|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
![]() Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Tz mi przyniosl ciasto od kolegi, piernikowate
|
#1803 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej! Jak Ty wróciłaś to może i Nimfa wróci ze swoimi fajniutkimi kotami Czy to Ty jesteś posiadaczką tych dwóch pięknych dużych psów? Pamięć już nie ta ![]() Cytat:
Hej! Ja pamiętam ![]() Cytat:
Kondolencje ![]() Cytat:
Herbatka! Hura! Podeślę dzisiaj adres ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Ha! Obejrzałam wszystkie wasze zdjęcia, w tym pieski
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci współczuję
Musicie się czuć paskudnie ;(Jej jak miło! Cytat:
Średnie 20 kg Fajnie, że nas pamiętacie! <3
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście mówiąc MY miałam na myśli wszystkie babunie team ![]() Jak widać najpierw muszą jesienne badziewie wyprzedać ![]() Cytat:
CBT Edytowane przez mika93 Czas edycji: 2016-10-14 o 20:48 |
||
|
|
|
#1807 |
|
Zadomowienie
|
Madzia przykro mi
![]() w jednym sklepie widziałam juz świeczki świąteczne itd i kupiłam jedną świeczke ale zwykłą i do tego kamyszki czerwone do stroika :P |
|
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W poniedziałek w Biedronce obowiązkowa "lektura "dla maniaczek świątecznych ![]() http://www.biedronka.pl/pl/product,i...-anthea-turner
|
|
|
#1809 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1810 |
|
Raczkowanie
|
Ja też
Wiem już co będę robiła w poniedziałkowy poranek -maraton po Biedronkach żeby zdobyć za 10 zł Sprawdziłam z ciekawości jak w Empiku cenowo to wygląda i szok -49zł ![]() http://www.empik.com/perfekcyjne-swieta-turner-anthea,prod58761307,ksiaz ka-p
|
|
#1811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, takie pytanie o woski - mam elektryczny podgrzewacz, woski do "elektryków" pachną mi aż za mocno, wręcz duszaco. Za to yankee prawie nie czuję. Za mała temperatura czy co? (W instrukcji jest, żeby używać tylko i wyłącznie wosków danej firmy bla bla, no ja w to nie wierzę, bo jak roztapia wosk, to pachnie - miałam inne woski do "elektryków" innej firmy albo noname i pachniały aż za mocno, a yankee gdzieś tam nutka...) No co jest? Stare woski czy jak?
To działa tak samo jak kominek na świeczkę-podgrzewacz. Jest miseczka na wosk i baza - na prąd. Normalnie byłoby na świeczkę. Olejki pachną mocno, sprawdziłam. Tylko yankee mi nie pachnie ![]() Ile godzin taki wosk yankee powinien pachnieć? Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2016-10-15 o 02:12 |
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak miło!
Cytat:
No się wie! ![]() Wstałam rano w nastroju wybitnie świątecznym - ciepło, czekoladowy zapach świeczki YC z wczoraj...Fajnie
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
A mi dzisiaj powietrze pachnie wiosną. 😉
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobre pytanie, mi pachnie intensywnie 15 minut, potem czuję samą stearynę, której ja nienawidzę
dobrze, że więcej zapachów nie kupiłam, choć te są piękne. Dziewczyny tu poleciały jakieś inne woski, trzeba będzie tamte spróbować ![]() Sugarfree, ja też pamiętam oczywiście i dalej wyjść z podziwu nie mogę dla tych Twoich przepięknych modeli 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1816 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak się cieszę, strasznie mi miło, że tyle osób pamięta o nas! <3 Ale fajnie! Czy ktoś jeszcze dzisiaj siedzi w pracy? Proszę się łączyć ze mną w bólu
|
|
|
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo współczuję, trzymajcie się!Cytat:
nie mogę się doczekać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1819 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za zapach YC? Cytat:
U mnie dziś tylko 4 stopnie, miło się chodzi po dworze ![]() Chyba muszę mamę wysłać do biedry na polowanie, chcę tę książkę!!!
CBT Edytowane przez mika93 Czas edycji: 2016-10-15 o 12:07 |
||
|
|
|
#1820 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny!
![]() Witam się i ja! Powróciłam ![]() Cytat:
)_ a także te, których nie wymieniłam, bo pamięć już nie ta Nowe, stare a także Wasze psiarnie i kociarnie, super Was Znowu widzieć, stęskniłam się !z góry Muszę Was przeprosić, bo moje sporadyczne posty będą długie ![]() Ale, modlę się by wytrwać jeszcze 2 tygodnie. Potem rzucam pracę i robię sobie dłuższe wolne, przynajmniej 2 miesiące, na zebranie myśli, rekonwalescencję , odpoczynek ... Listopad będzie czasem na spokojne pakowanie, zamierzamy się z Tż przeprowadzić do Wspólnej chałupy, W końcu O ile nas administracja i wyśrubowane wymagania nie zabiją A w nowym mieszkaniu- w ramach relaksu i resetu od wariackiej codzienności- napaliłam się na zrobienie swoich pierwszych w życiu cotton balls Śnieżnobiałe, zamiast bombek na choinkę Poza tym, 2 tyg temu byliśmy w PL, to był 1-2 października, zaszliśmy do małego Sklepiku Almi Decor w Toruniu, a tam już w kąciku stały wypakowywane pudła ze Świątecznymi duperelkami Piękne, ręcznie robione, klasa ![]() I pochwalę się- kupiłam swoje pierwsze W życiu woski YC Za dużo tego dziadostwa mają tam ![]() Ale.. nie odpaliłam jeszcze żadnego ![]() Bo kupiłam też olejki w Starej Mydlarni, Kawa Oraz Miód z mlekiem, który palę cały czas, jest taki.. ciepły i kocykowy ![]() Cytat:
