|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: mały penis...i moje wątpliwości :(
Te mniejsze to przecież nie 11cm i mniej tylko 13-15. Nie ma kobiet które wolą 11cm od średniej. Każda kobieta gdy zobaczy mojego członka nie zaprzeczy że byłoby fajniej gdyby był trochę grubszy i dłuższy.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-23 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
masz małego siusiaka utop się i po sprawie (wczesniej odrąb se pitaka zeby pozniej jak cie złowią w rzece, nie widzieli ze miales malego bo sie beda smiac), innego wyjscia juz nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Dlaczego ma znacznie? Przeczytałem cały wątek i doszłem do wnisoków że ma znaczenia po tym co wizażanki pisały. Często przewijał się tu temat dopasowania fizycznego. Piszesz że 10cm wystarczy a jak ktoś ma mniej niż 10cm to nie jest to już penis? Ma znaczenie a jak duże to zależy od długości i od konkretnej kobiety. Małym penisem nie zrobisz tego co dużym np. w niektórych pozycjach będzie wchodził zbyt płytko. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-23 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skojrzaył mi się film o krasnoludkach king size i tekst -na malucha?na malucha ![]() NIE,penis jest dla mnie tylko dodatkiem.bardziej podnieca mnie klata,pośladki,lub twarz.jednak nawet brad pitt spadłby z rankingu sex bomby,gdyby okazał się burakiem w słownictwie Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-04-23 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Rozeznanie
|
aptrp ma trochę racji chociaż trochę przejaskrawił. Można podsumaować jego wypowiedź cytatem z reklamy: "Mężczyzna ma być przystojny, miły, wyrozumiały itd. i musi zarabiać." Kobieta wystarczy że jest pachnąca a facet musi być zaradny życiowo, ma zdobywac dobra można te cechy z czystym sumieniem wpisać w męskość.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
Jak kobieta ma 30 lat i wciąż jest sama to też może przestać wierzyć w miłość i żę nadjedzie ten jedyny książę z bajki.
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Ważne ile te minimum wynosi według kobiety bo ja będę miał taką samą przyjemność z 20cm i z 6cm. Jeśli o chodzi o mnie to szacuję że większości kobiet(nielicząc wizażanek przesiadujących na forum o seksie i nimfomanek) powinno wystarczyć 13cm. Gdybyś zakochała się w mężczyźnie który ma te medyczne minimum wystarczające do zapłodnienia w sposób naturalny a nie czerpania przyjemności to wystarczyły by ci palce i język twojego TŻ???? Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-23 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
Dzikunie, to nie jest mój pogląd, to efekt obserwacji. Tak po prostu jest i mi się to też nie podoba. I nie mówię, że każda dziewczyna taka jest, nawet nie wiem, czy większość. Ale na pewno zauważalny procent.
Kobietę można kupić nie tylko 1,9m wzrostu, mięśniami, penisem, ale też perspektywą wygodnego życia, lub chociaż stabilizacji finansowej. Nigdzie nie napisałem, że dziewczyna poleci tylko i wyłącznie na kasę, po prostu mam na myśli pewną parafrazę myśli bobera, który twierdzi, że jak dziewczyna ma do wyboru dwóch podobnych facetów, to woli tego z większym. To ja mu piszę, że wiele dziewczyn mając do wyboru dwóch podobnych facetów, wybierze tego, który ma kasę. Mylę się? Karolynko - Twoja wiedza na mój temat mnie przytłoczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kobieta byłaby chyba głupia wybierając partnera do założenia rodziny nie biorąc pod uwagę jaki byt zapewni jej i jej dzieciom (chyba że sama się o to potrafi zatroszczyć). Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2011-04-23 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Penis to dla mnie akurat najmniej podniecająca część ciała mężczyzny. Cytat:
[QUOTE=bober111;26506611]Ważne ile te minimum wynosi według kobiety bo ja będę miał taką samą przyjemność z 20cm i z 6cm. Jeśli o chodzi o mnie to szacuję że większości kobiet(nielicząc wizażanek przesiadujących na forum o seksie i nimfomanek) powinno wystarczyć 13cm.QUOTE] Nimfomanka zadowoli się nawet kredką zawiniętą w folię bąbelkową ![]() Cytat:
Cytat:
2. Wolę chudzinki 3. Zależy co kto rozumie przez pojęcie stabilizacji i wygodnego życia. Dla kogoś to będzie możliwość oplacenia rachunków i własne cztery kąty, a dla kogoś innego porsche i wycieczka na Hawaje. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak,jak jednego faceta podniecają duże piersi,a drugi woli małe. czy to ma wpływ na jego fizyczne odczuwanie przyjemności?tylko na wizualne. Cytat:
![]() Cytat:
tak jak wspomniałam wcześniej.chętniej zobaczyłabym klatę,niż penisa. własnie oglądam stare odcinki CSI NY i zaciekawił mnie jeden aktor ![]() czy pomyślalam o jego penisie? NIE,tylko o jego klacie ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]() taka młoda,a taka mądra.super wypowiedź. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-04-23 o 17:49 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zostawił mnie dla innej. A ja postanowiłam być sama. Aż tu nagle poznałam mojego lubego. I hmm.. było duzo sceptycyzmu z mojej strony, później zauroczenie (ale bez fajerwerkow), później zaufanie no i.. zakochałam się ![]() Tak, myśle, ze właśnie to miałes na myśli piszac, ze 20 jeszcze się łudzą, że trafia w ideał. Ale nie ma ideałów, coś za coś. ![]() Mój luby jest uprzejmy, pomocny, opiekuńczy, szczery, spokojny, cierpliwy i etc ![]() Więc tka jak napisałeś, nie chodzi o kase samą w sobie, ale o stabilizacje i to o czym pisały dziewczyny już wcześniej, czyliu o poczucie bezpieczeństwa. Nie ukrywam, że sex z moim byłym był fenomanalny - ale tylko sex. Wiem, ze za żadne skarby bym do niego nie wróciła. a a'propo sexu z moim lubym, to nie było nigdy aż tak tragicznie. Nie miało okazji się poprawić, bo wyjechał na dwa miesiące, ale ja czekam wiernie i analizuje różne kwestie ![]() Co ciekawe - ja miałam z nim orgazm za każdym razem. Kwestia nastawienia i mięśni kegla. Jedyne co mnie wkurza tak naprawdę to to, ze on chce rzadziej niż ja. W sumie mogłabym się zamienić na 11cm, któremu się chce to robić kilka razy dziennie i jest pomysłowy w łóżku. A jesli chodzi o długie penisy to boli w niektórych pozycjach ZAWSZE. Po prostu zdarza się, że się nie miesci ;] A już na pewno nie wyobrażam sobei np sexu analnego z taką wielką pałą! Auć (wiem, co mówię, bo mam porównanie ![]() bober, pisałeś, ze masz około 4cm grubości i 11cm długości. własnie to sobie wyraźnie wyobraziłam i jestem peewna, że gdybym kochała kogoś o takich "parametrach" to nie byłoby najmniejszego problemu z łózkiem ![]() Mój luby ma jakies 13cm (nigdy nie mierzyłam) w sumei może nawet 12, jak tak patrze na linijkę.. Ale nie dam sobie uciąć głowy! na pewno poniżej 14cm (normy krajowej). i jakies 3cm grubości i to właśnie to mi czasami sprawia dyskomfort. Prawda jest taka, że przesiadłam się z 18cm x 4,5cm. Jak partrze na linijke, to nie wiem, jak mogłam to w siebie przyjać... Ale nawet tamtego zdarzyło i się nie czuć zbyt dobrze, jak byłam mokra. A pytałam mojego obecnego, czy "nie jestem rozklapiocha" ![]() A to potwierdza, ze pochwa się naprawdę bardzo rozciąga w zależności od sytuacji ;] no i istotna rzeczą jest to, ze pochwa się dopasowuje do danego członka ![]() Powtarzam - orgazm mam z Nim za każym razem, a wygląda na to, ze wcale nie jest wiekszy od Ciebie, bober. Proponuje Ci znaleźć sobei dziewczynę i dać spokój użalaniu się nad sobą ;] pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jak facet odpowiada mi charakterem, wyglądem i wogóle cud, miód i orzeszki, ale w portfelu ma trzy dychy na krzyż, a mi się marzy wyjazd na Karaiby? Zostawić? Cytat:
2. Zależy co rozumiesz przez miły. Mój facet jest sarkastyczny, cyniczny i nieco złośliwy, a i tak go kocham. 3. Wolę, aby byl konsekwentny, a nie wyrozumiały. 4. Jak bezrobotny, ale odpowiedzialny i szuka pracy to problemu nie widzę. Jak bezrobotny, mieszka u mamusi i nie wie do czego słuzy Domestos to inna sprawa. Cytat:
Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-04-23 o 18:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Rozeznanie
|
Jak już pisałem, miało to być nawiązanie do słów bobera.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
"Jolka przyjeżdżaj, Stasiek pokaże ptaka!" "O kurka, czekaj, już lecę!" ![]() Cytat:
![]() Dla mnie samo szukanie pracy jest oznaką poradności życiowej. A co z sytuacją, kiedy kobieta zarabia, a facet zajmuje sie domem? BTW. Ta reklama nie ma na celu pokazania ci w jakim społeczeństwie żyjesz, tylko, że bank X jest lepszy od innych. Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2011-04-23 o 19:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Czy ma pracę czy szuka to są już konkrety w które nie wnikam poprostu według mnie nie poradność życiowa jest nie męska i ważne że w tym się zgadzamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.