|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Perse mam nadzieję, że lekarz doda Ci otuchy jutro.. Rozmawiałaś z nim o ewentualnej cc
Może warto by ją było zrobić Wydaje mi się, że to byłoby dobre rozwiązanie dla Ciebie i Arturka. Medi brawo, świetnie sobie poradziłaś rena jak się czujesz po zabiegu? Zeberko jak postępy w diecie
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Witam.Rena trzymam kciuki,jestem pewna że teraz będzie dobrze
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Iza jak się czujecie
|
|
|
|
#1804 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#1805 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Nic nie mówił nigdy o CC, raczej chyba SN, bo się bardzo ucieszył, jak się Mały obrócił główką w dół.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
no to było bardzo ważne Cytat:
a z tym ćwiczeniem, to bardzo dobrze - moja siostra nie ćwiczyła i nie jeździ autem... dobrze - trochę plamię i brzuch mnie pobolewa a tak poza tym dobrze - dziękuję oby ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41067488]Idę dopiero w poniedziałek. Nic nie mówił nigdy o CC, raczej chyba SN, bo się bardzo ucieszył, jak się Mały obrócił główką w dół.. [/QUOTE] będzie dobrze kochana - choć mogę sobie tylko wyobrazić jaki stres przeżywasz... _________________________ __ dziewczyny, które używały testów owulacyjnych jak ich używać? tam nie jest napisane na jaki czas zamoczyć w moczu... aaa i jeszcze jedno czy to, że się przebudziłam godzinę przed mierzeniem temperatury i po jakimś czasie zasnęłam i później mierzyłam, to powoduje, że tempka jest zakłócona??
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-30 o 11:14 |
||
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol czuję się dobrze
W tym tygodniu mineły mi mdłości.W sobote zaczniemy 11 tydzień.Dziś tż ma wolne mamy w planach po południe filmowe Rena ja zanurzałam testy tak na około 5 sekund.Jeżeli przy tym przebudzeniu nie wstałaś z łóżka to moim zdaniem nie jest zakłócona.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Perse odnosnie prezentu to sama coś szukam, bo idziemy na dwa wesela i nie wiem czy kupować coś czy kasę dać, ale zaciekawiły mnie rzeczy ręcznie robione, tu masz linka
http://dekoracje.mordecki.pl/?214,pudelko-mloda-para |
|
|
|
#1809 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Fiol bardzo ładne
![]() W ogóle to zainspirował mnie trochę prezent, jaki dostałam na Mikołajki ( ) i chyba kupię im pudełko takie decoupage właśnie, tyle że z przegródkami na herbatę. I oczywiście parę rodzajów herbatki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super a na dzień filmowy proponuję stronę kinomaniak.pl - można oglądnąć świetne i nawet dość nowe filmy. Niestety bez limitu za wysłanie smsa, ale chyba na 1 dzień to jest około 2zł a filmów jest mnóstwo no nie wstałam z łóżka, ale gdzieś wyczytałam, że musi być minimum 3h ciągłego spania
|
|
#1811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć doskonale znam to uczucie, że człowiek mało się cieszy z tego powodu. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41063756] U mnie bez zmian, 119/74. TŻ mówi, żeby się nie martwić. Staram się... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse, to piękne ciśnienie - też mi się wydaje, że nie powinnaś się martwić Cytat:
ja się nigdy tak nie odważyłam i skutek jest taki, ze prawo jazdy mam a za kierownicę już nie siadam Chyba czas to zmienić
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
hejka....
Rena mniejsza z tym i o to .... najważniejsze że jest OK! Iza ale to leci...a Tobie się pewnie ciągnie... Medi no i tak ma być Kochana! Ja jak kilka dni nie jeżdżę to nie umiem wyczuć auta....tylko ze mnei Tż wkurza bo mi dogaduje ciągle i ja już się denerwuję i pewnie przez to.... u mnie @ coś się kręci ino się rozkręcić nie może....;/
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Co za pogoda
Tak się do kitu od rana czuję że wymiękam. Rano lało jak z cebra, odwołali wiec procesję, ale po mszy było ostre słonce. Potem znowu się zachmurzyło i lało jeszcze gorzej. Zjedliśmy szybko obiad u rodziców bo nie marzyłam o niczym innym jak o spaniu. A jutro do pracy
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ ______ dzwonili znajomi - wpadną do nas ok.17 a ja nic słodkiego nawet do kawy nie mam więc postanowiłam upiec coś szybko i znalazłam świetny przepis: http://dietetycznie-apetycznie.blogs...zyszczona.html właśnie siedzą w piecu ![]() zapomniałam zameldować - dziś się zważyłam i... - 6kg na wadze
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-30 o 16:07 |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie za bardzo
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja bym zjadła taki domowy pyszny obiadek u mamy, babci lub nawet u teściowej
