![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Syska ja bardzo lubie kasze jaglana, jest bardzo zdrowa
![]() ![]() ![]() Agus ja te kuraki do zamrazalki upchnelam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
daga-tak sie kaczke powinno robić
![]() ![]() w zeszłym roku nie było śniegu i byliśmy tylko raz...2 lata temu wogóle nie było nic otwarte i nie byliśmy...wiem że co roku-wcześniej nie wiedziałam-nie znam się... ale jak mój usłyszał że 80 zł to powiedział że sobie kupi smar na allegro za 15 zł i sam se nasmaruje ![]() patrzałam na allegro to 150-200 zł się zaczynają narty...ale ja się nie znam nie wiem czy kupię dobre czy wyjechane...szkoda mi siana trochę jak tak mało zjeżdżamy...ale też myślałam że jakby co to po sezonie warto poszukać-taniej będą... ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- a mojegu kuraka podlewam wodą żeby nie był suchy-nieraz podlewam piwem ![]() ![]() ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
No drogo - ale lubie inwestować w siebie
![]() Tylko ja tu do kościoła nie chodzę ? Haha xs albo S to moj rozmiar ale to często zależne od firmy jest. A nogi i dupsko mam potężne. Obecnie xs zaciasne wiec S kupuje. Śniegu pełno ![]() Brawo Aza! Sysa ja kupiłam jaglana ale jeszcze nic nie zrobiłam do jedzenia. Bede robic w tym tygodniu - zaplanowane ![]() Fisia wyobrażam sobie jak to bedzie smakować!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
beacia-wyobraź sobie mój brzuch po tym
![]()
#1805 |
Zakorzenienie
|
Beatka, z czym polaczysz jaglanke? Z ryba? Widzialam fajny przepis na placuszki, na omlet
![]() ![]() Aga, smacznego ![]() Daga, ja lubie jeczmienna perlowa ale chyba nie jest taka zdrowa ![]() ![]() ![]() Ide sobie kimnac, jak sie obudze to dam znac ![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś robilam kaczke w podobny sposób tylko na wiekszym wypasie. Wydrylowalam ja z kosci, nafaszerowalam farszem z miesa mielonego, troche jablek, rodzynek i pieklam wlasnie w majeranku i jablkach
![]() ![]() No koniecznie popatrz po sezonie, poczytaj opinie, moze uda sie upolowac cos niedrogiego a w dobrym stanie ![]() Beatka XS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Obudzilach sie
![]()
#1808 |
Zakorzenienie
|
sysa-też spałam
![]() ![]() ![]() ogólnie każda kasza jest zdrowa ![]() ja lubię najbardziej pęczak ![]() ![]() daga-o mniom mniom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- andzia86-opowiadaj jak było na zabawie ![]() ![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
A ja nie spałam, ale właśnie zezarlam miske mleka z platkami
![]() Ania wlasnie, opowiadaj! Aga ta kaka to na jakas impreze byla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadlam dzisiaj troche orzeszkow solonych i kilka kostek gorzkiej czekolady
![]()
#1811 |
Zakorzenienie
|
Syska Ja właśnie wczoraj kupiłam sobie gorzką czekoladę z Schogettena, jak na razie jeszcze jej nie ruszyłam. A dzisiaj mogę być z siebie mega dumna, bo dzieciaki się uparły, żeby raz zabrać oprócz jedzenia ze sobą na basen, to dodatkowo chipsy i tak mnie korciły, a zjadłam tylko 2
![]() Daguś Gratuluje spadków, świetnie ci idzie ![]() ![]() ![]() Aguś Zabierz mnie chociaż raz ze sobą na narty ![]() Beatka haha w De rozmiar XS lub S to ja też kupuję, a w Pl normalnie to mam M, tu są strasznie zaniżone te rozmiary ![]() A czasami coś w Lidlu fajnego się trafi i chcę kupić, kupuję najmniejszy rozmiar czyli XS a to jeszcze za duże ![]() zdrowa ![]() ![]() ![]() Wróciłam z basenu, jestem padnięta, przepłynęłam równy 1km (20basenów w obie strony w 45min). Idę się wykąpać i lulu, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Razem do Sylwestra schudniemy :)
Ja dalej leniuchuje sobie z Tz
![]() Nie no - ja z sieciówek to w h&m kupuje przez neta - ale xs juz za małe bo mam pare cm za duzo ![]() Ja mam potem tylko problemy gdy trenuje to mam plecy, barki za troszke szersze niz normalnie i xs/S za ciasne i za luźne jednocześnie ![]() Dzisiaj była sałatka z tuńczykiem, warzywami, feta i pesto rosso . Przykro mi ze tz dopiero w sobote bede miała ;( a w pracy tylko stres ostatnio ;( i sie smuce. Jutro o 8 rozmawiam z szefem. Ciezko mi w tym nowym tygodniu bedzie. Ach. Dawno sie tak słabo nie czułam Edytowane przez bejata440 Czas edycji: 2016-01-17 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. Jutro wam wszystko opowiem, dzis nie mam na nic sily. Bawiliśmy się do białego rana, super bylo
![]()
#1814 |
Zakorzenienie
|
beatka-uszki do góry-tydzień szybko zleci
![]() ![]() madzia-byłas niedawno w górach-było se wytańczyć śnieg;P ![]() andzia86-czekam na relacje ![]() ja zjadłam 6 kabanosków...