Powiedziała, że W życiu nie czuła się tak upodlona , zażenowana i zgwałcona mentalnie walcząc z armią starych babek ![]() Cytat:
![]() Nie pamiętam dokładnie, która to ale moja No . 1 to ta niebieska, bez rumu Ja z kolei kupiłam teraz Magic Apple... pić tego nie mogę , wstrętna Jak dla mnie bez smaku, jałowa strasznie, jak gorąca woda z aromatem :/ Cytat:
Mam dziś koncert o 19h ale jestem tak Zmęczona i zdezelowana, Że nie umiem się cieszyć i nawet manicure mnie przerasta
Edytowane przez Y a s m i n e Czas edycji: 2016-10-15 o 12:02 |
||||
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciła i nasza Paryżanka
![]() Polubiłam wczoraj chyba milion kolejnych świątecznych Stron na fb. Gapię się na te obrazki jak sroka w gnat ![]() Jeszcze prawie tylko 2 tygodnie i będzie Wszystkich Świętych, które lubię, a potem...
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Yasmine
|
#1823 | ||||||
|
Bang Bang Bang
|
Któraś z dziewczyn tutaj wspominała coś o tym, że świąteczna kolekcja ma się pojawić pod koniec tego tygodnia, przez to tak mnie nosi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szybciej tam z tym badziewiem, człowiek się niecierpliwi, a tu nadal to jesienne coś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze pamiętam, że poznałaś swojego chłopa na koncercie? Czy coś pomyliłam? W każdym razie super, że Wam się układa Koniecznie pochwal się efektami, gdy już zmajstrujesz coś z cottonami! Miód z mlekiem brzmi cudnie Ja dziś specjalnie wytargałam męża z łóżka z samego rana i polecieliśmy do Lidla zobaczyć, czy i u nas będzie torebkowa bitwa Stwierdzam, że było nawet dość kulturalnie - żadnych przepychanek i szarpania Połaziliśmy po sklepie robiąc zakupy kilkanaście minut, a po tym czasie i tak byłoby z czego wybierać.Teraz tylko czekać na kocyki Oglądacie dziś Kevina? ![]() Do Świąt zostało 69 dni!
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny! I przepraszam za wtargnięcie
![]() Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
#1825 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Na bank się podzielę efektami cottonów Pomyślałam, że zrobię je metodą na wodę i cukier. Czy któraś już tak robiła? Wystarczy, czy lepiej na Vikol (chdercia jak to się pisze... )Wrzucam foto zdobyczy.. A olejek Czadzi, aż miło ![]() Jest słodki, taki przytulny, ociepla wnętrze, szczególnie gdy jest zimno za oknem.. Ładnie capi takimi... ciastkami jakby I tak, jest intensywny ![]() A ja Wam zazdroszczę tych perełek sklepowych ![]() Cytat:
Edytowane przez Y a s m i n e Czas edycji: 2016-10-15 o 13:28 |
||
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Whoopie pie
Cytat:
gratuluję takiego poważnego kroku ja swoje zapachy YC już wyjęłam z zimowania i cieszę się nimi na półce ![]() Cytat:
Wybieraj co chcesz, Ru w gratisie
|
||
|
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Y a s m i n e, hej! ![]() Czeka nas chyba ponownie ta walka, bo widziałam dziś reklamę, że znów torebki wchodzą do Lidla, ale nie wiem kiedy ![]() Ja oglądam Kevina! Jestem cały weekend sama w mieszkaniu i chyba nie mogłabym sama mieszkać. Nudzę się tak, że zamiast odpoczywać to się męczę tym siedzeniem i szukaniem sobie zajęcia
|
|
|
#1828 | ||
|
Carpe Diem!
|
Nie uwierzycie! Małżonek od wczoraj SAM włącza świąteczne piosenki
Także ten tego, jestem w szoku ![]() Cytat:
My byliśmy wczoraj na koncercie. Szef sponsorował. Najpierw była kolacja, alkohol a potem koncert. Było bardzo fajnie pomimo tego, że nie wszystkim Holendrom z firmy pasowało, że i Polacy zostali zaproszeni i o zgrozo, za nas też zapłacono Cytat:
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po dłuższej przerwie
|
|
|
|
#1830 |
|
Naczelny Hipster
|
Torebki w lidlu juz sa ;D jutro bede (ale nie po torebke xD) i jestem ciekawa krajobrazu po bitwie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Cześć dziewczyny, odkąd byłam mała zawsze kocham święta, celebruję ten czas, zmieniam wystrój mieszkania...no i udzielałam się tutaj na wątku, ale z czasem się trochę pogubiłam, bo zainteresowanie przerosło nasze najśmielsze oczekiwania 
Czy to Ty jesteś posiadaczką tych dwóch pięknych dużych psów? Pamięć już nie ta 

Wcześniej po prostu raz po raz podbierałam co tam stało w mamy zbiorach 
Nie mam pojęcia o czym mówisz... 

dobrze, że więcej zapachów nie kupiłam, choć te są piękne. Dziewczyny tu poleciały jakieś inne woski, trzeba będzie tamte spróbować
19.09.2015

Powiedziała, że W życiu nie czuła się tak upodlona , zażenowana i zgwałcona mentalnie walcząc z armią starych babek
Jak dla mnie bez smaku, jałowa strasznie, jak gorąca woda z aromatem :/