|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
on tired little feet
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
![]() |
#1802 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1804 | |||
Konto usunięte
|
Nikt mnie nie rozumie
![]() Jego wybitna osobowość polega na tym, że on się zachowuje, jakby myślał, że ja reaguję serio i cokolwiek robię serio. A odkąd się dowiedziałam, że powinnam siedzieć samotnie w domu, nie wydzwaniać, nie pisać, nie spotykać się z bezwaginnymi psiapsiółami - od gościa, którego ledwo znałam i co w naiwności swojej uznałam za żart, i żeby uczynić ten żart jeszcze lepszym, ciągnęłam to dalej, robiąc sobie jaja, bo podówczas wydawało mi się to zabawne. Cytat:
Ale zainteresowany był słabo, bo jak chciałam o II wojnie to stwierdził, że on się lepiej odnajduje w wyprawach krzyżowych, ale też się nie odnalazł. To nie jest warunek do zażywania rozrywki. Zapomniałam doprecyzować, że poziom a1 się nie liczy. Dopiero jakbym się z nim przespała to bym się kwalifikowała na szmatę bez zasad. Jeszcze się nie splugawiłam. Jak to nie? Przecież napisałam "Kocham Cię" a nie " ![]() Cytat:
Nie tak znowu niewiele tych widzeń. Przez te dwa tygodnie to >6 godzin dziennie, a potem niewiele mniej. Co nie zmienia faktu, że to, co sobie wymyślił, cokolwiek to jest, jest śmierdzące. Chyba, że się o tych krucjatach douczył i chce podejść do egzaminu poprawkowego. Cytat:
Zauważył zmianę -> pomyślał, że może by się jednak dało ruchnąć -> przypomniał sobie, że nie szło za dobrze -> odpuścił. Trzy takie próby + ten maksymalnie żałosny tekst tym razem, no bez przesady. Przecież nie można być aż tak durnym, żeby brać to poważnie. Chociaż. Ewidentnie wyglądam na aż-tak-durną-żeby-brać-to-na-poważnie. Co dowodzi niezbicie, że historie, których nie opowiadam są znacznie lepsze. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Walnęłaś głupotę, zdarza się, nie wiedziałaś. Ale to, że teraz idziesz w zaparte, że nawet sama zacytowałaś siebie i dokładnie ten fragment, żeby dopisać... wyższy poziom, wręcz artystyczny. Będę się zachwycał długo. Cytat:
![]() Nie zmienia to w niczym faktu, że wydłuża - czy tego chcesz, czy nie chcesz. NHS musi znać dane tych lekarzy, lekarz powinien, ale założę się, że czasem nie zna i zwraca się z pytaniem do NHS. W ten sposób pacjent ma dodatkowe ogniwo w łańcuchu, które bez wątpienia opóźnia. Dlatego najlepszym rozwiązaniem dla pacjenta byłaby możliwość bezpośredniego zwrócenia się do NHS i otrzymania odpowiedzi bezpośrednio od NHS, zamiast zmuszać lekarza, jak w GB czy uzależniać od jego dobrej woli, jak było w PL. Ale nie, na pewno nie wydłuża, na pewno Twoja opcja najTwojsza, dopisać dopisać! O adoratorze Adeedry się nie wypowiadam, nie moja bajka. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Odkrecilam niechcacy gaz i przez godzinę się ulatnial :O wyszłam przed kamienice i siedzę na schodach, a okna w mieszkaniu otwarte. Będę żyć? Bo serio nie wiem.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | ||||||||
BAN stały
|
Syrenka się jarała, ale już zmieniła front. Surprise, surprise.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
<nakłada prezerwatywę> - Ale ten twój mandaryński to biegły jest? - Nie, a1, a co? - Tam są drzwi, twoje ubrania są już pod oknem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Konto usunięte
|
Ano mam.
Nic Ci nie będzie. Gaz z kuchenki Cię nie zabije. Przy ciężkim stężeniu zmuli i sprowokuje mdłości, nic więcej. Chyba, że pojawi się iskra. Bo wtedy to yeebudut. Czad zabija, gaz kosztuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Masz fetysz min. 1 języka obcego biegle? ![]()
![]() |
![]() |
#1812 | ||||
Konto usunięte
|
?
Nie. Cytat:
Tak. Cytat:
Ale jeśli chodzi o języki to nie. Ja azjatyckich ni huhu, bałabym się zaryzykować, że zostanę oszukana. Jestem ich żądna użytkowo, nie ideologicznie. Nie zawsze, może być rzadziej. Tylko krucjata by nie śmierdziała. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Wiem, o co chodzi w bardzo złej opcji. Trzecia może wypaść tak samo, ale nie będzie tym samym. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
nowe konto i wątas!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czekam na egzamin poprawkowy ![]() z takim stażem na wizażu i w takie jednorożce wierzysz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jest lista klinik aborcyjnych współpracujacych z NHS. z tym, że zwykle laski nie robią tego przez internet, a idą do GP albo do sex clinic i tam się dowiadują, że jednak ciąża, mówią, że chcą aborcję, i osoba przyjmująca drukuje im listę pobliskich klinik. GP nie wykonuje aborcji, więc nie ma się tu czym zasłaniać ani od czego uciekać. JEŚLI kobieta jest w szpitalu i tam się okazuje, że jest w ciąży i chce aborcji i akurat lekarz ją prowadzący odmawia przeprowadzenia, to wtedy właśnie odsyła ją do innego lekarza ginekologii, który aborcję przeprowadzi. to mniej więcej zajmuje pół godziny, bo po prostu podaje imię kolegi/koleżanki w danym przybytku, która wyda oświadczenie, że kobiecie przysługuje aborcja. następnie robi to drugi lekarz (potrzebne są dwie opinie) i można jechać na zabieg. nawet, jeśli lekarz jest nieprzytomnym matołem i nie zna nikogo, to sprawdzenie tego w systemie zajmie mu ok. 10 minut. więc nie pieprz głupot o systemie, o którym nic nie wiesz i na dodatek nie jesteś w stanie przeczytać informacji, które już podałam. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja mam. i nie fetysz, a wymóg konieczny. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
on tired little feet
|
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
BAN stały
|
Najpierw zareagowała entuzjastycznie, a teraz już zupełnie bez entuzjazmu się wypowiada.Tak.
No jak? Przecież pisałaś zarówno w Koszmarnych spotkaniach, jak i w głęboko skrywanym wątku o głęboko skrywanych sekretach, w każdym razie o nim. I nie jest do odstrzału? No moooże być, a może nie być, co to zmienia? To nie wystarczająco śmierdzi? Cytat:
No jak nie, jak tak?Jaka jest różnica? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
bo kahoko ma kolejne guano na głowie i nie ma siły na entuzjazm.
Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-04-08 o 20:25 Powód: już nawet pisać nie umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
Już komponuję.
Pół wizażu zdruzgotała wieść o tym, że gość, którym się ekscytowałam zasugerował mi coś, co gdyby było prawdziwe, to by mnie zabolało, więc założyłam, że nie było i potem to już tylko czort wiedział, o co komu chodzi? Ale tego to ja się dowiedziałam na wizażu. Niby wiedziałam, że przyjaciółka sobie taki styl życia wybrała, ale miałam gościa za kosmitę. No i nie miałam możliwości obserwacji, bo poleciałam razem z kolegami, dopiero potem się klarowało, a wtedy już dziecko miała i nie szło ocenić, co wynika z opieki nad tymże, a co z finezji ukochanego. Tak. Zawsze. Wy tak nie robicie? Jakby wam nagle wyjechał z informacją nie do zaakceptowania to jeszcze bzykanko pożegnalne przed wyp*erdalaj? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
on tired little feet
|
Ze wzgledu na akcent- TAK TAK TAK. A Irlandczykowi bym nawet "pol" uciela bo słuchać ich to orgazmm
![]() Nie znam żadnego Anglika który zna inny język niż ojczysty, fakt że 90% których znam to inżynierowie zakręceni jedynie na punkcie technologii, a wszyscy wychodzą z założenia "po co?". I w sumie to ich doskonale rozumiem
![]() |
#1821 | |
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masochizm. Cytat:
Cytat:
ani to seksy, ani zrozumiałe. dziwnych znasz Anglików. w mojej pracy sporo jest dwu, czasem nawet trzy języcznych, a profesja tego nie wymaga. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() Ci "moi" Anglicy mówili że nie mają zdolności do języków i nie potrzebują ich ale ze gdyby musieli to by się pewnie przysiedli i uczyli. Paru dukalo po francusku, jeszcze gorszym francuskim niż mój ![]() Czemu jezyk obcy to wymóg konieczny żeby iść do łóżka? Mi by do głowy nie przyszło pytać jakiegoś przystojniaka o wykształcenie idąc z nim do łóżka, jeśli chodzi jedynie o seks to super wygląda = biere.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Konto usunięte
|
Nie.
Cytat:
Na pewno nie wspominałam o wszystkich. Nie zrobiłabym sobie tego. O którego Ci chodzi? Jest, ale to nie powód, żeby się z nim nie spotkać. A co ma zmieniać? Napisałam, że nie tak znowu niewiele razy się widzieliśmy. No wystarczająco. Dlatego jestem podekscytowana. Bajer nie zaćmiewa umysłu. Przynajmniej nie w istotnym stopniu. Jak zbajeruje to zbajeruje. Jak się wchodzi na ring, to się dostaje w ryj. Ok. Jestem oszalała z tęsknoty za jego finezyjnymi żartami o Fryderyku Barbossie-nie-Barbarossie. Wyjdzie mi na głowę i będę wokół niego chodzić na kolanach. 8 cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |||
BAN stały
|
No to co? Było w Koszmarnych spotkaniach.
Cytat:
Tyle przegapiłam ![]() A nie będziesz płakusiać potem? I to tak, że jak założysz nowe konto i zmienisz styl, to Cię zgłoszę jako kolejne konto Olkaszy? Cytat:
![]() Cytat:
Ale który to 12 cm, a który TŻ size? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
Konto usunięte
|
No to radości sporo wlałam w ich serca tym wyznaniem swoim.
Teraz już nie jest nieznany, bo przez pół roku nadrabiałam. Semantyka. Bez języka nie ma orgazmu. Cytat:
Poza tym parę tygodni temu jak się oburzałaś, że nie oglądałam supernatural od trzech lat, to mi zachwalałaś jakąś rudą z angielskim akcentem - poznałaś ich dogłębnie i znudziłaś się brzmieniem od tamtej pory? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu masz zapowiedź: z tym, że to są wszystko ludzie mówiący bardzo ładnym brytyjskim angielskim. jak wychodzisz do sklepu, na ulicę, do pubu, to jest masakra. Londyn: obejrzyj 'the only way is essex', albo 'filth'. albo to, bez napisów: oni sami siebie nie rozumieją. dzień jak codzień tutaj ![]() Cytat:
Cytat:
na partnera tak. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2016-04-08 o 21:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, w końcu konkrety. ja też ![]() może któryś ma mikro? Cytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- z tymi akcentami to trochę tak, jakby ktoś się nasłuchał Michała Żebrowskiego i pokochał polszczyznę, po czym przyjechał do Polszy i zastał Ziutka pod budką z piwem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Konto usunięte
|
Wtedy wizaż czytałam w okolicach włosów, paznokci i świeć-panie-nad-jego-duszą-wc.
Co ma jedno do drugiego? Dbam o zachowanie swojej niewinności. Nawet jestem w stanie się rumienić, jeszcze. A zakładasz, że satysfakcjonujące uzasadnienie istnieje?Boszsz. Ale z nim się spotykałam w marcu 2015, żądania przedstawił pod koniec miesiąca. To było po nawiązaniu towarzyskich stosunków międzykontynentalnych, ale przed nawiązaniem cielesnych, a to z kolei poprzedzało przedstawienie żądań i pisanie w tamtym wątku też. Ty tak ironicznie, czy przegapiłaś też kilkugodzinną akcję na intymnym jaką urządził srajfajter do spółki z jakąś pindzią, którą oburzyło to, że odradzałam jej jej Mohameda i jak odkryła ze zgorszeniem, że sobie samej nie odradziłam, a to co pisałam, pisałam jej z zawiści, bo jej jest bardziej romantyczny. A potem latali za mną po wątkach i dostarczali gawiedzi mój newsletter waginalny? Cytat:
Ale niepłakusiania w ogóle to nie obiecuję. Jest takie słowo jak "niepłakusiania"?! Co to za dzika gwara? Jak potem będę chodzić taka smutna, to mnie na pewno ktoś pocieszy. I znowu będzie coś ciekawego. Negacja w ostatnim stadium rozpaczy ![]() Na wzroście. Tak użytkowo to bardzo-zły-pomysł ma jakieś 17, nie wiem ile ma nwocmc, więc nie mogę podjąć decyzji w zgodzie ze swoją wrażliwością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.