![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Beata, te psikacze na odrosty, wedlug mie, nic nie wartaja, przynajmniej ja nie trafilam na taki, ktory u mnie dziala
![]() Najlepiej chyba sprawdza mi sie ta odzywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...roma-care.html , nie jest to cudo, ale dla mnie lepsza od collistara. |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam jeszcze ten korektor, który polecała Kama.
Aha - zapomniałam wam napisać, że gdzieś czytałam na temat produktów Anastasii na ebay - to są podróbki, po prostu oryginalne są tak trudno dostępne że mało kto je widział na oczy i nie ma porównania. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Gosia, a ty co chcesz kupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Gang Iren
|
Caffe, korektor chcę też. I bb misha. I z holiki płyn do skórek. I może jeszcze coś wypatrzę.
Ale czytam fajową książkę. Śmieję się jak głupia. Taka mega zakręcona. "Autostopem przez galaktykę".
#1804 |
Zakorzenienie
|
Gosia - a nie było też takiego filmu?
Co to za płyn? |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Gang Iren
|
Caffe, możliwe, że był film. Nie widziałam.
Płyn, co zmiękcza skórki od paznokci i odsuwasz je sobie. Nie używasz?
#1806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.filmweb.pl/Autostopem.Przez.Galaktyke Alan Rickman "glosowo" jako depresyjny robot-bezcenne ![]() No i wychodzą ![]() Pozazdrościć Brytyjczykom mobilizacji i frekwencji ![]() ![]() Uklika, dzięki, zerknę i na tamten preparat. Juz gorąco;( Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-24 o 07:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Ranek zabójczy
![]() Poranny ptaszek ze mnie. Przed pracą wykonałam nawet dwa prania. Posiedzę do południa pracując i po na plażę ![]() Dziś rano oglądałam tvn24. Komentarze i relacje z referendum brytyjskiego. Pieńkowska powaliła bełkotem. Ja sobie tylko wyobrażam jakie ona musi mieć plecy, że cały czas bawi się w dziennikarstwo. Poranna kawa, makijaż i w tle tvn24- to mój rytuał. Dziś poległam, musiałam zmienić kanał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ja mam tylko reżimową tiwi, której nie oglądam ![]() A propos telewizji, niejaka Hanna Lis, ona wyleciała z publicznej i co?, przeczytałam w necie jakiś czas temu,ze w programie weźmie udział-celebryci za dolara czy dwa dziennie zjeżdżają Indie ![]() ![]() Głowa mi pęka od rana, nie wiem,czy to przez ten upał.. Dlaczego ja mam tak daleko do morza?!? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
...czyli niestety moje przewidywania się sprawdziły.
Smutne. Sytuacja w pewnym sensie analogiczna do tego co się stało w Polsce - głód i strach ludu to niebezpieczna sprawa. Jedynie Londyn - 60% za... ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Beata - ha, ha - ten program o Indiach pewnie będzie hitem, bo każdy chce zobaczyć celebrytów bez makijażu, nieefektownie spoconych i w sytuacji przynajmniej krępującej jeśli nie ośmieszającej. Tłuszcza lubi się pastwić ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A propos telewizyjnych gwiazd - miałyście coś z Pat&Rub? ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Gosia - nie używam nic do skórek, po kąpieli odsuwam patyczkiem drewnianym i tyle. Dziewczyny, czy lakier hybrydowy nie niszczy paznokci? Jestem w tym temacie totalnym laikiem, od czasów ciąży unikam wszelkiej chemii, ale wszyscy tak zachwalają... może i ja spróbuję? Czy można nim zrobić transparentnego "frencza"? |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Nie mogłam sie powstrzymać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Konto usunięte
|
Aussie, dobre, ale przebijam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
He, he
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Fajne stylizacje ze spodniami www.fashionpicanteria.blogspot.com Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2016-06-24 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie ma 9, a za oknem 26C. Będzie gorąąąąąco...