![]() Niestety wszyscyn 35o km odemnie a ja uziemniona tutaj...Sama nie mam w ogole ochoty gotować. A Maz ma w tym zakresie ma bardzo ograniczone możliwości tzn, stara sie ale średnio mu wychodzi ![]() Ja dzisiaj byłam chwile w pracy, musiałam jakieś tam dokumenty podpisać i juz wiem ze nie dałabym rady... taka duchota, bieg, dosłownie słabo mi sie na widok tego wszystkiego zrobiło a tylko siedzialam... Juz niezbędne marudzic na to moje zwolnienie ![]() Jeszcze mnie nastraszyli, ze blada jestem. :/ ciekawe czy w morfologi krwi moja bladosc znajdzie odzwierciedlenie. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-30 o 16:58 |
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Czytam was regularnie ale nie mam weny na pisanie.. Jakub zasnal na kolanach a ja na wizazu w telefonie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
A ja się napaliłam jak .... na te lody bananowe z bloga, który posłałaś rena i teraz będę o nich myśleć, dopóki ich nie zrobię (czyli jutro
). Na szczęście banan nie podnosi mi znacząco cukru, więc jutro na II śniadanie obowiązkowo...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Perse a Ty co masz w planach dawać na ślub
![]() My idziemy na wesele do mojej bliskiej koleżanki i nie mam pojęcia co dać. Wesele jest dwudniowe. Pewnie zamówię coś z tej strony i pare zł do koperty damy. Ale ile teraz się daję
|
|
|
|
#1820 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Na ten prezent - jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam, ale właśnie może to pudełko na herbatę albo deskę do serów z nożem albo jakiś inny drobiazg kuchenny. Gdybyśmy szli na ślub, to kupiłabym coś za ok. 300-400 zł. Ale oni mają wesele jednodniowe, nie wiem, jak przy dwudniowym... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1821 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41067488]Idę dopiero w poniedziałek.
Nic nie mówił nigdy o CC, raczej chyba SN, bo się bardzo ucieszył, jak się Mały obrócił główką w dół.. [/QUOTE] a chciałabyś cc? ![]() ![]() Cytat:
my byliśmy w kościele, poźniej na obiedzie u rodziców, teraz odpoczywamy w domu
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, Dziewczyny, za słowa uznania
![]() Niby głupota- prowadzenie samochodu, ale ile mnie to stresu kosztuje... A już zwłaszcza w taką pogodę... ![]() Agatko, mój P. też na początku chciał się wymądrzać (albo ja tak to odbierałam), ale po moich buntach teraz mi daje tylko konkretne rady i to dopiero wtedy, jak wrócimy do domu. No, i o chwaleniu nie zapomina ![]() Ale wierzę, że to gadanie jest wkurzające. "Zapomniał wół jak cielęciem był"... ![]() Wika, koniecznie! Ja się boję, ale jeżdżę! Już nawet dwa razy w trasie prowadziłam (Wro-Bełchatów). Weź sobie kilka lekcji przypominających, albo z mężem poćwicz Fiol, daj tyle, na ile sobie możesz pozwolić ![]() Fajną tę skrzyneczkę wkleiłaś. My też mamy dylemat, co dać naszym znajomym w prezencie. Nie lubię dawać kasy, ale z drugiej strony w ich przypadku to najlepsze rozwiązanie. Hosenko, tylko się tam nie przemęczaj w tej pracy! Monia, buziaki dla Was! ![]() Rena, gratulacje ![]() Mój mąż mi dzisiaj przy obiedzie powiedział, że po obronie pracy mgr (która nastąpi za 3-4 miesiące pewnie...) chciałby wyruszyć w kilkumiesięczną podróż. Wiecie, zaczynam się nastawiać na to, że w tym roku ciąża mi się może nie przytrafić jednak... Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2013-05-30 o 18:28 |
|
|
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
heh o moim tez tak mówili...
![]() Cytat:
![]() Mój tez daje dobre rady tyle że ja wtedy nie myślę jak jadę tylko analizuję co on do mnie mówi.... A gdzie chce jechać?? ale razem?
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie. Dzisiaj się dowiedziałam, że druga sąsiadka jest w ciąży
. Teraz mam z jednej i drugiej strony ciężarne i jak tu normalnie żyć? Dzisiaj się pochwaliła mi jest już w 5 m-c a ja jakoś nawet do tej pory nie zwróciłam uwagi może dlatego, że jest trochę przy kości. Poczułam się jakby ktoś dał mi w twarz. Stałam z jeszcze jedna sąsiadką i ona do mnie, że powinnam pomyśleć o rodzeństwie dla syna, bo krzywdę mu robię, a nie o swojej wygodzie
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1827 |
|
Wtajemniczenie
|
co za podróż? razem?
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, więc kojarzy mi się bardzo z moją) i te dwie sąsiadki, nie wspomnę o dalszych znajomych. I jak tu normalnie żyć? Mam wrażenie, że każdej się udało tylko nie mi. Ja dobrze życzę każdej, nie chcę, aby którakolwiek przechodziła to co ja, nie potrafię jednak cieszyć się ich szczęściem.
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
mam nadzieję, że pojawiły się jakieś 2 kreseczki
|
#1830 |
|
Konto usunięte
|
Berbie właśnie myślałam, kiedy wracacie
Pewnie się nieźle opaliłaś i naładowałaś akumulatory A u nas taka brzydka pogoda..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.

Może warto by ją było zrobić

W tym tygodniu mineły mi mdłości.W sobote zaczniemy 11 tydzień.Dziś tż ma wolne mamy w planach po południe filmowe

ja się nigdy tak nie odważyłam i skutek jest taki, ze prawo jazdy mam a za kierownicę już nie siadam
Chyba czas to zmienić 

a ja uziemniona tutaj...
). Na szczęście banan nie podnosi mi znacząco cukru, więc jutro na II śniadanie obowiązkowo...