![]() |
#1801 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Cytat:
jak długo trwają jeszcze te wyprzedaże? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu kupiłam w Bonarce takie http://primamoda.com.pl/produkt/321/...TELABEIGE.html Zupełnie coś innego, ale nie będę do września szukać butów na lato ![]() Cytat:
![]() ![]() Arbuz, truskawki i zaatakowały mnie owocówki ![]() ![]()
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2013-07-13 o 11:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Nie depcze krokusów
|
mmmmmm - jak nie wynoszę śmieci przez tydzień (mam 60l kosz) i będzie w nich jakiś ogryzek jabłka, to czasem pojawiają się muszki, ale szybko znikają. Także w czasach przedkocich.
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
U mnie na razie jeszcze są, ale już nie mają się na czym paść i latają jak naćpane
![]()
#1805 | ||
Zakorzenienie
|
Komuś coś stąd? http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=16481519
Malla, zamawiam tam top coat Poshe, który kiedyś podlinkowałaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ile? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Nie depcze krokusów
|
Myszka - dziękuję, kupiłam wysuszacz z Sally Hansen, który póki co nie kurczy lakieru i nie wiem, jak mogłam żyć bez niego
![]()
![]() |
#1807 |
Copyraptor
|
Ineso - to chyba wynika z tego, że byłam z moją mamą, a ona zawsze przeszukuje bardzo dokładnie sklepy i przymierza po 7-8 par butów w każdym
![]() Nie wiem jak długo jeszcze trwają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
Mogłabym raz, w przepisowej ilości, ale mam wrażenie, że szybciej się wchłania i układa na twarzy nałożony w dwóch porcjach. Malla, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czasem (ale tylko na krótką chwilę) zastanawiam się nad jogą. Zwycięża jednak przekonanie, że jest zbyt statyczna właśnie. Kiedyś poszłam na pilates i wynudziłam się. Nie mówiąc o tym, że i tak nie dawałam rady ustać opierając się na nadgarstku (a drugą ręką kierując w sufit), bo nadgarstek nie wytrzymywał. Podobno jest to do wyćwiczenia. Hmmm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zdjęcia sukienek wkleję jutro, jak znajdę chwilę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienki są o tyle wygodniejsze, że nie trzeba dumać nad dopasowaniem bluzki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie lubię pozycji obciążających nadgarstki, bo mam zespół cieśni, ale poprawnie i krótko wykonywane nie przynoszą szkody. Zresztą lepiej sobie takie ćwiczenia odpuszczać, jeśli mają przynosić sam dyskomfort, nic na siłę.
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Pozdro z lotniska w Budapeszcie
![]() ![]() Z glodu co prawda nie umrzemy bo dostalysmy vouchery, na strefie sa degustacje alkoholi ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak wrócisz to czekam na relację z wypadu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
30-40? Mogę i 50. A Ty ile chcesz?
Mis jak tam wychodziła wysyłka? Cytat:
Nie zacytowało mi się chyba o filtrach - po sorayi się nie świeciłam, a po LRP jest masakra... Zabieram się za zrobienie tego peelingu (?) z salicylu i kwasu na plecy. Jak długo po zastosowaniu (z tego co pamiętam trzeba zastosować z 3 razy) nie wolno wystawiać skóry na słońce?
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1819 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
Malutki 6,5zł (były też różne kolory), duży ok. 3zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o namacalne efekty... dzięki tym statycznym, rozciągającym pozycjom prawie już nie mam cellulitu na udach ![]() True story ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Z ikei mam w wieszaki w szafie w przedpokoju-są ok, dobre na płaszcze i kurtki ale jednak są spore przez co zajmują trochę miejsca i jakbym miała ich kupić z 50 to bym zbankrutowała
![]()
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
Wow, super! A masz jakiś konkretny zestaw ćwiczeń,korzystasz z książki/strony internetowej/sama coś układasz?
#1823 |
Zakorzenienie
|
Myszka chodzisz gdzieś teraz na lumpy? Ja mam przestój...Jak będę w Krk to planuję wybrać się na ul. Śląską, o której tyle babek wtedy gadało
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Konto usunięte
|
wróciłam z wesela, było bardzo fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | ||
Nie depcze krokusów
|
Jak było z pogodą?