Pranie już się suszy. Podłogi umyte.... czas na kawę ![]() Dzisiaj kolejny mecz. Kibicuję ![]() Caffe- że niby głód i strach ludu w UK? hmmm.... wielu z Polaków marzyłoby o nim. Anyż jak ja ci zazdroszczę tej bliskości morza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Konto usunięte
|
Aussie,
czemu mi się wydawało,że ty tez masz rzut beretem nad morze? Na pewno bliżej niż ja ![]() Upal okropny już, w nocy spać nie mogłam, dobrze,ze idzie ochłodzenie... A dla ochlody - islandzki serial - Trapped. Dobry, poza tym ciężka, ciemna zima, zawieje i zamiecie. Oj, takiego chłodu też nie lubię. ![]() Mam ochote coś sobie kupić, ale, na szczęście, na razie żar za oknem mnie powstrzymuje, doczekam głębszych przecen albo - nabędę coś przez internet... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Gang Iren
|
A ja dziś jadę na zakupy.
Babcia zostaje z chłopcami, a ja wybieram się z córą. Tak ze wszystkiego wyrosła, że szok. Jest już prawie tak wysoka jak ja. Zakupy więc głównie dla niej, ale może i dla siebie coś wypatrzę ![]() Dzień dobry ![]()
#1818 |
Zakorzenienie
|
Gosia- w ubiegłym tygodniu zamawiałam dla młodego spodnie wszelkiego rodzaju w rozmiarze 170
![]() Beata- no w sumie blisko mam do morza. Tak około 120km ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Gang Iren
|
Aussie, moja Wiki ma na pewno ponad 160 cm.
Gdzie ta mała córeczka ![]()
#1820 |
Zakorzenienie
|
Wcięło mi moje wypociny
![]() w skrócie: Gosia fajnie, że córka rozmiarowo staje się do Ciebie podobna. Ja z moją wymieniamy się butami,czasami ciuchami. Ona jest większa ode mnie i nie wszystkie fasony są odpowiednie dla niej z mojej szafy. Caffe hybryda jest fantastyczna. Mam na stopach i dłoniach non stop. Na stopach bardzo zdzierałam lakier od butów sportowych. Cuda topy nic nie dawały. Hybryda daje radę, nic mi się nie wyciera. Nieestetyczny odrost zmusza mnie do odnowienia koloru. Na dłoniach podobnie. Tu mechaniczne uszkodzenie (nóż, tarka do warzyw) i odrost zmusza do nowego koloru. Pod hybrydę kładę warstwę hard, która dodatkowo utwardza paznokcie i tym samym od czasu do czasu mogę pozwolić sobie na długie paznokcie. Hybryda to czysta chemia, nie ma wątpliwości. Zwykły lakier również, zmywacze (nawet te bez acetonu) też. Wczorajsze plażowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po plażowaniu pojechałam prosto na krioterapię. Szok dla ciała ogromny. Po krio zrezygnowałam jednak z siłowni a zaliczyłam spacer lasem ![]() Popatrzcie na podobno rewelacyjny peeling: https://www.youtube.com/watch?v=GRGfVmvpyLs to mnie zainteresowało i będę go mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzą po prostu jedynie na swój mały garnuszek - na to że "wages" spadły bo emigranci pracują za bezcen. Na to że fundusze opieki społecznej zostały obcięte. Na to że obcokrajowcy "kradną" im świadczenia. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Soso - napisz coś więcej o tym toniku, jestem zainteresowana. Co jest w składzie? Gosia - uwielbiam toniki, skóra więcej chłonie wodnistych konsystencji, dlatego je doceniam. Trzeba tylko "zamknąć" wodę w skórze - od razu serum hialuronowe i bogaty krem. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Anyżku, dzięki za reklamę hybryd ![]() Moją główną obawą jest to, że paznokcie będą słabsze, cieńsze... bo ja wiem... czy ty obserwujesz taki efekt? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Na tym filmie kosmetyczka wykonuje masaż limfatyczny, więc widzimy efekt peelingu i masażu jednocześnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jest film, który chcę obejrzeć, bo tytul mi sie podoba i zapewne jest pokręcony... http://www.filmweb.pl/film/Barany.+I...87-2015-737917 Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-06-25 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Caffe są dwie metody ściągania hybrydy:
- zmywaczem, - delikatne ścieranie. Jedna i druga metoda to nie spa dla paznokci. Jednak umiejętne ściągnięcie hybrydy nie jest aż tak bardzo inwazyjne. Zresztą paznokcie odrastają. Jeżeli je uszkodzisz mechaniczne (często za bardzo się je ściera) bądź przesuszysz zmywaczem to proponuję nałożyć manicure japoński. Odbuduje paznokcie. Z tym, że na taką płytkę nie nałożysz już lakieru. Inaczej- możesz nałożyć, ale przyczepność będzie bardzo słaba. Ja lubię hybrydę, jest dla mnie odkryciem zeszłego roku.Umiejętnie ją ściągam. Raz jedną metodą, raz drugą. Kilka tygodni temu ściągnęłam hybrydę na ponad tydzień. Przez ten czas odżywiałam paznokcie ciepłą oliwą. Co dwa, trzy dni przycinałam bardzo krótko, ponieważ jeden paznokieć poważnie uszkodziłam a nie chciałam robić go na formę (żelowy, doczepiany). Pewnie, że te paznokcie wymagają pielęgnacji, odżywienia. Bez dyskusji. Dlatego myślę, że jest to dobra opcja dla tych, które decydują się na dłuższą przygodę z takim rodzajem manicure. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Anyż, widzę że jesteś już specjalistką.
Nigdy nie słyszałam o manicure japońskim. Co to i z czym się je? A czy zmywanie hybryd można porównać do tych zwykłych, to znaczy czy schodzą tak samo łatwo czy trudniej i trzeba więcej zmywacza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka z pracy miała hybrydę przez ostatni rok. Ostatnie położenie było porażką i postanowiła dać odpocząć paznokciom lub temu co pozostało na jakiś czas. Ja hybryd nie miałam nigdy, ale tipsy ależ owszem przez rok. Uwielbiałam je i po ściągnięciu paznokcie były nawet twardsze niż przedtem. Więc płytka paznokciowa płytce nie równa
![]() Caffee- staram się zrozumieć ale nie potrafię ![]() My tutaj w Pl mamy to co mamy i tyle. Dzięki naszemu obecnemu rządowi może być tylko lepiej, więc niech wracają do kraju wszyscy którzy na obecny rząd głosowali ![]() ![]() Anyżkowa- uduszę cię kiedyś za tą bliskość morza ![]() ![]() Od 3 godzin mam burzę za burzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Aussie, nie porównywałam krajów - od samego początku pisałam o pewnym schemacie zachowania, który jest po prostu ludzki i nie zależy od narodowości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Gang Iren
|
Obkupiłam dziś córę na zakupach od stóp do głów.
Dla siebie nabyłam obuwie ![]() ![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
Gosia - ale fajne, świetny kolor, lubię takie
![]() Wygodne? Co kupiłaś małej? Chociaż, z tego co pamiętam - nie taka już mała jest ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dziś byłam w dziale dziecięcym Zary, ale scenki rodzajowe widziałam ![]() Rodzice podchodzą do kasy z dwójką maluchów już od góry do dołu ubranych w ciuszki z wyprzedaży - i chcą zapłacić - "to może córka tam za ladę podejdzie i pani zeskanuje wszystkie metki" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Gang Iren
|
Caffe, niezła scenka
![]() Młoda dostała buty, spodnie, 2 bluzki, piżamę i bieliznę. A, i książkę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.