AŻ Żony 2015 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-06, 08:42   #1801
aneta_91
Zakorzenienie

Dot.: AŻ Żony 2015

Kimitri, jeśli Ci zależy na Rossmanie to dzisiaj ostatni dzień promocji na lakiery
Stary 2015-11-06, 08:46   #1802
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Kimitri, jeśli Ci zależy na Rossmanie to dzisiaj ostatni dzień promocji na lakiery
wiem. wczoraj kupiłam na próbe maybelline ale widze, ze się i tak opdcisnął w nocy i się sciera na klawiaturze i zostaja slady na papierach.. albo ja nie umiem malowac panokci albo znow nie trafilam na dobry lakier ;/

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 08:54   #1803
Anabele23
Zakorzenienie

u nas raczej elegancko się ubieramy i na Wigilię i w dwa dni świąt. Panie w sukienkach albo spódnicach rzadko w spodniach a Panowie koszule plus swetry lub marynarki i młodsze pokolenie jeansy. Właśnie szukam czegoś w świątecznym klimacie.
Kimitri ile chcesz wydac - ja kupowałam Sally Hansen i jestem zadowolona
Stary 2015-11-06, 08:55   #1804
magda_mjt
Zakorzenienie

Dobra nie ciągnę tematu, bo widzę, ze jakaś masakra ponadto co napisałam sie zrobiła . Królewna jesli czujesz sie obrażona to przepraszam, nie miałam tego na celu.
A tymczasem miłego dnia :P.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-11-06, 08:56   #1805
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
wiem. wczoraj kupiłam na próbe maybelline ale widze, ze się i tak opdcisnął w nocy i się sciera na klawiaturze i zostaja slady na papierach.. albo ja nie umiem malowac panokci albo znow nie trafilam na dobry lakier ;/
Ja kupiłam rimmel i top Sally Hansen i ślad na papierze zostaje. Ale szybko wyschło i nic się nie docisnęło przez noc.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 08:56   #1806
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

A tak szczerze mysle, ze gdyby ludzie zamiast niezdrowych rzeczy jedli owoce to nie byłoby problemu z nadwagą. Ja się przyznaje popelnialam duzo błędów i teraz to muszę odpokutowac :P
tez nie do konca. mojego taty przyjaciel co wieczór jadł tone jabłek ale tak serio 3-4.... i tak kilogramy pożerał. i jak odstawił jabłka (i nic wiecej w zyciu nie zmienił) to w 3miesiace spadło mu ponad 10kg :P

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Królewna, stałaś się "hitem" w naszym domu . M jechał do sklepu, żeby coś na śniadanie kupić i mówi "muszę Hersheya kupić przez kogoś!" Pytam przez kogo, a ten na to "a nie wiem! przez jakąś laskę z tego Twojego forum! tą co w dresie nie chodzi, bo się facetowi podobać nie będzie!". W tym momencie ja patrzę się od góry na dół na siebie- skórzane kapcioszki <jak od góralskiej baby - mmm sexy!>, za duże spodnie dresowe M, do tego dresowa bluza z kapturem..., M podąża za moim wzrokiem i oboje wybuchamy śmiechem . M mnie tylko przytulił i powiedział, że w dresie czy bez, dla niego jestem najpiękniejsza , ale śmiech nam towarzyszą sporą chwilę . X czasu później wrócił ze sklepu, nakupował Hersheyów i lodów B&J , podaje mi czekoladę, gryzę kawałek, a ten mi na to "i co?! i co?! smakuje, jak żygi?!"
co za M.
moj nie czyta forum bo by w ogole nie ogarnął - dla mnie jest ciezko, a jakbym miała nie znać Was itp to bym sie tu nie połapała
co do sytuacji to ja też o dresie K. przeczytałam i tez uslyszalam w 3s ze ja w dresach pieknie, on by nie mogl sie wyluzowac gdybym po domu chodziła ladnie ubrana itp

Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Ja wiem, ze u mnie w domu czekolada Hershey to było "coś" . Dawno, dawno temu, moi Bracia dostali ja od jakiegoś znajomego Taty, co ze stanów wrócił i od tamtej pory to była ich ulubiona czekolada . Dla mnie jest ok, ale najlepsza najlepsza to i tak Galaxy (było tu o niej kiedyś ). Ale Hersheyem nie wzgardzę . Za to zawsze jak gdzieś widzę to dla Braci kupuje .

wez mi to kup i przywiez bo ja nie wiem o czy m mowicie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Stylem sQ, duzo pozniej wyslalam wiadomosc niz ja napisalam. :P

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj zmarł proboszcz w mojej rodzinnej parafii. Niby nie bardzo bliska osoba, a jakieś dziwne uczucie...No przecież On był zawsze. Chrzcił mnie, prowadził do Komunii, do Bierzmowania, chrzcił mojego Chrześniaka, dawał ostatnie namaszczenie mojemu Tacie, odprawiał mszę pogrzebową mojego Taty (w ogóle rewelacyjnie się zachował bo my z Mamą po śmierci Taty zostałyśmy bez grosza i proboszcz pozwolił nam dać co łaska dopiero jak kasę z ubezpieczenia dostaniemy), miał odprawiać nasz ślub, ale już był słaby. Jako 4letnia dziewczynka mówiłam Mu urodzinowy wierszyk w kościele, zawsze to wspominał na kolędzie miał navet VHS nagrany z tym moim wierszykiem. Jeździłam na kolonie z kościoła, On tam przyjeżdżał na weekendy, odprawial nam mszę, a wieczorem grał na gitarze przy ognisku. Nigdy nie wspomniał z ambony o pieniądzach, że za mało parafianie dają, a zawsze dziękował za każdą złotówkę. Utworzył ochronke parafialna dla biednych dzieci i poświęcał temu wiele serca. Stworzył również chór parafialny, w którym śpiewa moja Mama. Był po porostu dobrym czlowiekiem i księdzem, jakich teraz coraz mniej i jakoś mi tak smutno....
tez tak sie czułam jak mój zmarł...mimo ze 10lat juz proboszczem nie był jak zmarł, ze względu na wiek...

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Mój M nie czyta forum bo zwyczajnie mu się nie chce. Z resztą nawet nie widzę potrzeby żeby wszystko wiedział o czym rozmawiamy a przede wszystkim nie chciałabym, że robił sobie żarty z którejś z Was... każdy ma taki sposób bycia jaki ma i jeśli Krolewna nie lubi/nie chce chodzić w dresie to raczej powód do żartu nie jest. Trochę to złośliwie wyszło. Powiem szczerze, że jak przeczytałam post Magdy to mnie zatrzeslo lekko.
My dzielimy się tutaj swoimi radosciami, troskami, problemami, dosłownie wszystkim i trochę to nie fair, że potem jedna z nas robi sobie heheszki z tego.
ja wychodze z założenia że jak ogolnie są z tego troche heheszki i ogolnie jest ktos w stanie wprost powiedziec którejs ze to i to to wydziwia albo no przesadza a ja mysle inaczej itp itd
to przekazanie tego mężowi to nie jakas zbrodnia. szczególnie ze no umówmy sie - nie zdradza sie tym sekretów najblizszej przyjaciolki.
co innego za plecami wysmiewać a co innego tu pisac ze to dziwne, powtórzyć TZtowi i zrelacjonować ze to faktycznie dziwne :P

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Hmm... to u mnie nie to, że ktoś się stroi ale na święta mężczyźni mają zawsze koszule i krawat i spodnie od garnituru. Na jakieś inne okazje też koszula. U kobiet to różnie, ale sukienki, spodniczki, ale góra może być sweterek. U męża chyba też mniej na to zwracają uwagę, ale na BN to koszula i tak jest.
u mnie na swieta (4 osoby, teraz +K ) też zawsze koszula, sukienki
ale po 20 juz wpadamy w dres, bo po nawpierdzielaniu sie takich ilosci normalnie sie nie da luzować w koszuli i rajstopkach

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Bry

W biedronce znów są gwiazdeczki milkywaya

Bazgram z telefonu.
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! !! musze isc

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
tak tak i na pomadeczki!
Stary 2015-11-06, 09:00   #1807
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też nie czyta - mówi o nas "forum" ale ogólnie go to w ogóle nie interesuje co tu piszemy ;p

Dziewczyny poszukuje namiaru na dobry lakier do paznokci ale nie hybryde bo w to się jeszcze nie bawię ;p może coś kupie na promo w rossku? ważne aby było trwałe i fajnie aby nie zostawiało śladu na papierze jak się paznokciem przeciagnie (aby tego uniknąc wystarczy kupić jakiś tzw. coat?)
Moze Inglot? Tylko ich nie ma w Ross i do najtanszych nie należą, ale przed hybrydą ich używałam i bylam zadowolona, długo sie trzymają i mi się nie scierały teraz tez kupilam butelkową zieleń

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-06, 09:05   #1808
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabele23 Pokaż wiadomość
u nas raczej elegancko się ubieramy i na Wigilię i w dwa dni świąt. Panie w sukienkach albo spódnicach rzadko w spodniach a Panowie koszule plus swetry lub marynarki i młodsze pokolenie jeansy. Właśnie szukam czegoś w świątecznym klimacie.
Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja kupiłam rimmel i top Sally Hansen i ślad na papierze zostaje. Ale szybko wyschło i nic się nie docisnęło przez noc.
Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
Moze Inglot? Tylko ich nie ma w Ross i do najtanszych nie należą, ale przed hybrydą ich używałam i bylam zadowolona, długo sie trzymają i mi się nie scierały teraz tez kupilam butelkową zieleń
włąsnie chciałam wypróbowac cos tańszego/na promocji bo jak wydam 3 czy 4 dychy na lakier a bedze mi odpryskiwal, odgniatal sie lub co gorsza brudził papiery w biurze to po co tyle kasy dawac skoro uzywac nie bede

Stary 2015-11-06, 09:07   #1809
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
tak tak i na pomadeczki!
No tak tak i nie wiem czy nie skoczę jeszcze po jedną a od jutra oczyska

Bo ogólnie np jabłka odchudzają, ale żadnych owoców nie powinno się jeść w nadmiarze, no i wieczorami. Optymalna pora to do 16.
Stary 2015-11-06, 09:08   #1810
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ten rimmel w regularnej cenie kosztuje ok 10-11 zl.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:09   #1811
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
włąsnie chciałam wypróbowac cos tańszego/na promocji bo jak wydam 3 czy 4 dychy na lakier a bedze mi odpryskiwal, odgniatal sie lub co gorsza brudził papiery w biurze to po co tyle kasy dawac skoro uzywac nie bede
no to z tanich kupiłam w poniedziałek wibo 1 coat manicure
niby jednowarstwowy, dałam 2, trzyma się bardzo ładnie 5 dzień, nie ściera, na promocji cena coś ponad 3zł.
w ogóle lubię wibo i lovely z serii gloss like gel
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-06, 09:09   #1812
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

bry bry!
szykuję się na szkolenie. ale mam taakiego lenia

Cytat:
Cytat:
też polecam Sally Hansen. w czerwonej butelce (wysuszacz lakieru). bardzo fajnie się sprawdza i wzmacnia lakier. w rossku koło 22 zł kosztuje.

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 09:11   #1813
sloneczna457
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Moja rodzina na wszystkie swieta, imieniny itp sie stroi (panowie krawaty, panie sukienki, garsonki itp), a rodzina mojego TZa sie spotyka w t-shirtach. Ani ja nie moge przezyc jego swiat ("jak to tak w t-shircie na czyjes imieniny???"), ani on moich ("koszula na imieniny cioci?? chyba zart")
My w tym roku mamy Wigilię spędzić u teściów. I też się obawiam, że zderzenie z tradycjami innej rodziny może być dla mnie nie do przejścia
Cytat:
Dziewczyny poszukuje namiaru na dobry lakier do paznokci ale nie hybryde bo w to się jeszcze nie bawię ;p może coś kupie na promo w rossku? ważne aby było trwałe i fajnie aby nie zostawiało śladu na papierze jak się paznokciem przeciagnie (aby tego uniknąc wystarczy kupić jakiś tzw. coat?)
Ja ostatnio zaskakująco długo nosiłam na paznokciach Miss sporty. Ale zauważyłam, że to chyba baaardzo zależy od płytki, bo np. tak zachwalanymi wszędzie Essie ja nie jestem zachwycona... No ale Miss sporty nie są drogie, więc można spróbować a na odgniatanie pościeli i tego typu historie polecam top coat z Seche Vite, naprawdę przedłuża trwałość mani
Stary 2015-11-06, 09:12   #1814
sQuaara
Zakorzenienie

Aneta jaką jaką?
ja z kate moss nr 16 nie jestem zadowolona. moze ktoras chce?
Stary 2015-11-06, 09:12   #1815
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
Inglot kosztuje ok 25 zł
Stary 2015-11-06, 09:20   #1816
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Aneta jaką jaką?
ja z kate moss nr 16 nie jestem zadowolona. moze ktoras chce?
Chyba po drugą Lipfinity MF
Stary 2015-11-06, 09:24   #1817
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
no to z tanich kupiłam w poniedziałek wibo 1 coat manicure
niby jednowarstwowy, dałam 2, trzyma się bardzo ładnie 5 dzień, nie ściera, na promocji cena coś ponad 3zł.
w ogóle lubię wibo i lovely z serii gloss like gel
Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
też polecam Sally Hansen. w czerwonej butelce (wysuszacz lakieru). bardzo fajnie się sprawdza i wzmacnia lakier. w rossku koło 22 zł kosztuje.
Cytat:
Napisane przez sloneczna457 Pokaż wiadomość
My w tym roku mamy Wigilię spędzić u teściów. I też się obawiam, że zderzenie z tradycjami innej rodziny może być dla mnie nie do przejścia

Ja ostatnio zaskakująco długo nosiłam na paznokciach Miss sporty. Ale zauważyłam, że to chyba baaardzo zależy od płytki, bo np. tak zachwalanymi wszędzie Essie ja nie jestem zachwycona... No ale Miss sporty nie są drogie, więc można spróbować a na odgniatanie pościeli i tego typu historie polecam top coat z Seche Vite, naprawdę przedłuża trwałość mani
Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
Inglot kosztuje ok 25 zł
Dzieki Dziewczyny zapisałam sobie i pójdę dziś poszaleć trochę ;p ciekawe czy jeszcze będzie w czym wybrać ;p

Zastanawiałam się nad pomadka ale pogubiłam się w tym co doradzałyście więc chyba odpuszczę ;p

Stary 2015-11-06, 09:55   #1818
sQuaara
Zakorzenienie

bierz burżuła VELVET albo Aqua (patyczki do malowania jak błyszczyki a kształt jak pomadka) (normalnie koło 50zł) - dobierz kolor i na bank bedziesz zadowolona
Stary 2015-11-06, 10:00   #1819
Anabele23
Zakorzenienie

W sumie inglot też polecam ale wszystkie kolory tylko nie czerwony - mi i koleżance łupał się szybko.
No i tak jak Martusia polecam wibo też - super jakość w niskiej cenie i trzymają się mega długo u mnie
A jeszcze co do inglota to wybieram się tam po cienie w proszku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-06, 10:05   #1820
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Dobra nie ciągnę tematu, bo widzę, ze jakaś masakra ponadto co napisałam sie zrobiła . Królewna jesli czujesz sie obrażona to przepraszam, nie miałam tego na celu.
A tymczasem miłego dnia :P.

Nie ponadto. Nikt ponadto nic nie wyciągał. Raczej kilka, niezwiązanych ze sobą osób dało do zrozumienia że Twój post nie był najmilszy.

Myślę że każda z nas dzieli sie jakąś minimalną ilością informacji na temat tego o czym piszemy i kto ma jakie zdanie. Ja robiąc to, nie robię tego w sposób uszczypliwy.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
bierz burżuła VELVET albo Aqua (patyczki do malowania jak błyszczyki a kształt jak pomadka) (normalnie koło 50zł) - dobierz kolor i na bank bedziesz zadowolona

Kupiłam właśnie sobie. Fajna. Tylko nie wiem czy to zima, czy to ta pomadka (velvet) wysusza mi usta:/
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:08   #1821
Anabele23
Zakorzenienie

Cytat:
no włąsnie z tym jest problem - ja nie mogę dobrać koloru sobie wszystkie mi jakoś w róż wpadają albo są za jaskrawe a hcciałam bardzo i robiłam już niejedno podejście
Stary 2015-11-06, 10:10   #1822
sQuaara
Zakorzenienie

Velvet nie wysusza - przynajmniej mi...
co wiecej mam problem z suchymi ustami a jak nia pomaluje to nie widać skórek (co innego nieszczesna kate moss 16.... 20 juz nie, a przy 16 usta mam obrzydliweeee
Stary 2015-11-06, 10:12   #1823
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:

Tak! Ja już kiedyś skorzystałam z polecenia sQ o jestem bardzo zadowolona!

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;53365081]
Kupiłam właśnie sobie. Fajna. Tylko nie wiem czy to zima, czy to ta pomadka (velvet) wysusza mi usta:/[/QUOTE]

O a właśnie dla Mnie kolejny plus ze nie wysusza mi i spokojnie mogę sobie nią malować.
Stary 2015-11-06, 10:22   #1824
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Tak! Ja już kiedyś skorzystałam z polecenia sQ o jestem bardzo zadowolona!

O a właśnie dla Mnie kolejny plus ze nie wysusza mi i spokojnie mogę sobie nią malować.

To może to jednak zima a nie pomadka

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
no włąsnie z tym jest problem - ja nie mogę dobrać koloru sobie wszystkie mi jakoś w róż wpadają albo są za jaskrawe a hcciałam bardzo i robiłam już niejedno podejście

Mi tez się wydawało tak ale kupiłam w koncu so hap pink po 4podejscisch i jest ok
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-06, 10:34   #1825
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
a wygladajace tak samo ale nazwane AQUA?
ja kupilam AQUA 008 wyglada jak koralowy na ustach
velvet 08 jest bordo ogien piekny na zime w sam raz

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

burżuła powinno mi za reklame płacic!
Stary 2015-11-06, 10:35   #1826
Anabele23
Zakorzenienie

Ostatecznie kupiłam revlona bo odcień mi się spodobał, zobaczymy jak się sprawdzi a może na kolejnej promocji burżua upatrzę ostatecznie
Stary 2015-11-06, 10:35   #1827
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj byłamw rossamanie i w ogóle tego burżuła nie widziałam.. dzis musze podjechac do inngeo, może wiekszego - ale nie wiem czy złotych nie będzie juz wszystko przebrane ;p ale zaryzykuje ;p

najpierw jade po telefon (wczoraj nie był dostepny w salonie)

Stary 2015-11-06, 10:48   #1828
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj byłamw rossamanie i w ogóle tego burżuła nie widziałam.. dzis musze podjechac do inngeo, może wiekszego - ale nie wiem czy złotych nie będzie juz wszystko przebrane ;p ale zaryzykuje ;p

najpierw jade po telefon (wczoraj nie był dostepny w salonie)
Ja wlasnie tez ostatnio nie widzialam stoiska burżuła
Stary 2015-11-06, 10:54   #1829
MagicGirls
Zakorzenienie

Bo Burżuła jest w średnich Rosmanach ,tak jak Revlon w dużych

Jaki tusz do rzęs polecacie?
Stary 2015-11-06, 11:01   #1830
sQuaara
Zakorzenienie

no tak nie wszedzie jest
tka samo jak pod moim domem nie ma w ross manhatanu;/

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Bo Burżuła jest w średnich Rosmanach ,tak jak Revlon w dużych

Jaki tusz do rzęs polecacie?
eveline zielony
2000 calories (chyba MF to jest)
i ja burjous mam, ale np Schmett on nie podszedł wiec nie polecam

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2015-11-06 o 11:02
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości