Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 17:21   #1801
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733
Konto usunięte

Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Bu, mogę się znów wkupić w wasze łaski ?
noo ale nic za darmo

ej, chyba mam @, w co niezbyt mi się chce wierzyć, bo zawsze miałam jak w zegarku, a teraz wychodziłoby 1,5 tyg wcześniej i jeszcze te dziwne palmienia które miałam przez 3 dni. Ale za to boli mnie brzuch z czego się cieszę , jak głupia jakas
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 18:17   #1802
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Dot.: Tutaj jest nasze zadupie, czyli rozmowy o seksie i kupie :D OSK, cześć 103 :D

no właśnie, nic za darmo. trzeba zaglądać i czytać

Madzia - mówiłam Ci głupolu! a następnym razem się w tabsy zaopatrz, a nie bez gumy
TwojaKokaina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 18:41   #1803
agattee
Zakorzenienie

a ja mialam dzis odstawic se tabsy, ale wzielam z przyzwyczajenia. odstawie od jutra ;p chce sprawdzic jak moja pipka bedzie sie sprawowala gdy nie bede ich brala no i nie chce miec okresu na woodstcok bo gdzie ja sie tam bede myc w takich warunkach z okresem.

ide do sklepu.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

wrocilam. bede robic sos pieczarkowy z piersia kurczaka do makaronu albo ryzu, jeszcze nie wim

R.

agattee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 18:50   #1804
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TwojaKokaina Pokaż wiadomość
Madzia - mówiłam Ci głupolu! a następnym razem się w tabsy zaopatrz, a nie bez gumy
Nigdy więcej, teraz wiem, tyle co się stresu najdłam to masakra, z resztą dalej mam schiz, że to na pewno nie okres Tabsów nie chcę, bo nie chcę nawet się truć, skoro jak wyjadę na studia to seks będzie pewnie raz na tydzień, dwa
Cytat:
Napisane przez agattee Pokaż wiadomość
a ja mialam dzis odstawic se tabsy, ale wzielam z przyzwyczajenia. odstawie od jutra ;p chce sprawdzic jak moja pipka bedzie sie sprawowala gdy nie bede ich brala no i nie chce miec okresu na woodstcok bo gdzie ja sie tam bede myc w takich warunkach z okresem.

ide do sklepu.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

wrocilam. bede robic sos pieczarkowy z piersia kurczaka do makaronu albo ryzu, jeszcze nie wim
Przerąbane na takich wyjazdach mieć okres

no rób, rób podziel się jak zrobisz

Ja własnie zjadłam sałatkę grecką zaraz wypiję drożdże i pokrzywę
d2e46fae7a8bd3e7aa12085ac3bd7c19be148b8a_5f21ff727c733 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 18:56   #1805
TwojaKokaina
Zakorzenienie

Agata - weź normalnie do końca opakowania ja tak zawsze robiłam jak odstawiałam

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Madzia - no właśnie teraz to ci się nawet tabsów nie opyla brac. ale gumy bierzcie! my z A. też zaszaleliśmy kilka razy bez i raz mi się mega okres spóźniał, to było w czasie matur i już się pogodzilam z tym, że w ciąży jestem, a jednak nie

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

w ogóle to ostatnio się rozleniwiłam z serialami na razie nie oglądam dużo, bo siedzę z mamą w domu, to z nią w pokoju zwykle, ona ma tv a ja lapka. ale wieczorami idę do pokoju i włączam seksa Samantha mnie rozwala momentami na razie zaczęłam 3 sezon.
nie mogłam jak Carrie była u kumpeli i jej mąż wyszedł bez gaci i potem się spotkali gdzieś na przyjęciu, Sam była pijana i Carrie mówi, że to ten, a Sam 'ten od wielkiego piep..nego fi.ta?'
Stary 2012-07-24, 19:06   #1806
agattee
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35489774]Nigdy więcej, teraz wiem, tyle co się stresu najdłam to masakra, z resztą dalej mam schiz, że to na pewno nie okres Tabsów nie chcę, bo nie chcę nawet się truć, skoro jak wyjadę na studia to seks będzie pewnie raz na tydzień, dwa
[/QUOTE]

a Twoj K. gdzies na studia wybywa? bo Ty w jakim miescie bedziesz studiowac bom zapomniala?

