Mamusie Majowe 2015!! cz. 3 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-22, 09:02   #1801
Santilia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!! cz. 3

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
te drugie są fajne bo wąskie dosć
heh a w ciąży przez hormony włosy raczej nie wypadają dopiero po porodzie te które normalnie wychodzą + to co w ciąży nie wyszło

Ja nie miałam niani elektronicznej a jak gdzieś jechaliśmy to włączałam aplikację w telefonie - baby monitor - jak dzieć zaczął coś jęczeć to apka wybierała numer do małża i dzwoniła
oo nawet nie wiedziałam że jest taka aplikacja

ja już ogarnęłam mieszkanie, zrobiłam sobie hybrydki i idę spać;P

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 09:04   #1802
TienShan
Zakorzenienie

matko a ja jeszcze w łóżku zjadłam banana i gniję
muszę się ogarnąć i iść do sklepu a taaaak mi się nie chce

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:24   #1803
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
heh a w ciąży przez hormony włosy raczej nie wypadają dopiero po porodzie te które normalnie wychodzą + to co w ciąży nie wyszło

Ja nie miałam niani elektronicznej a jak gdzieś jechaliśmy to włączałam aplikację w telefonie - baby monitor - jak dzieć zaczął coś jęczeć to apka wybierała numer do małża i dzwoniła
Też nie wiedziałam, że jest coś takiego. My radzilismy sobie bez niani el. za pomocą dwóch tel. Mąż dzwonił do mnie, bo ma darmowe, mój tel kładliśmy przy łóżeczku a tel męża na głośniku przy nas

TienShan jak Ty to zrobiłaś, że w łóżku jeszcze?? A synek gdzie?
Ja pochwalę się moim dzieckiem. Od kilku dni śpi bez żadnej pobudki 20.00-7.12 i to wstaje dokładnie o tej samej godz Stresowałam się tym, że jeszcze w nocy podjada, a tu proszę, samo dziecko zrezygnowało

Chciałam w tym roku wziąć udział w szlachetnej paczce... I tak z rana poczytałam sobie o ludziach zgłoszonych do akcji. Normalnie się zwyłam Jak to człowiek nie docenia tego, co ma Jest tyle potrzebujących rodzin tak blisko nas... eh

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2014-11-22 o 10:26
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 10:27   #1804
LuckyLove
Zadomowienie

Jaki tu dziś spokój ... widać, weekend

Ja dziś chyba lewą nogą wstalam, nie wyspałam się kompletnie chociaż spałam od 23:30 do 8:50 .. a na 9:00 Do pracy Na szczęście jeszcze jeszcze 1,5h i do chaupy
Stary 2014-11-22, 10:52   #1805
moniisia90
Wtajemniczenie

a my mamy imiona wybrane, o dziwo bez większych dyskusji

dla chłopca: Igor, Mikołaj, Oliwier
dla dziewczynki: Majka, Lenka, Oliwka

Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 11:12   #1806
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Dzien doberek ja też dopiero wygrzebałam spod kołdry no ale i tak nic nie zrobię bo wiadmo trzeba leżeć.. czekam na hasbenda aż wróci z pracy.

Mnie brzuch nie swędzi ale za to zastanawiam się czy któraś z was tak ma, że jak się przekręca na bok to kuje was w boku? Tak jakby w okolicach jajników??
Stary 2014-11-22, 11:24   #1807
LuckyLove
Zadomowienie

Lily ja tak czasem mam, rzadko ale zdarza się i ostatnio jak siedziałam i zaczęłam się strasznie śmiać to też mnie zabolało .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 11:36   #1808
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Lily ja tak czasem mam, rzadko ale zdarza się i ostatnio jak siedziałam i zaczęłam się strasznie śmiać to też mnie zabolało .
no to dobrze ja już sobie po prostu wkręcam same straszne rzeczy, na koniec zamiast na porodówce to chyba w psychiatryku wyląduję
Stary 2014-11-22, 11:44   #1809
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cześć jaka tu cisza przy weekendzie

Widzę, że mój typ imienia dla chlopca często się przewija Oliwier tylko ze Tz musze przekonać i u nas wersja będzie Oliver

Olimpia, tak usunęłam w końcu ale dopiero po 1... No ale spoko, pospałam za te ostatnie 3-4 noce
I zgadza się, masz rację mieszają dzieci języki. Zaobserwowalam to u kuzynki TŻ młoda w tej chwili ma 8, no prawie 9 lat...Ale jak była młodsza to przeplatała języki. A jak mówiłam, ze ma mówić po polsku do mnie, bo wtedy początki mojej kariery z niemieckim i jeszcze nie rozumiałam za dużo, a ona nadawała jak katarynka...No i od tamtej pory mówiła do mnie po polsku. Ale zadziwiające jest to jak w tej chwili plynnie przeskakuje z języka na język....

Santilia, bidulko przeskoczylo na Ciebie z tą bezsennościa

Loluska, udanych imprez zazdroszczę, też bym chciała się tak odchamic

Baelka ten swędzacy brzuch to skóra się rozciąga czy tam naciaga bo brzusio rośnie ja to oliwkuje

Aaa i mialam sen, piękny sen... Pojechałam do pl odwiedzić rodziców i urodziłam ślicznego chłopczyka z taką czarna czupryna i buźka przypominający TŻ tylko nosek miał po mamusi
I był taki grzeczny, wgl nie płakał, spał cała noc, tylko ja w piersi miałam mało pokarmu, ale młodemu to nie przeszkadzało. Ech

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------
Lily, mnie jak dziś coś chwyciło po tym jak kaszlnęłam to nospe brałam, bo taki ból, ze nie mogłam wgl lezec ani na prawym bokku ani na lewym...masakra.

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dostarczyli mi samochód dziś

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2014-11-22 o 11:41
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 12:36   #1810
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
TienShan jak Ty to zrobiłaś, że w łóżku jeszcze?? A synek gdzie?
Ja pochwalę się moim dzieckiem. Od kilku dni śpi bez żadnej pobudki 20.00-7.12 i to wstaje dokładnie o tej samej godz Stresowałam się tym, że jeszcze w nocy podjada, a tu proszę, samo dziecko zrezygnowało

Chciałam w tym roku wziąć udział w szlachetnej paczce... I tak z rana poczytałam sobie o ludziach zgłoszonych do akcji. Normalnie się zwyłam Jak to człowiek nie docenia tego, co ma Jest tyle potrzebujących rodzin tak blisko nas... eh
Strasznie niewychowawcze ale o 8:30 włączyłam mu bajkę na kompie i spałam godzinę
później dałam mu śniadanko i poszedł jeść, następnie przyszedł do mnie i leżał obok

My z koleżankami z klubu mam chcemy wziąć udział w szlachetnej paczce, mam nadzieję, że uda nam się uszczęśliwić jakąś rodzinę...

Brrrr, ale zimno na dworze! Byłam w sklepie po rybkę, młody pobiegał po placu zabaw a teraz śpi ja piję herbatkę i jem ciastko

Stary 2014-11-22, 13:03   #1811
angelika8818
Raczkowanie

Hej rzeczywiscie malo dzisiaj sie Panie udzielaja
Wczoraj tz mial urodziny wiec byla impreza dzisiaj zabiera mnie na kolacje a to z tej okazji ze jutro to ja mam urodziny:p a goscie juz sie zapowiadali na ndz tez...
Ale nareszcie zaczynaja sie skoki to bede miala co w weekendy ogladac a oboje z tz uwielbmy w tym sezonie mielismy jechac na konkursy do Oslo ale ze wzgledu na moja ciaze nawet konkurs w Polsce musimy sobie odpuscic...
30.04.2015r. godz.9:44
angelika8818 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 13:15   #1812
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baelka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mąż wstał o piątej, bo mu się przypomniało że do pracy musi zadzwonić. I zbudził przy okazji mnie

Którąś z Was swędzi brzuch? Można na to kremu na rozstępy używać?

