|
Notka |
|
Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XX (następująca po XIX i poprzedzająca XXI)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36962848]Stosowałam dopóki nie odkryłam Essie good to go ![]() <pilnie notuje> ;p
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||||||
Zakorzenienie
|
nadrobiłam po łebkach.
melduję, że prezent Beacie się bardzo podobał ![]() ![]() panieński też się udał chociaż powiedziałam że nigdy więcej. naharowałam się jak dziki wół kolor tak, ale jest matowy a ja takich nie lubię i niestety w ogóle się nie trzyma. po 2h miałam odpryski ![]() Cytat:
skąd wzięłaś plecak? może w ogóle się umówimy i Ci go oddam żebyś nie miała więcej problemów a za tel. 0 7.45 w sobotę... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 1sze co mi przyszło do głowy to stwierdzenie "nadgorliwość jest gorsza od faszyzmy" ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36944433]Hula - o limitce ani widu sni słychu, byłam i w Solvayu i w Kazimierz ![]() a że gg szukała to już nic nie powiesz? ![]() ![]() mogę spróbować jeszcze po weekendzie u mnie, bo będę tam kilka dni, ale to musialabyś się przypomnieć np. w poniedziałek z rana Cytat:
![]() ile dałaś? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36950414]Yyyyy ja piję codziennie... ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a koszt będzie jeszcze mniejszy jak m=kupię 1000ml wody, bo teraz wzięłam na spróbowanie małe opakowania Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Copyraptor
|
Yyy, dowiedziałam się czegoś co sporo wyjaśnia w kwestii tego, czemu mnie nie przyjęli, ale to napiszę w klubie...
Gg, uzupełnij kolor sukienki w moim zamówieniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Do mnie też dzwoniła, ale akurat byłam z moim plecakiem w górach... Przy czym mam tylko mały plecak jednodniowy typu szkolnego, więc chyba i tak bym się nie przydała.
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 220zł, ale została tylko jedna para w Factory - rozmiar 37, więc nie szykuj się :P
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Okazało się, że nic
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widziałam dzisiaj piękne, czerwone, zamszone szpilki w CCC ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||
Zakorzenienie
|
Mall to był 1 duży prezent składający się z 30 drobiazgów opatrzonych odpowiednim komentarzem i dzielące się na przeszłość, przyszłość i teraźniejszość- wszystko związane z naszymi wspomnieniami, jej marzeniami, osiągnięciam itd.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() buuuu szkoda [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36968632]Racja, kochana gg22 też mi szukała limitki ![]() Przypomnę się (jak będę pamiętać ![]() ![]() ![]() no, jestem usatysfakcjonowana ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | ||
Zakorzenienie
|
Byłam dziś z olą_gie na zakupach na Tomeksie i w Biga na Ułanów. Ale się obkupiłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36962848] 1. Niestety o tym jak szampony niszczą włosy głośno się nie mówi... Jak często farbujesz szamponetkami włosy? Mówi się, że dwukrotne zafarbowanie włosów szamponem jest tak samo niszczące jak jedno farbą drogeryjną. Nie mówiąc o tym, że szamponetką pokrywasz całe włosy, a farbą zazwyczaj odrosty... Z aptecznych polecam Color & Soin ![]() 2. Niestety na takich pokazówkach często są pseudowizażystki po dwugodzinnym "kursie" makijażu, który nie uwzględnia w ogóle tak ważnych rzeczy jak kształt twarzy, kolorystyka osoby, kształt powieki, itd. Jadą po prostu dwoma wyuczonymi makijażami, zmianiając tylko kolory... Dla mnie to w ogóle jest strata czasu... 3. Tak, normalnie w aptekach. Polecam Apteki Volfarm ![]() 1. Farbuję co dwa miesiące, czasami dwa i pół ![]() A czy taka farba nie powoduje, że włosy są matowe, tracą blask? 2. Ja myślałam, że jak pójdzie tam taki laik makijażowy jak ja to będzie zadowolony, a tu taka niespodzianka ![]() 3. chyba miałabym problem z wyborem koloru. Z szamponetek zawsze brała ciemne blondy lub jasne brązy i wychodziły ciemne brązy ![]() Cytat:
![]() W Sephorze pracuje znajoma koleżanki, ale ona akurat bosko maluje ![]()
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-10-08 o 15:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na Ułanów miała być dostawa kiecek 'wieczorowych'-walczyłam ze sobą aby nie pojechał na polowanie...Widziałaś jakieś ładne? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci, że nie patrzyłyśmy na sukienki w ogóle. W sumie to tak porządnie przejrzałyśmy wszystkie wieszaki ze swetrami, torebki, paski i biżuterię. Potem miałyśmy dość i zresztą ja już miałam rzeczy za ponad 100 zł, a właśnie taki miałam limit na zakupy w lumpeksie dziś. Nie potrzebowałam jakoś sukienek tylko właśnie swetry na zimę. Skąd w ogóle wiesz jaka miała być dziś dostawa? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy sweterek jest śliczny! Nigdy nie patrzyłam na torebki w Bidze, muszę to nadrobić..Ile za nią dałaś? Bardzo ładna ale frędzelki bym obcięła bo wtedy będzie taka bardziej uniwersalna
![]() Biga ma swoją stronkę http://www.bigastyl.pl/ i tam w dziale 'wystawki' są informacje o dużych dostawach ![]()
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
"Do 1965 r. [nekrofilia] nie była uznawana za przestępstwo w ani jednym z amerykańskich stanów. Gdy w roku 1979 schwytano najsławniejszą współczesną nekrofilkę, pracownicę kostnicy w Sacramento, Karen Greenlee, uciekającą z martwym młodym człowiekiem, wlepiono jej mandat za nielegalne prowadzenie karawanu"
Źródło: Sztywniak. Osobliwe życie nieboszczyków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 17 złotych ![]() ![]() Ooo, dzięki.
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |||
Nie depcze krokusów
|
Wybaczcie, że to napiszę, ale mój kot rozmawia właśnie z ptakami, jeden drugiemu klekocze i sobie odpowiadają
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy przyjedziesz do Raciborza? Nieprędko, co ? ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jesli chcesz się trochę zorientować w farbach aptecznych to polecam filmik i post Brunetki http://www.alinarose.pl/2012/08/zdro...olor-soin.html A tak btw to pozdrowienia z Wrocławia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W podstawówce to ja przeżywałam rozterki bohaterów Klanu ![]() Cytat:
![]() No to za miesiąc farbuję farbą z apteki ![]()
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-10-08 o 18:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
ad. 2 Zonk ![]() ad. 3 Nie, te farby oddają znacznie lepiej kolory niż te drogeryjne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36962848]Niestety o tym jak szampony niszczą włosy głośno się nie mówi... Jak często farbujesz szamponetkami włosy? Mówi się, że dwukrotne zafarbowanie włosów szamponem jest tak samo niszczące jak jedno farbą drogeryjną. Nie mówiąc o tym, że szamponetką pokrywasz całe włosy, a farbą zazwyczaj odrosty...
Z aptecznych polecam Color & Soin ![]() [/QUOTE] O, trafiłam właśnie ostatnio na ulotke tych farb, naczytałam się o nich tez duuużo na wizażu - był osobny wątek im poświęcony gdzieś... i mam zamiar spróbować następnym (niedługim) razem. Jakie kolory od nich testowałaś jeśli mogę zapytać? Bo z tego co pisały dziewczyny na owym wątku to baaardzo różnie jest z tymi kolorami i jak wyjdzie to nawet nie kwestia farby co indywidualna... Jednym ciemniej, innym jasniej, jeszcze innym w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | ||
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36962848]
Niestety o tym jak szampony niszczą włosy głośno się nie mówi... Jak często farbujesz szamponetkami włosy? Mówi się, że dwukrotne zafarbowanie włosów szamponem jest tak samo niszczące jak jedno farbą drogeryjną. Nie mówiąc o tym, że szamponetką pokrywasz całe włosy, a farbą zazwyczaj odrosty... Z aptecznych polecam Color & Soin ![]() Tak, normalnie w aptekach. Polecam Apteki Volfarm ![]() dzięki! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w Krakowie też wiało dziś chłodem, oj, bardzo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dbaj tam o siebie! Pilnuj zdrowia! Edit: Do dziewczyn ćwiczących z Chodakowską. Czy Wy tez macie takie efekty? http://daisyline.blogspot.com/2012/1...ze-wiecej.html ![]()
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-10-08 o 20:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Nie depcze krokusów
|
Lenka - obecnie tylko joguję i właśnie taką mam figurę jak ta dziewczyna.
![]() |
#1830 |
maszyna, nie człowiek
|
O nie, teraz się smarkam i marzę o tym,że mogłabym być zgrabna
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.