Cytat:
Agata - weź normalnie do końca opakowania ja tak zawsze robiłam jak odstawiałam

w ogóle to ostatnio się rozleniwiłam z serialami na razie nie oglądam dużo, bo siedzę z mamą w domu, to z nią w pokoju zwykle, ona ma tv a ja lapka. ale wieczorami idę do pokoju i włączam seksa Samantha mnie rozwala momentami na razie zaczęłam 3 sezon.
nie mogłam jak Carrie była u kumpeli i jej mąż wyszedł bez gaci i potem się spotkali gdzieś na przyjęciu, Sam była pijana i Carrie mówi, że to ten, a Sam 'ten od wielkiego piep..nego fi.ta?'
no wlasnie tez tak myslalam zeby tak zrobic, ale wtedy bede miec okresa na woodstock

co do serialu to moj ulubiony ukochany teksty sa zaje.biste

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

ide robic zarlo

R.

Stary 2012-07-24, 19:09   #1807
TwojaKokaina
Zakorzenienie

to najwyżej kilka dni dłuzej bierz a potem odstaw

no teksty są mocne. niektóre sobie zapisuję ale nie mam pomysłu, co potem bd ogladać. chyba chemię fizyczną

dowiedziałam się coś o nowej marce z tego DM w Dojczlandach. jak coś więcej się dowiem, to Ci napiszę albo w przyszłym miesiącu Ci wyślę kasę na przesyłkę i kosmetyki i mi zrobisz szoping xD

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:

ide robic zarlo
staram się ograniczac w żarciu od wczoraj zero słodyczy itd. do czw muszę wytrzymać, bo w czw. widzę się z A. i pewnie coś zjem, ale postaram się opanować
dałam Kubie bekonika, takie z marketu przysmaki, bekon normalnie, ale jak on pachnie, aż kawałek se do buzi wsadziłam żeby spróbować
Stary 2012-07-24, 19:18   #1808
Konto usunięte

Cytat:

Madzia - no właśnie teraz to ci się nawet tabsów nie opyla brac. ale gumy bierzcie! my z A. też zaszaleliśmy kilka razy bez i raz mi się mega okres spóźniał, to było w czasie matur i już się pogodzilam z tym, że w ciąży jestem, a jednak nie

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Generalnie to bierzemy, ale bez to jest o niebo lepiej No, ale mimo wszystko wolę gumy niż dziecko, które w tym momencie zniszczyłoby mi wszystkie plany i nie potrafiłabym go kochać.
A wiesz, też się już pogodziłam z moją domniemaną ciąża

hahhaha coraz bardziej napalam się na ten serial, a K. nie ma jak mi go ściągnąć narazie u dupka

Cytat:
a Twoj K. gdzies na studia wybywa? bo Ty w jakim miescie bedziesz studiowac bom zapomniala?
Mój K. już skończył technikum rok temu i nawet nie podchodził do matury, on z tych , co nie bardzo lubią się uczyć
Ja w Lublinie, jakieś 150 km od domu pewnie przymrę tam głodem

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:

dałam Kubie bekonika, takie z marketu przysmaki, bekon normalnie, ale jak on pachnie, aż kawałek se do buzi wsadziłam żeby spróbować
i jak smakuje?
Stary 2012-07-24, 19:25   #1809
TwojaKokaina
Zakorzenienie

no własnie, tym bardziej żes się dostała na wymarzone studia i maturkę super zdałaś. rodzice się pewnie cieszą, co?

dasz radę i nie umrzesz z głodu czasem wiadomo, domowe żarcie lepsze, ale zawsze są jakieś paczki itd albo w marketach fajne żarcie i tanie

kurde, jakbym miała niepotrzebnego pena czy coś to bym Ci nagrała i wysłała, bo w czw bd na poczcie w mieście

wrócę do Was potem, idziemy z psem

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

aaa, i wyplułam jednak xD jakoś nie mogłam zjeść ale moja mama kiedyś próbowała kuby kiełbachy i karmę xD
Stary 2012-07-24, 19:33   #1810
Konto usunięte

Cytat:
no własnie, tym bardziej żes się dostała na wymarzone studia i maturkę super zdałaś. rodzice się pewnie cieszą, co?