#1815 |
Zakorzenienie
|
Aguś Nie byłam przecież w górach
![]() Wstałam i na wadze dzisiaj zobaczyłam równe 58kg ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- Melduje zaliczone ćw. z Mel B (19min), Tiffany (17min), 35 przysiadów, 35 brzuszków i HH 6min ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Madzia, za spadki ![]() ![]()
#1817 |
Zakorzenienie
|
Syska Ty jesteś wyższa to cicho siedź, ile ty masz wzrostu, bo do dzisiaj nie mam wpisanego na listę.
Córa mi się troche pochorowała i musi zostać w domu, a ja niestety muszę iść na kurs, bo mogę mieć dzisiaj egzamin. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Właśnie jem sobie serek wiejski i popijam zielona herbatka, zaraz szykuje się na uczelnie. Znowu poniedzialek, kolejny nowy tydzien... Sysa jak zrobilas te racuszki? Dobre? Madzia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Syska No właśnie też mnie ciekawią te racuchy, z jabłkiem nie raz jadłam ale z bananami nigdy
![]() Daguś Nawet nie wiesz jak skaczę z radości, że w końcu coś mi ta waga spada i to w miarę fajnie, dopiero się rozkręca ![]() A dzisiaj będzie 8 dzień bez słodkiego i 8 dzień picia drożdży. W końcu widzę gołym okiem jak mi zaczynają szybciej włosy rosnąć, a widzę to po odrostach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczęta!
Ledwo chodzę po tej naszej zabawie - zakwasy mam dosłownie wszędzie - nogi, ręce, plecy, nawet mięśnie brzucha mnie bolą od śmiania się - bo śmiechu było po pachy! Tańczyliśmy do samego końca i nie przesiedzieliśmy prawie żadnego kawałka, chodzimy co roku , ale w tym było wyjątkowo udanie. Z sali wychodziliśmy jako ostatni ![]() Słodkiego nie zjadłam nic, ale za to wszystkiego innego spróbowałam ![]() ![]() Mój przed imprezą narzekał jak to go ręce bolą od podnoszenia hantli (chyba za duży ciężar sobie wziął), a na zabawie cudownie ozdrowiał - nawet podnosił na jednej ręce mnie, a na drugiej moją bratową równocześnie ![]() Od piątku niestety nic nie ćwiczyłam, ale dziś zaczynam znowu.
#1821 |
Raczkowanie
|
Cześć, wracam i ja znów po dłuższej przerwie. Byliśmy od czwartku u moich rodziców w poszukiwaniach kamerzysty i fotografa, przejechaliśmy chyba z 200km ale umowa podpisana, na baaaardzo korzystnych warunkach więc się opłaciło
![]() W piątek waga bez zmian, ostatnio mniej chodzę na siłownię, ale obiecuję się od dzisiaj poprawić ![]() Podczytywałam was, ale nie jestem w stanie wszystkim odpisać ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Ania to wspaniale ze zabawa sie udała! Ja od piątku takze bez ćwiczeń - ale dzis juz ide na siłownie. Niestety jestem gapa i nie zabrałam jedzenia ze sobą - musze sobie cos kupić zaraz.. Mam piekna zimę. Jestem po rozmowie z szefem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Beatko i jak rozmowa? Będzie podwyżka?
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() beatka-dawaj relacje z rozmowy ![]() madzia- a coś mi swita że byłaś ostatnio w górach-albo twój był ![]() ![]() andzia86-super że się tak wybawiliście ![]() ![]() ![]() ja dziś planuję mel b zacząć ![]() ![]() u mnie też piękna zima ![]() ![]() ![]()
#1825 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() w końcu wolne ![]() ![]() ![]() popołudniu umówiłam się z koleżanką na siłownie, wybieramy się na spinning ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my na ślubie mieliśmy tylko fotografa, kamerzysty nie chciałam ![]() i jak poszło? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Ania86 To się fajnie wybawiliście
![]() ![]() ![]() Beatka I jak tam po rozmowie ? zadowolona czy szukasz czegoś innego? Aguś Ty sklerozo mieliśmy jechać ale nie pojechaliśmy, zabrakło nam czasu. A dlaczego nie pójdziesz na siłkę ze swoim? ![]() Ania89 Fajnie tak ćwiczyć z koleżanką. Ja chodziłam z koleżankami w Pl na zumbe, latino i fitness, ale to było z jakieś 5 lat temu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
madzia-już kiedyś pisałam-on chodzi na strych do ojca-tam mają hantle, ławeczki, worek bokserski i inne sprzęty...ale oni wszyscy sie mają za niewiadomo jakich chudzielców-zaraz by sie ze mnie wyśmiewali że grubas albo że siły nie mam...wole zostać w domu i wygibasy przed tv z melką robic
![]() ![]() to mi się chyba przyśniło z tymi górami ![]()
#1828 |
Zakorzenienie
|
Aguś aha spoko. Śniłaś o mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Bratowa lekka - niecale 50 kg, ja niecałe 60, to nie mial znowu tak ciężko. Mnie opuścił pierwsza i się na zdjęciu nie zalapalam
![]()
#1830 |
Zakorzenienie
|
madzia-nie w moim typie:P:P
ania-to jakby nie patrzył ponad 100 kg ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.