|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
BOKEH, LENOVA brzuszki piekne, a reszta taka szczupla. Mi poszly kilosy w kazda czesc ciala. Nawet plecy mam jak u Pudziana. A o cellulitisie to nic nie chce mowic. Uda swieca nim z daleka.
SZAJA mnie tez sutki bola, od przedwczoraj smaruje maltanem. Wszystkie szafki kuchenne wysprzatane, narobilam sie jak osiol. Stopy i dlonie mi spuchly i paluszki wygladaja jak serdelki drobiowe, a takie zgrabne byly. Ale nie dam sie, ladnie sie uszykuje i na wigilie pracownicza ide a co??? Mieso upieczone i moj pies chodzi i slina mi na podloge kapie swinia jedna no...Podloga ufaflana na maxa.
#1802 |
Rozeznanie
|
Szaja, odnośnie sutków, mnie nie bolą ani cyce jako całość i sutki też nie.
Kolor też jakiś specjalnie ciemnobrązowy nie jest. Wkurza mnie tylko siara, jakoś tak na ogół wylewa się więcej z lewego cyca i na ogół w nocy i wszystkie koszule brudne. A drugi cyc to co, obija się? ![]()
#1803 |
Konto usunięte
|
Basia, z drugiego cichaczem mąż podpija
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-12-21 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38239238]Ej, pytanie do mam z krótkim terminem przydatności - czy wam też sutki się takie wrażliwe zrobiły? normalnie mnie bolą :/[/QUOTE] Bolą. Poza tym w nocy każdą koszulkę brudzę. Wystarczy że którąś pierś przylegnę lekko i wycieka. Ja na koniec świata postanowiłam NIE robić obiadu. Zjadłam pierogi z zamrażarki ![]() Odebrałam wyniki badań i praktycznie wszystko mam w normie ![]() Celulit też mi się zrobił, uda w dupka wygląda strasznie i w ogóle urosło wszystko. W brzuchu mam 104cm, już od miesiąca tyle, a przed ciążą miałam dość sporo, więc nie mam jeszcze wielkiego, ale wszystko przede mną pewnie. Dziewczyny macie piękne brzuszki! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38239747]Basia, z drugiego cichaczem mąż podpija
![]() No patrz, nie pomyślałam ![]() ![]() przynajmniej nie będę żyła w niewiedzy ![]()
#1807 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Szaja tekst z czopem wymiata
![]() Black chciałabym ufarbować, ale tak niewiele już zostało i mam dylemat, czy zaspokoic moja próżność i wyglądać jak człowiek, no pół człowiek, pół słonik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Taki mysi/siwy blond, ale moje wlosy sa tak popalone ze innej mozliwosci nie ma, zeby je odratowac
![]() Ej, nie poznalam Cie na zdjeciu ze Staszkiem normalnie ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38239514]Sękju ![]() ![]() Przed chwilą koleżanka napisała, że druga tura końca świata o 16 ma być, czyli co - czekamy?[/QUOTE] Eeeee, jak po 16 zaczne sie ciziowac to nie zdaze ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Poległam już z prasowaniem
![]() ![]() ale mniej więcej posegregowałam i mam dziwne wrażenie że mam za mało tych ciuszków. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Kłapouchy obowiązkowo widzę
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38239514] Przed chwilą koleżanka napisała, że druga tura końca świata o 16 ma być, czyli co - czekamy?[/QUOTE] Ja miałam wyrzuty sumienia, że tak późno wstałam i już 1000 rzeczy zrobiłam. Więc koniec świata witam z porządkiem w pokoju ![]() A zaraz sobie śledzia zjem ![]() Jejku mój TŻ urodziny ma w wigilię a ja ani grosza żeby mu coś sprezentować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Kurde, chyba mam jakieś badziewie tak mnie pipka piecze ;( Zwariuje w tej ciązy ciągle się coś przyplątuje....
![]() Ciekawe jak mój paciorkowiec..... ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-12-21 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale już siedzi grzecznie w kąciku Blaneczki i czeka , mam nadzieję że Mała będzie go szanować ![]() Cytat:
![]() NIech mnie ktoś kopnie i zagoni do sprzątania bo na prawdę koniec świata mnie zastanie ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A u mnie nic nie leci i się martwię ![]()
![]() |
#1815 |
Rozeznanie
|
ooo żesz w mordę jerza.. ależ mnie zakuło w pipce
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- nie martw się, nie musi lecieć, niektóre kobitki mają dopiero siarę jak urodzą ![]() ![]()
#1816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Ja też zamiast sprzątać siedze na necie i trafiłam na taka piosenke
![]()
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak Cię koniec świata zastanie to i tak całe sprzątanie na nic się przyda ![]() ![]()
![]() |
#1819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uwaga uwaga któraś z Was pisała , że po posiewie jej wyszedł grzyb candida czy coś takiego. Właśnie dzwoniłam do szpitala i mówili że na moim posiewie też ten dziad wyrósł ! ![]() Jutro mój mąz odbierze ten wynik, ale mam pytanie ile czasu się to leczy i w jaki sposób? Bo ja wizytę dopiero mam na 4 stycznia i nie wiem czy to nie bedzie za późno?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A że na posiewie wyszedł mi też paciorkowiec to doktorka bardziej skupiła się na nim i na jego leczeniu, bo on na płód może nie dobrze działać, ale że ten grzyb to ogólnie nie szkodliwy. Ale jak masz dopiero 4 stycznia wizytę to ja bym zadzwoniła do gin, powiedzieć jej o grzybicy i niech Ci wypisze receptę a na wizytę 4 już byś sobie poszła po kuracji globulkowej. Nie wiem, ja tak myślę. A noi przy tym grzybku zero słodkiego. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- tak sobie myślę, że już do porodu to chyba powinnam zamieszkać w ubikacji ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Basia_Bogusia Czas edycji: 2012-12-21 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Basiu, czy posiew to to samo co wymaz?sorki za głupie pytanie
![]() bo ja kiedyś wspomniałam.ze miałam w 29 tyg ten posiew pobrany, i nie wiem czy to na tego grzybka moze co wy teraz o nim piszecie, czy na paciorexa? ![]() ostatkiem sił zmusiłam się do przygotowania obiadu, dziś masterchef serwować będzie ziemniaczki, kotlety mielone i buraczki zasmażane, tylko sie to musi ugotwac i usmażyc, na 16 powinnnam sie wyrobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle, że to nie jest tak, że osobno jakiś specjalny posiew na paciorka jest a inny na grzybka. Po prostu jest robiony posiew z pochwy, żeby sprawdzić jej stan czystości, noi albo może nic nie wyrosnąć, albo coś ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Basia_Bogusia Czas edycji: 2012-12-21 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No mi pielęgniarka własnie powiedziała ze mi wyszły jakieś niewielkie szczepy tego candida i nic więcej i że niby nie groźne ale leki trzeba wziąć. Do ginekologa nie mam nr, bo to taki dorywyczy z przychodni i już nie mają terminów przed 4 zeby sie dostac. Tak myśle czy jutro jak moj mąż ze szpitala to bedzie odbierał to może jak spotka jakiegos lekarza to by się zapytał co to za lek a ja bym sobie go skombinowała, bo mam znajomości w aptece , tylko ciekawe czy lekarz bedzie chcial powiedziec mojemu męzowi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Na razie tylko się witam i będę Was nadrabiać. Rano wypisali mnie ze szpitala. W sumie do końca nie wiadomo co było z tą cholestazą - wyniki mieszczą się w normie, tylko że tak szybko lekarz zareagował na to swędzenie, że być może choroba się dopiero zaczynała, a wyniki nie pokazały tego. Przez tydzień będę kontynuowała branie leków, a w czwartek idę na wizytę i zobaczymy co mi gin. jeszcze zaleci. Mąż z babcią dzielnie opiekowali się córką, więc byłam spokojna. Teraz czeka mnie sprzątanie, pranie i ponowne pakowanie torby. Pstryczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lenova może właśnie inny lekarz ci coś przepisze? trzeba tępić dziada, póki na to czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Authentic u mnie tez nic nie leci, ale polozna mowila, ze to normalka. niektorym leci, niektorym nie. Nie martwmy sie zatem na zapas...
SUZI ty kobietp lez i odpoczywaj, a nie porzadki ci w glowie. Umyta jestem, wymalowana, ubrana i lece zaraz na wigilie pracownicza. Niech mi tylko ktoras powie, ze mi dupa urosla to ugryze... A zdjecie brzuchola moze pozniej do klubu wstawie. A DLACZEGO HOPE NIC NIE PISZE. CZYZBY COS SIE KROILO?????
OLA 04.02.2013 r. 2500 g, 48 cm ![]() HANIA 19.08.2017 r. 2800 g, 51 cm ![]() Edytowane przez maluchna30 Czas edycji: 2012-12-21 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wchodzę do łazienki a tam pralka już w połowie drogi do drzwi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.