|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Kod: JNWWTG34G187
Nie wiem czy działa tez na ON nie sprawdzałam
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz będę sprawdzać, co i jak
podejrzewam, że na old navy nie będzie działał, pytanie jak z gapem przecenionym, bo by świetne ceny wyszły
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
na moje jeansy działa i wychodzą po 13$ zamiast po 20, ja się piszę w takim razie na pewno, zaraz sprawdzę co z old navy
![]() na old navy niestety nie wchodzi, przynajmniej u mnie
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-06-24 o 11:32 |
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie wystawiacie ubranka na sprzedaż po swoich maluszkach? Ja mam sporo ubranek po mojej Małej i wystawiam je na szafce i allegro ale jakoś ciężko z tą sprzedażą. Macie jakieś ciekawe miejsca godne polecenia?
|
|
|
|
#1807 |
|
Raczkowanie
|
wcześniej też sprzedawałam na allegro ale później już tak sobie szło.teraz w pracy puszczam w obieg i mi prawie wszystkie ubranka idą.a może na tablice.pl ja tak z miesiąc temu wózek sprzedawałam.
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak się przeprowadziłyśmy , to już odpada
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ja na allegro i praktycznie wszystko mi schodzi - najtrudniej sprzedać najmniejsze tak do roku, idzie zestawami i dużo cenowo się traci, od 12 miesięcy wzwyż wystawiałam już pojedynczo i tu już znacznie lepiej cenowo
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
licytacja, w kup teraz tylko resztki co 2 razy mi nie posżły np. i robiłam takie zestaw, że np. spodnie a bluzka do nich gratis
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
Ja rzeczy po mojej córce wystawiam na allegro, ze sprzedażą jest różnie czasami schodzi coś od razu czasami wystawiam 3 razy i nic. W większości są to licytacje, czasami dają opcję ''kup teraz''
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
ja robiłam kup teraz, bo nie każdy lubi i ma czas bawić się w licytacje. chociaż czasami można coś ciekawego wyrwać.
zostały mi 2 rzeczy i już 2 razy wystawiałam, może faktycznie zrobię tez licytacje. Edytowane przez Basiula83 Czas edycji: 2013-06-24 o 13:47 |
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
Koleżanki,
wyślecie mi na PW swoje loginy z allegro to chętnie obejrzę Wasze ubranka po córeczkach, moja skończyła właśnie 3 miesiące ale jak mi się coś podoba to kupuję jej dużo na zaś - nie znamy się jeszcze ale kojarzę Was z zakupów zbiorowych np. w cartersie więc śmię podejrzewać że macie napewno dobre gatunkowo ciudry dla dzieciaczków no i słodkie - ![]() jeśli któraś będzie zainteresowana i ma zdjęcia ubranek to może dogadać się również poza allegro - bez dodatkowych kosztów i czasu traconego np ![]() ja kupuję na allegro dla małej u kuliku sprawdzonych już allegrowiczów i można faktycznie trafić coś w idealnym stanie za niewielkie pieniądze , sama też sprzedaję po sobie i faktycznie różnie bywa -
|
#1815 |
|
Zadomowienie
|
Jest teraz dużo grup na fb, w których dziewczyny sprzedają ciuszki
ja sprzedałam kilka rzeczy, ale osobiście wolę allegro, bo na fb często dziewczyny się targują i kombinują a mnie to denerwuje ![]() Chętnie obejrzę ciuszki na dziewczynkę - 3 latka więc jakby co to podeślijcie linki na PW
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja teraz marnie stoję z kasą wiec nawet nie zaglądam chyba ze jakieś dresy...Cytat:
|
||
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Megaan czy ta druga paczka z USA została już wysłana do Polski?
|
|
|
|
#1820 |
|
Raczkowanie
|
Na stronie mothercare od dzisiaj maja przeceney ciuszków, moze ktos bedzie chetny
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie
---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wypada rozmiarówka w mothercare? Moja Mała ma 3 latka i jest szczupła wiec powinnam jej brać rozmiar 2-3 latka czy 3-4?
|
|
|
|
#1823 |
|
Rozeznanie
|
Moja mała ma dokładnie 3,5 roku( 4 lata będzie mieć w listopadzie) . Jak bym brała ubranka na teraz to bym wzieła 3-4lata, ale jak na jesień lub przyszły rok to zdecydowanie 4-5. Rozmiarowo zbliżona jak w next-cie tylko spodnie mają większe i szersze.
Spódniczki bez regulacji również często są zbyt szerokie Edytowane przez Dorka83 Czas edycji: 2013-06-26 o 16:42 |
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
witam,
zaczynam się zastanawiać też ....walczę ze sobą bo ostatnio nakupywałam tyle ciudrów małej i jeszcze kilka mam upatrzonych - ![]() Megaan - gdybyś zamówienie zrobiła końca tego tygodnia to kiedy mniej więcej mogła być u Ciebie? pozdrawiam
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu chyba wszystkie mamy nadmiar rzeczy dla swoich dzieci. Moja córka ma rok, a ja mam już kilka rzeczy na 3 latka ![]() Dziewczyny z moich zamówień z USA...pierwsza paczka, tj z zamówieniami z: Gymboree: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=146 TCP: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=147 Gap/Old Navy: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=148 Crazy8: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=149 Disney: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=150 jest już w Polsce od wczoraj. Teoretycznie powinna być jutro lub w piątek u mnie, ale może też być na początku przyszłego tygodnia. Poproszę Was o adresy wraz z informacją o sposobie wysyłki. Wyliczenia dokończę jak zamówienia będą już u mnie, bo przy Disney nie zgadza mi się suma, którą pobrali. Wygląda na to, że czegoś może nie być, ale nie potrafię dojść czego. Wg maila, który dostałam powinno być wszystko, ale kwotę pobrali ciut mniejszą. Także nie liczę teraz, bo później musiałabym to wszystko poprawiać. To samo będzie z drugą paczką. Nie zgadza mi się Gymboree: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=153 także czegoś nie wysłali. Dlatego też go nie liczę.
Edytowane przez Megaan Czas edycji: 2013-06-26 o 21:53 |
|
|
|
|
#1826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widze w pliku rozliczeniowym, ze z Gymboree nie bylo tej kwiecistej sukienki i zamowilas tą fioletową?? |
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Aalicia villa oasis jest przeceniona o 50 %
![]() Edit. Nie wszystko ale niektóre ceny są fajne ![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
Super,że zaraz bedzie paczka Edytowane przez adzienka Czas edycji: 2013-06-27 o 07:29 |
|
|
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
To super, że paczka juz jest, czyli w przyszłym tygodniu można się spodzewać przesyłki.
Jutro prześlę dane do wysyłki Edytowane przez kasia0968 Czas edycji: 2013-06-27 o 08:31 |
|
|
|
#1829 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Megaan;41515245]Z Mothercare szybko by przyszło. Raz u nich zamawiałam. To było 2 kwietnia. 3-go wysłali, a 9-go zamówienie było u mnie
My tu chyba wszystkie mamy nadmiar rzeczy dla swoich dzieci. Moja córka ma rok, a ja mam już kilka rzeczy na 3 latka ![]() Znam to z autopsji, moja skończyła 3 miesiące i też w jej szafie wiszą ubranka na 2-3 lata ....niedługo zacznie wchodzić ze swoimi ubrankami do naszych szaf Przynajmniej przestałam jak narazie kupować dla siebie tylko skupiłam się na brzdącu bo nie wyróbka byłaby ![]() czekam z niecierpliwością jak potoczą się losy zamówienia w mothercare .....
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z tymi dodatkowymi 20% to w miarę fajne ceny wychodząSukienki są w fajnych cenach - ale tylko dziś, jutro już podrożeją, bo dziś 50% na sukienki. Na old navy też jakaś wyprzedaż. W przyszłym tygodniu wszędzie powinny być porządne promocje w USA - bo jest dzień niepodległości 4 lipca, a u nich to wielkie święto
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-06-27 o 09:56 |
|
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

Ale jak się przeprowadziłyśmy , to już odpada

chyba ze jakieś dresy...