|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Silvia ja nie ćwiczę tylko po to żeby zlikwidować brzuch po ciąży
tego nie zlikwiduję nigdy.powiem tak nie każda mama jest tak zorganizowana żeby zajmować się dzieckiem,domem i jeszcze ćwiczyć.Nie każdy lubi ćwiczyć. Ja nie twierdzę,że ktoś ma nie ćwiczyć bo ćwiczenia są be. Ja swoim brzuchem się nie zajęłam bo nawet o tym nie myślałam.Cesarka śmierć dziecka i silne leki uspokajające po których w bardzo krótkim czasie przytyłam 25 kg zrobiło swoje z moim brzuchem. Chodzi mi o to,ze jak ktoś się chce przyłączyć do nas i napisze,że nie lubi marchewki to po co mają wszyscy namawiać żeby jeść.
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam Hashimoto i przyzwyczaiłam sie- dobry endokrynolog i zrobisz wszystko
![]() A na podwieczorek tak mi sie chciało jakiegoś soku i wymodzilam to ImageUploadedByWizaz Forum1393178781.362389.jpgWysłane z mojego różowego ajfonu.
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Co za sok?
![]() Też mam te szklanki z IKEI ![]() Jeszcze 45 minut i do domu! I trzeba poćwiczyć, a padam na twarz po pracy... TŻ próbował naprawić skakankę, ale tam jakaś blaszka w środku odpadła ).
|
|
|
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A powiedz, mimo że się leczysz to zrzucanie kilogramów i tak przychodzi z trudem? Interesuje mnie to mocno, bo choruje od roku i niestety obecnie ciężej jest mi zrzucić trochę wagi, niż przed nią... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż Forum Galaxy S4 |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka masz tą skakankę z biedronki ? ja też mam ,ale to kupiłam wczesniej nie teraz .Ja akurat nie korzystam z tego licznika tylko jak już sie zasapie całkiem to kończę
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Eliza, akurat w Lidlu kupowałam, chyba z rok czy 1.5 temu.
Działała, działa aż przestała ![]() Ja liczę, bo lepiej mi się skacze 'do jakiegoś celu',dlatego zawsze skaczę te 1000x, a mam nadzieję dość do większej ilości
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
to szacun Dotka tyle to nigdy nie wyskakałam i na pewno nie wyskaczę
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet hmm zawsze odchudzanie nie jest łatwe - ja teraz w przeciągu dwóch tygodni zrzucilam dwa kilo czyli chyba normalnie. Wystarcza dobrze dobrane hormony (ja z 100 doszłam do 25)
Wysłane z mojego różowego ajfonu.
|
#1809 |
|
Rozeznanie
|
Silvia a bo, złapałam dziś doooła i tylko mi się ryczeć chce , a tu jeszcze jakieś debaty czy warto ćwiczyć czy nie (wtf) ![]() w ogóle wpierniczałam dziś od popołudnia, aż mnie brzuch boli Z tą marchewką i wątróbką przykład dobry, nie powiem, że nie , ale pasowałby gdyby tu chodziło o konkretne ćwiczenia, no nie wiem, np. pływanie, ok, nikogo nie zmusisz, by zapierniczał na basen chociaż ma same zalety, ale warto byłoby wkręcić, się w jakąś w jakąś inną dyscyplinę ![]() Silvia mocno zaangażowała się w ćwiczenia, nie tylko wie w teorii, ale też doświadcza zalet jakie niosą treningi, dlatego namawia jak tylko może nas wszystkie, żebyśmy też czerpały z tego garściami. nadalka A co do tego nieszczęsnego po ciążowego brzucha, ok. może i nie zniknie całkowicie, ale dzięki intensywnym ćwiczeniom będzie wyglądał o niebo lepiej niż bez nich. Waga spada, tłuszczyk spada, ale to mięśnie grają tu główną rolę, a samą dietą ich nie wyrobisz. . Rozumiem też, że do wszystkiego trzeba dojrzeć, tyle, że im wcześniej zaczniesz tym lepiej, bo sam proces wprowadzenia treningów i tak rozciagnie się w czasie, od razu nie będziesz biegała po 10 km ![]() ps. widziałam fotki na Twoim blogu, wielkie , różnica jest ogromna, ale i ogrom pracy jeszcze przed Tobą, trzymam kciuki!!No, to powiedziałam, co wiedziałam, a teraz lecę wziąć kąpiel z bąbelkami, może to mnie doprowadzi do świata żywych
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się i ja !
Mam 25 kg do zrzucenia Przy pierwszym podejściu schudłam 18 kg , a od jutra robię podejście nr 2 . I wyznaczyłam sobie czas do sierpnia/ wrzesnia
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud |
|
|
|
#1812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też od jutra zaczynam i daję sobie czas do sierpnia hehe ![]() Jaki masz plan działania? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż Forum Galaxy S4 |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zadomowienie
|
No to pobiegałam
normalnie dzisiaj dostałam takiego pałera, że poprawiłam swoje wyniki ![]() Na kolację zrobiłam sobie omlet z 2 jaj z ogórkiem, pomidorem, pieczarkami i szynką + 2 chrupkie. LASKI czemu nikt nie podaje swoich jadłospisów! ![]() Eliza - no masz rację, ale ja nikogo nie zmuszam, ale pokazuje jak można lepiej i zdrowiej wyglądać. I nie rozumiem osób, które się odchudają a nie lubią ćwiczyć. Takie jest moje zdanie, nie mam zamiaru się kłócić. Dotka - i tak Ci długo ta skakanka wytrzymała moje hula hop z masażerem urwało się po kilka msc, chyba za intensywnie kręciłam ![]() Atramo - to ładnie ktoś doprowadził Cię do takiego stanu :/ pisałam, że się masz nie dać! I co mendo mała znowu z nadwyżką skończysz! ![]() Brawurka - a coś więcej? Jak się odżywiasz? Ćwiczysz coś? No to czas na naukę fuck!
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Silvia przecież nikt się nie kłóci
Szkoda mi takiej osoby,która chce się przyłączyć a wszyscy ćwicz jesz za mało itp.
|
#1815 |
|
Raczkowanie
|
Eliza40 ja też nienawidzę biegać i z tą formą treningu daję sobie spokój, ale za to są różnorodne inne ćwiczenia można wykonywać
![]() Co kto lubi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż Forum Galaxy S4 |
|
|
|
#1816 |
|
Zadomowienie
|
Eliza no akurat z tym, że ktoś je za mało to nie rozumiem czemu Ci takiej osoby szkoda. Po to jesteśmy, żeby doradzić, opierdzielić i pomóc. Jakby tak tu siedziały osoby, które mają różne diety, jadłyby poniżej 1000, a my byśmy nie zwracały na to uwagi to ten wątek by nawet do 2 części nie dotrwał
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w zasadzie nie liczę kcal, liczę 1200 ale jak wyjdzie więcej to nic się nie stanie
Nie mam w zwyczaju pisać jadłospisów ale mogę skrobnąć ;-) Rano owsianka z pół jabłka, bananem, płatki migdałów, borówki i parę orzechów pecan Drugie mała sałatka z tuńczykiem, pomidorem, ogórkiem i fasolą cz. Z jogurtem Obiad zupa pomidorowa z kaszą gryczaną i udkiem Kolacja 3/4 kostki chudego twarogu i 1/3 papryki. ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#1818 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem,.że ktoś się dopiero uczy,.ale sama przez to przechodziłam, nie raz dziewczyny opierdzielały mnie za moje jedzenie, komentowały, a ja się nie obrażałam tylko uczyłam
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Nadalka naprawdę super jedzenie, ale powiedz mi o której Ty wstajesz, że tylko 4 posiłki. Tego twarogu na kolację sobie nie żałuj, bo duzo białka ma
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ja wstaję przeważnie przed 9, zanim ogarnę małą, mleczko, pieluchy i te sprawy to bywa nawet przed 10. A chodzę spać 22 max 23
________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Silvia nie zrozumiałaś mnie no ,ale już mniejsza z tym.
ja mam od dietetyczki 1200 i też było źle,a 1000 to na pewno za mało i to nie ważne ile kto waży i ile ma do zrzucenia.Ja po dukanie mam tak,ze zjem na kolację np.3 kanapki i rano mogę mieć nawet kilogram więcej.Wczoraj pisałam co zjadłam i dzisiaj nie miałam duzego wzrostu,ale nie powiedziałam dlaczego,gdybym to zrobiła to wszyscy by mnie wysyłali do psychologa i na pewno nie nadawała bym się na ten wątek,ale takie życie i tyle w temacie.
