Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 21:48   #1801
luna160
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16

W sumie oprócz bólu boję się tego , że będę wymiotować zaraz po operacji i nikt nie zauważy i stanie się najgorsze.Strasznie mnie ta wizja prześladuje. I nie chce 375 cc tylko 350 cc max.Mój lekarz to chyba fan wielkich implantów, ja niekoniecznie
luna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:15   #1802
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Powodzenia

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Dziewuszki nadal mam wysyp po narkozie... albo zaczęłam dojrzewać.... ku*&#$a bierze..... macie jakies sposoby na takie grudki, krostki i zatkane pory???

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Enti jak cycuszki ?

Też mam te krostki... i to nie tylko na twarzy, ale i na dekolcie, plecach Już nie wiem jak sobie z tym radzić.
Z cycuchami wszystko dobrze, ale mam wrażenie, że nic się nie zmieniają. Zresztą może wstawię fotki jakoś na dniach

W ogóle witam się i zabieram nadrabiać co pisałyście. Mam teraz duzo nauki na studiach to mało zaglądam i piszę

dr M.M.K Kraków
entropia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:32   #1803
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Kaika3 jak miło czyta się takie słowa! Mam nadzieję, że równie łagodnie przejdę okres pooperacyjny
Star nie opuszczaj nas!
Michasia pięknie zrobione usta!
Dziękuję

Wysłane z mojego GT-N7100

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość

Ja też się chyba niebawem pożegnam...

Stary 2014-04-16, 22:34   #1804
Shazney
Zakorzenienie

Zrobiło się trochę nerwowo w wątku, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się zakończy (nkolodii, trzymaj się! Każdy by się denerwował, ale trzeba być dobrej myśli ).

Cytat:
Napisane przez luna160 Pokaż wiadomość
W sumie oprócz bólu boję się tego , że będę wymiotować zaraz po operacji i nikt nie zauważy i stanie się najgorsze.Strasznie mnie ta wizja prześladuje. I nie chce 375 cc tylko 350 cc max.Mój lekarz to chyba fan wielkich implantów, ja niekoniecznie
Gwarantuję Ci, że będą się z Tobą obchodzić jak z jajkiem i wcześniej zauważą jak wymiotujesz, nim to sama poczujesz . U kogo robisz?

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:38   #1805
kaika3
To ja

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość

Ja też się chyba niebawem pożegnam...
Tysiaczku ty sie nie żegnają tylko napisz gdzie mogę zobaczyć ubranka z Twojego sklepu

Kurde nie chce mi się spać, chyba za bardzo się cieszę cycuchami
kaika3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:42   #1806
entropia666
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wredne stworzonko Pokaż wiadomość
Ej no, po 30-tce urodziłam się na nowo i uczę się dobierania staników - jak widać, na razie idzie mi średnio Zasłużyłam najwyżej na tróję na szynach

Dwa staniki popsułam, bo wyjęłam z nich fiszbiny. Niewiele to dało
Kobieto byłam pewna, że jesteś moją rówieśniczką praktycznie a tu taki szok właśnie przeżyłam Tym bardziej widząc Cię na żywo nie wpadłabym na to, że jesteś po 30!

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kaika3 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki cycolnki . Juz jestem po !!!. Mega się cieszę. Pooglądałam sobie prze ok 15 min i do pancernika . Bol do zniesienia , ale caly czas jestem na prochach , wiec jestem naćpana .
Gratulacje

dr M.M.K Kraków
Stary 2014-04-16, 22:58   #1807
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Witam kochane cycolinkiOkazało się,że nie muszę czekać aż do września, gdyż laktacja jest już zakończona, a implant i tak będzie pod mięsień bo jestem chudzielecMam już termin na 20.05!!!!!!!!!!!!P.NBęd ę mieć aż 350-bądź 375, okrągły tax,cięcie. Jeju nie wierzę w to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Tak się cieszę
Luna gratuluję Dopisać Cię do wyliczanki ?

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez BeataPiekar Pokaż wiadomość
KOCHANA PROSZĘ ZMIEŃ MI TERMIN NA 29 SIERPNIA
Byłam na konsultacji u A. Ś. W Szczecinie i jestem pod wrażeniem tego lekarza. Rozmawiał ze mną 1,5h! Szok, taka niespokojna byłam, a teraz super!! Wszystko mi wytłumaczył, pokazywał implanty. Pobyt w klinice od 2 do 3 dni ze względu na dreny. Nie zaproponował mi konkretnych ml, bo twierdzi, że umawiamy się na efekt, a on na stole stwierdzi jaki włożyć implant, żeby było ładnie. Jestem bardzo szczupła i będę miała implanty anatomiczne miękkie, nie pamiętam jakiej firmy. I cięcie w otoczce
Ja troszkę żałuję, że nie byłam na kilku onsultacjach... ale było to niemożliwe niestety
Gratuluję i już zmieniam termin

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja usuwam subskrypcję wątku i usuwam zdjęcia cyckowe. Nie zadążam za Wami już a zresztą cycki zeszły na dalszy plan, już są jak moje tyle czasu, teraz myślę już o innych rzeczach.
Jakby ktoraś kiedyś chciała mnie o coś zapytać to zapraszam na PW i oczywiście na mojego bloga
Buziaki!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O niee Star i moje wymarzone cycki

Wrócilam do domu właśnie ;/ Wymęczona strasznie i tak podczytuję co naskrobałyście
Kaika gratuluję Cieszę się, że dobrze to znosisz, myślałam dzisiaj o Tobie cały dzień

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Z czasem euforia mija i juz cycki schodza na dalszy plan
Ja jeszcze cycków i nosa nie zrobiłam a już myśle o innych zabiegach
Tż się ze mną kłoci o to
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7

Edytowane przez kochaneczka7
Czas edycji: 2014-04-16 o 22:56
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 23:03   #1808
entropia666
Zadomowienie

Kurcze szkoda, że Star i Tysiaczek już nie będą zaglądać I co ze zlotem w takim razie? Przyjedziecie czy olejecie?

dr M.M.K Kraków
Stary 2014-04-16, 23:22   #1809
kochaneczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez entropia666 Pokaż wiadomość
Kurcze szkoda, że Star i Tysiaczek już nie będą zaglądać I co ze zlotem w takim razie? Przyjedziecie czy olejecie?
oj tak
Ale pewnie jest tak, że przychodzą "świerzaki" takie jak ja i ciagle wałkują ten sam temat Dla dziewczyn cycki nie są już tak ważne i nie są priorytetem, ale przyznać trzeba, że słuzą radą i ogromną wiedzą i za to ogromny buziak
10.04.2017 - licooooowki dr.KOBA
??.??.2017 - ckn (szukam lekarza )

instagram. kochaneczka7
kochaneczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 23:35   #1810
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Prawie rok tutaj z Wami przesiedziałam - szok kiedy to minęło?

Na zlot z chęcią przyjadę! No co Wy

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Luna odpiszę Ci rano na Twoje pw

Stary 2014-04-17, 02:23   #1811
fankam
Rozeznanie

Nie udzielalam sie dawno w watku, nawet nie wiem czy jestem jeszcze w wyliczance ;( a moja operacja od razu po swietach... zrobilam usg piersi i wyszla mi mala torbiel, mam nadzieje, ze to nie przeszkodzi w zabiegu, jutro odbieram wyniki krwi... sluchajcie, bede sama w domu po operacji wiec musze wczesniej sie zaopatrzec. Czy mam kupic cos do przemywania tych ran po operacji? Czy tego sie nie rusza?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 05:46   #1812
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fankam Pokaż wiadomość
Nie udzielalam sie dawno w watku, nawet nie wiem czy jestem jeszcze w wyliczance ;( a moja operacja od razu po swietach... zrobilam usg piersi i wyszla mi mala torbiel, mam nadzieje, ze to nie przeszkodzi w zabiegu, jutro odbieram wyniki krwi... sluchajcie, bede sama w domu po operacji wiec musze wczesniej sie zaopatrzec. Czy mam kupic cos do przemywania tych ran po operacji? Czy tego sie nie rusza?
Ja kupiłam jakiś płyn dezynfekujący ale nie stosowałam go. Lekarz najpierw zabronił moczyć rany a potem kazał smarować maścią jak strupki odpadły.

Stary 2014-04-17, 06:14   #1813
nkolodii
Raczkowanie

Dzień Dobry Dziewczyny,już nie wiem czy powinnam z forum odejsć czy zostać,mam gorszą zalamkę bo teraz zauważyłam że na tej samej piersi co falda piers zaczeła się odziełać na pól,rycze już od5 rano,strasznie się załamałam dła czego akurat trafiło na mnie,teraz już wiadomo że to double bubble,zrobie pare zdjęc wyszłe do swojegonlekarza ale wiem że albo nie odpiszę albo powie że nic takiego niema w porownaniu o było tak jak powiedział mi..byłam nieszczęsliwa bo niemiałam piersi,a teraz w stanie depresyjnym bo wydałam swoje oszczędności na marzenie i zostałam oszpecona na łato.bluzeczki,sukienki ,staniki na łato umarli razem z moim marzeniem..miałam sobie sie podobać a siebie nienawidze że się poddałam operacji w tegoDEBILA.mam korespondencje mailowa gdzie proszę jego o plastyke ale mi9 odradza bo nie są potrzebna bo operowal juz gorsze piersi,,a tu się okazało że mnie oszczpecil poprostu..nikt nie wie jaksię czuję,lzy zasłanjają mi litery na komputerze,,bo jestem teraz w czarnej dupie,bez kasy,bez marzenia bez cycków z wyczerpanym organizmem.
Stary 2014-04-17, 07:24   #1814
gagak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzikowo7777 Pokaż wiadomość
Koteczka, córki niby grzeczniejsze łatwiejsze do "ogarnięcia" ale nasza to polityk jakiś - jak swoje teorie zacznie wysnuwać do godzina gadania, gdy jej przewiesz foch i nie rozmawia...pół godziny, potem wraca by dokończyć....rodzicem być sama radość
Madzik to sie nie zgodze. Moj syn tysiac razy łatwiejszy w użyciu i ogarnięciu CÓRA - przy niej potrzebuje anielskiej cierpliwości, zwłaszcza jesli chodzi o ubieranie sie

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Cytat:
Witam kochane cycolinkiOkazało się,że nie muszę czekać aż do września, gdyż laktacja jest już zakończona, a implant i tak będzie pod mięsień bo jestem chudzielecMam już termin na 20.05!!!!!!!!!!!!P.NBęd ę mieć aż 350-bądź 375, okrągły tax,cięcie. Jeju nie wierzę w to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Tak się cieszę
Luna u kogo i gdzie robisz?

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Nooo to albo jestem nienormalna albo tak nafaszerowana lekami . Ciekawe co będzie jutro , bo dzisiaj jak leżę to jest super
Kaika mów mi jeszcze. Jak ktos pisze cos pozytywnego po operacji to juz nie moge sie jej doczekac
Stary 2014-04-17, 07:26   #1815
madzikowo7777
Rozeznanie

GG do madzikowo7777 Send a message via Skype™ to madzikowo7777

Cytat:
Madzik to sie nie zgodze. Moj syn tysiac razy łatwiejszy w użyciu i ogarnięciu CÓRA - przy niej potrzebuje anielskiej cierpliwości, zwłaszcza jesli chodzi o ubieranie sie

Zawsze są wyjątki od reguły - córka zapewne, ma własne zdanie jak się ubrać?

Stary 2014-04-17, 07:38   #1816
gagak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
A to czemu svineczka nie może mieć implantu pod mięsień?

Nkolodi przykro mi czytać to co piszesz. Ja się dziwie dziewczynom które idą po piersi do LP. Dużo osób mówi o nim rzeźnik dla mnie galeria na jego stronie internetowej to jest antyreklama... obwisłe piersi są nadal obwisłe tylko ze wielkie. Z całym szacunkiem do dziewczyn które są zadowolone z operacji i maja ładne piersi. Ale ja bym do niego w życiu nie poszła. Nie zaufałabym komuś kto miał wsadzić implanty pod mięsień a okazały się być pod gruczołem. Albo pipy które wsadzal co okazały się same wiecie jakie. Nie mówiąc o jednym implancie jednej firmy a drugim implancie jeszcze innej firmy, bo o takich przypadkach też słyszałam. Jak to jedna forumowiczka kiedyś mi powiedziała cos mądrego "co tanie to drogie"-no tak bo później idzie się na poprawkę mój doktor dużo poprawek po LP robi

A ja aż z ciekawosci zapytam u kogo robiłaś sobie piersi??

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

Cytat:
Napisane przez madzikowo7777 Pokaż wiadomość

Zawsze są wyjątki od reguły - córka zapewne, ma własne zdanie jak się ubrać?

No dokładnie i to juz w wieku 3,5 roku
Stary 2014-04-17, 07:38   #1817
unsafe_girl
Rozeznanie

Hejka Witam się i zmykam.
Trzeba wziąć się za sprzątanie, jak ja tego nie lubię
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 07:39   #1818
Kasia10111981
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!
Kaika jesteś normalna jak najbardziej! Ja bardzo dobrze po op. się czułam.Nawet p.bólowych nie chciałam aż pielęgniarka dziwiła się.W końcu zgodziłam się na tramal (tak nalegała) chociaż na drogę powrotną bo tego samego dnia wychodziłam do domku.Owszem ... później w domu brałam p.bólowe żeby jakoś przy dzieciach funkcjonować ale tragedii nie było. Jeszcze przed op. pytałam dziewczyn co gorsze cesarka czy piersi?Mówiły że ból po piersiach gorszy.Anestezjolog powiedział że cesarka gorsza bez porównania.I u mnie tak było.Ale wiadomo ile kobiet tyle odczuć Szybkiego powrotu do zdrówka Ci życze
Stary 2014-04-17, 07:40   #1819
gagak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczyny,już nie wiem czy powinnam z forum odejsć czy zostać,mam gorszą zalamkę bo teraz zauważyłam że na tej samej piersi co falda piers zaczeła się odziełać na pól,rycze już od5 rano,strasznie się załamałam dła czego akurat trafiło na mnie,teraz już wiadomo że to double bubble,zrobie pare zdjęc wyszłe do swojegonlekarza ale wiem że albo nie odpiszę albo powie że nic takiego niema w porownaniu o było tak jak powiedział mi..byłam nieszczęsliwa bo niemiałam piersi,a teraz w stanie depresyjnym bo wydałam swoje oszczędności na marzenie i zostałam oszpecona na łato.bluzeczki,sukienki ,staniki na łato umarli razem z moim marzeniem..miałam sobie sie podobać a siebie nienawidze że się poddałam operacji w tegoDEBILA.mam korespondencje mailowa gdzie proszę jego o plastyke ale mi9 odradza bo nie są potrzebna bo operowal juz gorsze piersi,,a tu się okazało że mnie oszczpecil poprostu..nikt nie wie jaksię czuję,lzy zasłanjają mi litery na komputerze,,bo jestem teraz w czarnej dupie,bez kasy,bez marzenia bez cycków z wyczerpanym organizmem.
nklodii nawet nie wiem co Ci napisać

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia10111981 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Kaika jesteś normalna jak najbardziej! Ja bardzo dobrze po op. się czułam.Nawet p.bólowych nie chciałam aż pielęgniarka dziwiła się.W końcu zgodziłam się na tramal (tak nalegała) chociaż na drogę powrotną bo tego samego dnia wychodziłam do domku.Owszem ... później w domu brałam p.bólowe żeby jakoś przy dzieciach funkcjonować ale tragedii nie było. Jeszcze przed op. pytałam dziewczyn co gorsze cesarka czy piersi?Mówiły że ból po piersiach gorszy.Anestezjolog powiedział że cesarka gorsza bez porównania.I u mnie tak było.Ale wiadomo ile kobiet tyle odczuć Szybkiego powrotu do zdrówka Ci życze
No Kasiula też pozytywnie podeszła do tematu. Czyli widzę światełko w tunelu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 07:46   #1820
kasika84
Rozeznanie

Nklodii my wszystkie rozumiemy, że się niepokoisz, ale ciągłe umartwianie się nic nie da! Czy ty w ogóle trzymasz te cycki w staniku? Ciągle tylko piszesz tak, jak byś je nieustannie obserwowała. Daj im trochę odetchnąć. Nawet jeśli coś się dzieje, to ciągłe macanie i oglądanie tego nie zmieni! Sorry za pytanie, ale czy Ty pracujesz zawodowo? Masz się czym zająć, żeby nie myśleć tylko o cyckach?!

Star, Tysiaczku- ja Was rozumiem Pomimo, że jestem jeszcze przed op. to też nie mam czasu na forum. Najczęściej jest gdzieś tam w tle włączone i staram się czytać, ale na pisanie czasu nie starcza. Rodzina i praca na pierwszym miejscu
Stary 2014-04-17, 08:01   #1821
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gagak Pokaż wiadomość
A ja aż z ciekawosci zapytam u kogo robiłaś sobie piersi??
Pisałam na którejś z ostatnich stron. U TK.

201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:04   #1822
szann
Zakorzenienie

Ilove ma boskie Cycuszki, a ja mam jej zdjęcia w folderze
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:08   #1823
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Ilove ma boskie Cycuszki, a ja mam jej zdjęcia w folderze
Szan Ty wariacie ostatnio miałam mały dołek bo mogłyby być większe

201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 08:36   #1824
kaika3
To ja

Witam się ze szpitalnego łóżeczka . Dzisiaj czyli rano troszkę bardziej boli ale do przeżycia. Łapkami w miarę normalnie macham, ale boję się na nich podnieść. Kurde juz bym chciała być sprawna tak 100% i oglądać bimbołki
Dziewczynki kiedy byłyście w stanie tak w miarę normalnie funkcjonować?
Bardzo wam dziękuję za pamięć i trzymanie kciuków
Stary 2014-04-17, 08:43   #1825
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
Double bubble tworzy się wówczas gdy lekarz da za duży implant a nie dlatego że plastyki piersi ni zrobił. Brak plastyki powoduje jedynie ze pierś jest nadal obwisła.

Dziewczyny , które czytają to forum niech wezmą ciebie za przykład. Zawsze jest ryzyko choć małe nawet gdy się robi operacje u dobrego specjalisty ,ze mogą być jakieś powikłania .
Dlatego trzeba brać to pod uwagę i zabezpieczyć się finansowo !!!

Stary 2014-04-17, 08:46   #1826
Mika155
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fankam Pokaż wiadomość
Bardzo polecam Ci octenisept (tak mi zalecil lekarz), jest wygodny w sprayu, szwy wygoily mi sie blyskawicznie. Kup sobie jeszcze plastry z opatrunkiem z delikatnego materialu, ja mialam dosc mocne i w polaczeniu z uciskajacym stanikiem mocno podraznily mi zdrową skórę.
Stary 2014-04-17, 08:48   #1827
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Witam się ze szpitalnego łóżeczka . Dzisiaj czyli rano troszkę bardziej boli ale do przeżycia. Łapkami w miarę normalnie macham, ale boję się na nich podnieść. Kurde juz bym chciała być sprawna tak 100% i oglądać bimbołki
Po 3 tygodniach będziesz się już naprawdę dobrze czuła. Do tyg. Jest się trochę sztywnym i ma się ograniczone ruchy w górnej części ciała.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-17, 08:52   #1828
madzikowo7777
Rozeznanie

GG do madzikowo7777 Send a message via Skype™ to madzikowo7777

Cytat:

Bardzo dobrze znosisz okres po operacyjny, ja tak świetnie się nie czułam, podnoś sie na okłyskę - kolano w górę łapiesz rękoma robisz kołyskę, lub drugą noga "łapiesz" za kant łóżka i się dzwigasz.

U każdej dochodzenie do siebie wygląda inaczej, u mnie trwało to dosyć długo, ale przy Twoim dobrym ( lepszym) samopoczuciu wnioskować mogę iż tydzień to max, potem zwiększy się ruchomość górnej części ciała.

Jeszcze raz Gratuluję
Stary 2014-04-17, 09:00   #1829
majka.bzzz
Raczkowanie

nkoldii nie placz naprawdę !! Ja mialam nieielepszy problem na poczatku po 1 operacji !! Dziewczyny widzialy jak wygladaly moje cycki.... cos okropnego....co prawda u mnie byla inna kwestia, bo cycek totalnie wisial i sie rozłazil, ale widok był nie lepszy !! JEdnak 3małam się, bo wiedzialam ze jak zaczne sie dołować bedzie tylko gorzej, a nic to nie da... wiec ubierałam je w staniki i starałam sie nie zaglądać... byłam splukana wiec to mnie też dobijało.... bo dla mnie i mojego meza to byl wydatek kosmos i serio co do zlotowki z konta zniknelo ;//... ale łzy nie uroniłam ani jednej !!.... jakos to 3malam w sobie, staralam sie nikomu nie opowiadać i tylko czekalam na poprawkę !!... yazmat tez miala nieciekawa sytuacje...kochana powiedzialysmy A, musimy powiedzieć B.... no niesttety ze akurat na nas to trafilo, ale zycie juz takie jest... i niestety zamartwianiem sie tego nie zmienimy... zapakuj je teraz jeszccze w pancernik, a za ok msc kup sobie ladny staniczek... jak piersi w nim beda ladnie wygladally to bedze dobrze !! na pewno humorek Ci sie poprawi, ococzywiscie problem bedzie, ale teraz i tak na poprawke trzeba czzekać... nikt wczesniej niż po pol roku Ci nie zrobi nic....

ja rowniez marzylam o cho9dzeniu bez staniczka....niestety nie moge sobie na to powzolic bo piersi nie sa tak ladne nawet po poprawce !!..... ale jak zaloze stanik, jest w miare ok !! ...

w kazdym razie u mnie bylo tak, ze dr dopiero taką w miare konkretna diagnoze(czli ze musimy zrobic poprawke) postawil po 3 msc-ach i mimo ze juz po 3 tygodniach jak u niego bylam bylo ewidetnie widać ze coś jest nie tak i ze to ni chu** sie nie ułoży samo nie chcial nic powiedzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!.....kaz al czekać, wiec czekałam......tez mi bylo ciezko !!....moze Twoj dr tez tak zrobi !! a jak nie to wtedy bedziemy myslaly dalej... sa tu dzewczyny, ktore na pewno doradzą Ci jak "postąpić" ...
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 09:05   #1830
kaika3
To ja

Bardzo wam dziękuję za rady , za chwileczkę wypróbuje wstawanie , mam nadzieję że mi sie uda .

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Kurde ale sie ciesze ze jest to forum , bez Waszego wsparcia było by gorzej

Edytowane przez kaika3
Czas edycji: 2014-04-17 o 09:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości