![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Oj Ewka ja przeczytałam brew a nie krew :P
Ja Cię teściowa to mistrz rozróżnia krew jaką kto ma czy gęsta czy nie :P Padamm ;D
#1802 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Madzia, ja jak musiałam zostać w szpitalu, to najbardziej mi żal mojego piesła było, bo tęsknił za mną bardzo, tylko na kanapie leżał i nadsłuchiwał każdego nadjeżdżającego samochodu, więc piesełkiem też siętnaciesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madzia, Ty już masz donoszą ciążę, prawda? Może szybko cesarką Ci ją rozwiążą i już nie będziesz musiała tyle cierpieć ![]()
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-05-15 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domyślam się że Twój zabel to też mega przylepa i miłość bezgranicznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Madzia ja myślę, że lekarze szybko zrobią cc, nie będą czekać, zresztą ten tydzień to już super bezpieczny dla was. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mniej mnie boli zbieramy się na spacer muszę się odstresowac bo szkoda dzidzi :/ tylkp zimno dziś u Nas ubieram parke żeby nie zmarznac ![]()
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
U mnie tylko 2, albo 3 tygodnie do porodu zostało, nie dowierzam, że to już tak niewiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obyś miała rację ![]()
![]() |
#1812 |
Konto usunięte
|
Byliśmy w zoo, było super :-D i pogoda dopisała, spadło kilka kropel deszczu ale akurat mieliśmy przystanek na piciu więc nam się udało. Zosia zachwycona zwierzakami. I placami zabaw
![]() ![]() Teraz prostuje nóżki a Zosia bawi się z tatą. Nadrabiam ;-) Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Hej hej wszystkim Mamom i Maluszkom!
Dopiero dziś udało mi się znów nadrobić zaległości forumowe - naprawdę nie mogą za Wami zdążyć ![]() Dziewczyny przebywające w szpitalach - trzymam kciuki za same dobre wieści u Was. Madzia9999 - Ty co prawda dopiero jutro dołączysz do tego grona, ale za Ciebie również już kciuki zaciśnięte ![]() australia87 teraz wizytuję 20.05 o godz. 15 - gdybyś uaktualniała listę ![]() Pozdrowienia i miłego niedzielnego wieczoru (czy też popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że po ciąży problemy z nerkami miną jak ręką odjął ![]() Motylek- Ty nie dowierzasz, że tak szybko poród, a ja od paru dni już siedzę jak na wulkanie. Sama ze sobą zwariuję przez te 2 tygodnie- chciałabym mieć poród już za sobą ![]() Ja akurat stosunki z teściami mam dobre- pewnie pomaga w tym odległość, no i ogólnie są w porządku- tacy dobrzy ludzie. Teściowa stara się bardzo nie mieć uwag i się nie wtrącać. Na czas pobytu w szpitalu ma przyjechać do Rafcia, a potem jak wrócę to pewnie pojedzie do siebie. Zobaczymy jak się będę czuła po CC. Veronique- a ja mało nie popadłam kiedyś w teściową zołzę, która miała mnie za nic. Przeszczęśliwa jestem, że tak się nie stało. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Konto usunięte
|
Ja nie chciałam odwiedzin po porodzie ale po wszystkim sama dzwoniłam żeby przyjechali małą zobaczyć do szpitala. Nie wyobrażam sobie kazać dziadkom czekać by zobaczyc wnuka czy wnuczke. Co do pomocy to mogę liczyć na mamę. Teściowa zajęta opieką nad dziećmi szwagierki ;-)
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzanet- moja mama ma tyle zajęć, że nie ogarnia. Teściowa siedzi w domu, nie pracuje już długie lata. Dla niej pomóc mi w gotowaniu i siedzieć w domu z wnukami, to satysfakcja więc z chęcią jej dostarczę rozrywki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | ||||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj cały dzień męczę prasowanie, w zasadzie to już od kilku dni, ale dzisiaj to tylko w kościółku byliśmy, obiad z wczoraj, a tak to non stop. Jutro muszę się wybrać do biedronki po tą lovelę, bo ostatnio 26 zł za 1,5 l, więc mega się opłaca. Co do odwiedzin to ja bym chyba chciała, żeby w szpitalu odwiedzał mnie tylko mąż, tzn. moi rodzice i siostry mi nie przeszkadzają i jeśli tylko będą chcieli, a ja będę się w miarę dobrze czuła to niech wpadają, ale myślę, że dla wszystkich będzie wygodniej jak już będziemy w domu. Moi rodzice mają do nas 150 km, siostry mam na miejscu, teściowie 200 km, ale wolałbym na początku odwiedziny tylko mojej najbliższej rodziny, a dopiero gdy dojdę trochę do siebie to reszty. Poza tym mam nadzieję, że nikt poza mamą nie będzie mi "doradzał", bo chyba tego nie zdzierżę, a z mamą mam bardzo dobry kontakt, nie jest natrętna i zawsze jak jej o coś zapytam mówi, że ona robiła to tak, czy siak, ale czasy się zmieniły i może są lepsze metody, każdy musi znaleźć swoją. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak tam Soffinka z łożyskiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Jej co próbuje odpisać to ktoś dzwoni i wywala mi wszystko.
Jestem padnięta mimo że długo nie trwała gościna. Sliweczka mam podobne zdanie Madzia jak bardzo Cię meczy nerka to może jednak udaj się do szpitala. W szpitalu mieliśmy odwiedziny by dziadki zobaczyli wnuczka. Nie wyobrażam sobie by wcale nie przyszli. Ale ważne jest by znać granicę i nie siedzieć pól dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Konto usunięte
|
W szpitalu w którym ja rodziłam, goście nie mieli wstępu na sale gdzie leżały kobiety z dziećmi. Był specjalny pokój do odwiedzin. Do sali goście mogli wchodzić tylko do kobiet po cc.
Dzięki temu odwiedziny trwały krótko, bo za długo wysiedzieć się nie dało i nikt nie przychodził do współleżących dziewczyn. Niestety wiem, że od kilku lat już tego nie ma...Szkoda, bo jak dla mnie to było świetne rozwiązanie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Ania
|
Zebrah- biore te same co w domu, a nawet mniej. Dwa leki odstawiłam
![]() Ogolnie chodzi o to żeby byc pod kontrola, zobaczymy co powie lekarz jutro. Po spaniu cisnienie idealne, w dzień różne, ostatni pomiar 143/101..wiec to drugie za wysokie. Zazdroszcze fajnych teściowych ![]() ![]() Tak dzisiaj słucham te rodzace kobiety, później krzyk maluchów i lezka sie w oku kręci, ze lada moment sama bede tulic moje własne, prywatne dziecko, ktorego nikt mi nie zabierze ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Rozeznanie
|
Witam sie po urodzinach męża
![]()
#1826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Was też dziś tak wieje?i jest zimno?
![]() |
#1827 | ||
Wtajemniczenie
|
Właśnie wróciłam z długiego spaceru
![]() Dziś był też dzień ciastek - rano zjadłam kremówkę, teraz na spacerze byliśmy w cukierni i wciągnęłam kawał czarnego lasu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam nadzieję,, że na tymczasowym oddziale gdzie będę rodzić nie będzie odwiedzin na salach... O moich się nie martwię ale właśnie współlokatorka może się trafić z zamiłowaniem do gości ![]()
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Ja sie mega cieszylam ze odwiedziny sa w salach. Po tym cc sama nie bylam w stanie ogarnac.. wiec mama i maz siedzieli u mnie na zmiane od 9 do 21 z jakimis przerwami. Moja wspollokatorka tez po cc i tez byl u niej maz na zmiane z przyjaciolka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.