MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-23, 15:28   #1801
bober111
Rozeznanie

Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Jedne kobiety wolą wielkie penisy, inne wolą mniejsze, bo seks z panem o dużym przyrodzeniu może być zwyczajnie bolesny.
Te mniejsze to przecież nie 11cm i mniej tylko 13-15. Nie ma kobiet które wolą 11cm od średniej. Każda kobieta gdy zobaczy mojego członka nie zaprzeczy że byłoby fajniej gdyby był trochę grubszy i dłuższy.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2011-04-23 o 15:31
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:32   #1802
ival
Raczkowanie

masz małego siusiaka utop się i po sprawie (wczesniej odrąb se pitaka zeby pozniej jak cie złowią w rzece, nie widzieli ze miales malego bo sie beda smiac), innego wyjscia juz nie widze
ival jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 15:49   #1803
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Te mniejsze to przecież nie 11cm i mniej tylko 13-15. Nie ma kobiet które wolą 11cm od średniej. Każda kobieta gdy zobaczy mojego członka nie zaprzeczy że byłoby fajniej gdyby był trochę grubszy i dłuższy.
masz rację,jak zawsze
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:19   #1804
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Żenujące...
Jeżeli masz na myśli to, że taka jest rzeczywistość, to masz rację.
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 16:40   #1805
bober111
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez krzysztof liger Pokaż wiadomość
bober111 - Ale dlaczego dla kobiet długoś penisa ma znaczenie skoro wystraczy 10cm by zadowolić kobiete podczas seksu waginalnego?

Ja mam taką teorie, że z długością penisa jest ja z zwrostem u meżczyzny.
Po prostu w kobiecych oczach duże rzeczy są bardziej męskie.
Masz rację kobiety lubią gdy facet jest męski.
Dlaczego ma znacznie? Przeczytałem cały wątek i doszłem do wnisoków że ma znaczenia po tym co wizażanki pisały. Często przewijał się tu temat dopasowania fizycznego. Piszesz że 10cm wystarczy a jak ktoś ma mniej niż 10cm to nie jest to już penis? Ma znaczenie a jak duże to zależy od długości i od konkretnej kobiety. Małym penisem nie zrobisz tego co dużym np. w niektórych pozycjach będzie wchodził zbyt płytko.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2011-04-23 o 16:43
Stary 2011-04-23, 16:43   #1806
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację kobiety lubią gdy facet jest męski.
Dlaczego ma znacznie? Przeczytałem cały wątek i doszłem do wnisoków że ma znaczenia po tym co wizażanki pisały. Często przewijał się tu temat dopasowania fizycznego. Piszesz że 10cm wystarczy a jak ktoś ma mniej niż 10cm to nie jest to już penis. Ma znaczenie a jak duże to zależy od długości i od konkretnej kobiety. Małym penisem nie zrobisz tego co dużym np. w niektórych pozycjach będzie wchodził zbyt płytko.
bo my to mamy wiadro bez dna
Stary 2011-04-23, 16:46   #1807
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
bo my to mamy wiadro bez dna
TmargoT to mnie nie śmieszy bo mam cienkiego i szczeże mówiąc gdyby miał normalną grubość przynajmniej 13cm obwodu to bym się chyba nie przejmował.
Stary 2011-04-23, 16:54   #1808
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Jeżeli masz na myśli to, że taka jest rzeczywistość, to masz rację.
Nie, mam na myśli Twój pogląd.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:04   #1809
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
A chciałybyście zobaczyć penisy waszych znajomych?
To znaczy, nie chodzi mi o seks, tylko o to czy chciały byście zobaczyć jak wasz ulubiony kolega lub przyjaciej wygląda od innej strony.

bober111 Dla niektórych kobiet meżczyzna to głownie penis o konkretnych wymiarach, a dla innych facet to cos więcej niż penis.
Podobnie jest z facetami. Jedny wolą kobiety o konkretnych wymiarach, a inni te które naprawde ich kochają.

Różni ludzie mają różne piorytety.
- czy mialby byc to pokaz penisów w wzwodzie,czy na letniaka

skojrzaył mi się film o krasnoludkach king size i tekst -na malucha?na malucha

NIE,penis jest dla mnie tylko dodatkiem.bardziej podnieca mnie klata,pośladki,lub twarz.jednak nawet brad pitt spadłby z rankingu sex bomby,gdyby okazał się burakiem w słownictwie

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-04-23 o 17:06
Stary 2011-04-23, 17:06   #1810
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Nie, mam na myśli Twój pogląd.
aptrp ma trochę racji chociaż trochę przejaskrawił. Można podsumaować jego wypowiedź cytatem z reklamy: "Mężczyzna ma być przystojny, miły, wyrozumiały itd. i musi zarabiać." Kobieta wystarczy że jest pachnąca a facet musi być zaradny życiowo, ma zdobywac dobra można te cechy z czystym sumieniem wpisać w męskość.
Stary 2011-04-23, 17:13   #1811
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Chłopie, chcesz pewnej i niepodważalnej rady? Już Ci ją dawałem, ale to zlałeś, więc powtórzę - dojdź do czegoś, dorób się czegoś, wtedy będziesz miał gdzieś, co masz między nogami i one też będą miały gdzieś. Uwierz mi - kasa jest dla kobiet dużo ważniejsza niż penis. A ładnych i miarę porządnych dziewczyn jest wystarczająco dużo, żeby nie starczyło dla nich bogatych, przystojnych, wyposażonych i w miarę porządnych facetów. I one doskonale o tym wiedzą. Póki mają po 20 lat, to faktycznie mogą sobie szukać i mieć nadzieję - potem Ty stawiasz warunki. Byś się zdziwił, jak szybko te, które "uwielbiają głęboką penetrację" nagle zmieniają nastawienie o 180 stopni.
Spoko, wszyscy już wiemy, że nie masz szczęścia w miłości.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 17:18   #1812
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Dla niektórych kobiet meżczyzna to głownie penis o konkretnych wymiarach, a dla innych facet to cos więcej niż penis.
Podobnie jest z facetami. Jedny wolą kobiety o konkretnych wymiarach, a inni te które naprawde ich kochają.
Napisałeś "coś więcej" czyli penis też musi być. To jest związek przyczynowo skutokowy. Związek składa się z różnych aspektów a jednym z nich w dodatku nieodłącznym jest seks. Nie ma dobrego seksu nie ma związku. Penis jest zamały za chudy za krótki nie czuć go tak jak trzeba nie ma dobrego seksu.
Cytat:
Dla niektórych kobiet meżczyzna to głownie penis o konkretnych wymiarach,
Dla każdej kobiet mężczyzna to między innymi udany seks. A do tego potrzebne są jakieś minimalne wymiary. Nie masz wymiarów nie zapewnisz tego bez czego nie istnieje związek. Nie zapewnisz udanego seksu. Nie o samego penisa tu chodzi tylko o satysfakcję z pożycia. Kobiety otwarcie przyznają że nie mogłyby byc z facetem gdyby ich nie satysfakcjonował w łóżku a boją się powiedzieć że penis od pewnej wielkości jest przeszkodą w osiągnięciu tej satysfakcji.
Stary 2011-04-23, 17:20   #1813
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisałeś "coś więcej" czyli penis też musi być. To jest związek przyczynowo skutokowy. Związek składa się z różnych aspektów a jednym z nich w dodatku nieodłącznym jest seks. Nie ma dobrego seksu nie ma związku. Penis jest zamały za chudy za krótki nie czuć go tak jak trzeba nie ma dobrego seksu.

Dla każdej kobiet mężczyzna to między innymi udany seks. A do tego potrzebne są jakieś minimalne wymiary. Nie masz wymiarów nie zapewnisz tego bez czego nie istnieje związek. Nie zapewnisz udanego seksu. Nie o samego penisa tu chodzi tylko o satysfakcję z pożycia. Kobiety otwarcie przyznają że nie mogłyby byc z facetem gdyby ich nie satysfakcjonował w łóżku a boją się powiedzieć że penis od pewnej wielkości jest przeszkodą w osiągnięciu tej satysfakcji.
minimalny wymiar to 6 cm,ale dla ciebie jest to 16 cm
Stary 2011-04-23, 17:24   #1814
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Spoko, wszyscy już wiemy, że nie masz szczęścia w miłości.
Jak kobieta ma 30 lat i wciąż jest sama to też może przestać wierzyć w miłość i żę nadjedzie ten jedyny książę z bajki.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
minimalny wymiar to 6 cm,ale dla ciebie jest to 16 cm
Ważne ile te minimum wynosi według kobiety bo ja będę miał taką samą przyjemność z 20cm i z 6cm. Jeśli o chodzi o mnie to szacuję że większości kobiet(nielicząc wizażanek przesiadujących na forum o seksie i nimfomanek) powinno wystarczyć 13cm.
Gdybyś zakochała się w mężczyźnie który ma te medyczne minimum wystarczające do zapłodnienia w sposób naturalny a nie czerpania przyjemności to wystarczyły by ci palce i język twojego TŻ????

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2011-04-23 o 17:28
Stary 2011-04-23, 17:26   #1815
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
aptrp ma trochę racji chociaż trochę przejaskrawił. Można podsumaować jego wypowiedź cytatem z reklamy: "Mężczyzna ma być przystojny, miły, wyrozumiały itd. i musi zarabiać." Kobieta wystarczy że jest pachnąca a facet musi być zaradny życiowo, ma zdobywac dobra można te cechy z czystym sumieniem wpisać w męskość.
Człowieku, proszę Cię zamilcz i nie upokarzaj kobiet, i siebie dodatkowo. Wszyscy już tu wiemy że jesteś żałosny, a po wcześniejszej wypowiedzi aptrp widzę, że on również
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:27   #1816
aptrp
Rozeznanie

Dzikunie, to nie jest mój pogląd, to efekt obserwacji. Tak po prostu jest i mi się to też nie podoba. I nie mówię, że każda dziewczyna taka jest, nawet nie wiem, czy większość. Ale na pewno zauważalny procent.
Kobietę można kupić nie tylko 1,9m wzrostu, mięśniami, penisem, ale też perspektywą wygodnego życia, lub chociaż stabilizacji finansowej.
Nigdzie nie napisałem, że dziewczyna poleci tylko i wyłącznie na kasę, po prostu mam na myśli pewną parafrazę myśli bobera, który twierdzi, że jak dziewczyna ma do wyboru dwóch podobnych facetów, to woli tego z większym. To ja mu piszę, że wiele dziewczyn mając do wyboru dwóch podobnych facetów, wybierze tego, który ma kasę. Mylę się?
Karolynko - Twoja wiedza na mój temat mnie przytłoczyła
Stary 2011-04-23, 17:42   #1817
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzikunie, to nie jest mój pogląd, to efekt obserwacji. Tak po prostu jest i mi się to też nie podoba. I nie mówię, że każda dziewczyna taka jest, nawet nie wiem, czy większość. Ale na pewno zauważalny procent.
No jakiś procent na pewno. Ale zabrzmiało to tak, jakbyś mówił o ogóle dziewczyn.
Cytat:
Karolynko - Twoja wiedza na mój temat mnie przytłoczyła
Być może Cię z kimś pomyliłam, jeśli tak, to wybacz, ale wydaje mi się, że to Twoje wypowiedzi na temat kobiet strasznie mnie wkurzają.
Stary 2011-04-23, 17:43   #1818
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Człowieku, proszę Cię zamilcz i nie upokarzaj kobiet, i siebie dodatkowo. Wszyscy już tu wiemy że jesteś żałosny, a po wcześniejszej wypowiedzi aptrp widzę, że on również
To był skrót myślowy. Uwierz że wielu facetom wystarczy że kobieta jest super laską i nie przeszkadza im to że jest pusta i głupia i wdodatku jeszcze ją kochają.
Kobieta byłaby chyba głupia wybierając partnera do założenia rodziny nie biorąc pod uwagę jaki byt zapewni jej i jej dzieciom (chyba że sama się o to potrafi zatroszczyć).

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2011-04-23 o 17:50
Stary 2011-04-23, 17:43   #1819
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
A chciałybyście zobaczyć penisy waszych znajomych?
To znaczy, nie chodzi mi o seks, tylko o to czy chciały byście zobaczyć jak wasz ulubiony kolega lub przyjaciej wygląda od innej strony.
Musiałabym potem wyłupać sobie oczy

Cytat:
NIE,penis jest dla mnie tylko dodatkiem.bardziej podnieca mnie klata,pośladki,lub twarz.jednak nawet brad pitt spadłby z rankingu sex bomby,gdyby okazał się burakiem w słownictwie
Z tego co zauważyłam dla niektórych osobników płci męskiej facet to tylko portfel i penis .
Penis to dla mnie akurat najmniej podniecająca część ciała mężczyzny.

Cytat:
Jak kobieta ma 30 lat i wciąż jest sama to też może przestać wierzyć w miłość i żę nadjedzie ten jedyny książę z bajki.????
W księcia z bajki radzę nigdy nie wierzyć, bo czekać na takiego można nawet do sześćdziesiątki.

[QUOTE=bober111;26506611]Ważne ile te minimum wynosi według kobiety bo ja będę miał taką samą przyjemność z 20cm i z 6cm. Jeśli o chodzi o mnie to szacuję że większości kobiet(nielicząc wizażanek przesiadujących na forum o seksie i nimfomanek) powinno wystarczyć 13cm.QUOTE]

Nimfomanka zadowoli się nawet kredką zawiniętą w folię bąbelkową . Radzę się najpierw douczyć, a potem wygłaszać takie "mądre" opinie.

Cytat:
Mężczyzna nie ma byc taki, jak mówia reklamy. Każda kobieta woli mężczyzn z innych charakterem.

Cytat:
Kobietę można kupić nie tylko 1,9m wzrostu, mięśniami, penisem, ale też perspektywą wygodnego życia, lub chociaż stabilizacji finansowej.
1. Przy facecie m1,90 wzrostu czułabym się jak pięciolatka ze swoim tatą
2. Wolę chudzinki
3. Zależy co kto rozumie przez pojęcie stabilizacji i wygodnego życia. Dla kogoś to będzie możliwość oplacenia rachunków i własne cztery kąty, a dla kogoś innego porsche i wycieczka na Hawaje.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-23, 17:48   #1820
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Jak kobieta ma 30 lat i wciąż jest sama to też może przestać wierzyć w miłość i żę nadjedzie ten jedyny książę z bajki.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Ważne ile te minimum wynosi według kobiety bo ja będę miał taką samą przyjemność z 20cm i z 6cm. Jeśli o chodzi o mnie to szacuję że większości kobiet(nielicząc wizażanek przesiadujących na forum o seksie i nimfomanek) powinno wystarczyć 13cm.
Gdybyś zakochała się w mężczyźnie który ma te medyczne minimum wystarczające do zapłodnienia w sposób naturalny a nie czerpania przyjemności to wystarczyły by ci palce i język twojego TŻ????
ja ci odpowiedziałam z ficzynego punktu widzenia,bo tak unerwiona jest kobieca pochwa i wystarczy,że tylko tam dojdziesz.reszta to już tylko fantazja erotyczna nie mająca niczego wspólnego z fizycznością.

to tak,jak jednego faceta podniecają duże piersi,a drugi woli małe.
czy to ma wpływ na jego fizyczne odczuwanie przyjemności?tylko na wizualne.

Cytat:
TmargoT - Nie każdemu facetowi odrazu staje na bacznosc przy kobiecie.
wybacz,ale spiący wacek nie nalezy do podniecających widoków

Cytat:
Tak tylko pytam z ciekawości.
Jakby znajoma lub znajome chciały zobaczyć, a ja nikogo w tym czasie nie miał, to bym pokazał.
Ale raczej sam bym go nie wyjął, bo to zbyt masturbacyjnie wygląda.
mnie nie interesują penisy moich znajomych.nigdy nie myslałam,żeby je zobaczyć.
tak jak wspomniałam wcześniej.chętniej zobaczyłabym klatę,niż penisa.
własnie oglądam stare odcinki CSI NY i zaciekawił mnie jeden aktor .
czy pomyślalam o jego penisie?
NIE,tylko o jego klacie

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Musiałabym potem wyłupać sobie oczy

Z tego co zauważyłam dla niektórych osobników płci męskiej facet to tylko portfel i penis .
Penis to dla mnie akurat najmniej podniecająca część ciała mężczyzny.

W księcia z bajki radzę nigdy nie wierzyć, bo czekać na takiego można nawet do sześćdziesiątki.

Cytat:
Nimfomanka zadowoli się nawet kredką zawiniętą w folię bąbelkową . Radzę się najpierw douczyć, a potem wygłaszać takie "mądre" opinie.

Mężczyzna nie ma byc taki, jak mówia reklamy. Każda kobieta woli mężczyzn z innych charakterem.

1. Przy facecie m1,90 wzrostu czułabym się jak pięciolatka ze swoim tatą
2. Wolę chudzinki
3. Zależy co kto rozumie przez pojęcie stabilizacji i wygodnego życia. Dla kogoś to będzie możliwość oplacenia rachunków i własne cztery kąty, a dla kogoś innego porsche i wycieczka na Hawaje.

taka młoda,a taka mądra.super wypowiedź.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-04-23 o 17:49
Stary 2011-04-23, 18:02   #1821
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
to tak,jak jednego faceta podniecają duże piersi,a drugi woli małe.
Wszystko zależy od osoby. Jedna kobieta woli małe penisy, inna duże, jedna blondynów, inna brunetów itd.
Cytat:
tak jak wspomniałam wcześniej.chętniej zobaczyłabym klatę,niż penisa.
własnie oglądam stare odcinki CSI NY i zaciekawił mnie jeden aktor .
czy pomyślalam o jego penisie?
NIE,tylko o jego klacie
No właśnie . Bo do penisa nie bardzo da się przytulić .
Cytat:

taka młoda,a taka mądra.super wypowiedź.
Dzięki . Podbiłaś moją zbyt wysoką samoocenę .
Stary 2011-04-23, 18:04   #1822
boska_Alex
Przyczajenie

Cytat:
Nigdzie nie napisałem, że dziewczyna poleci tylko i wyłącznie na kasę, po prostu mam na myśli pewną parafrazę myśli bobera, który twierdzi, że jak dziewczyna ma do wyboru dwóch podobnych facetów, to woli tego z większym. To ja mu piszę, że wiele dziewczyn mając do wyboru dwóch podobnych facetów, wybierze tego, który ma kasę. Mylę się?
I tutaj się z Tobą zgodzę. Moja wielka miłosc nyła zadłużonym fagasem, niezwykle charyzmatycznym i niezwykle niewierny,m ;] miał dużego, czym się bardzo szczycił - aż nie mógł uwierzyc, ze widziałam większego. LOL. Sęk w tym, że on poza tym penisem nie miał mi nic do zaoferowania.

Zostawił mnie dla innej. A ja postanowiłam być sama. Aż tu nagle poznałam mojego lubego. I hmm.. było duzo sceptycyzmu z mojej strony, później zauroczenie (ale bez fajerwerkow), później zaufanie no i.. zakochałam się

Tak, myśle, ze właśnie to miałes na myśli piszac, ze 20 jeszcze się łudzą, że trafia w ideał. Ale nie ma ideałów, coś za coś.
Mój luby jest uprzejmy, pomocny, opiekuńczy, szczery, spokojny, cierpliwy i etc poza tym dobrze zarabia - i to miało wpływ na to, ze weszłam z nim w związek. Bo tu chodzi też o coś innego - faceci bez kasy są skwaszeni i toksyczni! Nie potrafia się cieszyć z pierół bo myślą cały czas o problemach finansowych!

Więc tka jak napisałeś, nie chodzi o kase samą w sobie, ale o stabilizacje i to o czym pisały dziewczyny już wcześniej, czyliu o poczucie bezpieczeństwa. Nie ukrywam, że sex z moim byłym był fenomanalny - ale tylko sex. Wiem, ze za żadne skarby bym do niego nie wróciła.

a a'propo sexu z moim lubym, to nie było nigdy aż tak tragicznie. Nie miało okazji się poprawić, bo wyjechał na dwa miesiące, ale ja czekam wiernie i analizuje różne kwestie

Co ciekawe - ja miałam z nim orgazm za każdym razem. Kwestia nastawienia i mięśni kegla.
Jedyne co mnie wkurza tak naprawdę to to, ze on chce rzadziej niż ja.
W sumie mogłabym się zamienić na 11cm, któremu się chce to robić kilka razy dziennie i jest pomysłowy w łóżku.

A jesli chodzi o długie penisy to boli w niektórych pozycjach ZAWSZE. Po prostu zdarza się, że się nie miesci ;]
A już na pewno nie wyobrażam sobei np sexu analnego z taką wielką pałą! Auć (wiem, co mówię, bo mam porównanie )

bober,
pisałeś, ze masz około 4cm grubości i 11cm długości.
własnie to sobie wyraźnie wyobraziłam i jestem peewna, że gdybym kochała kogoś o takich "parametrach" to nie byłoby najmniejszego problemu z łózkiem

Mój luby ma jakies 13cm (nigdy nie mierzyłam) w sumei może nawet 12, jak tak patrze na linijkę.. Ale nie dam sobie uciąć głowy!
na pewno poniżej 14cm (normy krajowej). i jakies 3cm grubości i to właśnie to mi czasami sprawia dyskomfort.

Prawda jest taka, że przesiadłam się z 18cm x 4,5cm. Jak partrze na linijke, to nie wiem, jak mogłam to w siebie przyjać...
Ale nawet tamtego zdarzyło i się nie czuć zbyt dobrze, jak byłam mokra. A pytałam mojego obecnego, czy "nie jestem rozklapiocha" i on powiedział, ze nie.
A to potwierdza, ze pochwa się naprawdę bardzo rozciąga w zależności od sytuacji ;] no i istotna rzeczą jest to, ze pochwa się dopasowuje do danego członka

Powtarzam - orgazm mam z Nim za każym razem, a wygląda na to, ze wcale nie jest wiekszy od Ciebie, bober.
Proponuje Ci znaleźć sobei dziewczynę i dać spokój użalaniu się nad sobą ;]

pozdrawiam
boska_Alex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 18:05   #1823
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Być może Cię z kimś pomyliłam, jeśli tak, to wybacz, ale wydaje mi się, że to Twoje wypowiedzi na temat kobiet strasznie mnie wkurzają.
Cholerka, to mam nadzieję, że przestaną, bo chciałbym być szczęśliwy w miłości. :P
Cytat:
Napisane przez Demi93
Zależy co kto rozumie przez pojęcie stabilizacji i wygodnego życia. Dla kogoś to będzie możliwość oplacenia rachunków i własne cztery kąty, a dla kogoś innego porsche i wycieczka na Hawaje.
Wcale nie zależy. Po prostu jak dla jednej to Hawaje, to wybierze takiego, co jej to umożliwi, a jak druga się zadowoli stabilnymi 3 tyś miesięcznie, to wybierze takiego.
Stary 2011-04-23, 18:12   #1824
bober111
Rozeznanie

Cytat:
"Mężczyzna ma być przystojny, miły, wyrozumiały itd. i musi zarabiać."
Cytat:
Mężczyzna nie ma byc taki, jak mówia reklamy. Każda kobieta woli mężczyzn z innych charakterem
Znajdź mi kobietę która woli mężczyznę który jest nieprzystojny,niemiły, niewyrozumiały i w dodatku bezrobotny. Reklama jest skierowana do pewnej grupy docelowej w tym przypadku ludzi 25-45 którzy mają najwięcej kasy więc w reklamie zawarte są poglądy uważane przez większość z tych ludzi za prawdę więc reklama odzwierciedla przeważające w społeczeństwie wymagania do tego jaki powinien być mężczyzna, wzorzec społeczny dobrego męża.
Stary 2011-04-23, 18:14   #1825
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Demi93 nie masz ani jednego znajomego, którego chciałabyś zobaczyć nago?
A jakby w sieci krążyły jego nagie fotki, to byś ich nie obejrzała?
Nie . W obu przypadkach. W życiu nie spojrzałabym na takiego znajomego normalnie.

Cytat:
Wcale nie zależy. Po prostu jak dla jednej to Hawaje, to wybierze takiego, co jej to umożliwi, a jak druga się zadowoli stabilnymi 3 tyś miesięcznie, to wybierze takiego.
Ale wybór partnera życiowego to nie konkurs miss. Nie masz dwóch opcji do wyboru.
A jak facet odpowiada mi charakterem, wyglądem i wogóle cud, miód i orzeszki, ale w portfelu ma trzy dychy na krzyż, a mi się marzy wyjazd na Karaiby? Zostawić?

Cytat:
Znajdź mi kobietę która woli mężczyznę który jest nieprzystojny,niemiły, niewyrozumiały i w dodatku bezrobotny.
1. "Przystojność" to pojęcie względne.
2. Zależy co rozumiesz przez miły. Mój facet jest sarkastyczny, cyniczny i nieco złośliwy, a i tak go kocham.
3. Wolę, aby byl konsekwentny, a nie wyrozumiały.
4. Jak bezrobotny, ale odpowiedzialny i szuka pracy to problemu nie widzę. Jak bezrobotny, mieszka u mamusi i nie wie do czego słuzy Domestos to inna sprawa.

Cytat:
Reklama jest skierowana do pewnej grupy docelowej w tym przypadku ludzi 25-45 którzy mają najwięcej kasy więc w reklamie zawarte są poglądy uważane przez większość z tych ludzi za prawdę więc reklama odzwierciedla przeważające w społeczeństwie wymagania do tego jaki powinien być mężczyzna, wzorzec społeczny dobrego męża.
Jakby wierzyc we wszystko co mówią w telewizji, to wyszłoby na to, że co druga czternastolatka jest w ciąży. A można wiedzieć czego to jest reklama?

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2011-04-23 o 18:23
Stary 2011-04-23, 18:21   #1826
aptrp
Rozeznanie

Jak już pisałem, miało to być nawiązanie do słów bobera.
Stary 2011-04-23, 18:30   #1827
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Demi93 Dlaczego nie? A jakby był normalnym aktorem i była byś na premierze jego filmu i w jednej ze scen wystąpił by nago, z widocznym penisem?
Ale to jest przecież zupełnie inna sytuacja . Co innego na filmie, a co innego prosić "Ej, mogę zobaczyć twojego wacka?"
Stary 2011-04-23, 18:55   #1828
bober111
Rozeznanie

Cytat:
1. "Przystojność" to pojęcie względne.
2. Zależy co rozumiesz przez miły. Mój facet jest sarkastyczny, cyniczny i nieco złośliwy, a i tak go kocham.
3. Wolę, aby byl konsekwentny, a nie wyrozumiały.
4. Jak bezrobotny, ale odpowiedzialny i szuka pracy to problemu nie widzę. Jak bezrobotny, mieszka u mamusi i nie wie do czego słuzy Domestos to inna sprawa.
Jakby wierzyc we wszystko co mówią w telewizji, to wyszłoby na to, że co druga czternastolatka jest w ciąży. A można wiedzieć czego to jest reklama?
Nie odczytuj tego tak dosłownie chodziło o pokazanie pozytywnych cech dobrego mężczyzny i wśród nich na końcu było że musi zarabiać bo inaczej co to za mężczyzna umiejętność zapewnienia bytu rodzinie to jedna z cech męskości więc myślę że to kobiety pociąga jak facet umie sobie poradzić w życiu a nie jest frajerem bez perspektyw w tym sensie aptrp miał racje. To była reklama banku z Markiem Konradem mężczyzna musi zarabiać i ich bank niby też zarabia i jest męski, odpowiedzialny coś w tym stylu.
Stary 2011-04-23, 19:09   #1829
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Róznica w sensie, że głupio jest być sam na sam ze znajomym i patrzeć sie na jego penisa? Możesz popatrzeć z koleżankami.
Różnica polega na tym, że w filmie główny wątek nie toczy się wokół penisa głównego bohatera (chyba, że to film erotyczny, ale na taki bym nie poszła).
"Jolka przyjeżdżaj, Stasiek pokaże ptaka!" "O kurka, czekaj, już lecę!"
Cytat:
Nie odczytuj tego tak dosłownie chodziło o pokazanie pozytywnych cech dobrego mężczyzny i wśród nich na końcu było że musi zarabiać bo inaczej co to za mężczyzna umiejętność zapewnienia bytu rodzinie to jedna z cech męskości więc myślę że to kobiety pociąga jak facet umie sobie poradzić w życiu a nie jest frajerem bez perspektyw w tym sensie aptrp miał racje. To była reklama banku z Markiem Konradem mężczyzna musi zarabiać i ich bank niby też zarabia i jest męski, odpowiedzialny coś w tym stylu.
Nie zgadzam się .
Dla mnie samo szukanie pracy jest oznaką poradności życiowej.
A co z sytuacją, kiedy kobieta zarabia, a facet zajmuje sie domem?
BTW. Ta reklama nie ma na celu pokazania ci w jakim społeczeństwie żyjesz, tylko, że bank X jest lepszy od innych.

Edytowane przez 201607231707
Czas edycji: 2011-04-23 o 19:15
Stary 2011-04-23, 19:24   #1830
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Nie zgadzam się .
Dla mnie samo szukanie pracy jest oznaką poradności życiowej.
A co z sytuacją, kiedy kobieta zarabia, a facet zajmuje sie domem?
BTW. Ta reklama nie ma na celu pokazania ci w jakim społeczeństwie żyjesz, tylko, że bank X jest lepszy od innych.
Czy ma pracę czy szuka to są już konkrety w które nie wnikam poprostu według mnie nie poradność życiowa jest nie męska i ważne że w tym się zgadzamy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości