Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-28, 20:21   #1801
12mu05
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja wiem wiem, tylko ja za wygodna jestem i juz
Ale chętnie sie dowiem od Ciebie w późniejszym czasie jak sie funkcjonuje z takimi wielorazowymi
hahah mnie do wielorazówek nia, ale to absolutnie nic nie przekona chyba że moje dziecko miałoby mega alergię na wszystkie dostępne pampersy na rynku

Taki jest za☠☠☠ przy jednym dziecku(mój synek miał nieustające kolki do 4miesiąca) , teraz przy dwóch i jeszcze WIELORAZÓWKI NEVER

NEVER aż mnie wzdrygło na myśl o tym namaczaniu i przepieraniu.... brrrrrrrrrrrr
12mu05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:21   #1802
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 12mu05 Pokaż wiadomość
No właśnie kwiecień coraz bliżej więc muszę teraz jak najwięcej zrobić, co by ze sobą nie targać za dużo niepotrzebnych rzeczy

pisałam Wam że mam ponad 1000sztuk używanych ubranek dla bobasków i muszę to posortować, pofotografować i aukcje wrzucić na ebay żeby mi się sprzedały przed przeprowadzką a jeszcze mam na bieżąco nowe rzeczy do fotografowania i wrzucenia a tego przy juniorze się nie da zrobić, bo od razu jak widzi aparat to szaleje i chce go zjeść

więc zostają w tygodniu godz od 16 do 18 (o 15 maz odwozi sprzedane paczki na pocztę, a o 18 junior idzie spac, wiec musze kram poskładac -moje mini studio fotograficzne-lampy i cale tlo) a wieczorami siedze przy lapku.

Rano pomiędzy usypaniem, karmieniem i bawieniem juniora musze na bieżąco prowadzić korespondencję z klientami + realizować zwroty itp., w między czasie obiad i sprzątanie i taki kierat jest

Wczoraj Kropek zaprotestował i o 20 już spałam w łożku (nie licząc pobudek juniora)

Ojej... Wiem ze cieżko przy takim napiętym grafiku ale staraj sie odpoczywac

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:25   #1803
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Hej dziewczyny sorry ale nie nadrobie was teraz mi pokazuje 13 stron na komórce. . A dopiero co wróciliśmy niedawno . Młody padł jak kawka ja właśnie z wanny wyszłam i wkoncu odpoczywam . Uff .. torty wszystkim smakowały .. młody dostał fajne prezenty. .. a na obiad i na jutro mam zupa serowa mniam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1425154997545.jpg (50,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1425155085278.jpg (40,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1425155099128.jpg (46,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1425155112821.jpg (56,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1425155132110.jpg (58,5 KB, 35 załadowań)
Stary 2015-02-28, 20:29   #1804
Mravka
Zadomowienie

Witajcie wieczorową porą
Wczoraj mnie wciagneło na amen, mieliśmy niezapowiedzianą wizytę.
Dobrze,że bez wstydu można było drzwi otworzyć .Dziś jestem sama z Małym,bo TZ pojechał na Śląsk na urodziny swojej chrzestnej (ja zdecydowanie nie miałam ochoty telepać się taki kawał).
Mam ambitny plan poprasować tę sterte prania,która aż krzyczy z kanapy. Jednak im dłużej na to patrze tym bardziej wiem,że "co się odwlecze..."

majka daj koniecznie znać z pieluchami. Znajoma też sie tak kiedyś napaliła. Nakupiła tego (mało nie kosztowało) po tyg stwierdziła,że nie ma opcji i wszystko odsprzedała . Ja zdecydowanie cenie sobie wygode i minimalizm w tej kwestii. Zawinąć,wyrzucić i wyjąć nową Jednak podziwiam,że chcesz się tego podjać

roksana widziałam,że sie ładnie obłowiłaś. Powiedz mi te muszle laktacyjne to już testowałaąś? tak pytam,bo przy Młodym kupiłam to cudo i szczerze to użyłam 2 razy. Jakoś się nie polubiliśmy

kasperka jaka stara ,jaka stara no ja Cię proszę!

