem muszę korzystać ze słownika nawet w pozornie prostych słowach, coś strasznego. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tutaj reklamuj się do woli ![]() Cytat:
Przed chwilą przeżyłam swój pierwszy raz z minerałami i przepadłam...
|
|||||
|
|
|
#1829 |
|
w krainie snu i marzeń
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34728289]pokaż, pokaż
![]() [/QUOTE] nie pokażę, bo... kto mi zrobi zdjęcie?
|
|
|
|
#1830 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

[/QUOTE]
] i smaruj kremami, olejkami. Piszesz o odzywce Eveline, a ona jest na formaldehydzie, który jest wysuszający, a czasem ma wręcz niszczące działanie, niestety.

Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam, nie znam się na fotografii ale chętnie się dowiem 
Ale dziękuję
Mam dwie kulki z Essence, ale jeszcze nimi nie rozcierałam, spróbuję
Uroki malutkiego mieszkanka... Musiałam spać w oleju i dopiero rano zmyć. Ale włoski nie narzekają
おはよう! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)