Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-03, 22:54   #1801
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

dobry wieczór

Ja tam na szybko.

Kupiłam w poniedziałek to coś http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_30243.htm i zapowiada się super patrząc na pierwsze wrażenia, niech się schowają ręczne masażery.

Na sob i ndz planowałam się wybrać do Warszawy, ale nie wiem czy styknie mi sił w końcu (ja to zawsze jestem niezdecydowana- z jednej strony się marzy fotel, dobra herbatka i książka, z drugiej by się chciało odmienić)

Chciałam zobaczyć ten sklep bath&body works- podobno mają niezłe świece a i na coś do kąpieli mam chrapkę.
Ach te moje ambitne plany zwiedzania

caate: trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie kotków.
I ogólnie zdawało mi się, że mniej ich masz, bo znalazły inne domy.

U mnie w domu też zawsze kociarnia była (no i nadal jest)
Ogólnie ciężko mi sobie wyobrazić kota, który wyjść nie może. (chociaż wiadomo jakie są ruchliwe ulice to strach)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-03, 22:56   #1802
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
oo to tak, jak mój Tż., a za rok planuje do niego dołączyć, więc może się spotkamy.
ok

padam na twarz dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 07:06   #1803
natimielec
Zadomowienie

Cześć piękne, ja wczoraj z pielęgnacji tylko podstawy, czyli balsamowanie demakijaż itp, zostało mi jeszcze 3 dni wcierania Jantaru, jestem z siebie dumna, nigdy nie byłam systematyczna. a teraz odpukać udaje mi się. Zakupiłam też wczoraj tą odżywkę do rzęs więc poszła w ruch,do tego odzywka na paznokcie.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 09:19   #1804
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
dobry wieczór

Ja tam na szybko.

Kupiłam w poniedziałek to coś http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_30243.htm i zapowiada się super patrząc na pierwsze wrażenia, niech się schowają ręczne masażery.

Na sob i ndz planowałam się wybrać do Warszawy, ale nie wiem czy styknie mi sił w końcu (ja to zawsze jestem niezdecydowana- z jednej strony się marzy fotel, dobra herbatka i książka, z drugiej by się chciało odmienić)

Chciałam zobaczyć ten sklep bath&body works- podobno mają niezłe świece a i na coś do kąpieli mam chrapkę.
Ach te moje ambitne plany zwiedzania

caate: trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie kotków.
I ogólnie zdawało mi się, że mniej ich masz, bo znalazły inne domy.

U mnie w domu też zawsze kociarnia była (no i nadal jest)
Ogólnie ciężko mi sobie wyobrazić kota, który wyjść nie może. (chociaż wiadomo jakie są ruchliwe ulice to strach)
fajny ten masazer, tylko cena mi nie pasi

nie oddawalam kotow, byli chetni, ale ostatecznie wszystkie zostaly. u mnie maja duzy ogrodek, moga sie bawic ze soba, swoje zabawki itp. sa zwiazane ze soba, a my z nimi.
teoretycznie moglabym oddac dwa razem, ale ze ciezko aby ktos chcial dwa koty od razu, to zostaje jak jest.

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Cześć piękne, ja wczoraj z pielęgnacji tylko podstawy, czyli balsamowanie demakijaż itp, zostało mi jeszcze 3 dni wcierania Jantaru, jestem z siebie dumna, nigdy nie byłam systematyczna. a teraz odpukać udaje mi się. Zakupiłam też wczoraj tą odżywkę do rzęs więc poszła w ruch,do tego odzywka na paznokcie.
mnie nauczyla systematycznosci odzywka do paznokci, pozniej oleje i na koncu wcierki, teraz to juz nie ma opcji zebym zapomniala
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 09:30   #1805
loluska
Zakorzenienie

Hej

caate
loczki cudne jak zawsze

IwonciA

oliwka dla dzieci mogła ci zaszkodzić, ale dermatologiem nie jestem, pójdziesz to sie wszystkiego dowiesz, a ja trzymam kciuki żeby się unormowało wszystko