widziałam,że była wielka dyskusja o karmieniu. To ja tylko dorzucę swoje 3 grosze. W sumie ja ani przez moment przed porodem jakoś nie pomyślałam,że coś może nie pójść. Nie nastawiałam się w żadną strone. Nie wiedziałam nawet,że po CC można mieć problem z pokarmem(tzn tak głoszą teorie). Pewnie gdyby nie umiejętna pomoc w przystawianiu to byłoby ciężko załapać,ale tj pisała chyba 12mu05 boli, jeśli dziec zle złapie(za płytko). Wtedy to faktycznie można tupać z bólu. Jednak jak załapie głęboko tj trzeba to idzie z górki. Mi to w sumie zawsze pasowalo,bo wygodnie(ciepłe,na miejscu). Karmiłam długo i jeśli tylko nic nie stanie na przeszkdzie to teraz też bym chciała. Jednak jedno wg mnei jest ważne. Nie można nic robić wbrew sobie,bo to nie wyjdzie na dłuższą metę. Dziecko czuje emocje, nasze nastawienie. Zresztą nasze ciało też doskonale reaguje na stres.

fiona27 doczytałam,że jeszcze chwilę możesz sie nacieszyć mężem . Dobre i kilka dni wiecęj. Tej rozłąki nie zazdroszcxze,ale pamiętaj, że tutaj zawsze na dobre słowo możesz liczyć w gorszych chwilach

taka anegdotka. Dzisiaj spiewam Młodemu Kaczke Dziwaczke i tam jest taki tekst:
"Raz poszła więc do fryzjera:
"Poproszę o kilo sera!"
Na co Mały " a co to jest kiloser"?
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:37   #1805
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

znowu to robi : love:
maluszek kopie od środka w brzuch i tak przesuwa nóżką taka wypukłość ... ale czad

też tak chcę Ja czasami czuję delikatne kopniaki, ale nie są widoczne...

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Widziałyście to dziewczyny ???
Ale sie wzruszyłam

http://staszek-fistaszek.pl/2012/02/...niespodzianke/

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

nie miałaś nic innego na wieczorną porę?

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
jestem ale tylko na chwilę bo kończy mi się pakiet internetowy...
jestem w szpitalu na obserwacji ale z dzidzią wszystko dobrze tak mówił lekarz brzuch mnie prawdopodobnie boli po obiedzie dzisiejszym a jednak mialam spaghetti... Teraz mnie tez boli brzuch ale troche mniej o to nad pępkiem... Trzymajcie sie
wracajcie do nas szybko

Cytat:

no właśnie nie koniecznie... Pierzesz co 2-3 dni...
Choć znając mnie będę prała codziennie wieczorem
u mnie i tak pralka,,chodzi na okrągło,, więc nic nadzwyczajnego. Problemu nie widzę, wrzucić do pralki i wywiesić, nie pierze się tego bo nie wolno...

edit : Nie prasuje się tego bo nie wolno... tak miało być
Pieluszki bardzo ładne Na pewno ładniejsze niż zwyczajne pampersy, ale ja bym się nie zdecydowała... z czystego lenistwa, bo nie chciałoby mi się tego prać... No bo chyba nie wrzucisz takich pieluch z innym praniem do pralki? Tym bardziej pieluch noworodka A jakbym chciała włączać codziennie pralkę po to, żeby wyprać kilka pieluch to szybko poszłabym z torbami przez rachunki za wodę a ręcznie tym bardziej by mi się nie chciało prać.... Z kolei trzymać takie "użyte" pieluchy przez kilka dni doprowadzałoby mnie do szału... A pampersa ściągniesz, zawiniesz, wyrzucisz i problem z głowy.
Nie powiem, pomysł z pieluchami fajny ale nie dla takich leniwych kobiet jak ja tzn może nie leniwych, ale wygodnych Bo skoro mogę zrobić coś szybciej i wygodniej, to po co dodawać sobie roboty? Nie no w sumie to chyba jest lenistwo

Cytat:
hahah mnie do wielorazówek nia, ale to absolutnie nic nie przekona chyba że moje dziecko miałoby mega alergię na wszystkie dostępne pampersy na rynku

NEVER aż mnie wzdrygło na myśl o tym namaczaniu i przepieraniu.... brrrrrrrrrrrr
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam prac wszystkiego ciagle...
Dla mnie wygodne sa pampersy wiec na pewno tak bedzie
Otóż to

Aleście się rozpisały dzisiaj, aż musiałam się upewnić czy na pewno jest sobota

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:38   #1806
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Witajcie wieczorową porą
Wczoraj mnie wciagneło na amen, mieliśmy niezapowiedzianą wizytę.
Dobrze,że bez wstydu można było drzwi otworzyć .Dziś jestem sama z Małym,bo TZ pojechał na Śląsk na urodziny swojej chrzestnej (ja zdecydowanie nie miałam ochoty telepać się taki kawał).
Mam ambitny plan poprasować tę sterte prania,która aż krzyczy z kanapy. Jednak im dłużej na to patrze tym bardziej wiem,że "co się odwlecze..."

majka daj koniecznie znać z pieluchami. Znajoma też sie tak kiedyś napaliła. Nakupiła tego (mało nie kosztowało) po tyg stwierdziła,że nie ma opcji i wszystko odsprzedała . Ja zdecydowanie cenie sobie wygode i minimalizm w tej kwestii. Zawinąć,wyrzucić i wyjąć nową Jednak podziwiam,że chcesz się tego podjać

roksana widziałam,że sie ładnie obłowiłaś. Powiedz mi te muszle laktacyjne to już testowałaąś? tak pytam,bo przy Młodym kupiłam to cudo i szczerze to użyłam 2 razy. Jakoś się nie polubiliśmy

kasperka jaka stara ,jaka stara no ja Cię proszę!

widziałam,że była wielka dyskusja o karmieniu. To ja tylko dorzucę swoje 3 grosze. W sumie ja ani przez moment przed porodem jakoś nie pomyślałam,że coś może nie pójść. Nie nastawiałam się w żadną strone. Nie wiedziałam nawet,że po CC można mieć problem z pokarmem(tzn tak głoszą teorie). Pewnie gdyby nie umiejętna pomoc w przystawianiu to byłoby ciężko załapać,ale tj pisała chyba 12mu05 boli, jeśli dziec zle złapie(za płytko). Wtedy to faktycznie można tupać z bólu. Jednak jak załapie głęboko tj trzeba to idzie z górki. Mi to w sumie zawsze pasowalo,bo wygodnie(ciepłe,na miejscu). Karmiłam długo i jeśli tylko nic nie stanie na przeszkdzie to teraz też bym chciała. Jednak jedno wg mnei jest ważne. Nie można nic robić wbrew sobie,bo to nie wyjdzie na dłuższą metę. Dziecko czuje emocje, nasze nastawienie. Zresztą nasze ciało też doskonale reaguje na stres.

fiona27 doczytałam,że jeszcze chwilę możesz sie nacieszyć mężem . Dobre i kilka dni wiecęj. Tej rozłąki nie zazdroszcxze,ale pamiętaj, że tutaj zawsze na dobre słowo możesz liczyć w gorszych chwilach

taka anegdotka. Dzisiaj spiewam Młodemu Kaczke Dziwaczke i tam jest taki tekst:
"Raz poszła więc do fryzjera:
"Poproszę o kilo sera!"
Na co Mały " a co to jest kiloser"?
KILOSER hahahhahah
Stary 2015-02-28, 20:44   #1807
roxana_lu
Zakorzenienie

Ja tez sie zastanawiałam czy na prawde dzisiaj mamy sobotę

Mravka wczesniej nie stosowałam ale wiem ile sie nacierpiałam z moimi zgryzionymi do krwi sutkami... Miałam mega problemy z karmieniem, z sutkami itd i wyczytałam ze te muszle ratują życie

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-02-28, 20:50   #1808
Mravka
Zadomowienie

Cytat:

Mravka wczesniej nie stosowałam ale wiem ile sie nacierpiałam z moimi zgryzionymi do krwi sutkami... Miałam mega problemy z karmieniem, z sutkami itd i wyczytałam ze te muszle ratują życie
Aaa rozumiem. Ja Ci powiem co mnie w nich wkurzało. Zapomniało mi się kilka razy,że tam są otwory wentylacyjne i jak się schyliłam to cały zapas mleka(bo oczywiście leciało ze mnie na samą myśl o dziecku) uroczo lądowała na bluzce. Zdecydowanie Purelan(bo widzę,że też kupiłaś) jest świetny i naprawdę daje rade. Szybko wszystko wraca do normy. Mam nadzieję,że Tobie lepiej posłużą te muszle i będziesz zadowolona
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Stary 2015-02-28, 20:51   #1809
kasperka
Zakorzenienie

mravka z tą starością moją to miałam na myśli, ze jak juz jednak "2" z przodu się nie ma, a dopiero pierwsza ciąża to już raczej o trójce można zapomnieć
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:52   #1810
Mravka
Zadomowienie

nie no przestałam sie łudzić...nie wyprasuje tego dzisiaj nie ma bata.(ide przerzucić na deske do sypialni coby mnie w oczy nie kłuło )

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
mravka z tą starością moją to miałam na myśli, ze jak juz jednak "2" z przodu się nie ma, a dopiero pierwsza ciąża to już raczej o trójce można zapomnieć
będą blizniaki i będziesz miała trójke jak na życzenie
Ja też mam te nieszczęsną trójke,ale jak się zastanawiam ile mam lat to zawsze jestem pewna,że 23
Stary 2015-02-28, 20:53   #1811
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
jestem ale tylko na chwilę bo kończy mi się pakiet internetowy...
jestem w szpitalu na obserwacji ale z dzidzią wszystko dobrze tak mówił lekarz brzuch mnie prawdopodobnie boli po obiedzie dzisiejszym a jednak mialam spaghetti... Teraz mnie tez boli brzuch ale troche mniej o to nad pępkiem... Trzymajcie sie
Trzymaj się dzielnie

Cytat:
Nie przekonuję was pzecież... Podsuwam jedynie pomysł na który sama sie zdecydowałam...

Wrzucasz wieczorem do prania, wieszasz a rano ściągasz... TEGO SIĘ NIE PRASUJE BO NIE MOŻNA...
OŁ noł . Nie dla mnie
Cytat:
Zawsze chciałam trójkę mieć
Ale teraz to już za stara jestem
Tylko, że u mnie jest też prawdopodobieństwo, że będą bliźniaki
Stara ?
Ile masz lat? Jakoś koło 30 chyba, co ?

Cytat:

A co to są te muszle, bo nie słyszałam o czymś takim, a widziałam, że kupiłaś ?

Mravka dzia
Stary 2015-02-28, 20:54   #1812
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

A znacie tych przystojniaków ???

https://m.youtube.com/watch?v=xWa9sJzgM4A

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

No staraaa poprostu
Polka z Niemiec wrzuca rosyjską nute... no spoko nie ma co fajowy sweterek tam jeden ma

SugarbabyLove swietnie że imprezka udana

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość

Pieluszki bardzo ładne Na pewno ładniejsze niż zwyczajne pampersy, ale ja bym się nie zdecydowała... z czystego lenistwa, bo nie chciałoby mi się tego prać... No bo chyba nie wrzucisz takich pieluch z innym praniem do pralki? Tym bardziej pieluch noworodka A jakbym chciała włączać codziennie pralkę po to, żeby wyprać kilka pieluch to szybko poszłabym z torbami przez rachunki za wodę a ręcznie tym bardziej by mi się nie chciało prać.... Z kolei trzymać takie "użyte" pieluchy przez kilka dni doprowadzałoby mnie do szału... A pampersa ściągniesz, zawiniesz, wyrzucisz i problem z głowy.
Nie powiem, pomysł z pieluchami fajny ale nie dla takich leniwych kobiet jak ja tzn może nie leniwych, ale wygodnych Bo skoro mogę zrobić coś szybciej i wygodniej, to po co dodawać sobie roboty? Nie no w sumie to chyba jest lenistwo

Musiałybyście poczytać i dowiedzieć się więcej na ich temat bo to nie tak jak piszcie
otulacze można prać z normalnymi ciuszkami bo na nich kupy nie ma...
Dodatkowo stosuje się kilka kropli /zapomniałam nazwy/ na zabicie ewentualnego zapachu i bakterii. Wkłady wyczyszczasz do kibelka i kilka kropli tego czegoś.
Z resztą nie będę was przekonywała... Ale jak sie o nich poczyta więcej to nie jest to takie straszne jak się wydaje

Dawno nikt brzucholi nie wrzucał... Chwalcie się dziewuszki

U mnie już taki jest :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150228_005(1).jpg (36,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150228_006(1).jpg (35,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150228_007(1).jpg (33,6 KB, 28 załadowań)
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:55   #1813
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
nie no przestałam sie łudzić...nie wyprasuje tego dzisiaj nie ma bata.(ide przerzucić na deske do sypialni coby mnie w oczy nie kłuło )

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

będą blizniaki i będziesz miała trójke jak na życzenie
Ja też mam te nieszczęsną trójke,ale jak się zastanawiam ile mam lat to zawsze jestem pewna,że 23

no to troszkę młodsza ode mnie jesteś, bo ja mam 25
Stary 2015-02-28, 20:55   #1814
majka242007
Zakorzenienie

nie wiem czemu okiem fotki weszły ale... widać
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-28, 20:56   #1815
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa rozumiem. Ja Ci powiem co mnie w nich wkurzało. Zapomniało mi się kilka razy,że tam są otwory wentylacyjne i jak się schyliłam to cały zapas mleka(bo oczywiście leciało ze mnie na samą myśl o dziecku) uroczo lądowała na bluzce. Zdecydowanie Purelan(bo widzę,że też kupiłaś) jest świetny i naprawdę daje rade. Szybko wszystko wraca do normy. Mam nadzieję,że Tobie lepiej posłużą te muszle i będziesz zadowolona

No Purelan świetny ale mimo wszystko u mnie były okropne jazdy... Mam nadzieje, ze i te muszle cos wspomogą w razie czego

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-28, 20:57   #1816
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
Kochana, co Ty gadasz ja Mikiego rodzilam majac 28, teraz Kropka urodze przed 30 urodzinami, czyli majac 29 i 3 dziecko tez mamy zamiar miec jak sie uwiniecie tak jak my to szybko bedzie 3
Stary 2015-02-28, 20:57   #1817
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
no to troszkę młodsza ode mnie jesteś, bo ja mam 25
No to co ty gadasz o starości ja jestem o ponad rok starsza rocznik 88 jestem

Cytat:
Polka z Niemiec wrzuca rosyjską nute... no spoko nie ma co fajowy sweterek tam jeden ma

Musiałybyście poczytać i dowiedzieć się więcej na ich temat bo to nie tak jak piszcie
Dodatkowo stosuje się kilka kropli /zapomniałam nazwy/ na zabicie ewentualnego zapachu i bakterii. Wkłady wyczyszczasz do kibelka i kilka kropli tego czegoś.
Z resztą nie będę was przekonywała... Ale jak sie o nich poczyta więcej to nie jest to takie straszne jak się wydaje

Ahh śliczny brzusio. . 😊 ja wstawię jutro coś
Stary 2015-02-28, 20:58   #1818
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Trzymaj się dzielnie

OŁ noł . Nie dla mnie

Stara ?
Ile masz lat? Jakoś koło 30 chyba, co ?

A co to są te muszle, bo nie słyszałam o czymś takim, a widziałam, że kupiłaś ?

Mravka dzia
Koło 30 ?! Oszalałaś
Stary 2015-02-28, 20:59   #1819
roxana_lu
Zakorzenienie

Kasperka przestań głupoty opowiadac, młoda jestes i masz jeszcze czas na ta trójeczke, spokojnie !

Synuś i Córcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-28, 20:59   #1820
fiona27
Zakorzenienie

Co to są te muszle !!! Pisać mi tu

majka brzuszek ładnie zaokrąglony Jaki fajny pępuszek hihi
Stary 2015-02-28, 20:59   #1821
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, co Ty gadasz ja Mikiego rodzilam majac 28, teraz Kropka urodze przed 30 urodzinami, czyli majac 29 i 3 dziecko tez mamy zamiar miec jak sie uwiniecie tak jak my to szybko bedzie 3
Kochana ja mam "3" z przodu i z tyłu już niestety nie "0"
Stary 2015-02-28, 21:00   #1822
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Co to są te muszle !!! Pisać mi tu

majka brzuszek ładnie zaokrąglony Jaki fajny pępuszek hihi
Dobre pytanie to chyba te nakładki ma sutki żeby dziecko dobrze cyca chwycił o .. ale nie mam pewności
Stary 2015-02-28, 21:01   #1823
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

...o starości bedziesz mowić w wieku 70 lat, teraz co najwyżej nie jestes juz małolatą

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-28, 21:02   #1824
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Koło 30 ?! Oszalałaś
A ile ? 25 czy żartujesz sobie

Ja mam 30 lat, a jak Ty masz mniej i jeszcze płaczesz, żeś stara to co ja mam powiedzieć ?
Stary 2015-02-28, 21:03   #1825
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Sliczny masz brzusio

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
...o starości bedziesz mowić w wieku 70 lat, teraz co najwyżej nie jestes juz małolatą
Tak, tak tylko kurde na trójkę dzieci to już chyba za poźno

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-28 o 21:04 Powód: Blad
Stary 2015-02-28, 21:04   #1826
roxana_lu
Zakorzenienie

Muszle laktacyjne po prostu to cos lepszego niż wkładki jednorazowe do biustonoszy. Nie dotykają sutków jak sa poranione, mleko zbiera sie w plastikowym zbiorniczku itd

ImageUploadedByWizaz Forum1425157440.743025.jpg

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-28, 21:04   #1827
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Co za baba nie chce napisać tylko bawi się z nami w zgaduj zgadula
Jak nie 30 to pewnie 31
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Dobre pytanie to chyba te nakładki ma sutki żeby dziecko dobrze cyca chwycił o .. ale nie mam pewności
Cos na cycochy, to ja wiem ....ale dokładnie
Stary 2015-02-28, 21:05   #1828
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczny masz brzusio

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Tak, tak tylko kurde na trójkę dzieci to już chyba za poźno

No w wieku 70 lat to moze byc faktycznie za późno na szczęście masz tylko trzydzieści z hakiem

Synuś i Córcia
Stary 2015-02-28, 21:05   #1829
12mu05
Rozeznanie

Cytat:
To ile Ty masz niby lat???? STARUSZKO
Stary 2015-02-28, 21:05   #1830
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Muszle laktacyjne po prostu to cos lepszego niż wkładki jednorazowe do biustonoszy. Nie dotykają sutków jak sa poranione, mleko zbiera sie w plastikowym zbiorniczku itd

Załącznik 5926011
W życiu bym nie wpadła na to
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości