|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Konto usunięte
|
Dot.: W ironię i sarkazm uzbrojone, niebezpieczne i zdziwione Aniołki Czarliego - mis
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Konto usunięte
|
Dot.: W ironię i sarkazm uzbrojone, niebezpieczne i zdziwione Aniołki Czarliego - mis
nie znasz kołczanu : O
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Konto usunięte
|
O czym Wy, to ja nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Konto usunięte
|
Obejrzałam 1szy odcinek Asylum, super jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Konto usunięte
|
mialam cos zrobic
to bylo wazne i tak siedze i mysle co to mialo byc i za cholere nie pamiteam : O |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Konto usunięte
|
ok wiem wydrukować wnioski do urzędu, o ma gasz, no pszeciesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam porządek w kurtkach. Zostało mi kilka damskich i męskich do wydania, ale nie mam czasu jeździć po instytucjach. Myślicie, że mogę wystawić worek przed kamienicę z kartką "ciepłe kurtki"? Czy to głupi pomysł i mam sobie jednak zadać trud i znaleźć faktycznie potrzebujących? Bo w sumie wolałabym żeby skorzystał ktoś, komu kurtki się przydadzą, a nie jakiś Sebix, który wystawi to na allegro, szczególnie, że to są niezniszczone płaszcze dobrych firm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
damn good coffee
|
Cytat:
teraz organizują mnóstwo zbiórek odzieży zimowej (przynajmniej u mnie), ciągle wieszają informacje na drzwiach - nic takiego nie widziałaś? Chociaż to też nie zagwarantuje Ci tego, że trafią do kogoś naprawdę potrzebującego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Konto usunięte
|
ja robię tak jak goyali
w dupie mam potrzebujących, tacy ludzie nie istnieją. właśnie jak szukałam osób potrzebujących to zgłaszały się kretynki które nie przychodziły po rzeczy a ja czekałam - a nie jestem osobą cierpiącą na nadmiar czasu. po prostu wystaw i podpisz UBRANIA DAMSKIE, PROSZĘ BRAĆ ja po przeprowadzce wyniosłam już stolik, fotel, starą szafkęi ubrania oraz gry dla dzieic za każdym razem ktoś sobie brał ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
dzwonie do organizacji "no y psze pani o co pani chodzi! nie myli się tylko ten co nic nie robi!" żadne organizacje, żadne zbiórki, żadni potrzebujący. sorry. jak wystawiasz worek za darmo na olx to będą cię nękać telefonami i stracisz tydzień życia na uzeranie się z debilami... ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- jak oddawać to tylko konkretnej osobie do rąk własnych. ja miałam taką biedną rodzinę i im po prostu zawoziłam. teraz się wynieśli stąd a dzieci dorosły, a ja wystawiam pod śmietnik bo nie mam nikogo potrzebującego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;53108459]Zadaj sobie trud. Worek przed kamienicą może trafić w ręce kretyna, który dla zabawy zniszczy płaszcze (potnie/podpali/wrzuci do błota/cokolwiek).[/QUOTE]
ta jasne. bo w internecie ludzie wycałują ją po stopach za worek ubrań i przyjadą na czas pełni wdzięczności. większe prawdopodobieństwo że jakieś pijaczki wezmą i się ucieszą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Konto usunięte
|
Pijaczki srijaczki. Jak ma to trafić do pijaczków to lepiej niech te płaszcze rzeczywiście płoną w błocie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Konto usunięte
|
przepraszam ze ja taka pełna emocji z tymi ubraniami ale serio przerabiałam to już wiele razy i krew mnie zalewa. kiedyś jakaś zaryczana mamusia dzidziusia dzwoniła że ona by chciała chlip chlip te rzeczy ale że oni są ze wsi i jej fagas przyjedzie na peron i on nie zna miasta czy moge pojechac
pojechałam jak idiotka na ten peron z dwoma worami ubrań, oni nie przyjechali a jak dzwoniłam to za czwartym razem oedbrała i mnie zye...zrąbała, że ona ma małe dziecko i jej budze telefonami także ehm to nie jest tego warte. ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;53108465]Pijaczki srijaczki. Jak ma to trafić do pijaczków to lepiej niech te płaszcze rzeczywiście płoną w błocie.[/QUOTE] aha xd no cóż, w każdym razie moja rada jest taka - masz kogoś konkretnego, sąsiadkę, znajomą rodzinę, ktokolwiek kto wiesz ze jest biedny i się mu przyda, to daj, inaczej, nie baw się w to. domy samotnych matek też tych ubrań za bardzo nie chcą. nie znasz goyali drugiej osoby która ma tyle ubrań co ja xD na pewno nie. ilość rzeczy które wyrzucam bądź oddaje jest zatrważająca. i już się nauczyłam, że po prostu nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Konto usunięte
|
Jeżeli te płaszcze są w dobrym stanie to ja bym zawiozła do jakiegoś domu samotnej matki czy czegoś w tym stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;53108474]Jeżeli te płaszcze są w dobrym stanie to ja bym zawiozła do jakiegoś domu samotnej matki czy czegoś w tym stylu.[/QUOTE]
ta xddd a oni aż zaklaszczą w ręce xdddd serio, nikt tego nie chce. oni mają lepsze rzeczy i to w wielkiej ilości które przebierają wg rozmiarów, dla trzech płaszczy nikt ci nawet nie wyjdzie z biura i nie będzie sobie głowy zawracał. no chyba że dom samotnej matki w okolicy goy lii jest normalny xD u mnie przypomina to typowy urząd skarbowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;53108480]Na pewno ktoś chce. Albo do kościoła. Niektóre parafie zbierają dla ubogich.[/QUOTE]
no, to mamy tak: 1. poświęć swój czas i napisz ogłoszenie a potem odrywaj się od pracy w pracy odbierając głupie telefony i analfabetyczne smsy osób które robią sobie jaja 2. obdzwoń wszystkie organizacje charytatywne i uwaga, to też może zająć cały dzień, bo część z tych osób nawet nie kłopocze się odbieraniem telefonu, dowiadując się że w sumie to niekoniecznie albo zależy ew zobaczą 3. spakuj, wypierz i dowieź do rąk własnych tracąc czas vs. oddaj komuś kogo znasz / spakuj i wystaw w widocznym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
w marcu jedziemy nad ocean i chcialabym bardzo troche ponurkowac , nigdy jeszcze tego nie robilam , na co zwracac uwage podczas wybierania instruktora ? ![]()
![]() |
#1821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Goya, oddaj zdziwkowi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Konto usunięte
|
co ty u nas nikt nie ruszy się żeby w ogóle wstać "meh nie wiem nie wiem meh nie wiem pani nie wiem meh halinka miałaby ale meh ma urlop ALAAAAAAAAAA A BĘDZIESZ TY W PRACY E? meeh nie pani dzwoni jutro"
i tak oto zniechęciłam się do oddawania czegokolwiek do państwowych instytucji |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Konto usunięte
|
Kurde, mam niedaleko taką raczej ubogą ulicę, chyba podjadę tam i wystsawię worek. Nie msam czasu na telefony, jestem nimi wystarczająco nękana przez głupie baby, które dzwonią w niedzielę, bo Krysia powiedziała, że teraz spadek to nie trzeba w sądzie, jak dołożyć do tego banki i jeszcze dzwoniące w sprawie kurtek Karyny, to znienawidzę ludzi. Na zabawy w allegro też nie mam czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Konto usunięte
|
Masakra. Moze u was jak z bezrobociem? Samotnych matkow tez najmniej w Polsce, wiec olewaja sprawe?
Send from my mind using the Force. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Konto usunięte
|
a może masz
a) biedną sąsiadkę b) osobę która udziela się w fundacjach i wolontariatach i na nią zrzuciłabyś te ubrania? ;p ona by to rozdysponowała ja dawno temu bawiłam się w wolontariaty w świetlicach socjoterapeutycznych i tam bym miała komu rozdać, może masz kogoś takiego kto się udziela, oni zazwyczaj znają kogoś komu przydałyby się niezniszczone ciepłe ubrania |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Konto usunięte
|
pjekne http://www.aliexpress.com/w/wholesal...p=y&isrefine=y
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- progupowalam zegarki wg ilosci zamowien widac ze rosja to aktywny uzytkownik aliexpress xDDD http://www.aliexpress.com/item/XR748...rchweb201560_2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.aliexpress.com/item/2015-...rchweb201560_2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Konto usunięte
|
cena jest dobra, normalna jak na taki zegarek, ale sprzedawca ma za malo feedbackow i punktów zeby od niego cos kupic,tzn ja bym nie ryzykowała
---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- poczujmy sie jak w gimbazie czy podstawówce http://www.aliexpress.com/item/2015-...rchweb201560_2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Konto usunięte
|
Drabi, mialam kiedys zegarek z Kim Dzong Ilem, ktorego raczka robila za sekundnik i nia machal. Zepsul mi sie pasek, zegarek czekal na naprawe i... Gdzies go wcielo :< Znajdz mi takiii :c
Send from my mind using the Force. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.