Masz jakieś zdjęcia w sukience? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
To muszę z tym poczekać do jesieni
![]() Byłam na Bagrach. Mam tam 15 minut na rowerze, drogą asfaltową, na której jest zakaz dla samochodów.. . ![]() ![]()
#1828 | |
Nie depcze krokusów
|
SdC - W jodze pot nie bierze się z podskoków, tylko z napięcia mięśni i właściwego utrzymywania pozycji. Jeśli pozycje zmieniane są szybko, bez dodatkowych przyrządów i przygotowania, to pocenie się jest naturalne jak przy wchodzeniu na 10 piętro.
Jeśli chodzi o zarzuty na temat małej dynamiki, to wytrzymaj 8 głębokich oddechów na jednej nodze z drugą wyprostowaną przed sobą i równoległą do ziemi, zachowując luźne ramiona i podciągniętą kość ogonową. Nie nazwałabym statycznym drżenia wszystkich mięśni, jakie wtedy następuje i obrazów w głowie prezentujących bestialskie mordowanie instruktora ![]() Wiele zależy od wybranej metody i nauczyciela, dlatego uważam, że każdy znajdzie coś dla siebie, może niekoniecznie w Krakowie. Tempo może być różne na zajęciach, u nas zawsze zaczyna się od rozgrzewki, która jest prowadzona w szybkim tempie, zawiera dużo skłonów i wyrzucanie nogi w tył. Czasem wskakuje się do pozycji (częste w metodzie Iyengara, która jest dość statyczna, więc skoki dodają dynamiki) albo przeskakuje między nimi (to dla zaawansowanych, np. wygięcie ze stania na rękach do mostka albo przeskok z pozycji na brzuchu do pozycji na plecach). Byłam w GTX na asztandze, z której wychodziłam na czworakach. Jest to odmiana bardzo siłowa i po zajęciach puchną mięśnie jak po siłowni. Z tego co się orientuję, na Karmelickiej uczą tej metody. Czasem prowadzone są zajęcia o nazwie power yoga czy cardio yoga, które skracają partie relaksacyjne i pomijają ćwiczenia oddechowe, męczysz się jak na zwykłym BPU, cały czas jesteś w ruchu. Joga ma dla mnie o tyle większy sens niż fitness, że utrwala prawidłowe pozycje i masuje narządy wewnętrzne, których lepszą pracę zauważam już po 2 tygodniach regularnych ćwiczeń - żadne inne zajęcia nie wywołały u mnie takiego efektu. Po 2 miesiącach zajęć uregulowały mi się cykle, efekt utrzymał się przez rok od rezygnacji z zajęć na rzecz fitnessu i basenu i wrócił po wznowieniu praktyki. Nie mam czasu szukać teraz odpowiednich filmików, bo muszę się pakować i nie będę mieć przez tydzień dostępu do neta. Oto proste ćwiczenia dla początkujących, 20 minutek: https://www.youtube.com/watch?v=0J7vypuJxOc Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio B. opowiadał kuzynowi jak wybieram ciuchy do pracy: " A. co wieczór siada przed szafą, robi się smutna i myśli, co na siebie założyć " ![]() Sis dostała sie na UEk ![]() ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2013-07-14 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem z czego się bierze pot podczas jogi i nie ma porównania do pocenia się podczas biegania ![]() Ja nie odmawiam jodze żadnych właściwości - właśnie sama chciałabym chodzić na jogę lub pilates, bo wzmacnia mięśnie i super rozciąga, dodatkowo dochodzą kwestie postawy, ale te 8 wdechów na jedną pozycję, to dla mnie too much ![]() Podejrzewam, że karateka nie zrobił ćwiczenia z jogi, ale podejrzewam też, że jogini (?) nie będą w stanie wytrzymać wielu ćwiczeń kardio, bo to inny rodzaj ruchu jest ![]() A efekty - no cóż, można do nich dojść wieloma drogami. Ja pływam i też nie mam cellulitu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.