![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Malla nie czemu? Ale widzę, że nie widać zdjęcia, dziewczyny, które są na stacjonarnych, widać czy nie?
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Jak nie widzicie to spróbujcie wyłączyć adblocka |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Ja juz widziałam
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Coś Ty, nie ma za kim płakać, nie jest taki piękny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze znaleźć plusy rozstania.
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Przyczajenie
|
A ja to czasem chciałabym być na waszych miejscach, Żeby ex zostawił i sobie ułożył życie z inną. Wiadomo, każda sytuacja inna. Ale u mnie to już się ciągnie 2 miesiące a ja się go nie mogę pozbyć.
Zostawił mnie potem chciał wrócić, potem znowu zostawił potem zdradził. Mi się już przejadło jego nerwy, kontrola, obwinianie mnie za wszystko, szantaże emocjonalne, krzyki, wymówki, że już mam go powyżej uszu. A tu sytuacja jak z dziś Rano mi pisze SMSa" Żałuje, że wydałem na Ciebie tę stówkę żeby się dołożyć na prezent urodzinowy, i żałuję, że wziołem wolne na Twoje urodziny" Pytam go co tym chce osiągnąć. Powiedział wczoraj, że to koniec, i jak chce mnie jeszcze bardziej zranić to już się nie da bo jak mnie zdradził to skrzywdził na max. To za 3 h znowu pisze do mnie. I w ciągu godziny dostawałam SMSy typu"On się zabije. On nie może beze mnie żyć. Tylko mnie kocha. On w sumie i tak umrze bo nie jadł od soboty. W sumie to nie chce mnie już nigdy widzieć. To koniec. On przyjdzie po pracy pod mój blok i zaczeka. Nienawidzi mnie. Jestem tą jedyną. On nie chce istnieć. Jest taki samotny, nikomu nie ufa. Wykorzystuje jego anoreksje przeciwko niemu. On chce spędzić całe swoje życie ze mną. Nienawidzi się za to jakim jest złym człowiekiem... itd itd itd. Na każdy z tych sms odpisywałam daj mi spokój, mam gorączkę, źle się czuję, chce odpocząć. Możemy się kiedyś przyjaźnić ale z nas nic nie będzie. A ten dalej swoje. I tak to wygląda od 2 miesięcy. Jak 5 latek. Już mam tak dość, że już mnie to nawet nie rusza co on pisze. Niech se sypia z kim chce. Robi co chce. Ale niech mi da 12h spokoju. Szkoda mi go bo wiem, że naprawde ma depresje i problemy ale na litość... Już bym wolała, żeby se odszedł, popłakałabym miesiąc, dwa i koniec. A tak to ino mam taką rzepe. Nawet nie mogę się z nikim umówić bo wiem, że jego by to złamało, że by chyba w wariatkowie wylądował....
You are your own limit. Edytowane przez Just2 Czas edycji: 2014-06-24 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
Just2 to straszne co piszesz ja bym nie umiała być tak oschla mój eks takie same zabiegi stosował kocham cie nad życie-nie kocham cie w ogóle weźmy ślub błagam zaklepmy termin-nienawidzę cie wydałem na ciebie tysiące oddaj mi je i tu ciąg epitetów leciał jak seria z karabinu maszynowego. Na szczęście bo ostatniej kłótni chyba zrozumiał ze w końcu się pozabijamy i odpuścił
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Ja to jednak jestem słaba i daje się nabrać na takie je*anie w bambus zawsze
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Jestem chora chyba bardziej od niego. Kurde jak poznałam tego Dawida to było jak cud chłopak mądry normalny doktor magister inżynier informatyki przystojny jak sto diabłów piękne ciało od kilkunastu lat trenowane na silce a ja wybrałam eksa bo płakał bo mi go było żal
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie jestem z nim. Nie chce być i nie będę. Ignoruję co on se tam wypisuje, spływa to po mnie naprawdę. Jak gada o samobójstwie to tylko mówię mu że zaraz zadzwonie do jego taty, a on sam ma raka i umiera więc ten zaraz się zamyka. Wzięłam odpowiedzialność za niego trochę rozkochując go w sobie, starając sie o niego, troszcząc. Dlatego też nie mogę rzucić wszystkiego i rzucić się w wir facetów i wszystkiego. Co weekend imprezuję, wychodzę ze znajomymi, robię co chcę. Muszę być tylko delikatna co daje na facebooka, co mówię jemu i jak go traktuję. Szkoda mi go bo wiem, że on nigdy związku nie będzie w stanie zbudować. Ino czasem mi się marzy żeby on się już wkońcu odkochał i znalazł se inną tylko, że nastepna go skrzywdzi i nie będzie tak wyrozumiała. Możecie mi mówić, że nie muszę być niańką czy matką Teresą. A ja myślę, że jak masz 20 pare lat i wiesz w jakie błoto wchodzisz to musisz za to wziąć częściową odpowiedzialność bo to była Twoja decyzja i nikt Cię nie zmuszał ![]()
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
Facet mieszka za granicą zaprosił mnie najpierw na wyjazd do Amsterdamu potem próbował zaprosić do siebie do Stanów oczywiście on za z wszytko płacił ostatnim rzutem zaprosil mnie na barbados do znajomych tez odmówiłam np i zrezygnował
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Nela... Ale żeś przeje#ała!!!! ;( Ja bym się pochlastała za takiego faceta :/ Tymbardziej daj sobie spokój z ex
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Oglądamy dzisiaj filma po Twoim treningu? |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
a gotować i piec też kochałam i też nie mam dla kogo....... torty na wszystkie okazje rodzinne robiłam, jego rodziny bo moja porozpieprzana jest po Polsce, po świecie........... urodziny, dzień chłopaka, imieniny- zawsze tort i ta radość jak u dziecka........... dla siebie to wszystko jakieś mdłe.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Nie depcze krokusów
|
Pisałaś o mediatorze:
"Spróbuję jeszcze przez mediatora to jakoś załatwić może dojdziemy do porozumienia?" Cytat:
To dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja uważam, że mi osobiście to forum pomogło i pomaga dalej... Mi dojście do siebie zajęło nie 2 a 5 miesięcy. Zrozumiałam, że tak postępujący człowiek nie jest wart moich łez, myśli itd.. co nie znaczy, że wcale o nim nie mylślę ale nie w taki sposób jak kiedyś...I wiem, że jeszcze nie raz będzie mi przykro ale też wiem, że to już przeszłość. Juz nie boję sie przyszłości bez niego... a zaczynam załować tego, że tyle razy ulegałam mu i pozwalałam mu do siebie wracać bo płakał, obiecywał i prosił!!! Nie mam już ochoty do niego zadzwonić, mimo że jeszcze tydz temu z nim rozmawiałam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
Jestem po treningu! !! Zaraz film załączam! !!
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Rozeznanie
|
No. Napisałam do niego, a on mi odpisał kończąc słowami: ,,Daj mi spokój... NARZUCASZ SIE!!!", a tylko o coś zapytałam. Mocne zakończenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
A propo filmu... Bardziej podobał mi się wątek Iris i Miles'a.
![]() Chociaż ogółem to trochę sztuczna mi się wydawała gra aktorska, takie to wszytstko było przesadne (chociaż może i taki był właśnie zamiar). ![]()
![]() |
#1821 |
Nie depcze krokusów
|
k_aterina567 - wszystko fajnie, tylko nigdzie nie napisałam, że jedynie słusznym terminem wychodzenia z rozstań są 2 miesiące, trochę nadinterpretujesz.
I naprawdę nie trzeba sięgać daleko wstecz, by ujrzeć ewidentną patologię, np. sytuację Just2.
![]() |
#1822 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie dopisałam mój błąd, Chodziło o to że nie mówiłam o mediatorze u psychologa. Tylko sama się nad tym zastanawiałam. Jestem naiwna trudno, chcę spróbować......... Cytat:
Trochę racji w tym jest, ja też się narzucam pewnie wiadomością raz na na hmm tydzień? Podobno każdy rok związku przeżywa się miesiąc. Ciekawe raczej to zależy od siły bliskości jak się z tym kimś było, związku 2,5 rocznego w ogóle nie przezywalam, coś tam popilam przez dwie czy trzy imprezy i koniec. A teraz..... Ale dam sobie ostatnia szanse ostatnie podejście.. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie da się nagle zapomnieć o kimś z kim się było tyle czasu, i w miesiąc dwa żal się nie skończy. Zwłaszcza że przede mną jeszcze rozprawa Rozwodowa:/ cóż czas wracać do pracy.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Mam wrażenie (może mylne) ze najbardziej trzymają się tych portek kobiety które nie mają nic chyba poza tymi portkami. .. ja tak nie chce. Nie chce żeby facet jakikolwiek toksyczny czy nie był centrum mojego wszechswiata. Najgorzej jest jak się kocha za bardzo i ta osoba jest jak tlen jak odchodzi mamy wrażenie ze się dusimy.
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
Teddy ja jeszcze długo nie wrócę do żywych. .. bo zdawać sobie sprawę z gownianego położenia to jedno a chcieć wyjść/wyjść to inna zgoła sprawa.
Co do twojego eks to po co trzymacie kontakt? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Próbując tracisz tylko czas, młodość i godność. Celowo piszę "tylko", bo są gorsze rzeczy, np. próba powrotu do bijącego alkoholika, która może się skończyć tragicznie. Możliwe, że stracisz tyle czasu i energii, że już nie poznasz nikogo sensownego i będziesz do końca życia sama (skrajny przypadek), ale jestem za tym, aby próbować, bo przynajmniej wyłoni się z czasem jakieś konkretne zakończenie w jedną czy drugą stronę. Cytat:
Cytat:
U mnie łatwo poszło po najdłuższym związku, bo: a) nie było idealnie, gość robił karierę i sprawiał wrażenie, jakby się mnie wstydził przed znajomymi z pracy (nie poznałam żadnego przez rok czasu, choć często razem wychodzili i inni przyprowadzali swoje połówki), bo pracowałam wtedy zaledwie na infolinii b) zaczynałam podejrzewać, że odkładanie ślubu wynika nie z podejścia "do szczęścia niepotrzebny jest papier", tylko z braku chęci do spędzenia ze mną reszty życia c) stwierdziłam, że jak nie stanę szybko na nogi, to stracę jeszcze więcej czasu prócz lat z nim spędzonych, a mając 27 lat większość znajomych miała już pozakładane rodziny d) nigdy nie odcięłam się od przyjaciół i znajomych, miałam własne zainteresowania będąc w związku Cytat:
Często można tu przeczytać "zerwałam dla niego kontakty ze wszystkimi znajomymi" - yyy, ale czemu, po co? Albo "nie mam co robić, bo wszystko robiliśmy razem i bez niego nie potrafię". Jak przedszkolak.
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Właśnie najbardziej jest żal straconego czasu którego nikt nigdy mi nie zwróci. Przez ten czas mogłabym być kim innym z kim innym i zupełnie gdzie indziej. .. ale to wszytko na własne życzenie. Same wybralysmy takie życie pomimo sygnałów ostrzegawczych większych lub mniejszych bo wierzę że one zawsze są. Tylko my ich widzieć nie chcemy.
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Rozeznanie
|
Właśnie jestem po rozmowie z nim przez telefon... Ani ja nie jestem zła na niego ani on na mnie, ani on nie zrobił krzywdy mi, ani ja jemu... Zaproponowałam żebyśmy na razie spotykali się jako przyjaciele, jeżeli oboje będziemy chcieli to może być coś więcej, ale w związku na razie nie będziemy. Ustaliliśmy, że spotkamy się pod koniec października i ustalimy czy coś się w moim życiu zmieniło, zależało mu zawsze na tym żebym się kształciła, więc będzie chciał zobaczyć jak mi idzie na studiach... Ja bym chciała, żeby zmienił swoje podejście do mnie i do świata, że nie tylko kasa się w życiu liczy, a tak to nie chciałabym nic w nim zmieniać. I jeżeli wtedy ustalimy, że posunęliśmy się do przodu lub że coś się zmieniło na lepsze to może podejmiemy decyzję, żeby jeszcze raz się w sobie zakochać. Na razie poprosił żebym przyjechała do niego na weekend, pojadę, ale angażować się uczuciowo w to nie będę, zobaczę co powie za kilka miesięcy.
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Co o tym sądzicie dziewczyny? ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
sissy that walk
|
O, nie słyszałam tego, ale to ciekawy wniosek. U mnie teraz mniej-więcej mija ten czas i można powiedzieć, że coś w tym faktycznie jest.
Tatty Tedy a dasz radę się nie angażować uczuciowo i nie przeżywać, jeśli będziecie się widywać? Zwłaszcza że cały weekend to nie kawka razem z której wychodzisz po godzinie, więc w sumie... Nie boisz się że się rozkleisz?
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.