dasz radę i nie umrzesz z głodu czasem wiadomo, domowe żarcie lepsze, ale zawsze są jakieś paczki itd albo w marketach fajne żarcie i tanie

kurde, jakbym miała niepotrzebnego pena czy coś to bym Ci nagrała i wysłała, bo w czw bd na poczcie w mieście

wrócę do Was potem, idziemy z psem

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

aaa, i wyplułam jednak xD jakoś nie mogłam zjeść ale moja mama kiedyś próbowała kuby kiełbachy i karmę xD
No właśnie a cieszą, dumni są ze mnie chyba,w sumie mi tego nie powiedzieli, ale chwalą sie mną hahhaha

No właśnie muszę namówić rodziców, żeby mi kupili małą lodówkę, to mama mi będzie robić zapasy hahaha a jak nie, to przynajmniej schudnę

Już mi K. ściągnie, bo zaraz będzie w domu to mu kazałam i jeszcze tą ewkę tylko jak to się dokłądnie nazywa?

ale w tym psim pewnie więcej mięcha niż w parówkach

spaceruj, spaceruj i wracaj szybko
Stary 2012-07-24, 21:01   #1811
TwojaKokaina
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35490508]No właśnie a cieszą, dumni są ze mnie chyba,w sumie mi tego nie powiedzieli, ale chwalą sie mną hahhaha

No właśnie muszę namówić rodziców, żeby mi kupili małą lodówkę, to mama mi będzie robić zapasy hahaha a jak nie, to przynajmniej schudnę

Już mi K. ściągnie, bo zaraz będzie w domu to mu kazałam i jeszcze tą ewkę tylko jak to się dokłądnie nazywa?

ale w tym psim pewnie więcej mięcha niż w parówkach

spaceruj, spaceruj i wracaj szybko [/QUOTE]
na pewno sa dumni, chociaż nie zawsze rodzice to potrafią okazac

taka mała przenośna jest fajna, bo masz u siebie w pokoju i heja nikt ci nie podje
co do Ewy to Chodakowska: ewa chodakowska shape i powinno być na chomiku teraz w lipcu wyszła 2ga jej płyta, ale na razie 1wszą ćwiczę

tu masz rację. mama mówi, że ludzie za granicą mówili, że jedli psie zarcie, bo tańsze było. a pies jest jak człowiek przecież, tyle że ma krótszy układ pokarmowy, dlatego takie smierdzące pierdy puszczają

zrobiłyśmy 5 km

a teraz se zmoczę włosy, nałożę nową maskę i na to olej i jutro zobaczymy efekt
Stary 2012-07-24, 22:50   #1812
Konto usunięte

Cytat:
na pewno sa dumni, chociaż nie zawsze rodzice to potrafią okazac

taka mała przenośna jest fajna, bo masz u siebie w pokoju i heja nikt ci nie podje
co do Ewy to Chodakowska: ewa chodakowska shape i powinno być na chomiku teraz w lipcu wyszła 2ga jej płyta, ale na razie 1wszą ćwiczę

tu masz rację. mama mówi, że ludzie za granicą mówili, że jedli psie zarcie, bo tańsze było. a pies jest jak człowiek przecież, tyle że ma krótszy układ pokarmowy, dlatego takie smierdzące pierdy puszczają

zrobiłyśmy 5 km

a teraz se zmoczę włosy, nałożę nową maskę i na to olej i jutro zobaczymy efekt
No właśnie moi z tych raczej nieokazujących Chociaż wewnętrznie to się bardzo stresowali jak miałam np. ten egzamin na studia czy coś

No własnie, musze popatrzyć na all tylko od razu z kłódką musze kupić
ok , dziękuję, to powiem mu, żeby mi ściągnął Zamierzam od sierpnia wziąć się za siebie, narazie jeszcze poszaleje

To niektóre psie to mega pachnie, bo np. te suche karmy to śmierdzą, ale takie jakieś żarełko z kurczakiem to apetycznie pachnie i ciekawe jak smakuje

oooo no to nieźle

nakładaj, nakładaj, też dzisiaj sobie naolejowałam takie miluśkie są w ogóle musze mojej mamie jakieś olej kupić, bo ma łupież biedaczka i nic jej nie pomaga, może olej pomoże

ja byłam z przyjaciółką na rowerze
Stary 2012-07-24, 23:31   #1813
TwojaKokaina
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35495243] Zamierzam od sierpnia wziąć się za siebie, narazie jeszcze poszaleje