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
nadalka - jeżeli faktycznie zaczynasz dzień o 10,a kładziesz się spać 22-23 to okej. Chociaż ja na upartego wcisnęłabym ten 5
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- eliza - No to dlaczego nie miałaś tego wzrostu? Bom ciekawa.
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Silvia od kilku lat borykam się z bulimią,ale nie przyznaję/przyznawałam się nikomu.
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
eliza - Rozumiem, były tu dziewczyny, które miały z tym problem. Sama kiedyś wymuszałam wymioty po jedzeniu, ale na szczęscie nie wpadłam w żadną chorobę.
Ale Ty dalej to robisz?
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do soku to marchew i pietruszka - kosztują grosze
![]() Wysłane z mojego różowego ajfonu.
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Pudel - marchew i pietruszka? fuuuu
Dobre to jest? Bo ja nie lubię pietruszki ;p
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Czytam na bieżąco ale nie ma siły dokładnie poodpisywać. Któraś z Was pytała mnie czy mata z biedronki mi się nie drze - nie drze się. Jestem z niej zadowolona. Odnośnie hantli z biedronki ja chciałam kupić ale jak je chwilę potrzymałam w sklepie to zrezygnowałam i pojadę do decathlomu zobaczę co tam mają, czy będą bardziej wygodne.
Pozwólcie że się nie przyłączę do dyskusji czy ćwiczyć i co się ćwiczeniami u kogo da osiągnąć a co nie. Nie mam na to siły. Ja kiedyś wielki wróg ćwiczeń a raczej wróg zadyszki która się u mnie momentalnie pojawiała teraz jestem zakochana w rowerze i zumbie. Ale musiałam do tego dojrzeć. Bardzo chciałabym biegać ale jeszcze nie jestem w stanie. Muszę zgubić jeszcze dość dużo kg i wzmocnić mięśnie na rowerze ale wierzę, że kiedyś będę biegała choć po 15-20min ![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny na wątku Źle się czuję a czeka mnie zarwanie nocy bo muszę napisać dyskusję do pracy. Nie wiem czy mi to się uda. Rano znów do pracy. Słuchajcie gdzie jest Soldus??? Pozdrawiam Was |
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Silvia z pietruszką bardzo mała różnica w smaku
Ja też na początku podchodziłam z rezerwą do tego połączenia, ale teraz jak taki jest to tylko po ten sięgam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaż Forum Galaxy S4 |
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja swoje mięsko gotowane i zupka ogórkowa.
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
eliza - Słońce, mam nadzieję, że wyjdziesz z tego ;/ Nie rób sobie tego, jeżeli już popłyniesz no trudno , idziesz dalej. Przyciśniesz z ćwiczeniami.
Że Ci się chciało robić te 2 obiady ;p W sumie mam sokowirówkę w robocie, ale za dużo z tym roboty, wolę zjeść całą marchew na surowo ;p
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo często robie dwa obiady
![]() na co dzień jestem sama z synem (wróg warzyw) on uważa tylko surówkę z pekińskiej.Mój mąż wyjeżdża do pracy na 3 tygodnie i potem tydzień wolnego.Właśnie wraca w poniedziałek (moja podpora ) i niestety lubimy sobie pogadać wieczorkiem przy drinku(moja zguba )
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

tego nie zlikwiduję nigdy.

, różnica jest ogromna, ale i ogrom pracy jeszcze przed Tobą, trzymam kciuki!!
Przy pierwszym podejściu schudłam 18 kg , a od jutra robię podejście nr 2 . I wyznaczyłam sobie czas do sierpnia/ wrzesnia