|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2015 część I
Cytat:
Dostałam maila od mojej dr z kliniki(bo jej wyniki napisałam) że nadal mam wysoki estradiol i mam zmniejszyć lek. Krzyż mnie dzisiaj boli. Też tak macie?? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Nina kciuki za wizytę
|
|
#1802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mala29lll wolalabym rano bo mam po pracy i cały dzień tylko o jednym będę myślała, efektywność zerowa i stres rosnący... Z drugie strony jakbym poszla do pracy a przed nią rano bym siedowiedziala czego zlego to bym w ogole sfisiowała tam ![]() Co do bóli w krzyżu ciężko mi powedzieć bo jeszcze biorę Nospę i niewiele co mnie boli ale podobno są tez normalne w ciązy.
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać od razu jak tam maluch
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty dziewczyny. Ja dopiero za 2tyg
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo o Tobie zapomniałam . Fajnie, że masz z samego rana ja dopiero o 15.15. W pracy jajko zniosę do tej 13.00. Muszę jeszcze wyniki przejrzeć z poprzedniej ciąży dzisiaj.
|
|
|
|
|
#1806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłoby nam raźniej *Cytat:
jednak Wizaż to Wizaż <3!Cytat:
ja tym razem planuję sobie jakiś ekstra wypasiony poród, inny od wszystkich ) nie żeby aż tak dała mi się państwowa służba zdrowia we znaki, ale myślę, że mi się należy za czwartym razem na MOICH warunkach :P.... aaaaaaaaaa i tak się pewnie skończy na szpitalu, bo albo kasy nie starczy albo nie zdążę nigdzie dojechać albo cykora dostanę i tyle
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
mala - mnie też boli , w zasadzie prawie od samego początku. Ale ja mam lordozę i to potęguje chyba
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
A garba?
Bo ja chyba będę miała od tych dużych cycek hehheA tak serio to w późniejszej ciąży będziemy miały przerąbane pewnie z plecami
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się boję , że jak dzidzia będzie coraz większa to coraz bardziej będzie boleć. Ale czego się nie przetrwa dla maleństwa ![]() Moja 10-letnia siostra kupiła dziś maleństwu taki oto śliczny, milusi kocyk z kapturkiem - aż mi ze wzruszenia łzy w oczach stanęły jak powiedziała, że ze swojego całego kieszonkowego kupiła |
|
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
malinowa- ale super kocyk!!
Oliath- ja własnie chcę sobie zafudować lepszy porod tym razem, bo drugiego takiego szpitalnego nie chce przeżywać.. teraz juz wiem, ze za pierwszym razem POWINNAM mieć CC, ze względu na wąską miednicę, ale na siłę urodziłam SN. Teraz chce CC u Arciszewskich w Białymstoku ![]() ale mam katar, az mi oczy łzawią dzis dzień miałam malo jedzeniowy...
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja padam ze zmęczenia dziś znowu, plus ból głowy, taki, że myślałam, że padne z wykończenia. Czy to jakiś nowy etap? Dzis mam 8 tydzień 3 dzień. Biorę się za poprzednie posty w celu nadrobienia, obym nie zasnęła po drodze ![]() Kciuki za wizyty jutrzejsze ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Ale masz już bejbika, a mój to będzie pierwszy jak dobrze pójdzie Generalnie, młode jesteśmy i tak Ciekawa jestem, czy któraś z Was przytyła? Ja chyba stoję w miejscu wagowo. A jak to jest z chrzcinami, trzeba być pewnie po slubie kościelnym, żeby chrzcić dziecko? |
|
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
tylko wtedy chyba nie może być chrzest podczas mszy normalnie, tylko w innych godzinach.
|
||
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tak mnie boli ucho, ze ledwo zyje. Mam takie krople otoargent do uszu maja tylko miedz i srebro w skladzie bo ochraniaja sluzowke ucha. Mozna czy nie??? Boje sie o te apapy bo od wczoraj juz z 6 wzielamMy nie mamy koscielnego. Chrzest byl w normalna niedziele razem z innymi chrztami. Jeszcze w pierwszej lawce siedzielismy przy oltarzu. Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-02-26 o 22:41 |
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do chrztu to się widocznie musiało zmienić, albo zależy od kościoła. bo ja znam kilka przypadków kiedy chrzest musiał się odbyć w innych godzinach, nie na mszy, bo rodzice mieli cywilny. ja sama będę brać cywilny, ciekawe jak to będzie, jak mój ksiądz zareaguje bo ja bierzmowania nie mam najwyżej będziemy się starać w innej parafii.
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Ja wczoraj rano miałam wizytę, serduszko pięknie biło Nie mam jeszcze karty ciąży, za 3 tyg. mi założy teraz muszę zrobić badania-krew, mocz, cukier, WR i toxo
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Masakra pod gabinetem. Wszyscy chyba postanowili przyjsc wczesniej. A myslalam ze malo osob bedzie jak przyjde wczesniej ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- NATALIA gratulacje za serdunio
|
#1821 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny powodzenia na badaniach u gina! Trzymam kciuki za bijące serduszka.Ja dopiero w poniedziałek, bo wyniki z krwi mają wtedy byc/; eh i weekend w nerwach...
|
|
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() Mala ja tez wczoraj poszłam szybciej a byłam chyba 6-ta w kolejce! Wzięłaś sobie jedzonko?
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Frik ja przytylam ale to juz przed ciaza 5 czy 6 kg od tych konskich dawek hormonow. Cuda nie widy bralam a waga rosla eh teraz tez troche przez to lezenie :/ ale szybko zgubie chyba bo ja z tych lubiacych cwiczyc
i z motorkim w tylku---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- NATALKO wzielam jogurt i wypilam a tak mnie juz ssie. Juz weszla dziewczyna po ktorej ja wchodze. Tez bylam wczesniej kurde i nic z tego. Wszystkie wpadly na pomysl zeby byc wczesniej ale mam stracha kurde
|
#1824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze: ) czekamy na zdjęcie |
|
|
|
|
#1825 |
|
Zadomowienie
|
Cześć chciałam się przywitać nie wiem czy dobry miesiąc wybrałam ale z kalkulatora wychodzi, że tak ;D
A więc zacznę od tego, że staraliśmy się z mężem rok czasu o dzidzisusia jednak to był taki zły rok że nic nam nie szło U mnie stiwerdzono PCO u męża też jakieś problemy z nasieniem no i sie lekko podłamaliśmy było cieżko na kolejny rok daliśmy sobie spokój wszystko samo zaczeło sie układać i na spokojnie od tego roku postanowiliśmy ruszyć no i bach! udało sie od razu tzn. tak myślę bo u lekarza jeszcze nie byłam myśle iść dopiero w poniedziałek Okres mi sie spóźniał dwa tyg ale pomyślałam spokojnie przecież tak było już nie raz... bóle brzucha piersi jakoś wyjątkowo długo sie utrzymywały. Ale myśle spokojnie pewnie znów stres związany z pracą. W poniedziałek zaczęło mnie coś rozkładać i głupia zamiast zrobić najpierw test zaczęłam łykać gripex z 6 tab może wziełam przez 2 dni potem jeszcze przez kolejne dwa wypiłam ze 3 febrisany aż w końcu zaczeło mnie mdlić i zwątpiłam. Dziś zrobiłam teścik piękne dwie kreski Sama w to jeszcze chyba nadal nie wierzę że tak łatwo przyszło byłam nastawiona na kilkuletnią walkę a nawet in vitro. Cud OM. 13 stycznia 2015
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Witam paulinka009 ciesze ze ci sie udalo.Gratuluje.nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze ja w pierwszej ciazy tez nie wiedzialam o tym ze jestem bylam tak jak ty niby przeziebiona i bralam gripexy i nawet antybiotyk bralam.cora urodzila sie zdrowa i piekna tylko powiedz dla lekarza co bralas i nie panikuj czyli masz mocna ciaze i zdrowa ja tak se tlumaczylam.jeszcze raz gratuluje😄
|
|
|
|
#1827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratylacje, super ze się udalo. Myślę że nie ma co panikowac tymi lekarstwami, ważne że już odstawilas. |
|
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do porodu..ech rozumiem Ciebie doskonale..tez marze o porodzie w domu.. uwielbiam rodzic..ten trans..te emocje..cos pięknego..a w szpitalach trochę ograniczają możliwości rodzącej ![]() poród z Gabrielem byl bajkowy ....wszystko dziewczyny zależy od podejscia..od psychicznego nastawienia.. Oli trzymam kciuki za wytrwanie w decyzji porodu |
|
|
|
|
#1829 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej! Ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, 7 probówek... Myślałam że tam zejdę na fotelu
ale już wszystkie badania będę miała. Lekarka mi nie zleciła cytomegalii i zastanawiam czy robić. W pierwszej ciąży robilam.Mam już kartę ciąży, następna wizyta za miesiąc. Taka jestem nie do życia, ciągle zmęczona i śpiąca , niech już będzie ten drugi trymestr... Cytat:
Cytat:
Ja będę mieć USG genetyczne i test pappa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową mamę
![]() Ja już po wizycie. Serducho bije mocno
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

. Fajnie, że masz z samego rana ja dopiero o 15.15. W pracy jajko zniosę do tej 13.00. Muszę jeszcze wyniki przejrzeć z poprzedniej ciąży dzisiaj.

byłoby nam raźniej
*
jednak Wizaż to Wizaż <3!

dzis dzień miałam malo jedzeniowy...