Ja wczoraj musiałam kupić korektor mineralny z Bell pod oczy, zdecydowanie moje KWC, odkąd sie z nim zaprzyjaźniłam nie zamieniam na żaden inny Wpdały mie też w ręce cienie essence beżowy i czarny, może uda mi sie wykombinować coś w stylu makijazu Aliny http://www.alinarose.pl/2012/09/eelg...wy-na-ani.html
Takie kolory cieni wchodzą w gre

Moje włosy wołają o pomstę do nieba ;/ Końce mega suche, muszę koniecznie je podciąć. Może jutro mi się uda dostać do fryzjera

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 09:35   #1806
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to zalezy czego potrzebujesz

bylam w SP, no i nie moglam. jak zobaczylam, ze to ostatni dzien promocji to wzielam micel z biodermy, krem z uriage tolederm riche, bo moj na wykonczeniu jest i krem do stop z daxa. ehhh
najlepiej by było, żeby krył zaczerwienienia i szybko się nie zmazywał, no i miło by było, żeby troche zmniejszał opuchlizne przy wyprysku, ale do tego pewnie już inny specyfik potrzebny.

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 09:43   #1807
lacrimachristi
Zakorzenienie

Lilith wyszlas za maz??
Stary 2012-10-04, 09:51   #1808
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piekne
Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Na razie na żadne buty się nie zdecydowałam ale byłam dziś w ccc i też są bardzo fajne ale na zdjęciach wyglądają tysiąc razy gorzej o takie:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/305821
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/305829
i jutro z koleżanką idę po któreś i w pn zamówie któreś na allegro i pozostanie mi kurtka i szalik do kupienia z takich ważniejszych rzeczy
I pozostanie mi buszowanie po lumpkach za sweterkami.
Świetne butki marzą mi się takie koturny na targu ostatnio widziałam ale mega wysokie za 40zł

Ale sie dziś w nocy wymęczyłam gardło mnie bolało taki katar zę z nos mi sie lało teraz trochę się unowmowało ale gardło nadal boli a miałam w sobotę na grzyby jechać bo sporo borowików jest i chciałam ususzyć na święta
Stary 2012-10-04, 09:52   #1809
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
najlepiej by było, żeby krył zaczerwienienia i szybko się nie zmazywał, no i miło by było, żeby troche zmniejszał opuchlizne przy wyprysku, ale do tego pewnie już inny specyfik potrzebny.
aaaa, ale ja pytalam o maski do wlosow
z korektorami to nie pomoge, bo sama juz nie uzywam. kiedys lubilam mieszac dermacol z bell

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej

caate
loczki cudne jak zawsze

IwonciA

oliwka dla dzieci mogła ci zaszkodzić, ale dermatologiem nie jestem, pójdziesz to sie wszystkiego dowiesz, a ja trzymam kciuki żeby się unormowało wszystko

Ja wczoraj musiałam kupić korektor mineralny z Bell pod oczy, zdecydowanie moje KWC, odkąd sie z nim zaprzyjaźniłam nie zamieniam na żaden inny Wpdały mie też w ręce cienie essence beżowy i czarny, może uda mi sie wykombinować coś w stylu makijazu Aliny http://www.alinarose.pl/2012/09/eelg...wy-na-ani.html
Takie kolory cieni wchodzą w gre

Moje włosy wołają o pomstę do nieba ;/ Końce mega suche, muszę koniecznie je podciąć. Może jutro mi się uda dostać do fryzjera
oo wlasnie, widze ze Loluska tez go lubi
dziekuje

poradzisz sobie z makijazem, sama taki robie czesto. najwazniejsze to wyczuc, w ktorym miejscu zalamania najlepiej wyglada nasze oko z ciemnym cieniem

ja polubilam wizyty u fryzjera, teraz czekam aby tylko urosly tak z 5cm jeszcze, bo planuje tonowac dol, a odrostu juz nie ruszac i w ten sposob pozbyc sie rudej poswiaty, bo mam jej juz serdecznie dooosc
Stary 2012-10-04, 10:00   #1810
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Dziekuje wszystkim za kciuki - chyba pomogly bo obrona zdana na 5 Stresowalam sie chyba bardziej od tzta
Znowu dzis musze do miasta jechac, zalatwic ostatnie sprawy przed wyjazdem, kupic leki i kilka potrzebnych jeszcze rzeczy.
Wstawiam zdjecia zaleglych zakupow, ale dzis zdecydowanie nie jest moj dzien na fotografowanie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1870.jpg (110,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1878.jpg (92,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1881.jpg (82,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1883.jpg (119,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1888.jpg (121,2 KB, 28 załadowań)

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 10:10   #1811
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Dziekuje wszystkim za kciuki - chyba pomogly bo obrona zdana na 5 Stresowalam sie chyba bardziej od tzta
Znowu dzis musze do miasta jechac, zalatwic ostatnie sprawy przed wyjazdem, kupic leki i kilka potrzebnych jeszcze rzeczy.
Wstawiam zdjecia zaleglych zakupow, ale dzis zdecydowanie nie jest moj dzien na fotografowanie...
super gratulacje dla TZ

wszystko mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej Piekne

Świetne butki marzą mi się takie koturny na targu ostatnio widziałam ale mega wysokie za 40zł

Ale sie dziś w nocy wymęczyłam gardło mnie bolało taki katar zę z nos mi sie lało teraz trochę się unowmowało ale gardło nadal boli a miałam w sobotę na grzyby jechać bo sporo borowików jest i chciałam ususzyć na święta
zdrowka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-04, 10:12   #1812
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
Kciuki zawsze pomagają

Ale super zakupy a buty marze właśnie o takich

caate dziękuję piję teraflu i ssie neo angin oby szybko pomogło

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2012-10-04 o 10:15
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 10:38   #1813
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

nie oddawalam kotow, byli chetni, ale ostatecznie wszystkie zostaly. u mnie maja duzy ogrodek, moga sie bawic ze soba, swoje zabawki itp. sa zwiazane ze soba, a my z nimi.
teoretycznie moglabym oddac dwa razem, ale ze ciezko aby ktos chcial dwa koty od razu, to zostaje jak jest.
A to dobrze, bo się serce kraja jak trzeba wydać

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny
podoba mi się to z drugiego zdjęcia- tylko długość myląca i nie wiem czy to dłuższa tunika czy już sukienka

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 10:49   #1814
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
Lilith wyszlas za maz??
tak
Cytat:
z korektorami to nie pomoge, bo sama juz nie uzywam. kiedys lubilam mieszac dermacol z bell
aaaaaa jeżeli chodzi o maski do włosów, to najardziej coś na końcówki bo koszmarnie mi się rozdwajają i na suche łamliwe włosy, żeby ich kondycję trochę podbudować.
Cytat:
Czesc dziewczyny
świetne ciuszki

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 10:58   #1815
loluska
Zakorzenienie

karolcia
zdrówka

Mała czarna
gratulacje dla Tz

Cytat:
oo wlasnie, widze ze Loluska tez go lubi
dziekuje
poradzisz sobie z makijazem, sama taki robie czesto. najwazniejsze to wyczuc, w ktorym miejscu zalamania najlepiej wyglada nasze oko z ciemnym cieniem

ja polubilam wizyty u fryzjera, teraz czekam aby tylko urosly tak z 5cm jeszcze, bo planuje tonowac dol, a odrostu juz nie ruszac i w ten sposob pozbyc sie rudej poswiaty, bo mam jej juz serdecznie dooosc
Korektor z bell uwielbiam. To jest jedyny kosmetyk bez którego nigdy nie ruszyłabym się z domu reszta w ostateczności mogłaby dla mnie nie istnieć, ale korektor pod oczy musi być
Ja mam nie rudą a czerwoną poświatę i ona doprowadza mnie totalnie do szału. Już kilka razy trzymałam farbę w dłoni aby pokryć całość ale przypominam sobie że walczę o naturalne. Chyba jedynym sposobem na pozbycie się tej czerwieni jest podcinanie włosów i czekanie aż odrosną
No i tak jak pisałam ostatnio, jak przekraczam pewną długość czuje że włosy są już za długie i źle się czuje, dlatego to jets kolejny powód do cięcia
A co do makijażu no to ja mam opadające powieki, więc muszę kombinować, to mnie zawsze zniechęca właśnie do cieni.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 11:03   #1816
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny
Gratulacje dla Tż.
Świetne zakupy.

Cytat:
tak

aaaaaa jeżeli chodzi o maski do włosów, to najardziej coś na końcówki bo koszmarnie mi się rozdwajają i na suche łamliwe włosy, żeby ich kondycję trochę podbudować.

świetne ciuszki
Życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 11:38   #1817
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
karolcia
zdrówka

Mała czarna
gratulacje dla Tz

Korektor z bell uwielbiam. To jest jedyny kosmetyk bez którego nigdy nie ruszyłabym się z domu reszta w ostateczności mogłaby dla mnie nie istnieć, ale korektor pod oczy musi być
Ja mam nie rudą a czerwoną poświatę i ona doprowadza mnie totalnie do szału. Już kilka razy trzymałam farbę w dłoni aby pokryć całość ale przypominam sobie że walczę o naturalne. Chyba jedynym sposobem na pozbycie się tej czerwieni jest podcinanie włosów i czekanie aż odrosną
No i tak jak pisałam ostatnio, jak przekraczam pewną długość czuje że włosy są już za długie i źle się czuje, dlatego to jets kolejny powód do cięcia
A co do makijażu no to ja mam opadające powieki, więc muszę kombinować, to mnie zawsze zniechęca właśnie do cieni.
ja na bank chce miec swoje naturalne, jak patrze na odrost to taki piekny kolor czemu ja je farbowalam, zaluje jak nie wiem

moge wyjsc bez makijazu smialo z domu, ale brwi zawsze musze miec podkreslone dlatego uwielbiam henny, flamastry i inne bajery do brwi, mam fiola na ich pkt

ja juz czerwonej sie pozbylam, to zostala rudo-zlota
i moj plan jest taki, zapuscic odrost na tyle, aby dalo rado nalozyc sreberko na niego i tonowac wlosy te farbowane, z czasem podcinac, az zetne wszystkie te farbowane innego wyjscia nie widze, bo odrost mam ciemniejszy i niebawem zacznie to oddzielac sie nieladnie. a zostawienie tej poswiaty na wiosne, doprowadzi mnie do szewskiej pasji, bo ani to wyprostowac,ani rozpuscic wlosy, jak bedzie takie misz-masz

Cytat:
tak

świetne ciuszki
to Revalid zdecydowanie chociaz Seboradin moze tez dac rade, na koncowki, nie wiem jak z lamliwoscia by sobie poradzil.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-10-04 o 11:40
Stary 2012-10-04, 12:25   #1818
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Czesc dziewczyny
supcio rzeczy !!!

nas dzisiaj wypuscili troche wczesniej - 0 11 i poszlysmy z keolzanka po ksiazkę - na szczescie z wliczonymi roznego rodzaju rabatmi wyszlo mnie to 77 zł,a nie 90, wiec luzik no i pozniej rajd po aptekach - szukam tego brevoxylu ale skoro juz wszedzie go nie maja to znaczy ze jest cos na rzeczy i kupiłam benzacne, bo tak mi babka w aptece doradzila wieczorem mama kupi mi aknemycin i juz moge zaczynac nowe 'leczenie'

wracałam peiszo z miasta [prawie godzine] majac na przegubie dloni obladowana torbe a teraz ledwo te rece trzymam no i głodna jak wilk jestem ;D
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 13:03   #1819
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
tak
To wszystkiego najlepszego
Cytat:
karolcia
zdrówka
Dzięuję
Stary 2012-10-04, 16:02   #1820
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

turbo za mną od razu lepiej się czuję w ogole wczoraj jak i dzis miałam takie uczucie ze cos mi leży na latce piersiowej czy nawet przeponie i takie uczucie osłabiena. mimo to i tak dalam rade cwiczyc i wczoraj [skalpel] i dzisiaj. nie wiem moz to wina tego ze jestem niewyspana, bo zrobiłam taki dosc duzy rpzeskok w cwiczeniach, albo win a tego, ze od 8 do 15 siedze w jednej sali, w jednym miejscu bez zadnego dostepu do swie4zego powietrza a moze po prostu jesienne osłabienie w koncu i mnie dopadlo ;/ zobaczymy, niedlugo mam troche badan przedemna. najblizsze ukg w srode
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 16:48   #1821
samaraNW
Zakorzenienie

hej

wtarłam Jantar, nałożyłam oleje, obejrzę jakiś serial, a potem wskakuję do wanny
Stary 2012-10-04, 17:26   #1822
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
super gratulacje dla TZ

wszystko mi sie podoba
Dzieki
Cytat:
Kciuki zawsze pomagają

Ale super zakupy a buty marze właśnie o takich
Dziekuje Te buty w różnych kolorach sa w CCC W dodatku sa baaardzo wygodne wiec polecam.
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
podoba mi się to z drugiego zdjęcia- tylko długość myląca i nie wiem czy to dłuższa tunika czy już sukienka
Zdecydowanie sukienka - mam ja przed kolano
Cytat:
świetne ciuszki
Dzieki
Cytat:
Mała czarna
gratulacje dla Tz
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Gratulacje dla Tż.
Świetne zakupy.
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
supcio rzeczy !!!
Dziekuje

Kupilam dzis w koncu bilety do Krakowa i od jutra zaczynam pakowanie Chyba juz wszystko mam kupione - nawet zdarzylam znow odwiedzic lumpek i oczywiscie nie wyszlam z niczym Jutro jeszcze mam wizyte u ginekologa, bo znowu cos nie fajnego sie dzieje... Zobaczymy co lekarz powie.

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 17:26   #1823
onemorepanda
Raczkowanie

Jak to możliwe że dopiero teraz tu trafiłam?

Melduje się jako fanka doskonałości, do której mi jeszcze daleko

Edytowane przez onemorepanda
Czas edycji: 2012-10-05 o 10:51
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-04, 19:20   #1824
samaraNW
Zakorzenienie

ciało:
peeling,
olejek Alterra.

włosy:
Jantar,
oleje,
mycie,
odżywka Garnier avocado&karite z żelem aloesowym,
wetrę jeszcze coś w końcówki przed suszeniem.

twarz
hydrolat oczarowy,
serum na blizny,
kwas hialuronowy.

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-10-04 o 19:25
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 06:53   #1825
natimielec
Zadomowienie

Cześć Piękne,
Ja wczoraj Jantar,odzywkana rzęsy i paznokcie, ćwiczeni,balsamowanie,dem akijażkrem pod oczy (pamietam o nim)
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 10:16   #1826
lacrimachristi
Zakorzenienie

dzień dobry

jakie plany na dziś??
Stary 2012-10-05, 10:47   #1827
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej Piękne
Mam dziś masę roboty więc zmykam w pole zbierać orzechy
Stary 2012-10-05, 10:51   #1828
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Dawno mnie nie było

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
dzień dobry

jakie plany na dziś??
Jak na razie sprzątanie

Miłego dnia

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Hej Piękne
Mam dziś masę roboty więc zmykam w pole zbierać orzechy
Uwielbiam orzechy, zwłaszcza włoskie, takie w pękającej zielonej skorupce Niestety, w tym roku wymarzło nam drzewo

- woda brzozowa w skalp
- olejek fur mama z rumiankiem na długość
- odżywka my secret na rzęsy
- regenerum na skórki
- wewnętrznie - radical

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-10-05 o 11:36
marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 11:57   #1829
marta 85
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (18,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (36,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (41,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (46,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (23,7 KB, 10 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 12:13   #1830
lala123456789lalak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Jak to możliwe że dopiero teraz tu trafiłam?

Melduje się jako fanka doskonałości, do której mi jeszcze daleko
Ja też
lala123456789lalak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości