![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
No niby to dobrze, ale jeśli już byliśmy na etapie spotykania się i tego przysłowiowego oglądania filmów, jeśli już była między nami jakaś doza czułości to nagłe urwanie tego jest dla mnie sygnałem, że on nie chce, że mu nie zależy. Nie wiem jak mam się teraz zachować - jeśli będę ciągle inicjować kontakt łatwo wpadnę w pułapkę kiedy ja się staram, a on mnie olewa.
Tindomerel_ co do Twojej sytuacji to naprawdę wiem jak się czujesz, bo miałam tak samo z EXem, niby wiadomo że już nic z tego nie będzie ale nie da się tego łatwo zaakceptować. Z własnego doświadczenia wiem, że zerwanie kontaktu zazwyczaj pomaga |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się w ogoóel nie zastanawiam nad tymczy on się s kimś spotyka. Nie obchodzi mnie to. nie chcę nic wiedzieć.A on sam ostatnio mi napisał,że nie chce nikogo i że najprawdopodobniej będzie sam już zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I w ogole chciłabym go zobaczyć,mielismy się spotkać i jeszcze pogadać o "nas" i sobie kilka rzeczy jeszcze wyjaśnić, pomogłoby mi to,ale nie wiem czy jeszcze w tym roku nam się to uda... chciałabym się do niego przytulić. Strasznie.Bo potrzebuję,żeby ktoś mnie przytulił. Jak na ironię, pomogłoby mi to,gdyby mnie przytulił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Boże dziewczyny zwariuję, nie wiem czy kiedykolwiek tak się czułam, on jest nieziemski
![]()
#1806 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zerknijcie na mojego posta ze strony wcześniej i powiedzcie co mam zrobic
![]() Tindomerel_ ja po zerwaniu z EXem robiłam sobie małe wyzwania w stylu "dzisiaj nie będę o nim rozmawiać z przyjaciółką", "w tym tygodniu nie będę wchodzić na jego profil". Potem było coraz łatwiej. Może Ty też załóż że w tym tygodniu nie bedziesz sie z nim w zaden sposob kontaktować? |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie myśl o tym, nie masz na to wpływu kochana, nic nie zrobisz... ewentualnie tylko będzie Ci gorzej. <tuli> musimy sobie dać radę, nie mamy innej opcji. Zauważyłyście, jak szybko coś większość dziewczyn uciekło z tego wątku? ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- opowiadaj!:d:d:d:d:d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Szybko? Ja tu od końca września siedzę, ponad dwa miesiące. Dzisiaj eks napisał, że już mnie chyba nie kocha. Po co się w ogóle odzywa?
![]() ![]() ![]()
#1809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja myślę,że chyba powinnaś dać wam sobie trochę czasu.Może on na prawdę go potrzebuje, bo może się boi nowego związku? Albo zaczyna coś czuć poważniej i boi się,że go zranisz? ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- wspaniałe wyczucie czasu.może liczył,że mu odpiszesz,że ty jego tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety on szybko wchodzi w związki. Tylko jak mu to powiedzialam po rozstaniu to powiedział że każdy przypadek jest inny i pierwsza go zdradziła, z drugą uczucie wygasło, a tu sobie zdał sprawę że rani więc nie chce nikogo ranić i wchodzić w związek... Ale myśle, że szybko zmieni zdanie. O dziwo od rozstania szybko mu koleżanek na fb przybywa. Fakt że z pracy czy ze studiów, ale sorry nie zaczął studiować i pracować w listopadzie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Facebook facebookiem a życie życiem...
Do tego sama sie boje wlasnych mysli. Ale jak mialam rożne przeczucia, nawet absurdalne którym on zaprzeczal (nawet w trakcie związku) to one się spełnialy.... Więc CZUJĘ że lada chwila kogoś pozna...:/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Mam abonament ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
No to ja będę umierać, bo w końcu wywołałam ostatnią partię zdjęć i mam zamiar uzupełniać albumy przez święta. na 80% zdjęć jestem z nim. Będę wyć i płakac pół świąt. Ale to będzie taka trochę terapia dla mnie, układanie naszych wspolnych zdjęć po kolei o d pierwszego wspolnego zdjęcia do ostatniego, takie trochę zamykanie etapu w życiu wraz z zamknięciem ostatniego albumu. Trochę się jednak boję,ze będzie mi potem gorzej a nie lepiej.hm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Żałuję trochę tylko,że spaliłam rzeczy ,które dla mnie zrobił i kartki, karteczki które mi pisał itd. No ale jakie by to miało znaczenie za 5 lat? Żadne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
Rety, dziewczynki nie dajcie się ponosić fali sentymentu! Moim skromnym zdaniem nie ma co rozdrapywać ran i przeglądać wspólnych zdjęć czy czytać smsów. Tindomerel_ olej uzupełnianie albumów, po co Ci zdjęcia z nim? Nikt nie wytrzymałby takiej dawki emocji. Nie rób sobie takiej terapii, poza opuchniętymi od płaczu oczami niczego nie osiągniesz. Zawsze byłam z siebie dumna, bo od razu kasowałam wszystkie numery, wiadomości, smsy i zdjęcia. Kiedy znalazłam jakieś pochowane fotki EXa to wszystko wróciło i było tylko gorzej, naprawdę nie warto!
Co do mojej sytuacji to hmm, po kilku tygodniach nie mogę mówić o zaangażowaniu i żalu że nie wyszło, jest mi po prostu smutno bo to kolejny raz kiedy ktoś zrywa ze mną z zaskoczenia a wszystko dzieje się na przestrzeni kilku miesięcy, nigdy wcześniej nie miałam takich doświadczeń. Póki co daję sobie czas, uważam że skoro dał mi zielone światło na pisanie to odezwę się kiedy poczuję taką potrzebę ale szczerze mówiąc spisałam tą znajomość na straty. |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zadomowienie
|
a ja sobie założyłam z ciekawości konto na sympatii :O
![]() |
#1822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mojej sytuacji to hmm, po kilku tygodniach nie mogę mówić o zaangażowaniu i żalu że nie wyszło, jest mi po prostu smutno bo to kolejny raz kiedy ktoś zrywa ze mną z zaskoczenia a wszystko dzieje się na przestrzeni kilku miesięcy, nigdy wcześniej nie miałam takich doświadczeń. Póki co daję sobie czas, uważam że skoro dał mi zielone światło na pisanie to odezwę się kiedy poczuję taką potrzebę ale szczerze mówiąc spisałam tą znajomość na straty. Strasznie mi przykro. Przytulam cię ![]() ![]() Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-17 o 00:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Btw trzymajcie kciuki, jutro idę po wizę :P
#1824 |
Zadomowienie
|
Też miałam,ale po 2 dniach usunęłam,bo mnie to przerażało,że faceci do mnie piszą,a ja nie mam nic do zaoferowania.
---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Odebrać już czy dopiero po decyzję,czy dali ci wizę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
3mam
![]() Najlepszy moment mojej "żałoby" po tym kilkutygodniowym zwiazku był w chwili kiedy powiedziałam przyjaciółce, że teraz nie mam się do kogo przytulić jak nadejdzie koniec świata w piatek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Na rozmowę z konsulem - czyli na decyzję de facto. Do nowego kolesia lecę na wakacje.
#1827 |
Zakorzenienie
|
o T. chodzi
![]() moja gwiazda rocka ![]() widzieliśmy się dziś, obejrzeliśmy jakąś komedię, wypiliśmy piwko, pograł mi na gitarce, pośpiewał, całował, tulił, jeeeeeeezu ![]() podoba mi się, że ma pasję, czymś jest pochłonięty, coś robi w życiu oprócz studiów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez paputek00 Czas edycji: 2012-12-17 o 00:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
Ech, spałam dzisiaj może dwie godziny. Siedzę w pracy i ledwo widzę na oczy, masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.