To niektóre psie to mega pachnie, bo np. te suche karmy to śmierdzą, ale takie jakieś żarełko z kurczakiem to apetycznie pachnie i ciekawe jak smakuje

oooo no to nieźle

nakładaj, nakładaj, też dzisiaj sobie naolejowałam takie miluśkie są w ogóle musze mojej mamie jakieś olej kupić, bo ma łupież biedaczka i nic jej nie pomaga, może olej pomoże

ja byłam z przyjaciółką na rowerze[/QUOTE]
też tak stwierdziłam xD a w czerwcu było od lipca ale ćwicze co 2gi dzień, a co drugi rowerek

właśnie te karmy niektóre tak walą, ze nie mogę. Kuba kiedyś miał taką kielbachę śmierdzącą, to jak mamie chuchnął w twarz to myslała, że zemdleje. już mu jej nie kupuje

no to ładnie, widzę że dbasz ile razy w tyg sobie nakładasz?

rower! <3 mój stoi bez powietrza w piwnicy. brakuje mi go, ale kurde, my baby to się tak nie znamy na tym, zawsze tata rowery oporzadzał, a teraz ni ma kto.
Stary 2012-07-25, 09:56   #1814
Konto usunięte

Cytat:
też tak stwierdziłam xD a w czerwcu było od lipca ale ćwicze co 2gi dzień, a co drugi rowerek

właśnie te karmy niektóre tak walą, ze nie mogę. Kuba kiedyś miał taką kielbachę śmierdzącą, to jak mamie chuchnął w twarz to myslała, że zemdleje. już mu jej nie kupuje

no to ładnie, widzę że dbasz ile razy w tyg sobie nakładasz?

rower! <3 mój stoi bez powietrza w piwnicy. brakuje mi go, ale kurde, my baby to się tak nie znamy na tym, zawsze tata rowery oporzadzał, a teraz ni ma kto.
hahhaha o to tak jak ja ale wcześniej byłam zajęta ogarnianiem studiów i w ogóle teraz może sie uda No to pięknie sobie ćwiczysz

hahhahaha, szkoda, że psy nie myją zeębów

A różnie 2-3 , zależy jak masz czas myję je trzy razy w tyg , no, ale nie zawsze mam czas na olejowanie, ale widzę poprawę, chociaż to dopiero jakieś 3 tyg a co będzie po roku

no własnie z tymi rowerami tak jest, bez chłopa to dupka, mój, (chociaż w sumie to nie mój , bo w swoim nie mam koła,), no ten którym jeżdż to na szczęscie jeszcze sprawny i od pon jeżdżę codziennie z przyjaciółkami, piękna pogoda to trzeba korzystać
Stary 2012-07-25, 11:10   #1815
xxxLOLKAxxx
Wtajemniczenie

GG do xxxLOLKAxxx

Bry

E ja na rowerze nie jeździłam z 3-4 lata gdzieś i chyba już nie będę jeździć, bo mam traume

wstałam, brzuch mnie boli, bo wczoraj dostałam okresu, a jutro jadę na wieś do cioci, bo w sobotę jej córka (a moja ukochana siostra) przyjeżdża z Francji, gdzie mieszka i pracuje już się nie mogę doczekać
xxxLOLKAxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-25, 12:06   #1816
TwojaKokaina
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35499129]
hahhahaha, szkoda, że psy nie myją zeębów

A różnie 2-3 , zależy jak masz czas myję je trzy razy w tyg , no, ale nie zawsze mam czas na olejowanie, ale widzę poprawę, chociaż to dopiero jakieś 3 tyg a co będzie po roku

no własnie z tymi rowerami tak jest, bez chłopa to dupka, mój, (chociaż w sumie to nie mój , bo w swoim nie mam koła,), no ten którym jeżdż to na szczęscie jeszcze sprawny i od pon jeżdżę codziennie z przyjaciółkami, piękna pogoda to trzeba korzystać[/QUOTE]
właśnie! a kiedyś Kuba przylatywał do mnie i mamy jak myłyśmy zęby

na pewno jest poprawa. ważne, żeby chociaż raz w tygodniu olejować właśnie zmyłam moją mieszankę i zobaczymy jak się sprawdziła maska bingo w roli podkładu

miałąm super rower po tacie, ale ktoś go ukradł w sylwestra a mój od komunii to szajs a nie rower. boję się na nim jeździć.
Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
E ja na rowerze nie jeździłam z 3-4 lata gdzieś i chyba już nie będę jeździć, bo mam traume
czyżby wypadek?
Stary 2012-07-25, 12:10   #1817
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xxxLOLKAxxx Pokaż wiadomość
Bry

wstałam, brzuch mnie boli, bo wczoraj dostałam okresu, a jutro jadę na wieś do cioci, bo w sobotę jej córka (a moja ukochana siostra) przyjeżdża z Francji, gdzie mieszka i pracuje już się nie mogę doczekać
Coś zrobiła? Pewnie po pijaku jeździłaś i rów zaliczyłaś

ooo to fajnie masz
Cytat:
właśnie! a kiedyś Kuba przylatywał do mnie i mamy jak myłyśmy zęby

na pewno jest poprawa. ważne, żeby chociaż raz w tygodniu olejować właśnie zmyłam moją mieszankę i zobaczymy jak się sprawdziła maska bingo w roli podkładu

miałąm super rower po tacie, ale ktoś go ukradł w sylwestra a mój od komunii to szajs a nie rower. boję się na nim jeździć.
hahhaha i wąchał? i zazdrościł?

No! a moje włosy potrzebują dosyć często i raz im nie wystrcxzyłby tylko mnie wkurza, że jak nałożę tenj olej to już muszę sieddzieć w domu
ooo Asia, ale eksperymentujesz

ooo ja , jak można komuś ukraść rower

Ja właśnie byłam i babci i zaraz będę się brać za obiad
Stary 2012-07-25, 12:29   #1818
TwojaKokaina
Zakorzenienie

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35501835]
hahhaha i wąchał? i zazdrościł?

No! a moje włosy potrzebują dosyć często i raz im nie wystrcxzyłby tylko mnie wkurza, że jak nałożę tenj olej to już muszę sieddzieć w domu
ooo Asia, ale eksperymentujesz

ooo ja , jak można komuś ukraść rower

[/QUOTE]
pastę jadł kiedyś brałam kąpiel i czuję, ze coś mnie lize po plecach, a ten głupol pianę żarł i go musiałam odganiać, zeby się nie struł

ej, ale na to jest sposób. nałóz sobie olej i zrób warkola. Anwen o tym pisała, że tak robi często na wakacjach. ja np. ostatnio wyszłam w naolejowanych na dwór. robię kitkę i idę.

nie wiem, ale ludzie są różni. u nas w klatce są tacy złodzieje, jedna rodzina i oni do nas przyszli, ze nam rower ukradli

najadłaś się pewnie smakołyków u babuni u nas dziś mama robi sos boloński z makaronem, dawno nie jadłam.
Stary 2012-07-25, 13:13   #1819
Konto usunięte

Cytat:
pastę jadł kiedyś brałam kąpiel i czuję, ze coś mnie lize po plecach, a ten głupol pianę żarł i go musiałam odganiać, zeby się nie struł

ej, ale na to jest sposób. nałóz sobie olej i zrób warkola. Anwen o tym pisała, że tak robi często na wakacjach. ja np. ostatnio wyszłam w naolejowanych na dwór. robię kitkę i idę.

nie wiem, ale ludzie są różni. u nas w klatce są tacy złodzieje, jedna rodzina i oni do nas przyszli, ze nam rower ukradli

najadłaś się pewnie smakołyków u babuni u nas dziś mama robi sos boloński z makaronem, dawno nie jadłam.
hahhaha niezły jest

noo tak, ja zawsze związuje kitkę, ale mnie wkurza, że włosy wyglądają tak tłusto i nie wyjdę tak z domu za nic

nie ogarniam, jak można takim byc

a właśnie nie moja babcia na szcczęście już nie wmusza we mnie jedzeniaa z resztą teraz , na wakacjach , mieszka z nią ciocia więc ta ciocia wszystko gotuje itp, więc to nie byłoby babcine jedzenie
a ja robie mielone, fuuuj
Stary 2012-07-25, 14:00   #1820
TwojaKokaina
Zakorzenienie

blee, nie lubię babrac w mięsie, dlatego tego nie robię

zabieram się za fizyczną
Stary 2012-07-25, 14:19   #1821
Konto usunięte

No ja też

a bierz się
Stary 2012-07-25, 14:24   #1822
TwojaKokaina
Zakorzenienie

już zrobiłam kilka pojęć. uczę się aby teorii, bo sama teoria była, kilka problemów. mam nadzieję, ze zdam to g.wno.
Stary 2012-07-25, 14:32   #1823
agattee
Zakorzenienie

Cytat:
dowiedziałam się coś o nowej marce z tego DM w Dojczlandach. jak coś więcej się dowiem, to Ci napiszę albo w przyszłym miesiącu Ci wyślę kasę na przesyłkę i kosmetyki i mi zrobisz szoping xD
co to za marka? mi dzis moj luby kupil szampon rozowy Alverde

[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;35490214]
Mój K. już skończył technikum rok temu i nawet nie podchodził do matury, on z tych , co nie bardzo lubią się uczyć
Ja w Lublinie, jakieś 150 km od domu pewnie przymrę tam głodem
[/QUOTE]

to powroty do domku na dluzsze weekendy beda wrecz spelnieniem na rodzinne, domowe obiadki i wlasne lozko

sciagnelam sobie arkusze maturalne. nie wiem czy ktoras z was kojarzy strone e-zadania.pl ?
bo tam zawsze koles tak dobrze tlumaczy i rozpisuje to na filmiku. tylko wlasnie nie znalazlam zeby byl przerobiony arkusz z maja.
hmm mam problem z zadaniami z tego arkusza nawet z zamknietymi

a goraco dzis, ze masakra. i nawet nad jezioro nie mozemy jechac bo R. cos tam robi i jest zajety... a wczoraj sie poklocilismy troche ale wieczorem juz bylo dobrze

R.

Stary 2012-07-25, 14:58   #1824
TwojaKokaina
Zakorzenienie

balea ponoć fajna marka.

nie kojarzę, bo nigdy nie siedziałam na takich stronach ale znajdę arkusz z maja, zrobię zamknięte i se sprawdzę, to mogę wytłumaczyć

zrobiłam trochę, 2 rozdziały z 1go działu, jeszcze kolejne 2 rozdz. a potem kilka nastepnych działów

zabrałam się za gotowanie makaronu, bo mama gdzies poszła. mówiła gdzie, ale zapomniałam
Stary 2012-07-25, 15:45   #1825
Konto usunięte

Cytat:
już zrobiłam kilka pojęć. uczę się aby teorii, bo sama teoria była, kilka problemów. mam nadzieję, ze zdam to g.wno.
Zdasz, co by nie, zdolna jesteś

Cytat:
c
to powroty do domku na dluzsze weekendy beda wrecz spelnieniem na rodzinne, domowe obiadki i wlasne lozko

sciagnelam sobie arkusze maturalne. nie wiem czy ktoras z was kojarzy strone e-zadania.pl ?
bo tam zawsze koles tak dobrze tlumaczy i rozpisuje to na filmiku. tylko wlasnie nie znalazlam zeby byl przerobiony arkusz z maja.
hmm mam problem z zadaniami z tego arkusza nawet z zamknietymi

a goraco dzis, ze masakra. i nawet nad jezioro nie mozemy jechac bo R. cos tam robi i jest zajety... a wczoraj sie poklocilismy troche ale wieczorem juz bylo dobrze
Noooo chciałabym żeby jakiś miły plan ułozyli, że np. pt albo pon wolny

ja nie kojarzę, ale wiesz, moze szukaj zadań podobnego typu, jak ogarniesz jakis tam typ zadań to zrobisz też inne tego typu

U mnie właśnie nei jest gorąco a szkoda, bo chciałbym się opalić o co kłótnia?

W ogóle to nie ogarniam tego mojego okresu-nieokresu. Wczoraj krwawienie dosyć intensywne , normalna krew jak w okres, jakieś tam minimalne skrzepy krwi nawet zauważyłam, a dziś wstaję rano i już po wszystkim, mam tylko minalne plamienia takie jak miałam przed tym krwawieniem
Stary 2012-07-25, 16:15   #1826
agattee
Zakorzenienie

czasami okres sie pieprzy, albo cos z hormonami, albo stres, dieta itd.
moze wizyta u gina bylaby najlepsza?
moja kolezanka to w ogole zamiast okresu ma plamienie, ale to dziewica wiec nie musi sie bac o nic hehe. ale mowilam jej zeby poszla do gina, bo to tez niedobrze jak zamiast normalengo okresu jest lekkie plamienie bo przyczyny moga byc rozne.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

ja dzis odstawiam tabletki. na woodstock nie bede miec no i zobacze jak to bedzie bez nich jedyne czego sie boje, to znowu bolesnych okresow, no ale odkladam tabsy na gora 2 miesiace.

R.

Stary 2012-07-25, 17:06   #1827
Konto usunięte

Cytat:
czasami okres sie pieprzy, albo cos z hormonami, albo stres, dieta itd.
moze wizyta u gina bylaby najlepsza?
moja kolezanka to w ogole zamiast okresu ma plamienie, ale to dziewica wiec nie musi sie bac o nic hehe. ale mowilam jej zeby poszla do gina, bo to tez niedobrze jak zamiast normalengo okresu jest lekkie plamienie bo przyczyny moga byc rozne.

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

ja dzis odstawiam tabletki. na woodstock nie bede miec no i zobacze jak to bedzie bez nich jedyne czego sie boje, to znowu bolesnych okresow, no ale odkladam tabsy na gora 2 miesiace.
Nie mam pojęcia co z nim jest, zawsze był w porządeczku. W sumie to zaczynam się obawiam czy to na pewno okres, ehh.
Wiesz z wizytą to tak dupnie, bo u mnie na wsi to wiesz, musiałbym iśc do sąsiedniej wsi i by się na mnie gapili, gadali itp. Albo w mieście szukać, no nie wiem, jak problem nie ustąpi to pójdę. O ja, masz koleżankę dziewicę? Myślałam, że dziewice to tylko w podstawówce taki żarcik of kors

Może pomoże Ci to odstawienie, no oby. aj, Ty te okresy to miałaś masakryczne bidulko, oby nie powóciło
Stary 2012-07-25, 17:38   #1828
agattee
Zakorzenienie

a co do marki Balea to wiem jaka, mam dwa balsamy z tego, jeden ladnie pachnie ale na skorze niestety nie dlugo ;p
szampony tez dzis widzialam no ale najpierw skusilam sie na Alverde

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

sa dziewice, sa niektore nie wyginely haha. i to dziewica w moim wieku

R.

Stary 2012-07-25, 17:39   #1829
keeendy
Zakorzenienie

no cześć

ej ja straciłam dziewictwo w wieku 20 lat dopiero i wcale się tego nie wstydzę i to z obecnym partnerem czyli jakoś po 2 latach "znajomości" jako takiej i wcale nie byłam w związku

i odkąd zaczęłam współżyć czyli od 2 lat, nie miałam też innego partnera

ostatnio nawet K mi powiedział że jakbym odrazu mu dała () to pewnie skończyłoby się na jednym spotkaniu i koniec znajomości, bo wtedy tak po świńsku traktował dziewczyny...

ej ja powinnam dostać dzisiaj krwawienie o 11 a tu do tej pory nic....
zaczęłam do K, TATO mówić
Stary 2012-07-25, 17:50   #1830
Konto usunięte

Cytat:

sa dziewice, sa niektore nie wyginely haha. i to dziewica w moim wieku
Aż trudno uwierzyć

Cytat:
Napisane przez keeendy Pokaż wiadomość
no cześć

ej ja straciłam dziewictwo w wieku 20 lat dopiero i wcale się tego nie wstydzę i to z obecnym partnerem czyli jakoś po 2 latach "znajomości" jako takiej i wcale nie byłam w związku

i odkąd zaczęłam współżyć czyli od 2 lat, nie miałam też innego partnera

ostatnio nawet K mi powiedział że jakbym odrazu mu dała () to pewnie skończyłoby się na jednym spotkaniu i koniec znajomości, bo wtedy tak po świńsku traktował dziewczyny...

ej ja powinnam dostać dzisiaj krwawienie o 11 a tu do tej pory nic....
zaczęłam do K, TATO mówić
Nie ma sie czwego wstydzić, wstydzić byś sie mogłą jakbyś straciła w wieku 14 lat

Też bym pewnie nie chciała być laską , która by mi od razu dała, oczywiście hgdybym była facetem

dostaniesz, dostaniesz, spokojnie

czemu tak?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości