|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
ja puchnięcia nie doświadczam... więc w temacie obrączek i piździonków się nie wypowiem. Noszę i zakładam, gdy wychodzę, czyt. raz na ruski rok.
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie lepiej byłoby sie zgłosić do szpitala na KTG? Czy u Was tego nie praktykują? |
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby, zjedz cos slodkiego i poloz sie. Moze to ja rozrusza? To nagla zmiana ruchow czy ciagle byla leniwa w brzuszku? Bo jak nagla i Cie to martwi ja bym pojechala dla spokoju sumienia na ktg
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie, to czarna (i bezsensowna) magia. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Baby, tu się zgodzę z Jerzyczką i Tygryskiem. sprobuj ją rozruszać słodkim, a jak nie da rady, to zrobić ktg, informując, że widzisz spadek ruchów. |
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam, ostatnio pisałaś, że gin Ci mówił, że jak coś się będzie działo to żebyś jechała na IP. Może jedz skontroluj czy wszystko jest dobrze.
|
|
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
|
Nebula, dla mnie to uroki nfzu. Nie wiem czy Wam pisalam,ale ostatnio jak bylam na ktg to pan doktor,ktory byl na dyzurze (z moim prowadzacym sie minelismy) stwierdzil,ze nie oceni ktg bo nie. Mam jechac prywatnie do lek prowadzacego. Ja na to,ze za ktg zaplacilam a on ze nie musi na nic patrzec i zamknal mi drzwi przed nosem. Dopiero polozne sie wkurzyly na tego buca i wziely ten zapis ode mnie i powiedzialy,ze jest ok mimo ze im niewolno oceniac. Jak dla mnie jakas paranoja,jak ten lekarz bedzie na obchodzie to chyba mi sie cisnienie podniesie. Frajer.
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U Was sama musisz pobrać wymazy? Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakbym jemu smarowala kase przez cala ciaze to pewnie wycalowalby te kartke z ktg. A tak: jestes na nfz w szpitalu to ja jestem Twoim panem i wladca. Az sie wkurzylam znow jak sobie przypomnialam, chyba zapomnialam wam o tym wtedy napisac.
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponoc to jeden z najgorszych typow w szpitalu. Jest taka łajza,ze koniec. Na szczescie moj gin z nim cc nie przeprowadza, jakbym go zobaczyla w sali to chyba bym sobie sama narkoze zaaplikowala zeby nie patrzec na te twarz ;p
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Tym samym przypomnialam sobie,zeby obsmarowac tego durnia na jakims forum oceniajacym lekarzy
|
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za palant
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki buc! To wychodzi na to ze jak chodzisz przez cala ciaze prywatnie to i prywatnie moze jeszcze masz rodzic? Parodia normalnie. Pracuje tam to jego zakichanym obowiazkiem jest spojrzec i ocenic...
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba przedzwonię do szpitala i się zapytam co robić w takiej sytuacji. ale coś czuję, że dostanę kartę darmowego uczestnictwa w spływie Dunajcem ... |
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety czasami trzeba takich kretynów ściągać na ziemię. I informować, że gdyby nie Ty to on nie miałby roboty. Aaaa i uprzemię donoszę, aczkolwiek z wielkim obrzydzeniem, że pan X robi tak i tak. Informacja do dyrektora i do NFZtu. Tak samo jak sobie szanowni lekarze wychodzą wcześniej z przychodni niż mają godziny dyżurowania.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
niepozorna gratki
![]() Moja też zawsze o to pyta Ale raczej z ciekawości. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
yy, a mogłabyś napisać coś więcej na ten temat? chyba mi gdzieś umknęło, gdy pisałaś o wzroku i ograniczeniu co do naturalnego porodu. Jest jakaś górna wada wzroku, która określa w jaki sposób rodzić?
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Wada wzroku nie, ważna jest przede wszystkim jakość siatkówki.
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
a ok, dziękuję
to trzymam kciuki za pomyślny personel przy porodzie
|
|
|
|
#1819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w trakcie ktg a pol godziny po wyjsciu moze sie wszystko wydarzyc. A maz pracuje od 16,jesli mu powiem ze jade do szpitala na ostry dyzur to umrze z nerwow :-/ Cytat:
Wlasnie jak leze to zupelnie nic,ani jednego ruchu. I dzisiaj po raz pierwszy nawet po soku pomaranczowym nie chciala sie ruszyc. Cos mam wrażenie ze to zwiazane ze zmiana pozycji,przekrecila sie i może teraz miejsca juz nie ma zeby sie ruszac. Jedyne co to kombinuje jak sie do mojego prywatnego gin dostać na usg zeby zobaczyć czy nie jest jakos lekko pepowina docisnieta czy coś,bo skoro sie przekrecila (serce w innym miejscu) to wszystko moglo sie wydarzyc Cytat:
Czekam na wyklad o porodowce w szpitalu,4 krzeselka na 20 ciezarnych,rewelacyjna organizacja...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lekarz kretyn, obsmaruj go! Czarnula a chcesz cc czy sn? Baby ja bym jechala do szpitala. Po moim przypadku wiem ze trzeba kontrolowac jesli Cie cokolwiek martwi. Ej tak sobie po cichu mysle ze moze jakby mi go dzis dali to bysmy w piatek wyszli rosi: no bo w sumie 3 dni nas poobserwuja razem i chyba styknie nie?Nie musze mowic ze nie mamy lozeczka,materaca, monitora oddechu, przewijaka, wanienki itp? ![]() W czwartek tz najezdza na IKEE bo ostatni bylo tyle ludzi ze uciekli stamtad z mama ![]() A laska ode mnie z sali jutro ma 4 dobe po cc i mowia jej ze raczej do domu pojdzie a ona..nie chce O.o Bo ty ma polozne noworodkowe cala dobe a w domu co zrobi.. ech. Polozna jej mowila - kp 15 minut z jednego cyca i 15 z drugiego. Ma ssac i polykac. Karmils go 40 minut po czym zawiozla na noworodki 'bo ona chyba nie ma pokarmu' a z noworodkow go odwiezli bo nie moga go dokarmic bo on juz tersz wymiotuje z przejedzenia.. ona swoje ze pokarmu nie ma, polozna jej scisnela cycka i oczywiscie leciii mleko.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję ze Mała się rozrusza ![]() Przyszedł wynik gbs - ujemny
|
|||
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Baby przepraszam, że to powiem, ale nie rozumiem Cię. Najpierw mówisz, że się nie rusza, że nie masz co zapisać w karcie ruchów, i że się martwisz, a nie chcesz na izbę jechać bo trzeba czekać w kolejce i mąż się zmartwi. To ja już nie wiem co jest ważniejsze. Siedziałabym i cały dzień w tej poczekalni, żeby dowiedzieć się że jest wszystko ok.
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po co się decydowała na dziecko?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nie podchodzę już do tego na zasadzie chce czy nie chce i tak nie mam na to wpływu. SN ok, fizjologia, ale jeśli miałabym mieć potem jakieś problemy ze wzrokiem już wolę żeby mnie kroili.
Nebula, ewusia |
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Dotka na pewno kupią wszystko i na wasz powrót do domu będzie już wszystko stało gotowe. Ta dziewczyna jest naprawdę dziwna, od razu bym wstała i się pakowała jakby mnie chcieli do domu wypuszczać, i siedziałabym jutro zwarta i gotowa czekając na wypis. Karmienia nie skomentuję
|
|
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dotka strasznie sie wzruszam jak czytam Twoje poszty o postepach Witka Współlokatorka z sali ewidentnie sie ze soba pieści jakby to mój mąz powiedział, takie pieścidełko
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak się dowiem, że wychodzę ze szpitala, to się tak szybciutko spakuję jak nigdy
Nie lubię szpitali, no ale kto lubi.
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne maleństwo. trzymam kciuki, by Was za te kilka dni do domu puścili Byłoby super. A mąż na pewno da radę z Ikeą można listę zakupów zrobić przez sieć, spisać nr alejki gdzie dany produkt się znajduje w magazynie i odebrać, nie iść z tłumem przez całą ikeę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

rosi: no bo w sumie 3 dni nas poobserwuja razem i chyba styknie nie?