![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
hej
![]() zaliczyłysmy dziś sanki ![]() ![]() ![]() macie jakies pomysły co ubrac pod sukienke karnawałową na ramiaczkach. Chodzi oczywiscie o Wikulę ![]() Kasiulka Ty to powinnas cukiernie otworzyc ![]() ![]() my bedziemy piec babeczki jutro....z oetkera ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
Takuśna
![]() ![]() Moje dzisiejsze wypieki. I zmykam bo padam na fejs, gości dziś mieliśmy. TŻ brat i jego żonka jeszcze nas odwiedzili bo już za moment znów ich nie będzie nie wiadomo na ile lat. Olgierdziana niegrzeczna maksymalnie była cały wieczór. Dobrej nocki laski ![]() Te babeczki z kremem są cytrynowe i krem też jest cytrynowy tak jak Wam link podawałam, a te czekoladowe są z Rafaello w środku (zawału dostałam gdy zobaczyłam jak mało ciasta z tego przepisu wyszło, ale na szczęście coś ukręciłam). O a to gdzie leżą babeczki to jest mój cały stół ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2013-01-12 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak smakuje taka ryba Ty każdą rybę tak smażysz, czy tylko pstrągi. Z pstrągami znam tylko opcję smażenie na głębokim oleju ( choć u nas się baaardzo mało pstrągów robi. aa i dajesz cytrynę przed pieczeniem?? ja dopiero na talerzu sobie cytryną posikam Kasiulka ![]() Ciekawe jak tam marticia i jej teścior, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to robię 3 minuty. do ryby bez flaków potraktowanej przyprawami wciskam wiąchę kopru, plaster cytryny, kilka kropel oliwy, do pazłotka i gotowe. nawet blachy myć nie trzeba bo cały sok zostaje w pazłotku ![]() potem otwieram, wywalam koper i cytrynę, skrapiam świeżą cytrynę, wyjmuję kręgosłup i wcinam ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-01-12 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
muszę to kiedyś wypróbować
A ty długo pieczesz ją w tym piekarniku i na ile stopni masz ustawiony piekarnik. Z tym smrodem to masz racje, capi później nieziemsko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kristi
![]() Olutkowa ma katar... nie wiem tylko co ją załatwiło, to że ciągle nie chce ubierać swetra, wczorajsze zabawy na śniegu, czy chora żona brata tż ![]()
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jemy rybę raz w tygdoniu, najrzadziej raz na 2 tygodnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- znacie? któraś ma? chyba sobie kupię: http://www.skapiec.pl/site/cat/351/c...707_techniczne http://www.youtube.com/watch?v=h_lXejTW1bQ Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-01-13 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz dawno, jak mialam krotkie wlosy to uzywalam codziennie - jak dla mnie jest super. Teraz zapuscilam i tylko podsuszam, bo nie chce meczyc tych moich trzech wlosow na krzyz, wiec Rowenta poszla w odstawke, bo jest dosc ciezka jako sama suszarka do suszenia. Ale polecam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
kobieta za ladą
|
ups sorry kobitki pomyliłam wątki
![]() no dobra podczytuje WAS ![]() ![]() smigam pa ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2013-01-13 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() proste, gładkie, lśniące są. loka nie ukręci mi żadne ustrojstwo więc naprawdę nie oczekuję wiele ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam, ze czytalam na poczatku opinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
hejka
ja nie umiem się takim suszarkami posługiwać ![]() ![]() jednak wolę big szczotę i lekką suszarkę, jakoś sprawniej mi to wychodzi moja mama jednak przyzwyczajona do szczotko-suszarek, no ale ona ma krótkie , gęste włosy, chwila i ułożone moje lejące się kłaczki więcej zachodu potrzebuję a własnie muszę sie umówić do cięcia, bo już wyglądam jak matka boska ![]() ![]() zimowe szaleństwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ta szczotko-suszarka!! ![]() Mojego siostrzeńca dopadła ta choroba: http://pl.wikipedia.org/wiki/Choroba...nleina-Henocha dziwna sprawa, zwłaszcza że co jakiś czas ma nawroty... właśnie teraz ma kolejny rzut. U Tymka w przedszkolu w grupie ospa, więc czekam aż go obsypie. Doradźcie mi czy z ospą idzie się do lekarza? Lekarz daje jakieś leki? Czy lepiej samemu iść do apteki po coś do smarowania i olać lekarza (boje się że coś z przychodni przyniesiemy, bo teraz wiadomo jaki okres chorobowy).
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
jak Piter mial ospe, to zrobilam zdjecie telefonem z wypryskami i sama poszlam do lekarza, by pokazac to lekarce
![]() ![]() czasami widuje w przychodni dzieci z podejrzeniem chorob zakaznych to od razu ida do izolatki, a matka mowi w rejestracji, ze syn/corka ma podejrzenie tego i tego i wtedy lekarz bada to dziecko w izolatce. Ja ostatnio mialam miekko juz, bo bylam z mlodym na osluchani a przyszlo dziecko z podejrzeniem szkarlatyny. Lekarka po badaniach wychodzi i oznajmia, ze to nie szkarlatyna, wiec odetchnelam z ulga ![]()
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Judi, co za okropna choroba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo kochana
![]() Szczoto lokówka i suszara w jednym luks ![]() Cytat:
![]() My dziś po wizycie u teściów i pożegnaniu brata tż, prawie się poryczałam, oj za wrażliwa jestem ![]() ![]() Mamusia też dziś jedzie i leci ![]()
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() od 5 lat mam tę: http://si.tajmax.com.pl/img/hs5520_000.jpg jest super i nawet mama kupiła identyczną. no ale sfatygowana już jest,bo tylko dużej szczoty używam. kupię po wypłacie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak umyję wieczorem to na drugi dzień w pracy omijam wszystkie lustra ![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
przecież miałam już w swoich łapkach tego grundiga ![]() mam swoje upodobania i nowinki techniczne jakos mi nie leżą w tej kwestii moje maślane paluszki trudno obłapiają ten uchwyt, za gruby ![]() moje włosy umyte wieczorem , rano mocno klapnięte, jakbym chciała je potrakotwac pianką i szybko wymodelować, to kij i tak nic z tego od razu by wyglądały nieświeżo dzieciaki śpią już ponad godzinę widać śnieg i słoneczko zadziałało na nie mocno usypiająco ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-01-13 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z myciem musiałabym 5.30, i jeszcze bym ich budziła.. wystarczy,że zwlekam dziecię 6.20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam od znajomej, Wiki sie wyszalala i klapla niezle w domu. Nawet jej nie mylam, tylko zeby, nie podoba mi sie. Troche ciepla, zimno jej bylo, tylko do lozka chciala, padla w minute. Dalam jej lipomal, zwykle nie uzywam, ostal sie jakis stary sprzed lat. A nie mialam rutinacei ktora w takich przypadkach od razu idzie w ruch. Ciekawe jaka noc przed nami
jutro mam nadzieje ze mnie dentysta przyjmie. Pękła mi 6 gorna kilka dni temu, wykruszylo sie troche plomby i jedna czesc sie rusza ![]() ![]() ja sobie kawkowalam a snajperek odwalil za mnie robote na all ![]() ![]() Judi straszna ta choroba.....wspolczuje maluszkowi ja tez nie umiem myc wlosow przed spaniem. Jak wstaje to juz mam nieswieze i zle sie czuje. Myje codziennie, przed praca
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i muszę patrzeć na nieświeże kłaki dzień w dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotka z dzisiaj, nieźle wymarzliśmy...
Tymek ![]() Juleczek ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-01-13 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
ja wstawałam o 5.30 jak biegałam do brygady na 7.30
![]() ![]() mycie włosów, plus dojazd z moich zaścianków to mi schodziło , że hej o Takuśna aż mnie dreszcz przeszedł jak przeczytałam o ząbku miałam to samo z 5, tyle, że jedna ścianka mi pękła, odłamała się i potem już tylko z jednej strony miałam zęba, nie dało sie zakleić , pamiętasz korona za 650 zł zaistniała w moim uzębieniu ![]() mam nadzieję, że Twoja wersja będzie optymistyczna i skończy sie na uzupełnieniu materiałem , trzymam kciuki a ja wczoraj byłam u dentystki, bo miała dyżur sobotni dziwne chodzę , sprawdzają mi co pół roku, a tu zawsze jakieś kratery szczelinowe się objawią wczoraj myślałam , że zejdę, znieczulenie mini, mało mi działało, bo mi ściagała 20 letnią plombę, do dziś czuję dyskomfort borowania ![]() ![]() a i ściągnęła mi kamień też na nfz, chwilę to trwało bo tylko na jedynkach dolnych mi sie osadza, jak mi sie teraz wykrzywiły od ósemek Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2013-01-13 o 20:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedynie po południu jest fajnie jak 16.05 tuptam już w szatni i czekam jak skończy kanapkę, i wybiegnie ![]() ![]() edit. kupiłam mamusi hula hop. takie jak moje, piankowe, 1,2kg z Niemiec. zazdrościła mi strasznie ale przed zamówieniem powstrzymywała ją wartość przesyłki - ponad 50zł. a tu znajoma z netu sprzedawała swoje więc szybko wysłałam tacie dane do przelewu, mama będzie mieć niespodziankę. uwielbiam mojego ojca, w roku dostaje ode mnie takich maili sporo i w 99,99 procentach realizuje bez pytania ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2013-01-13 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
no nic, ja zmykam do łóżka na filmik
![]() dobrej nocki ![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
ja teraz na wolnym,w zimie, jak mam z dzieciakami gdzieś na czas zajechać, to się tylko znerwicuję i upocę
![]() ![]() tych nerwusów okiełznać w takiej chwili to mocno męczące jedno mówi nie, drugie jak małpka powtarza i już mi się odechciwa wszystkiego nawet zwykła wyprawa na dwór to jak zdobywanie 8-tysięcznika niech już nastanie lato, wtedy prawie pół nago się biega |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.