Imion malucha nie mamy obgadanych jeszcze, także u mnie nic nie wspisujcie.

Jutro 18 tydzień zacznę, ale ten czas leci.
Mnie od początku mocno swędzi brzuch, plecy, biust, dekolt, czasami tył głowy Masakra! Brzuch i biust jestem w stanie zrozumieć ale tył głowy i plecy? A smaruję się codziennie od początku ciąży...

Cytat:

Teraz już wiem Pocieszam się że odżyją, a zmiana zawsze się przyda

Nadzieja87
dziękuję cieszę się bo odkąd jestem na zwolnieniu to zakisłam w domu, przynajmniej wyjdę do ludzi Ale walka będzie żeby słodyczy nie jeść

Ja już dom ogarnęłam, sałatka przygotowana, teraz siebie trzeba ogarnąć bo wyglądam tak:

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:24   #1813
kasienka1985
Zakorzenienie

cześć dziewczyny!

byłam u kuzynki wczoraj... ależ ona ma rzeczy po córeczce !!
OMG!!
samych małych ciuszków takich do 3-4 miesięcy uniwersalnych mam juz odłożone 2 kartony! a to dopiero pierwsza kuzynka
do tego jak bede chciala będę miała od niej łóżeczko, łóżeczko takie turystyczne na pozniej do zabawy, super laktator taki automatyczny, termosik, butelki ma nawet nowe chyba 2, wanienke, bujaczek, huśtawkę ... i tysiac innych pierdółek i zabawek! mówie Wam oczopląsu można dostać
na razie nic nie przywoziłam od niej, bo to za wcześnie, nie bede składowiska robić, ale cieszę się ze tyle tego będzie

muszę więc mocno się powstrzymywac przed kupowaniem, bo nie warto tracić kasy skoro tyle tego będe miała!

byłam też u rodziców, wybierają się dzisiaj na wesele wiec malowalam mamę

a teraz tradycyjnie czeka mnie samotny weekend ...
trochę mi smutno...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:36   #1814
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
ja też jak się śmiałam to tak mnie w lewym boku kłuło że aż się przestraszyłam...:rolleye s:

teraz właśnie wstawiłam sernik do piekarnika i już zaczyna pachnieć, ale będzie wyżera

a coraz częściej czuje w sobie dzieciątko jak się wierci... fantastyczne uczucie, nie sądziłam, że ro przyniesie tyle radości

a Wy rozmawiacie już z "brzuchami"?
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 13:46   #1815
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
teraz właśnie wstawiłam sernik do piekarnika i już zaczyna pachnieć, ale będzie wyżera

a coraz częściej czuje w sobie dzieciątko jak się wierci... fantastyczne uczucie, nie sądziłam, że ro przyniesie tyle radości

hej Monisia
poczęstuj sernikiem jak już się upiecze

buuuuu ... ja jeszcze nic nie czuję

czasem wieczorem go głaskam i coś mowie na dobranoc

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2014-11-22, 13:49   #1816
angelika8818
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!

byłam u kuzynki wczoraj... ależ ona ma rzeczy po córeczce !!
OMG!!
samych małych ciuszków takich do 3-4 miesięcy uniwersalnych mam juz odłożone 2 kartony! a to dopiero pierwsza kuzynka
do tego jak bede chciala będę miała od niej łóżeczko, łóżeczko takie turystyczne na pozniej do zabawy, super laktator taki automatyczny, termosik, butelki ma nawet nowe chyba 2, wanienke, bujaczek, huśtawkę ... i tysiac innych pierdółek i zabawek! mówie Wam oczopląsu można dostać
na razie nic nie przywoziłam od niej, bo to za wcześnie, nie bede składowiska robić, ale cieszę się ze tyle tego będzie

muszę więc mocno się powstrzymywac przed kupowaniem, bo nie warto tracić kasy skoro tyle tego będe miała!

