![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Kurde moj maly wymioty i biegunke ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Joasiunia
![]() Dzisiaj poszliśmy z wynikami moczu i morfologii i mamy diagnozę zapalenie nerek. No i antybiotyk. Wcześniej mówili, że to tylko przeziębienie i dostaliśmy Wit. C i dicoflor. Jak tam u was z pogodą, bo tu nie wiadomo co ubierać Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jak slonko to cieplo. Jak zajdzie za chmure zimno jak piernik i badz tu madry :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
Niunia wymiotuje za każdym razem jak zje troszkę więcej wiec karmie ja co chwilkę małymi porcjami chociaż przy cycu to nie wiem ile zjadła. Biegunkę tez ma. Ale co to ma do zapalenia nerek, nie wiem. Z wyników niby wyszło. Moze jakiś wirus jednak, bo koleżanki córka ma podobnie.
U nas tez pogoda taka. Chmurki wyjdą i pogoda na kombinezon, a jak słoneczko to i koszulka by wystarczyła. Bądź tu mądrym Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Współczuję biegunki i wymiotów.
U mnie pochmurnie, mam nadzieje ze jutro będzie ladniej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
Mojego tak co chwile nie da sie karmic bo to On musi miec ochote na cyca. Predzej wody sie ze szklanki napije-najchetniej jak ja pije
![]() W nocy jadl normalnie. Moze ciut mniej... I nie bylo wymiotow ani kupki. Ale po 5 juz biegunka. Trzeba smigac do lekarza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
joasia- oj koniecznie do lekarza. oby to nic złego nie było.
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Idziemy idziemy. Wprawdzie od 7.30 kupki nie ma ani nie wymiotuje. Zjadl 2 razy i nic sie nie dzialo ale idziemy. Zapytam od razu o Jego główkę. Bo tak jakos krzywo uklada do spania i jeszcze krzywiej sie budzi... :/
Jak tam u Was pogoda? U mnie pochmurno slonca brak... Chustuje ktoras dzieciatko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Raczkowanie
|
Joasiunia moja gwiazda tez tak ma ze jakwidzi jak pije wode z kubka to musze jej tez dac i pomalu pije
![]() Tak sie zastanawiam bo moja niunia w nocy spi ale ciagle wierzga nogami czy to normalne? Smiesznie to brzmi ale troche sie niepokoje... Dzisiaj mialysy szczepienie, malutka troche marudna, teraz spi naszczescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Nas minie jutro szczepienie niestety :/ A byłoby juz za nami...
Co do wierzgania nozkami to nie mam pojecia co to... A u nas... Jakis rota.nas dopadl. Ale dostal tylko probiotyl i tyle. Mamy czesto dopajac. No i idziemy do neurologa na konsultacje bo krzywo Tosiu glowke kladzie jak zasypia i jak sie budzi :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
joasia- ja chciałam chustowac ale moja długo być nie chciała w chuscie.
kupiliśmy nosidełko. oby szybko Małemu przeszło ![]() plusia- moja to w ogóle w nocy się kręci, wierci.. nogi to aż do góry nieraz podnosi. a niby też śpi. ale to już taki niespokojny sen.
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Joasia oby szybciutko przeszło.
Ja chustuje ale mało. Narazie umiem tylko jedno wwiązanie ale musze innego się nauczyć bo w tym juz sięjej nie podoba bo za mmało widzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj na początku w chuscie tak sie darl ze ledwo udalo mi sie zamotac-bylam cala upocona! A juz trzeba bylo wyciagac bo placz. Ale pomału i sie przyzwyczaił ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas kupek mniej. Mam nadzieje ze wroci wszystko do normy! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
joasia- ja mam nosidło bondolino ergonomiczne, w tym dziecko może być od urodzenia. w tym ma ułożenie jak w chuscie.
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Joasia tak kieszonkę. Ja myślę o jakimś wiazaniu na boku ale musze poczytać od kiedy można.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wymadrzam sie zeby nie bylo ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Zadomowienie
|
My nie uzywamy ani chusty ani nosidla, jakos nie przemawia to do mnie... jak na razie Ola nie jest jeszcze bardzo ciezka zeby jej noszenie bylo jakos uciazliwe a tez nie nosimy sie jakos specjalnie duzo, Mala woli lezec na brzuszku
![]() Joasia trzymam kciuki za zdrowko, oby szybko przeszlo ![]() Plusia moja tez bardzo sie wierci w nocy ale nog nie podnosi. Czytalam gdzies ze takie niespokojne spanie jest normalne u kilkumiesiecznych niemowlat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekujemy za zdrowko. Dzis lepiej. Smieje sie ze u nas w domu meski wirus. Bo siostrzeniec, nasz maly, dzis moj tato i szwagier. Czekam tylko az mojego M dopadnie :/ Chociaz juz cos mowi ze Mu niedobrze... Masakra! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Moja od piątku przewraca się na brzuszek ale wylezy tylko chwile i ryk wiec ja ją na plecy a ona znowu na brzuch i ryczy i tak w kółko ale dziś ccałe 20 minut polegała. Dziś przewróciła się z brzuszka na plecy ale to takie chyba troszkę przypadkowe bbył oale i tak mnie cieszy. .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Joasiunia no bylam pierwszy raz nad Polskim morzem
![]() super bylo a album na slub kolezanki,ja sama troche robie ale jeszcze nie tak perfekcyjnie jakbym chciala a to jednak na slub ![]() biala nic nie szkodzi ![]() ja tu nie pisalam chyba imienia mlodej ![]() ja tez jadlam wszystko od samego poczatku,potem mala miala bardzo brzydkie policzki i placki na ciele,ograniczylam nabial,jak znow zaczelam jesc wiecej znow ma szorstkie kolanka i lokcie ale buzke juz nie wiec jem ten nabial ale w malych ilosciach a my tez mamy chuste,na poczatku mloda w wozku straszliwie plakala,chusta nie raz byla wybawieniem,pierwsze spacery w niej-potrafila cale przespac a w wozku jeden wielki placz Cytat:
![]() to masz duza i silna corcie ![]() my dzis na badaniach bylismy bo na szczepieniu lekarka stwierdzila ze mloda ma niedowage,zreszta kazala tez rozszerzac diete ale ja do tego z rezerwa podchodze,oczywiscie cala rodzina na mnie "siadla" wiec podalam malej 3 lyzeczki marchewki i co sie dzialo,jej mina,plucie a na koniec sie rozplakala,moj maz twierdzi ze ladnie jadla heh wyniki badan wyszly ladne wszystkie wiec poczekam tak jak chcialam z tym rozszerzaniem calym,mi sie nie spieszy zreszta ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- monia my mamy to samo,mloda bardzo szybko przewroty opanowala i oczywiscie wszyskie kolezanki mnie straszyly ze to nie przewroty a upadki i ze to sie rehabilituje,lekarz nic nie mowil na ten temat czy cos jest nie tak i tez musze ja pilnowac bo zje,odbije ja ja odloze a ta juz na brzuchu jest i jej sie wtedy ulewa bo brzuszek uciska dzis moja kolezanka mi dzis powiedziala ze to za wczesnie zeby 4 miesieczne dziecko trzymalo sztywno glowke,i ze ona swojej ma nie pozwalac,zalecenie lekarza,wiec pytam ja jak jej nie pozwala,jak widzi ze sie podnosi to ja bach na ziemie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moj pierwsze co zjadl to jabluszko. Ale marchewke tez bardzo lubi ![]() Dzis wizyta u neurologa dzieciecego... Ciekawe co nam powie. Swoja droga dobrze ze juz nie wymiotuje a dzisiejsza kupka byla bardziej zwarta! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Buu super ze wyniki dobre i ze i tak wyszło na Twoje. Kiedy chcesz rozszerzać dietę? Ile waży i ile ma długości bo nie pamiętam?
Joasiunia fajnie ze juz lepiej. Trzymam kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Uff z Małym wszystko w porzadku. Mamy tylko przekręcić Go w lozeczku zeby podchodzic do Niego z drugiej strony. No i zamiast maty i wiszacych rzeczy nad Nim... To porozrzucac zabawki wokol Niego zeby sobie siegal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
A my dalej na antybiotyku
![]() Muszę się pochwalić, że Stefka juz poraczkowala tak z metr, ale później przewróciła się na boczek ze zmęczenia. Teraz będzie juz tylko lepiej. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez sie pochwale, moja od wczoraj podnosi sie na kolankach i kiwie sie do przodu i do tylu, jakby nie wiedziala w ktora strone ma isc ![]() ![]() A ma od kilku dni jakies krostki drobne na buzi i takie suche plamki na dekolcie czasem robia sie czerwone, podejrzewam ze to uczulenie na jablko, ale jak na razie odstawilam i obserwuje. Dobrze ze w przyszlym tygodniu idziemy na szczepienie to przy okazji pediatra to zobaczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
Monia, nasza Mała tez tak jeszcze niedawno robiła.
Z krostkami tez mieliśmy problem i się okazało, że to alergia na żel do kapania. A jak u was wprowadzanie innych produktów idzie? My juz jedliśmy kilka warzywek i owockow, ale przez chorubsko Mała jest znów tylko na cycusiu i musimy zaczynać od nowa Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wazy 5200-dzis byla wazona a ma hmm nie wiem ile cm :P ubranka nosi i te na 62 i te na 68 bo bylysmy u lekarza bo zaczela nie fajnie kaszlec,ale jest czysta osluchowo joasiunia a masz jakies zdjecia albumow? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jezeli chodzi o rozszerzanie diety to jemy juz prawie wszystko, zostala rybka ale chce ja podac na dniach i jajko. Najbardziej jej smakuje marchewka a marchewka z kalarepka to hit ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.