![]() |
#1801 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
![]() |
#1802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1804 |
Nie depcze krokusów
|
Mioodowa - opisujesz relację, która nie jest związkiem.
![]() |
#1805 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam i ja - musialam dać sobie samej trochę spokoju. Rozmawiałam z ex. I wiecie co? Nie wiem co ten człowiek ma w głowie. Wymyślił sobię bajkę (dosłownie!), jak to ja go zdradzałam, według niego ja już jestem w następnym związku
![]()
![]() |
#1806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;51499052]To jest obrzydliwe, gdyły kłamie na Twój temat. Ale przynajmniej wiesz, z kim masz do czynienia ![]() Dokładnie... Szkoda, że poznaje się ta kiedyś bliska osobe z zupełnie innej strony
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie dół... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
U mnie też dół.
Mojego exa pociągam tylko fizycznie
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
U mnie tak średnio. Przykro jakoś.
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
Rozstałam się z nim. I ... czuje wielką pustkę. Oszukał mnie z jedną rzeczą, mimo że wiedział, jak ważna jest dla mnie szczerość w związku. Nie wytrzymałam i uznałam, że nie ma to przyszłosci. Nie wiem co teraz. On był częścią mnie. Wstaję - myślę o nim, kupuję nowe ciuchy - myślę o nim. A teraz? Nie mam nikogo. Nie mam przyjaciół, bo wszystkich przez niego utraciłam. (Nikt za nim nie przepadał a ja go broniłam). Nie wiem co mam robić, nie mam co robić, bo nie mam nikogo. Żyć? Umierać?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1814 |
Zadomowienie
|
A ja od wczoraj płaczę, bo dowiedziałam się, że ex wylatuje na rok za granicę, by spłacić długi. Mimo, że nie jesteśmy razem to zabolało mnie to
![]()
![]() |
#1815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja sobie radzę dobrze. A może właściwie wcale sobie nie radzę, bo nie wiem co powinnam i co chcę zrobić z propozycją powrotu do eksa. Żyję ostatnio bardzo intensywnie, robię wiele nowych rzeczy, trochę tak jakbym się zachłysnęła tym życiem. A przecież w związku nigdy nie byłam ograniczana nawet w najmniejszym stopniu ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Byłam dokładnie w tym miejscu, co Ty. Robiłam dokładnie to samo. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Ale dzięki temu może będzie Ci łatwiej. Rozstanie bardzo otwiera oczy.. ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
To w sumie taki standard po rozstaniu, ale bardzo prawdziwy..
if you're going through hell, keep going Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... Edytowane przez letmego Czas edycji: 2015-05-24 o 13:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nigdy się od nie odetnę w 100%, a na razie nie potrafię pomyśleć o tym, że będę w związku z kimś innym. Niestety jeszcze go kocham
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, zniknęłam na kilka miesięcy, po prostu... dzielenie się takimi emocjami w pewnym momencie stało się zbyt intymne, ponadto nie było się czym chwalić - wciąż jechałam w dół, było chyba jeszcze gorzej
![]() zakończyłam terapię u psycholog (propozycja wyszła z jej strony!) i mogę powiedzieć - nigdy nie byłam tak szczęśliwa, pewna siebie jak teraz ![]() nie żałuję niczego, ani że poznałam i pokochałam byłego, ani, że przeszłam tę drogę. bo wyszłam z niej silniejsza, jakbym... odnalazła siebie na nowo. ale lepszą siebie, bo nabrałam do życia dystansu, zupełnie inaczej spojrzałam na 'problemy', które kiedyś spędzały mi sen z powiek. i teraz, po tym całym bagnie, żyje mi się zdecydowanie lepiej! ![]() niosę wam dobrą nowinę ( ![]() ![]() nie żałuję żadnego z błędów, choć dziś bym ich nie popełniła. ale dziś, ponad 6miesięcy po rozstaniu, nie chciałabym kogoś, kto we mnie zwątpił i śmiał się mną - co gorsze - bawić ![]() ![]() chcę dać wam siłę i nadzieję, więc ruszcie swoje tyłeczki i zacznijcie od odnalezienia siebie, swojej drogi do szczęścia, które wam były odebrał - skoro tutaj trafiłyście to nie może być inaczej. reszta przyjdzie później ![]() P.S. polecam badoo, o którym dużo się tutaj naczytałam. właśnie spotykam się ze wspaniałym facetem, nie sądziłam że jeszcze tacy na świecie istnieją. i wiecie co? nie zamieniłabym go na swojego eksa nawet w jego szczytowej formie ![]() trzymajcie się! |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że nie można tu przypinać postów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Sporo prawdy w tym co napisałaś
![]() ![]() Kolejny samotny weekend za mną. Dobrze że jest pies bo bym dwa dni z domu nie wychodziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Paradoksalnie - gdy masz depresyjną osobowość, lepiej dajesz sobie radę z przewlekłym bólem. Lepiej dajesz sobie radę z sytuacjami, które nie dają nadziei na poprawę. ![]() Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Wtajemniczenie
|
witam ponownie i ja. jak jest u mnie? ciezko. terapia i leki troche pomagaja, ale niestety nic nie jest w stanie wykasowac wspomnien. najgorsze jest to, ze nadal oddalabym za niego wszystko, choc wiem, ze zranil mnie przeokrutnie. zrzucanie winy tez znam
![]()
#1826 | |
BAN stały
|
Cytat:
"Trisomia występuje raz na 1500 - 2000 narodzin w przypadku matek 20-letnich, 1/1000 w przypadku kobiet, które ukończyły 30 rok życia , 1/400 8 lat później i 1/100 u kobiet po 40 roku życia! " ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Trzeba było wcześniej walczyć z rutyną w związku. Teraz jest już za późno, bo nawet jak do siebie wrócicie to już nie będzie to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | ||
Nie depcze krokusów
|
Wróciłam do pięknego, singielskiego stanu niedawno po paru miesiącach i to zdanie bardzo do mnie trafia.
Zaczynam się zastanawiać, czy moje serce nie bije specjalnie do nierokujących facetów właśnie po to, by znajdować się w tym pięknym okresie po rozstaniu, gdy kobieta rozwija skrzydła... ![]() Elvegirl, co Ty na to? Nie słyszałam o takiej modzie. Za czasów naszych rodziców kobieta zdawała maturę, wychodziła za mąż i rodziła troje dzieci przed trzydziestką, a mieszkanie dostawało się od Państwa. Nie nazwałabym chęci i potrzeby nauki, kariery, finansowej stabilizacji "modą". Cytat:
Rodzice chorych dzieci, jakich znam, nie byli nastawieni na choroby. Zostali nimi zaskoczeni w okresie rozwoju malucha i nie mieli wyjścia, musieli znaleźć w sobie siłę. Cytat:
Muszę mieć zatem niebywałego fuksa, że nie mam zespołu Downa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zadomowienie
|
Co u Was ?? Dziwna cisza nastała
![]() U mnie super ostatnio same dobre dni . Ex proponuje mi uklad friendzone ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.