byłam też u rodziców, wybierają się dzisiaj na wesele wiec malowalam mamę

a teraz tradycyjnie czeka mnie samotny weekend ...
trochę mi smutno...
To super ja tez sie wczoraj dowiedzialam ze mi kolezanka da mase rzeczy a nie spodziewalam sie bo myslaam ze juz komus wydala. Butelki podgrzewacz laktator i wszystkie inne duperele ale jestem zadowolona bo to wlasnie masa pieniedzy odlozonych wiec i ja narazie wstrzymuje sie z zakupami bo to dopiero czwarty miesiac a juz dostalam duzo rzeczy od kuzynek tylko zadna jeszcze nie ma dziecka wiec wszystko nowe
I nie smutaj sie
Stary 2014-11-22, 13:56   #1817
kasienka1985
Zakorzenienie

Angelika dokładnie, wiadomo że chce się czegoś nowego... te ciuszki na maleństwa tak kuszą , ale jesli jest tylko taka mozliwosc to naprawde trzeba korzystac, bo to istna masa pieniędzy, tyle rzeczy trzeba kupić...
Dzięki kochana troszkę się smutam, strasznie samotna jestem tak bardzo bym chciała żeby "ktoś" tu był przy mnie i mnie po prostu przytulił... ech...

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2014-11-22, 14:03   #1818
Santilia
Wtajemniczenie

a ja zjadłam obiad - ziemniaki z mielonym i buraczkami
i mi niedobrze nie mogę zjeść nawet jednego kęsa za dużo, bo mi niedobrze i męczy mnie później kilka godzin aż znowu zgłodnieje

ja też nie rozpędzam się z zakupami, bo cały czas coś tam znajomym i rodzinie się przypomina.. chociaż wszyscy mają dziewczynki i jak będzie chłopiec no to..;P

Kasienka, chodź do mnie, Tż na kursie i też sama jestem..

M

Stary 2014-11-22, 14:11   #1819
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
i mi niedobrze nie mogę zjeść nawet jednego kęsa za dużo, bo mi niedobrze i męczy mnie później kilka godzin aż znowu zgłodnieje

ja też nie rozpędzam się z zakupami, bo cały czas coś tam znajomym i rodzinie się przypomina.. chociaż wszyscy mają dziewczynki i jak będzie chłopiec no to..;P

Ale dla takich malusieńkich dzieciaczków najwięcej jest chyba białych reczy bynajmniej kuzynka tak miała, głównie białe więc co by nie było to będzie pasować

Ja też muszę zaraz coś zjesc bo jestem po śniadaniu tylko o 10 coś mnie ssać zaczyna a nie mam obiada buuuu...

Santi kochanie widzisz tylko "mój" nie jest na kursie czy gdzieś tam a po prostu ma mnie w d.... boli mnie serduszko

No nic, nie smęce Wam więcej... ide zrobic sobie cos do jedzenia i poczytam najlepiej zeby nie myśleć

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2014-11-22, 14:20   #1820
loluska
Zakorzenienie

Kurcze zazdroszczę tym, które odziedziczą ciuszki i inne potrzebny gadżety Ja niestety nie mam po kim, będę musiała wszystko kupić, no ale takie zakupy to czysta przyjemność

Cytat:
ja też jak się śmiałam to tak mnie w lewym boku kłuło że aż się przestraszyłam...:rolleye s:

Ja raczej swój brzuszek głaskam ale dziwnie mi tak rozmawiać jeszcze I tak jak mówisz mega cudowne uczucie czuć maleństwo

Dziś już nie będę miała czasu żeby tutaj wbić, więc udanego wieczoru

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:23   #1821
Emilia 25
404 Not Found

Ta pogoda jest dobijająca.
Niech słońce wyjdzie na trochę, a najlepiej niech spadnie śnieg, będzie mroźno i słonecznie.
A nie taka ciemnica i szarówa.
Stary 2014-11-22, 14:26   #1822
fusiacola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Kurcze zazdroszczę tym, które odziedziczą ciuszki i inne potrzebny gadżety Ja niestety nie mam po kim, będę musiała wszystko kupić, no ale takie zakupy to czysta przyjemność
ja tak samo tylko mąż mi ciągle marudzi, żebym nic nie kupowała jeszcze bo za wcześnie w sumie to mam 6 ubranek... zamówione mamy mebelki do pokoju dziecka ale będą pewnie dopiero gdzieś w okolicach marca/ kwietnia więc to tak narazie jeszcze nie cieszy bo pokój jeszce długo będzie stał pusty. A co z resztą rzeczy to nie mam pojęcia

fusiacola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 14:31   #1823
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dla takich malusieńkich dzieciaczków najwięcej jest chyba białych reczy bynajmniej kuzynka tak miała, głównie białe więc co by nie było to będzie pasować

Ja też muszę zaraz coś zjesc bo jestem po śniadaniu tylko o 10 coś mnie ssać zaczyna a nie mam obiada buuuu...

Santi kochanie widzisz tylko "mój" nie jest na kursie czy gdzieś tam a po prostu ma mnie w d.... boli mnie serduszko

No nic, nie smęce Wam więcej... ide zrobic sobie cos do jedzenia i poczytam najlepiej zeby nie myśleć
no właśnie szwagierka dała mi ubranka, które jak to stwierdziła "zarówno dla chłopca jak i dziewczynki". jak to zobaczyła to śmiać mi się chciało, bo to typowy.. pluszowy róż także
no ale nie wiem jeszcze co u Nas będzie.

ehhh.. faceci.. nie martw się, jeszcze wszystko się ułoży

M

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-22, 14:31   #1824
kasienka1985
Zakorzenienie

Oj wariatki moje ale miałyscie wczoraj głupawę...
Poczytałam Was trochę i normanie się zasmarkałam i oplułam laptoka
Boskie jesteście!!!!!!
Dzięki, bo od razu humor mam lepszy

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2014-11-22, 14:48   #1825
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Angelika dokładnie, wiadomo że chce się czegoś nowego... te ciuszki na maleństwa tak kuszą , ale jesli jest tylko taka mozliwosc to naprawde trzeba korzystac, bo to istna masa pieniędzy, tyle rzeczy trzeba kupić...
Dzięki kochana troszkę się smutam, strasznie samotna jestem tak bardzo bym chciała żeby "ktoś" tu był przy mnie i mnie po prostu przytulił... ech...
Chodź kasieńko do mnie, ja Cię ukochammam w sobie tyle miłości, że na pewno starczy

A propo ubranek, ja też muszę wszystkie kupić bo koleżanki już się wyzbyły lub pożyczyły w rodzinie. A siostra i brat maja już duże dzieciaczki <6, 10, 14 lat>. Szwagierka ma ubranka po swojej małej, ale też w ciąży, 7 tyg więcej niż ja, więc zostawia sobie, tym bardziej, że też druga córcia.
dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 15:13   #1826
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, ja prawie nic białego nie miałam

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ta pogoda jest dobijająca.
Niech słońce wyjdzie na trochę, a najlepiej niech spadnie śnieg, będzie mroźno i słonecznie.
A nie taka ciemnica i szarówa.
o tak!!!

Stary 2014-11-22, 17:10   #1827
ruskaa
Wtajemniczenie

Ładne te bodziaki, uniwersalne

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość

ja też miałam sznycelki ziemniaczki i mizeria tak za mną chodził taki obiadek

Cytat:

Cytat:
Oj wariatki moje ale miałyscie wczoraj głupawę...
Poczytałam Was trochę i normanie się zasmarkałam i oplułam laptoka
Boskie jesteście!!!!!!
Dzięki, bo od razu humor mam lepszy
Kochana nie smutaj! po to jesteśmy żebyś mogła się wygadać
aaa od poprawy humorku to jak widać jesteśmy mistrzyniami

ja dziś cały dzień byłam poza domem, ale dotarłam, zrobiłam obiad i siedze i sapie tak się najadłam :P

w poniedziałek jadę po łóżeczko (białe z szufladą) + szafke z przewijakiem , bo świetna okazja się trafiła za 220 zł obie rzeczy aaa i łóżeczko z materacem

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 18:06   #1828
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dzien doberek ja też dopiero wygrzebałam spod kołdry no ale i tak nic nie zrobię bo wiadmo trzeba leżeć.. czekam na hasbenda aż wróci z pracy.

Mnie brzuch nie swędzi ale za to zastanawiam się czy któraś z was tak ma, że jak się przekręca na bok to kuje was w boku? Tak jakby w okolicach jajników??
Też mnie coś czasem zakłuje jak zmieniam pozycję. I coraz trudniej mi się przewalać z boku na bok w pozycji leżącej

Cytat:
Strasznie niewychowawcze ale o 8:30 włączyłam mu bajkę na kompie i spałam godzinę
później dałam mu śniadanko i poszedł jeść, następnie przyszedł do mnie i leżał obok

My z koleżankami z klubu mam chcemy wziąć udział w szlachetnej paczce, mam nadzieję, że uda nam się uszczęśliwić jakąś rodzinę...

Brrrr, ale zimno na dworze! Byłam w sklepie po rybkę, młody pobiegał po placu zabaw a teraz śpi ja piję herbatkę i jem ciastko
Hmm ja myślałam, że trochę inaczej działa ta szlachetna paczka, że dla jednej rodziny może przygotować drobne paczki więcej osób A tu wychodzi na to, że jak ktoś się zgłosi to już rodzina "zarezerwowana". Nie stać mnie, żeby zaspokoić wszystkie potrzeby takiej rodziny... Dobry pomysł, żeby w kilka osób coś taką paczkę zrobić.

A u nas nawet przyjemnie było, bez wiatru

Cytat:
Napisane przez angelika8818 Pokaż wiadomość
Hej rzeczywiscie malo dzisiaj sie Panie udzielaja
Wczoraj tz mial urodziny wiec byla impreza dzisiaj zabiera mnie na kolacje a to z tej okazji ze jutro to ja mam urodziny:p a goscie juz sie zapowiadali na ndz tez...
Ale nareszcie zaczynaja sie skoki to bede miala co w weekendy ogladac a oboje z tz uwielbmy w tym sezonie mielismy jechac na konkursy do Oslo ale ze wzgledu na moja ciaze nawet konkurs w Polsce musimy sobie odpuscic...
To już na jutro: Wszystkiego naj naj z okazji urodzin
Cytat:

Ja jakoś dalej zapominam, że jestem w ciąży, mało rozmawiam z brzuchem Za to synek głaszcze, całuje i przybija żółwika maleństwu

Cytat:
Kasiu trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej spotkała odpowiedniego mężczyznę!!!

Zła jestem Specjalnie męża i syna na zakupy wyciągnełam, chciałam kupić coś sobie do ubrania ciążowego, taki duży H&M i C&A otworzyli w Lbnie i co?? Nie ma działu z odzieżą ciązową

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2014-11-22 o 18:07
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-22, 18:22   #1829
TienShan
Zakorzenienie

Scotasia pogadaj z rodzinką, może w więcej osób kogoś wybierzecie Nie trzeba spełniać wszystkich "życzeń" choć wiadomo, że im więcej tym lepiej, dlatego wybrałabym jak najmniej wymagającą rodzinę w Twoim przypadku. Trzeba się spieszyć bo takie najszybciej są "rezerwowane". Wiadomo, że jak ludzie się zbiorą to i lodówkę i piec i tonę węgla mogą załatwić ale jak mniej osób to raczej tylko coś z żywności, środki higieniczne czy jakaś odzież (może być używana, byle w dobrym stanie).

Stary 2014-11-22, 18:25   #1830
angelika8818
Raczkowanie

scotasia dziekuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości